2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ne bileyim burda beynim yandı geri döneyim de rahatlayayım türkiye ye ne kadarlık oldu deniyor burada haftası da farklı söyleniyor adetten değil oluştuğu andan sayılıyor vs..

Girebilirsiniz herkes öneriyor deniz faydalı deniliyor ben haziran başı ya da mayıs sonu gibi girmiştim biraz dalgalıydı dalga dan rahatsız olur belki diye bebek düşünmüştüm ama şimdi deniz suyu ısınmıştır güzel olur.

Yanlış anlamayın ama nasil veterinere götürmezsiniz böyle bir durumda? Her şey dış görüntü veya yeme-içmesi ile mi alakalı. Belki Allah korusun içinde bir şeyler olmuştur.
Düştüğü mesafe kısaydı canım dükkan üstünde oturuyorum ama tenekeden ayrı bir çatı daha var, hani atlasa kedim kendi inebilecek kadar, ben ilk defa böyle bir şey olduğu için çok panikledim, benim korkum diğer kediyle kavgasıydı, kavga derken bizimki kavga bilmiyor ev kedisi, hiç dışarı hayatını bilmiyor, bu korkusu yüzünden sanırım iki, üç gün uyudu hep sonra kendine geldi zaten, eğer kötü bir şey olsaydı anlardım ve götürürdüm, hassasiyet’in için sağol

Son düzenleme:
Reactions: The
Anladım canım, onlara bir şey olmasın da :)

Havuz önermiyor doktorlar ama denizde sorun yok canım, sadece dikkatli olmak lazım :) ıslak kalmamak gerekiyor bir de

Benimde içime kurt düştü annem öyle diyince çok tesekur ederim cevabınız için evet şu an şu çok sıcak bence bi sor7n olmaz
Havuz önermiyor doktorlar ama denizde sorun yok canım, sadece dikkatli olmak lazım :) ıslak kalmamak gerekiyor bir de
Havuza girmedim zaten canım ama deniz e gidiyorum bi kaç gündür evet evet bende dikkat ediyorum yani uşutmemeye falan hemen gelip duşa giriyorum tesekur ederim

Bende yüzüyorum canım ama denizde çünkü havuzda mikrop kapabiliriz. Doktorlar havuz istemiyor ama deniz öneriyorlar

Herkes aynı şeyi yazmış zaten görmeden yazdım

Midemiz nerede tam olarak arkadaşlar ?
İki göğüs kafesinin bittiği yerde ikisinin ortası canım
İnşallah değildir canım dinlendiğinde daha çok hissedersin hareketlerini böyle bir şüphen varsa eve tansiyon cihazı al sık sık takip et ve sağlık ocağında idrarda protein kaçağı var mı diye ara ara baktırt

Deniz bizim için çok faydalı, ama dikkat etmemiz gereken şeyler var (doktorum söyledi geçen hafta):
- 50 faktör güneş koruma sürülecek (ve mineral bazlı olacak, normal nivea filan onlar olmaz). Güneşte durulmayacak.
- denizden çıkar çıkmaz mayo değiştirilecek, ıslak mayoyla hiç durulmayacak
- kıyıya ya da iskeleye yakın yerlerde yüzülecek, açılınmayacak. Bacağımıza kramp filan girebilir, ve o panikle boğulabiliriz.
Bu arada özel havuz ya da temizliğinden emin olduğumuz havuz varsa, ona da girebiliriz.
Biz de yazlığa gideceğiz haftaya, o yüzden bayağı detaylı sormuştum doktora

Kızlar tetanoz en geç kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?

Aynen biz bu hallere düşecek kadinlarmiydik ama ben dogru duzgun hic yapmadim düşürmeyim bebegi diye o yuzden cok birikti yavaş yavaş 1 hafta 10 güne bitirmeye bakacam daha sanki bitse nolacak 2 gün sonra yine ayni sagolsun eşim hic yardim etmez insallah cnm sag salim haberini alayımda saglikla gelsinler hepsi de

Mideni bulandırmadı mı ben ilk hamileliğimde kusacak gbi olmustum. Şimdikinde yaptrmayacağz

Kızlar selamlar. Ben 24 haftalık oldum. Sunu merak ediyorum sizler hareketleri duzenli hissediyor musunuz? Yani ben bu konuya biraz kafayi taktim bazen 1 saat bekliyorum bi hareket olsun diye. Bir de ikiz benimkiler. Sizde durumlar nasil?
Yani kendimi dinlemiyorum sürekli. Ama hareketli kuşkuya düşürmedi beni

Iyi yapmışsınız vala öğrenmiş olduk tesekur ederim bende çoğu kurala uyuyorum diyelim güneş kremi hariçgüneşte çok durmuyorum zaten teseturluyum o yüzden genelde kapalı heryerim yüzüm hariç bide geç gidiyoruz çok güneşte değil

Bende yüzüyorum canım ama denizde çünkü havuzda mikrop kapabiliriz. Doktorlar havuz istemiyor ama deniz öneriyorlar
Bende havuz değil zaten canım denize gidiyorum şu anlık dediğin gibi mikrop acısından tercih etmem heralde
Herkes aynı şeyi yazmış zaten görmeden yazdım
Olsun yine de tesekur ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…