Ever sizin gittiğiniz saat en güzeliIyi yapmışsınız vala öğrenmiş olduk tesekur ederimbende çoğu kurala uyuyorum diyelim güneş kremi hariç güneşte çok durmuyorum zaten teseturluyum o yüzden genelde kapalı heryerim yüzüm hariç bide geç gidiyoruz çok güneşte değil
Ah canım , inşallah hiç bir şey yoktur, hayırlı haberlerini bekliyoruzBugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Yarın sabaha randevu aldım en yakın hastaneye, dua edin kızlar lütfen, inşallah ciddi bir şey yoktur.
İnşallah bir sıkıntı yoktur canımBugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Yarın sabaha randevu aldım en yakın hastaneye, dua edin kızlar lütfen, inşallah ciddi bir şey yoktur.
Ben acaba bebege keseye zarari olurmu diye korktugumdan sormustum katman kalin ucu okdr yok yapmaya devam et demisti o yuzden devam ediyorum. Umarim zarari yoktur.Kan sulandırıcı iğne yapan arkadaşlar göbekten yapmaya devam ediyor musunuz? 26 haftalık olduk göbekten artık zor yapmaya başladım kola geçtim ama kol çok acıtıyor bide 2 kişi olması laızm ben tek yapamıyorum koldan siz nasıl yapıyorsunuz??
Gecmis olsun canim sorun yoktur umarim.Bugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Aslında 2.dozun doğumdan 2 hafta önce yapılmış olması yeterli, bebekte antikorların oluşması için, ama heralde erken doğum olasılığına karşı daha erken haftalarda yapıyorlar.Kızlar tetanoz en geç kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
Evet bugün ölçmeye başladım normal çok şüküt.proteğin kaçağı içinde sağlık ocağına gideyim.çok teşekkür ederim.şehir dışındayım kontrollerim aksadı detaylıyada burda girmek zorunda kaldım çok şükür temiz.teşekkür ederim sağlık ocağı önerisi için.misafir olarakta bakıyorlar sanırımİki göğüs kafesinin bittiği yerde ikisinin ortası canım
İnşallah değildir canım dinlendiğinde daha çok hissedersin hareketlerini böyle bir şüphen varsa eve tansiyon cihazı al sık sık takip et ve sağlık ocağında idrarda protein kaçağı var mı diye ara ara baktırt
Bakıyorlar canım her defasında hastaneye gitmek sıra beklemek zor oluyorEvet bugün ölçmeye başladım normal çok şüküt.proteğin kaçağı içinde sağlık ocağına gideyim.çok teşekkür ederim.şehir dışındayım kontrollerim aksadı detaylıyada burda girmek zorunda kaldım çok şükür temiz.teşekkür ederim sağlık ocağı önerisi için.misafir olarakta bakıyorlar sanırım
Allah korusun bısey yoktur inşallahBugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Anladım canım ben de yaptırmadım da ondan sordum sağolasinAslında 2.dozun doğumdan 2 hafta önce yapılmış olması yeterli, bebekte antikorların oluşması için, ama heralde erken doğum olasılığına karşı daha erken haftalarda yapıyorlar.
Ben de daha yaptırmadım, covid aşısı olduğum için, araya girdi, ancak temmuz sonunda ilk dozunu yaptıracağım.
Ben ev toplamaya 1 ay önceden başladım düşüm canım, tosbağa gibiyim yavaş yavaş yapıyorum. Hala da bitmiş değilAynen biz bu hallere düşecek kadinlarmiydikama ben dogru duzgun hic yapmadim düşürmeyim bebegi diye o yuzden cok birikti yavaş yavaş 1 hafta 10 güne bitirmeye bakacam daha sanki bitse nolacak 2 gün sonra yine ayni sagolsun eşim hic yardim etmez insallah cnm sag salim haberini alayımda saglikla gelsinler hepsi de
Valla hiç bulandırmadı canım, aksine hoşuma bile gittiMideni bulandırmadı mı ben ilk hamileliğimde kusacak gbi olmustum. Şimdikinde yaptrmayacağz
İnşallah önemli birşey değildir canım, Allah yardımcın olsunBugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Haklisin cnm bi saglikla ilerlesin saglikla dogsunlarda hayirlisiylaBen ev toplamaya 1 ay önceden başladım düşüm canım, tosbağa gibiyim yavaş yavaş yapıyorum. Hala da bitmiş değilAllah sağlık versin de canım hepsi hallolur
Valla hiç bulandırmadı canım, aksine hoşuma bile gitti
İnşallah önemli birşey değildir canım, Allah yardımcın olsun
Evet bende öyle duydum iğnenin ucu çok ince ama yinede insan tedirgin oluyorBen acaba bebege keseye zarari olurmu diye korktugumdan sormustum katman kalin ucu okdr yok yapmaya devam et demisti o yuzden devam ediyorum. Umarim zarari yoktur.
Gecmis olsun canim sorun yoktur umarim.
Inşallah önemli bi şey yoktur canım geçmiş olsun.Bugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Bana sağlık ocağı en son 30. Haftada yapılıyor dedi. Ben yaptırmadım 20. Haftada gittim biraz büyüsün dedi . 24. Haftada kanama olunca 30. Haftaya kadar zamanınız var tek doz yeterli dediKızlar tetanoz en geç kaçıncı haftada yapılıyor biliyor musunuz?
Kuzucum dualarım seninle . İnşsllah sıkıntı çıkmayacakBugün eşimle biraz dolaştık ettik, eve geldik benim yine lekelenme şeklinde kanamam olmuş. Bakayım dedim, bu sefer de biraz iltihap da geldi
Şükür canım inşallah şu enfeksiyon da geçer korkma normal doğumdan ilk doğumum normaldi nasipse yine normal istiyorumSağolun kızlar, sabah gittim yine aynı kistmiş ama enfeksiyon devam ettiği için Azitro diye bir antibiyotik yazdıKendi doktoruma da yazdım, bir de ona muayene olabilirsem içim daha rahat olur, antibiyotiği içmek hiç istemiyorum o yüzden bir görüş daha almak istiyorum bakalım o ne diyecek.
Ayyy bu arada muayenede canım o kadar acıdı ki anlatamamİltihabı boşalttı, tampon filan yaptı içeriye, resmen öldüm öldüm dirildim, biraz daha devam etse doğuracaktım artık. Bir yandan da bu böyleyse doğum nasıl diyip durdum kendi kendime. Yine de normal doğum motivasyonumu kaybetmek istemiyorum, o yüzden o anları unutmaya çalışıyorum şu an.
Acaba kıstı nasıl boşaltıyorlar canım tam olarak nerde bu kist? Doğumla kıyaslama canim benceSağolun kızlar, sabah gittim yine aynı kistmiş ama enfeksiyon devam ettiği için Azitro diye bir antibiyotik yazdıKendi doktoruma da yazdım, bir de ona muayene olabilirsem içim daha rahat olur, antibiyotiği içmek hiç istemiyorum o yüzden bir görüş daha almak istiyorum bakalım o ne diyecek.
Ayyy bu arada muayenede canım o kadar acıdı ki anlatamamİltihabı boşalttı, tampon filan yaptı içeriye, resmen öldüm öldüm dirildim, biraz daha devam etse doğuracaktım artık. Bir yandan da bu böyleyse doğum nasıl diyip durdum kendi kendime. Yine de normal doğum motivasyonumu kaybetmek istemiyorum, o yüzden o anları unutmaya çalışıyorum şu an.
Aynen vala bende o yönden korkuyorum ama dediginiz gibi sadece çok uşengeçimmEver sizin gittiğiniz saat en güzeliBir tek yüzünüze güneş kremi yine de sürün isterseniz, hamilelikte güneş lekeleri oluyor, böyle kahverengi kahverengi, onların olmasını engeller. Bana doktor evde otururken bile yüzüne sür, camdan güneş gelir leke yapar dedi. Ben tabi süper üşengeç bi insan olduğum için şimdiye kadar 6 ayda sadece 2 kere sürdüm (dışarı çıkarken)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?