Bacağın yan tarafı. Kasa vuruyoruz. diz kapağımdan 5 parmak yukarı yan yana vuruyorum bir gün bir bacağıma bir gün diğerine. Az aralıklı vuruyorum görseniz sırayla Yanyana izleriBacağın neresine vuruluyor acaba?
Ben bacağı tavsiye ederim kol çok zor oluyordu acıyordu. Sende bacağa geç memnun kalacaksın bence. Bacağın Yan tarafı Kas’a vuruyorum ortalama diz kapağından beş parmak yukarıya yan yana bir gün birine birgün birine. Yan tarafı yani bacağın illa da dikkat etmiyorum sorun yaşamadım bazen morluk olduKola yeni geçtim bende göbekten kendim yapıyordum ama artık göbek büyüdü nereye yapacağımı göremeden yapıyordum kola geçtim onda da sürekli biri lazım tek kişi zor ve kol çok ağrıyor bacağı deneyim bide bacağa tam olarak nereye yapıyorsunuz?
TeşekkürlerBen bacağı tavsiye ederim kol çok zor oluyordu acıyordu. Sende bacağa geç memnun kalacaksın bence. Bacağın Yan tarafı Kas’a vuruyorum ortalama diz kapağından beş parmak yukarıya yan yana bir gün birine birgün birine. Yan tarafı yani bacağın illa da dikkat etmiyorum sorun yaşamadım bazen morluk oldu
Bende hep göbek deliğinin 4 parmak sağı ve soluna sırasıyla yaptım artık göbek büyüyünce kola geçtim 3 gündür yapıyorum kol çok acıtıyor dirsekten 4 parmak yukarıya yumşak yeri ben sıkıştırıyorum eşim vuruyor. Bugun bacaktan denicem.. Ecopirin de. Kullanıyorum ben 32 de hapı 37 de iğneyi bırakacaksın dedi doktorum.Ben göbekten yapmaya devam ediyorum derimi sıkıştırıp biraz daha uzağına yapıyorum göbek deliğinin ve hep yukarı siz nasıl yapıyorsunuz? Koldan nasıl yapılıyor acaba ?kolun neresine bende merak ediyorum.bir de kan sulandırıcı yı kaçıncı haftaya kadar kullanacağız 32 mi?
37 baya ileri tarihmiş kesin benim doktorum da öyle der bi daha ki kontrolde sorayım teşekkürler sizin de tüp bebek mi yoksa normal mi?Bende hep göbek deliğinin 4 parmak sağı ve soluna sırasıyla yaptım artık göbek büyüyünce kola geçtim 3 gündür yapıyorum kol çok acıtıyor dirsekten 4 parmak yukarıya yumşak yeri ben sıkıştırıyorum eşim vuruyor. Bugun bacaktan denicem.. Ecopirin de. Kullanıyorum ben 32 de hapı 37 de iğneyi bırakacaksın dedi doktorum.
Doğuma kadar kullananlar da var doktorlar neyi baz alıyorsa artık.. Normal benim ama önceki gebeliğim 16.haftada düşük yaptığım için bunda önlem amaçlı kullandırıyor doktor37 baya ileri tarihmiş kesin benim doktorum da öyle der bi daha ki kontrolde sorayım teşekkürler sizin de tüp bebek mi yoksa normal mi?
Benimki tüp bebek, son adet tarihinden hesaplıyorlar. Misal benimki 11.01.2021, 40 hafta koy üstüne 18.10.2021. Ben sezaryen olacağım, 39.haftada alırım dedi doktor, o da 11.10.2021 ediyorBirde tüp bebek olan arkadaşlara bir sorum var beklenen doğum tarihini nasıl hesapladınız sonuçta ultrasonda da haftası çıkıyor değil mi .ben yurtdışında da doktora gittim burada transfer tarihinden embryo kaç günlük ise geri gidiyor o güne 9 ay ekliyor öyle yapınca bir hafta sonrası çıkıyor benim.Ama turkiyedeki sitelerde otomatik hesaplama yaptığımda 31 ekim gibi ultrasonda da sonuçta ölçümlere göre bir tarih soyluyor turkiyede anladığım kadarı ile doktorum oda 28 ekim 29 ekim vs gibi bir tarih oluyor. Sonuçta turkiyedeki doktorumun söylediğini baz alıyorum ben.Zaten yurtdışındaki doktora kalsak ne oksapar ne bişey.
evet benim de son adet tarihi 22.01.2021 benim de sezeryan 23 ekime denk geliyor doktor oyle dedi sizinki gibiBenimki tüp bebek, son adet tarihinden hesaplıyorlar. Misal benimki 11.01.2021, 40 hafta koy üstüne 18.10.2021. Ben sezaryen olacağım, 39.haftada alırım dedi doktor, o da 11.10.2021 ediyor
Benimde kedim var, ben dükkan üstünde oturuyorum bir ay önce filan balkon kapısı açık kalmış, çıkmış dışarı başka bir kedi görmüş kavga seslerine dışarı koştum ama nasıl korktum anlatamam, diğer kedi ile kavga ederken aşağıya düştü benim kedimKızlar şikayet edip duruyordum kendi kendime sürekli tuvalete çıkıyorum bıktım diye, tuvalette mi uyusam diye gülüşüyorduk eşimle. Az önce yine kalktım tuvalete, su içip yatağa yattım. Tam uyuyacağım içime bir ateş düştü resmen. Eşimi uyandırıp kedinin yattığı odadaki camı kapatıp kapatmadığını sordum, ben erken yatmıştım bilmiyorum çünkü. Hatırlamıyorum diyince içim rahat etmedi kalkıp baktım. Birde ne göreyim kızlar, kedim yok
Camdaki sineklik tülünü esnetip bantından çıkarmış, camın önüne dışarı çıkmış. Ev ikinci kat bahçe içinde, camın önünde hemen bir ağaç var. Çatımızda sincaplar, etrafta kargalar kuşlar var. O camın dışında bir ucuna sinmiş yatmış. Ne zamandır dışarıda bilmiyorum. Gece mi çıktı camın önüne, sabah mı çıktı, kaç saattir orda bilmiyorum hiç. Geri tülün yerini bulup içeri giremeyince korkmuş sanırım. Perdeyi açıp seslenince korkar, kaçar, aşağı düşer diye çok korktum.tülü kaldırdım, beni görünce hemen gelip içeri girdi. Camı sıkı sıkı kapadım. Öptüm, kokladım, bağrıma bastım kedimi. Hem kızdım hem sevdim. En korktuğum şey kızlar camdan pencereden kuş peşine filan atlatıp kaçması, bir zarar görmesi. Belki de geceden beridir dışarda hiç bilmiyorum.
Tuvalete kalkmasam belki öğlene kadar uyuyacağız, o da orda kalacaktı. Ya da çatıdaki sincaplar inse camın önüne, kuş gelse onların üstüne atlar aşağı düşerdi. Ağaçtanda çıkıp gitmemiş iyiki, bulamazdık yoksa. Şikayet edip duruyordum tuvalete çok çıkıyorum diye ama şükrettim gerçekten. Anneler hisseder derler ya hani, doğruymuş gerçekten.
Bende kaç defa uyanıyorum bilmiyorum artık, bir taraftan bir tarafa dönesiye iki üç hamle yapıyorumMerhaba herkese, gece uykusunu şöyle en azından 4-5 saat deliksiz uyuyabilen var mı? Ben neredeyse saat başı veya iki saatte uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak da uzun sürüyor, bi yarım saat bir saati buluyor. Buna rağmen gece geç saate kadar uykum gelmiyor, sabah da 7 gibi gözlerim açık. Bu kadar az uykuyla yaşamaya alışmaya başladım sanki ama bir yandan da uzun uykuları özledim. Gün içinde de yorgun hissettiriyor bu kadar az uyku. Etraftakiler bebek alıştırıyor seni uykusuzluğa diyorlar ama çok ikna olamadım :)) var mı benzer durumda olan acaba
Valla karnımdakini nasıl düşünüp önemsiyorsam onu da öyle önemsiyorum ya. Bizde izne memlekete gidince ne yapacak orda, camlar balkonlar hep korumasız atlar mı, düşer mi, kaçar mı korkusu yaşıyorum. Aynı bende sen gibi rüyamda kedimi kaybediyorum, arıyorum bulamıyorum, başka kedilerle kavga ediyor falanBenimde kedim var, ben dükkan üstünde oturuyorum bir ay önce filan balkon kapısı açık kalmış, çıkmış dışarı başka bir kedi görmüş kavga seslerine dışarı koştum ama nasıl korktum anlatamam, diğer kedi ile kavga ederken aşağıya düştü benim kedimhemen koştum aşağıya, ön bacağında yara olmuş, birde şok geçirmiş gibiydi o an, beni bile tanımadı sonra yavaşça adıyla seslendim bana baktı tanıdı, gel dedim kucağıma gelmedi kendisi evin kapısına kadar geldi eve girdi ama iki yada üç gün hep uyudu çok çok üzüldüm, kızım ağladı veterinere götürelim diye ama yemesinde içmesinde problem yok diye götürmemiştim, o günden sonra iki defadır rüyamda hep kedimi kaybediyorum arıyorum buldum sanıyorum o değilmiş oluyor sanırım hala o olayı üstümden atamadım, siz anlatınca içimden yazmak geldi, uzun oldu biraz kusura bakma
Aynen Ya çocuklarım nasılsa o da öyle benim için, akşama kadar kaç defa arıyorum evin içinde acaba nerede diye, Rabbim korusun hepsiniValla karnımdakini nasıl düşünüp önemsiyorsam onu da öyle önemsiyorum ya. Bizde izne memlekete gidince ne yapacak orda, camlar balkonlar hep korumasız atlar mı, düşer mi, kaçar mı korkusu yaşıyorum. Aynı bende sen gibi rüyamda kedimi kaybediyorum, arıyorum bulamıyorum, başka kedilerle kavga ediyor falanAllah korusun ya onlarda evin yavrusu gibi valla
Evet canım az kaldı inşaAllah, Rabbim hayırlı haberler aldırsın sizede doktordanSelam kızlar guzel hamisler ugrayamiyorum sayfaya bu ara temizlige verdim kendimi deli gibi temizlik yapiyorumve tabi hamlamişım yapma yapma şimdi bi gunluk isi 2 3 gunde bitiriyom kafamda dagiliyo beyinde sivi genişlemem sınırda cikmisti 3 hafta sonra kontrolum var onu dusunmemeye calisiyorum işede yariyo tek sorun temizlik yaparken mecburen camasir suyu vs kullaniyorum eldiven maske takiyorum ama bu seferde sicaktan bunaliyorum bi takiyorum bi cikariyorum öyle ugrasiyorum kendi çapımda insallah 3 hafta sonra bebegiminde saglikli haberini alirim burdaki herkese kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum cogu gitti azi kaldi ortalama 3 3 bucuk aya anne olacaz rabbim nasip et saglikla herkese gupguzel gunler
Kuzum tayinci gidiyoruz yeni evimize, mecbur götüreceğiz. Evde de siyam kedisi var kvnin, onla anlaşır da cam pencere korkutuyor beni. Gider gitmez hemen camlara sağlam sineklik yaptıracağız. Balkonu da açmayacağız artık idare edeceğiz. Kvnin siyam pek akıllı balkonda yatar uyur, cama filan hiç çıkmaz. Benim sıpa biraz hoppidik, şımarık, pek meraklıAynen Ya çocuklarım nasılsa o da öyle benim için, akşama kadar kaç defa arıyorum evin içinde acaba nerede diye, Rabbim korusun hepsiniKedimizi sahipleneli hiç memlekete gitmedik gitsek ne yaparız bende bilmiyorum, bir tanıdık varsa güvenilir emanet etsen nasıl olur ki
Selam canımSelam kızlar guzel hamisler ugrayamiyorum sayfaya bu ara temizlige verdim kendimi deli gibi temizlik yapiyorumve tabi hamlamişım yapma yapma şimdi bi gunluk isi 2 3 gunde bitiriyom kafamda dagiliyo beyinde sivi genişlemem sınırda cikmisti 3 hafta sonra kontrolum var onu dusunmemeye calisiyorum işede yariyo tek sorun temizlik yaparken mecburen camasir suyu vs kullaniyorum eldiven maske takiyorum ama bu seferde sicaktan bunaliyorum bi takiyorum bi cikariyorum öyle ugrasiyorum kendi çapımda insallah 3 hafta sonra bebegiminde saglikli haberini alirim burdaki herkese kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum cogu gitti azi kaldi ortalama 3 3 bucuk aya anne olacaz rabbim nasip et saglikla herkese gupguzel gunler
Yanlış anlamayın ama nasil veterinere götürmezsiniz böyle bir durumda? Her şey dış görüntü veya yeme-içmesi ile mi alakalı. Belki Allah korusun içinde bir şeyler olmuştur.Benimde kedim var, ben dükkan üstünde oturuyorum bir ay önce filan balkon kapısı açık kalmış, çıkmış dışarı başka bir kedi görmüş kavga seslerine dışarı koştum ama nasıl korktum anlatamam, diğer kedi ile kavga ederken aşağıya düştü benim kedimhemen koştum aşağıya, ön bacağında yara olmuş, birde şok geçirmiş gibiydi o an, beni bile tanımadı sonra yavaşça adıyla seslendim bana baktı tanıdı, gel dedim kucağıma gelmedi kendisi evin kapısına kadar geldi eve girdi ama iki yada üç gün hep uyudu çok çok üzüldüm, kızım ağladı veterinere götürelim diye ama yemesinde içmesinde problem yok diye götürmemiştim, o günden sonra iki defadır rüyamda hep kedimi kaybediyorum arıyorum buldum sanıyorum o değilmiş oluyor sanırım hala o olayı üstümden atamadım, siz anlatınca içimden yazmak geldi, uzun oldu biraz kusura bakma
son adet tarihine göre değerlendiriliyor burda. bugüne kadar hiç transfer tarihi soran doktor görmedim. Çünkü adetin 2 günü başlıyor tedavi yumurtaları geliştirmek için ve yine adetten sayılmış oluyor. transferi yapılan embriyo zaten 15 günlük oluyor aynı hesaba geliyor. Bizim de normal gebelerden farkımız yok yani. YouTube’ de doktorlar bu konuda aydınlatıyor. Doğum tarihine gelince hiç peşine düşmedim vallaBirde tüp bebek olan arkadaşlara bir sorum var beklenen doğum tarihini nasıl hesapladınız sonuçta ultrasonda da haftası çıkıyor değil mi .ben yurtdışında da doktora gittim burada transfer tarihinden embryo kaç günlük ise geri gidiyor o güne 9 ay ekliyor öyle yapınca bir hafta sonrası çıkıyor benim.Ama turkiyedeki sitelerde otomatik hesaplama yaptığımda 31 ekim gibi ultrasonda da sonuçta ölçümlere göre bir tarih soyluyor turkiyede anladığım kadarı ile doktorum oda 28 ekim 29 ekim vs gibi bir tarih oluyor. Sonuçta turkiyedeki doktorumun söylediğini baz alıyorum ben.Zaten yurtdışındaki doktora kalsak ne oksapar ne bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?