2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ever sizin gittiğiniz saat en güzeli Bir tek yüzünüze güneş kremi yine de sürün isterseniz, hamilelikte güneş lekeleri oluyor, böyle kahverengi kahverengi, onların olmasını engeller. Bana doktor evde otururken bile yüzüne sür, camdan güneş gelir leke yapar dedi. Ben tabi süper üşengeç bi insan olduğum için şimdiye kadar 6 ayda sadece 2 kere sürdüm (dışarı çıkarken)

Ah canım , inşallah hiç bir şey yoktur, hayırlı haberlerini bekliyoruz endişe etmemeye çalış sen

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım

Ben acaba bebege keseye zarari olurmu diye korktugumdan sormustum katman kalin ucu okdr yok yapmaya devam et demisti o yuzden devam ediyorum. Umarim zarari yoktur.
Gecmis olsun canim sorun yoktur umarim.

Kızlar tetanoz en geç kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
Aslında 2.dozun doğumdan 2 hafta önce yapılmış olması yeterli, bebekte antikorların oluşması için, ama heralde erken doğum olasılığına karşı daha erken haftalarda yapıyorlar.
Ben de daha yaptırmadım, covid aşısı olduğum için, araya girdi, ancak temmuz sonunda ilk dozunu yaptıracağım.

Reactions: The
Evet bugün ölçmeye başladım normal çok şüküt.proteğin kaçağı içinde sağlık ocağına gideyim.çok teşekkür ederim.şehir dışındayım kontrollerim aksadı detaylıyada burda girmek zorunda kaldım çok şükür temiz.teşekkür ederim sağlık ocağı önerisi için.misafir olarakta bakıyorlar sanırım

Bakıyorlar canım her defasında hastaneye gitmek sıra beklemek zor oluyor

Allah korusun bısey yoktur inşallah

Anladım canım ben de yaptırmadım da ondan sordum sağolasin

Ben ev toplamaya 1 ay önceden başladım düşüm canım, tosbağa gibiyim yavaş yavaş yapıyorum. Hala da bitmiş değil Allah sağlık versin de canım hepsi hallolur
Mideni bulandırmadı mı ben ilk hamileliğimde kusacak gbi olmustum. Şimdikinde yaptrmayacağz
Valla hiç bulandırmadı canım, aksine hoşuma bile gitti
İnşallah önemli birşey değildir canım, Allah yardımcın olsun

Haklisin cnm bi saglikla ilerlesin saglikla dogsunlarda hayirlisiyla

Inşallah önemli bi şey yoktur canım geçmiş olsun.

Kuzucum dualarım seninle . İnşsllah sıkıntı çıkmayacak

Sağolun kızlar, sabah gittim yine aynı kistmiş ama enfeksiyon devam ettiği için Azitro diye bir antibiyotik yazdı Kendi doktoruma da yazdım, bir de ona muayene olabilirsem içim daha rahat olur, antibiyotiği içmek hiç istemiyorum o yüzden bir görüş daha almak istiyorum bakalım o ne diyecek.

Ayyy bu arada muayenede canım o kadar acıdı ki anlatamam İltihabı boşalttı, tampon filan yaptı içeriye, resmen öldüm öldüm dirildim, biraz daha devam etse doğuracaktım artık. Bir yandan da bu böyleyse doğum nasıl diyip durdum kendi kendime. Yine de normal doğum motivasyonumu kaybetmek istemiyorum, o yüzden o anları unutmaya çalışıyorum şu an.

Şükür canım inşallah şu enfeksiyon da geçer korkma normal doğumdan ilk doğumum normaldi nasipse yine normal istiyorum

Acaba kıstı nasıl boşaltıyorlar canım tam olarak nerde bu kist? Doğumla kıyaslama canim bence çünkü doğum çok başka bir şey. O an yavrumuzu kucağımıza alma gayreti ve isteği ile Allah çok başka bir güç ve sabır veriyor diye düşünüyorum. Aksi halde dayanılacak şey değil tabiki

Aynen vala bende o yönden korkuyorum ama dediginiz gibi sadece çok uşengeçimmev işi yapcam kalkıyorum saat dokuz on gibi evim iki artı bir sen git gel git gel otur o temizlik kalıyor saat üçe kadar güneş kremi dibimde olsa yine üşenir uzanırım sürmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…