2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar slm Cumartesi doktora gittik hersey iyi şükür fakat detaylı ultrason öneriyorum dedi 20-24 haftalarda yapılıyor benim 26 hafta oldu dedim olsun yine bakılıyor dedi 2 doktor önerdi bu hafta alıp RAndevu yaptırcaz inşallah 860 gr olmuşuz 34 cm dedi bugün kalktim grip olmuşum ağzım burnum tıkandı havalar çok sıcak soğuk sular soğuk şeyler derken sıcaklarla hamilelik zor geçicek Ege de yaşamanın bu yanı iyi değil çalışıncada akşama kadar klima açık napalım bunada şükür

26 haftada bakilani ilk defa duydum canım, çoğu doktor maksimum 24 e kadar bakıyor, gerisini kabul etmiyor. Dogruluk payı mi düşüyor acaba? Bir sor bunu bence, gereksiz evhamlandirabilirler farklı bir şey çıkarsa :)

Geçmiş olsun

Cook cook gecmis olsun canim umarim tekrarini yasamazsin. Sen rabia nizam a gidiyirdun sanirim degilmi ? Bu islemleri kime yaptirdin peki

Geçmiş olsun randevunuzu alırken doktor kaç haftalık diye soruyor söylersiniz o zaman kaç haftalık olduğunu onlar size bilgi verir.

İşte Randevu alırken söyliyecez bakalım böyle olmadı doktor değişikliğinden oldu ilk doktorum işten ayrıldı bende son randevu da gitmedim sonra başka doktora gittim oda bişey söylemedi işte sonuç şimdi bu doktor daha iyi ona git dediler çevremde bütün motivasyonum gitti yani

Anladım canım neyse artık yapacak demek ki yapacaklarına göre sorun olmuyor :) bir şey olmaz inşallah.

Nette bakınca dışarıda gözüküyor ama içeride kalıyor benim, nasıl anlatsam bilemedim Normalde ameliyat ediliyormuş, bugünkü doktor öyle söyledi. Rahimde değil çok şükür, bebeği etkilemiyormuş o yüzden, önemli olan da o zaten Gerçekten dediğin gibi doğumdaki motivasyon, koşullar çok farklı, yine de insan bir “Acaba?” demiyor değil

Cook cook gecmis olsun canim umarim tekrarini yasamazsin. Sen rabia nizam a gidiyirdun sanirim degilmi ? Bu islemleri kime yaptirdin peki

Evet canım, ondan da randevu aldım şimdi. Bugünse Medical Park’a gittim, Rukiye Hanım’a. Hem eve çok yakın, hem de hamileliğin başlarında da ona gitmiştim diye ona gittim.

Kızlar merhaba. Biz 10 gün sonra vandan ankaraya gideceğiz araba ile, eşyalarımızla birlikte tayin için. Yaklaşık 12-13 saat sürüyor dedi eşim. Akşam üzeri çıkıp ertesi sabah hava ısınmadan ankarada oluruz dedi. Benim endişelerim var. 13 saat yolculuk yapmak bebeğim için sıkıntı oluşturur mu? Saat başı mola vereceğiz, inip yürüyeceğim hareket edeceğim. Birde malum sık sık tuvalete çıkıyoruz, bu durum beni zorlar mı? Bir komşum ben 13 saat otobüsle memlekete gittim çok zorlandım senin haftanda, 3 gün bebeğim hareket etmedi doğru düzgün diyince korktum açıkçası. Eşim istersen seni uçakla yollarım ama arabada da rahat edersin, mola veririz saat başı diyor. Bu durumu doktora da sormayı unuttum, ne yapmalıyım bilmiyorum.

Gittin mi cabim doktora? İnşallah bı sikinti yoktur, çok geçmiş olsun

Doktorunuza sorun ama uçakla daha rahat edersiniz bence uzun bir yolmuş inince uçaktan hemen eve gidersiniz taksiyle dinlenirsiniz

Bence kesinlikle doktoruna sor canım. Benim de 6 saatlik yolculuk durumum vardı. Düşük tehlikesi atlattım dedim. Şu an için bi sıkıntın yok ama bilemem ne olur dedi. Ben otobüse bile binmiyorum canım korkuyorum.

Birkaç hafta önce 7 saat yol gittim ve birkac saat durup 8 saatte tekrar geldim ve otobüsle. Her mola yerinde durdum ve yürüdüm, tuvaletimi yaptım Zorladı mi evet, yol yordu ama bebeğim karnımda normalden bile daha hareketliydi.

Bir ay önce de araba ile 8 saat yol gittim, iki saate bir durduk yürüdüm ve rahattı hiçbir sıkıntı yaşamadım. Düşük tehlikesi olmadığı müddet ben sorun olmaz diye düşünüyorum canım

merhaba,
öncelikle arkadaşların dediği gibi doktorunuza danışmanız en mantıklısı... bu konu da benim de çok endişelerim var bu sebeple uzun yolculuk yapmayı hiç düşünmüyorum. ne kadar mola versek de kendimizi dinlendirsek te olmuyor. vücudumuz farklı çalışıyor bu yüzden çok temkinli olmak lazım ayaklarda ödem şişkinlik daha da fazlalaşıyor maalesef. 13 saatlik yolculuk 15-16 saate uzayabilir ve bu sizi çok yorar

Eşimde Öyle diyor, mola veririz sık sık, uyursun da arabada diyor. Birde malum kedimiz var, o da bizle gelecek arabada. İkimiz de zorlanır mıyız diye düşünüyorum. En mantıklısı sanırım tekrar doktora danışmak olacak canım.
Dün bile birkaç saat sandalyede oturdum diye pamuk gibi şişmişti ayaklarım. Araba da çok zorlayabilir, haklısın canım. En iyisi doktora sorayım o ne diyecek bakalım.

Canım geçmiş olsun . Bendede iltihap var dedi doktor bi kere antibiyotik kullandım geçen ayda fitil kullandim ama malesef hala devam ediyor bol su ıçmeye calisiyorum

Merhaba canım geçen hafta biz 12 saat arabayla tatile gittik dün de yine 12 saat geri döndük. Doktora sormuştum artmış bir riskin yok gidebilirsin demişti. Açıkçası hiç zorlanmadım 2-3 saatte bir durup yürüdüm 5-10 dakika. 32 haftadan sonra pek uzun yolculuk önerilmiyor ama bu haftalarda yapılabilir. Çok rahat bol kıyafet ve terlik giyip bi sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Yollarda da zaten hep benzinlik mola yeri vs var bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…