- 11 Mart 2021
- 289
- 435
- 33
Kuzum tayinci gidiyoruz yeni evimize, mecbur götüreceğiz. Evde de siyam kedisi var kvnin, onla anlaşır da cam pencere korkutuyor beni. Gider gitmez hemen camlara sağlam sineklik yaptıracağız. Balkonu da açmayacağız artık idare edeceğiz. Kvnin siyam pek akıllı balkonda yatar uyur, cama filan hiç çıkmaz. Benim sıpa biraz hoppidik, şımarık, pek meraklı
İnşaAllah bir sorun yaşamazsın canım
Selam canımAllahın izniyle inşallah kontrolde sapasağlam gözüksün sana bebeğij valla bende öyleyim canım. Bir saatlik işi oluyor 3 saat. Kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi, yavaş yavaş yapıyorum aman
Ne bileyim burda beynim yandıson adet tarihine göre değerlendiriliyor burda. bugüne kadar hiç transfer tarihi soran doktor görmedim. Çünkü adetin 2 günü başlıyor tedavi yumurtaları geliştirmek için ve yine adetten sayılmış oluyor. transferi yapılan embriyo zaten 15 günlük oluyor aynı hesaba geliyor. Bizim de normal gebelerden farkımız yok yani. YouTube’ de doktorlar bu konuda aydınlatıyor. Doğum tarihine gelince hiç peşine düşmedim valladoktor ultrasona göre 15 Ekim dedi. Hesap kitap yapmadım nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Oksapar’ıda doğuma kadar dedi bana iki genimde heterezigot çıktığı için. Küçük bi sıkıntı ama tedbir amaçlı kullanman lazım dedi.
Girebilirsiniz herkes öneriyor deniz faydalı deniliyor ben haziran başı ya da mayıs sonu gibi girmiştim biraz dalgalıydı dalga dan rahatsız olur belki diye bebek düşünmüştüm ama şimdi deniz suyu ısınmıştır güzel olur.Güzel anneler insallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınızsize birşey sormak istiyorum malum artık havalar çok sıcak bende bazen serinlemek için eşim işten gelince 6 7 gibi denize gidiyoruz beraber öyle bi saat falan kalıp geliyoruz iyi de geliyor bedenime en azından gece rahat yatıyorum sanki sizce bi sakıncası var mı deniz yada havuza falan girmenin annem girme diyor hasta olursun
Düştüğü mesafe kısaydı canım dükkan üstünde oturuyorum ama tenekeden ayrı bir çatı daha var, hani atlasa kedim kendi inebilecek kadar, ben ilk defa böyle bir şey olduğu için çok panikledim, benim korkum diğer kediyle kavgasıydı, kavga derken bizimki kavga bilmiyor ev kedisi, hiç dışarı hayatını bilmiyor, bu korkusu yüzünden sanırım iki, üç gün uyudu hep sonra kendine geldi zaten, eğer kötü bir şey olsaydı anlardım ve götürürdüm, hassasiyet’in için sağolYanlış anlamayın ama nasil veterinere götürmezsiniz böyle bir durumda? Her şey dış görüntü veya yeme-içmesi ile mi alakalı. Belki Allah korusun içinde bir şeyler olmuştur.
Anladım canım, onlara bir şey olmasın da :)Düştüğü mesafe kısaydı canım dükkan üstünde oturuyorum ama tenekeden ayrı bir çatı daha var, hani atlasa kedim kendi inebilecek kadar, ben ilk defa böyle bir şey olduğu için çok panikledim, benim korkum diğer kediyle kavgasıydı, kavga derken bizimki kavga bilmiyor ev kedisi, hiç dışarı hayatını bilmiyor, bu korkusu yüzünden sanırım iki, üç gün uyudu hep sonra kendine geldi zaten, eğer kötü bir şey olsaydı anlardım ve götürürdüm, hassasiyet’in için sağol
Havuz önermiyor doktorlar ama denizde sorun yok canım, sadece dikkatli olmak lazım :) ıslak kalmamak gerekiyor bir deGüzel anneler insallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınızsize birşey sormak istiyorum malum artık havalar çok sıcak bende bazen serinlemek için eşim işten gelince 6 7 gibi denize gidiyoruz beraber öyle bi saat falan kalıp geliyoruz iyi de geliyor bedenime en azından gece rahat yatıyorum sanki sizce bi sakıncası var mı deniz yada havuza falan girmenin annem girme diyor hasta olursun
Benimde içime kurt düştü annem öyle diyince çok tesekur ederim cevabınız için evet şu an şu çok sıcak bence bi sor7n olmazGirebilirsiniz herkes öneriyor deniz faydalı deniliyor ben haziran başı ya da mayıs sonu gibi girmiştim biraz dalgalıydı dalga dan rahatsız olur belki diye bebek düşünmüştüm ama şimdi deniz suyu ısınmıştır güzel olur.
Havuza girmedim zaten canımHavuz önermiyor doktorlar ama denizde sorun yok canım, sadece dikkatli olmak lazım :) ıslak kalmamak gerekiyor bir de
Bende yüzüyorum canım ama denizde çünkü havuzda mikrop kapabiliriz. Doktorlar havuz istemiyor ama deniz öneriyorlarGüzel anneler insallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınızsize birşey sormak istiyorum malum artık havalar çok sıcak bende bazen serinlemek için eşim işten gelince 6 7 gibi denize gidiyoruz beraber öyle bi saat falan kalıp geliyoruz iyi de geliyor bedenime en azından gece rahat yatıyorum sanki sizce bi sakıncası var mı deniz yada havuza falan girmenin annem girme diyor hasta olursun
Herkes aynı şeyi yazmış zaten görmeden yazdımBenimde içime kurt düştü annem öyle diyince çok tesekur ederim cevabınız için evet şu an şu çok sıcak bence bi sor7n olmaz
Havuza girmedim zaten canımama deniz e gidiyorum bi kaç gündür evet evet bende dikkat ediyorum yani uşutmemeye falan hemen gelip duşa giriyorum tesekur ederim
İki göğüs kafesinin bittiği yerde ikisinin ortası canımMidemiz nerede tam olarak arkadaşlar ?
İnşallah değildir canım dinlendiğinde daha çok hissedersin hareketlerini böyle bir şüphen varsa eve tansiyon cihazı al sık sık takip et ve sağlık ocağında idrarda protein kaçağı var mı diye ara ara baktırtÇok şükür bugün yok ağrı.miğde ağrısı sağ üst karın ağrısı gebelik zehirlenmesi belirtileri arasındaydı.korktum dün .bugün yok ağrı.fazla ayakta durunca ayaklarım şişiyor.havaya kaldırıp dinlenince iniyor.ellerdede uyuşma takılma var 1 aydır.atel kullanıyorum.23 haftayı doldurduk günde sadece 2 kere seyirme tarzında hissediyorum sadece hareketleri.normalmi bu haftalarda daha fazlamı hissetmem gerekiyor acaba bebek hareketlerini
Deniz bizim için çok faydalı, ama dikkat etmemiz gereken şeyler var (doktorum söyledi geçen hafta):Güzel anneler insallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınızsize birşey sormak istiyorum malum artık havalar çok sıcak bende bazen serinlemek için eşim işten gelince 6 7 gibi denize gidiyoruz beraber öyle bi saat falan kalıp geliyoruz iyi de geliyor bedenime en azından gece rahat yatıyorum sanki sizce bi sakıncası var mı deniz yada havuza falan girmenin annem girme diyor hasta olursun
Amin cnm aminEvet canım az kaldı inşaAllah, Rabbim hayırlı haberler aldırsın sizede doktordan
Aynen biz bu hallere düşecek kadinlarmiydikKuzum tayinci gidiyoruz yeni evimize, mecbur götüreceğiz. Evde de siyam kedisi var kvnin, onla anlaşır da cam pencere korkutuyor beni. Gider gitmez hemen camlara sağlam sineklik yaptıracağız. Balkonu da açmayacağız artık idare edeceğiz. Kvnin siyam pek akıllı balkonda yatar uyur, cama filan hiç çıkmaz. Benim sıpa biraz hoppidik, şımarık, pek meraklı
Selam canımAllahın izniyle inşallah kontrolde sapasağlam gözüksün sana bebeğij valla bende öyleyim canım. Bir saatlik işi oluyor 3 saat. Kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi, yavaş yavaş yapıyorum aman
Mideni bulandırmadı mı ben ilk hamileliğimde kusacak gbi olmustum. Şimdikinde yaptrmayacağzKızlar ultrasondan çıktım. 1 kilo 35 santim olmuş, çok hareketliydi yine50gr şeker yükleme yaptı, ikinci kanı vermek içim bekliyorum. Mide bulantısı yapabilir dedi ama o kadar açtım ki karnım doydu resmen
Yani kendimi dinlemiyorum sürekli. Ama hareketli kuşkuya düşürmedi beniKızlar selamlar. Ben 24 haftalık oldum. Sunu merak ediyorum sizler hareketleri duzenli hissediyor musunuz? Yani ben bu konuya biraz kafayi taktim bazen 1 saat bekliyorum bi hareket olsun diye. Bir de ikiz benimkiler. Sizde durumlar nasil?
Iyi yapmışsınız vala öğrenmiş olduk tesekur ederimDeniz bizim için çok faydalı, ama dikkat etmemiz gereken şeyler var (doktorum söyledi geçen hafta):
- 50 faktör güneş koruma sürülecek (ve mineral bazlı olacak, normal nivea filan onlar olmaz). Güneşte durulmayacak.
- denizden çıkar çıkmaz mayo değiştirilecek, ıslak mayoyla hiç durulmayacak
- kıyıya ya da iskeleye yakın yerlerde yüzülecek, açılınmayacak. Bacağımıza kramp filan girebilir, ve o panikle boğulabiliriz.
Bu arada özel havuz ya da temizliğinden emin olduğumuz havuz varsa, ona da girebiliriz.
Biz de yazlığa gideceğiz haftaya, o yüzden bayağı detaylı sormuştum doktora
Bende havuz değil zaten canım denize gidiyorum şu anlık dediğin gibi mikrop acısından tercih etmem heraldeBende yüzüyorum canım ama denizde çünkü havuzda mikrop kapabiliriz. Doktorlar havuz istemiyor ama deniz öneriyorlar
Olsun yine de tesekur ederim cevabın içinHerkes aynı şeyi yazmış zaten görmeden yazdım
Benim Perşembe günü 2. Doz yapılacak canım, ama en geç ne zaman yapılıyor bilmiyorumKızlar tetanoz en geç kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
Bi arkadaşımız geç veya erken bi durum olmadığını yazmıştı hatta doğuma yakın tek doz olacağını söylemişti doktoru öyle söyletmiş yani ben 20 ve 24te oldum canımKızlar tetanoz en geç kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?