Gittin mi cabim doktora? İnşallah bı sikinti yoktur, çok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun . Bendede iltihap var dedi doktor bi kere antibiyotik kullandım geçen ayda fitil kullandim ama malesef hala devam ediyor bol su ıçmeye calisiyorum
Eşimde Öyle diyor, mola veririz sık sık, uyursun da arabada diyor. Birde malum kedimiz var, o da bizle gelecek arabada. İkimiz de zorlanır mıyız diye düşünüyorum. En mantıklısı sanırım tekrar doktora danışmak olacak canım.
Dün bile birkaç saat sandalyede oturdum diye pamuk gibi şişmişti ayaklarım. Araba da çok zorlayabilir, haklısın canım. En iyisi doktora sorayım o ne diyecek bakalım.
Bende Ankaradan izmire geldim arabayla 8 saat sürdü çok zorlandım gelince .sizinki dha uzun saati benim doktorum 5 saati geçmesin yolculuk demişti.ne kadar dinlenerek gidelim destekte öyle olmuyor.her yerim şişmişti 2 gün çok zor geçti banaKızlar merhaba. Biz 10 gün sonra vandan ankaraya gideceğiz araba ile, eşyalarımızla birlikte tayin için. Yaklaşık 12-13 saat sürüyor dedi eşim. Akşam üzeri çıkıp ertesi sabah hava ısınmadan ankarada oluruz dedi. Benim endişelerim var.13 saat yolculuk yapmak bebeğim için sıkıntı oluşturur mu? Saat başı mola vereceğiz, inip yürüyeceğim hareket edeceğim. Birde malum sık sık tuvalete çıkıyoruz, bu durum beni zorlar mı? Bir komşum ben 13 saat otobüsle memlekete gittim çok zorlandım senin haftanda, 3 gün bebeğim hareket etmedi doğru düzgün diyince korktum açıkçası. Eşim istersen seni uçakla yollarım ama arabada da rahat edersin, mola veririz saat başı diyor. Bu durumu doktora da sormayı unuttum, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Kızlar slm Cumartesi doktora gittik hersey iyi şükür fakat detaylı ultrason öneriyorum dedi 20-24 haftalarda yapılıyor benim 26 hafta oldu dedim olsun yine bakılıyor dedi 2 doktor önerdi bu hafta alıp RAndevu yaptırcaz inşallah 860 gr olmuşuz 34 cm dedi bugün kalktim grip olmuşum ağzım burnum tıkandı havalar çok sıcak soğuk sular soğuk şeyler derken sıcaklarla hamilelik zor geçicek Ege de yaşamanın bu yanı iyi değil çalışıncada akşama kadar klima açık napalım bunada şükür
Kızlar merhaba. Biz 10 gün sonra vandan ankaraya gideceğiz araba ile, eşyalarımızla birlikte tayin için. Yaklaşık 12-13 saat sürüyor dedi eşim. Akşam üzeri çıkıp ertesi sabah hava ısınmadan ankarada oluruz dedi. Benim endişelerim var.13 saat yolculuk yapmak bebeğim için sıkıntı oluşturur mu? Saat başı mola vereceğiz, inip yürüyeceğim hareket edeceğim. Birde malum sık sık tuvalete çıkıyoruz, bu durum beni zorlar mı? Bir komşum ben 13 saat otobüsle memlekete gittim çok zorlandım senin haftanda, 3 gün bebeğim hareket etmedi doğru düzgün diyince korktum açıkçası. Eşim istersen seni uçakla yollarım ama arabada da rahat edersin, mola veririz saat başı diyor. Bu durumu doktora da sormayı unuttum, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Arada bir ilde bir gece uyumanı tavsiye ederim 13 saat çok fazla benceKızlar merhaba. Biz 10 gün sonra vandan ankaraya gideceğiz araba ile, eşyalarımızla birlikte tayin için. Yaklaşık 12-13 saat sürüyor dedi eşim. Akşam üzeri çıkıp ertesi sabah hava ısınmadan ankarada oluruz dedi. Benim endişelerim var.13 saat yolculuk yapmak bebeğim için sıkıntı oluşturur mu? Saat başı mola vereceğiz, inip yürüyeceğim hareket edeceğim. Birde malum sık sık tuvalete çıkıyoruz, bu durum beni zorlar mı? Bir komşum ben 13 saat otobüsle memlekete gittim çok zorlandım senin haftanda, 3 gün bebeğim hareket etmedi doğru düzgün diyince korktum açıkçası. Eşim istersen seni uçakla yollarım ama arabada da rahat edersin, mola veririz saat başı diyor. Bu durumu doktora da sormayı unuttum, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Biz de İstanbul’dan bodruma gideceğiz Cumartesi günü. Doktora sorduğumda, 2 saatte bir dur, biraz yürü dedi, durup mola vermek değil de mutlaka yürü dedi. Bir de bol su iç dedi. Bizim yol 8 saat, dura kalka minimum 10-11 saat sürerKızlar merhaba. Biz 10 gün sonra vandan ankaraya gideceğiz araba ile, eşyalarımızla birlikte tayin için. Yaklaşık 12-13 saat sürüyor dedi eşim. Akşam üzeri çıkıp ertesi sabah hava ısınmadan ankarada oluruz dedi. Benim endişelerim var.13 saat yolculuk yapmak bebeğim için sıkıntı oluşturur mu? Saat başı mola vereceğiz, inip yürüyeceğim hareket edeceğim. Birde malum sık sık tuvalete çıkıyoruz, bu durum beni zorlar mı? Bir komşum ben 13 saat otobüsle memlekete gittim çok zorlandım senin haftanda, 3 gün bebeğim hareket etmedi doğru düzgün diyince korktum açıkçası. Eşim istersen seni uçakla yollarım ama arabada da rahat edersin, mola veririz saat başı diyor. Bu durumu doktora da sormayı unuttum, ne yapmalıyım bilmiyorum.
Canım tuvalet işini nasıl yaptın?Merhaba canım geçen hafta biz 12 saat arabayla tatile gittik dün de yine 12 saat geri döndük. Doktora sormuştum artmış bir riskin yok gidebilirsin demişti. Açıkçası hiç zorlanmadım 2-3 saatte bir durup yürüdüm 5-10 dakika. 32 haftadan sonra pek uzun yolculuk önerilmiyor ama bu haftalarda yapılabilir. Çok rahat bol kıyafet ve terlik giyip bi sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Yollarda da zaten hep benzinlik mola yeri vs var bolca.
Arada bir ilde bir gece uyumanı tavsiye ederim 13 saat çok fazla bence
Malesef durup konaklamamız mümkün değil ama akşam üzeri çıkacağız yola 5-6 gibi. Serinlik çökmüş olacak, geceye denk geleceği için uyurum diye düşünüyorum. Araba da müsait buna, bir şekilde yapmaya çalışacağım artıkBiz de İstanbul’dan bodruma gideceğiz Cumartesi günü. Doktora sorduğumda, 2 saatte bir dur, biraz yürü dedi, durup mola vermek değil de mutlaka yürü dedi. Bir de bol su iç dedi. Bizim yol 8 saat, dura kalka minimum 10-11 saat sürerbu bile benim gözümde çok büyüyor, 12-13 saat yol bana biraz fazla geldi canım, dura kalka 15-16 saat olur o. Arada bi yerde bir gece kalın bence illa arabayla gidecekseniz.
Arka koltukta uyu canım, arkayı iyice kendine göre ayarla boşluk olan yerleri falan doldur bir şekilde rahat uyuyabilecegin. İnşallah sıkıntı olmazCanım tuvalet işini nasıl yaptın?Yorulmayı falan geçtim onu düşünüyorum. Pek su içmem diyorum ama havalarda malum, susuz da olmuyor.
Malesef durup konaklamamız mümkün değil ama akşam üzeri çıkacağız yola 5-6 gibi. Serinlik çökmüş olacak, geceye denk geleceği için uyurum diye düşünüyorum. Araba da müsait buna, bir şekilde yapmaya çalışacağım artık
Ben varım gece 3 den sonra uyuyorum sabah 7 de kalkıyorum gündüzde bir iki saat uyuyorum ama gece yine uyku yokMerhaba herkese, gece uykusunu şöyle en azından 4-5 saat deliksiz uyuyabilen var mı? Ben neredeyse saat başı veya iki saatte uyanıyorum, tekrar uykuya dalmak da uzun sürüyor, bi yarım saat bir saati buluyor. Buna rağmen gece geç saate kadar uykum gelmiyor, sabah da 7 gibi gözlerim açık. Bu kadar az uykuyla yaşamaya alışmaya başladım sanki ama bir yandan da uzun uykuları özledim. Gün içinde de yorgun hissettiriyor bu kadar az uyku. Etraftakiler bebek alıştırıyor seni uykusuzluğa diyorlar ama çok ikna olamadım :)) var mı benzer durumda olan acaba
Canım molalarda falan gittim hiç sorun olmadı. Dediğim gibi benzinci vs illa bir şey çıkıyor. Umarım sen de hiç sıkıntı yaşamazsın.Canım tuvalet işini nasıl yaptın?Yorulmayı falan geçtim onu düşünüyorum. Pek su içmem diyorum ama havalarda malum, susuz da olmuyor.
Canım ben aç gittim. Biraz su içmiştim, birisi içmemen lazımdı dedi, diğeri sudan birşey olmaz dedi. Sen garantiye al su da içme. Şekerli suyu bana orda verdiler özelde yaptırdım. Devlette öyledir belki. Şekerli sudan sonra da 1 saat hiçbişey yiyip içmiyorsun. 1 saat sonra kan veriyorsun yine ondan sonra serbest.Kızlar yarın seker yüklemesi yaptıracağım ac karnına gitmek dışında dikkat etmem gereken başka birşey var mi üniversite hastahanesine gideceğim. Şekerli suyu orada verecekler demi
İnşallah canım sıkıntısız giderim yaCanım molalarda falan gittim hiç sorun olmadı. Dediğim gibi benzinci vs illa bir şey çıkıyor. Umarım sen de hiç sıkıntı yaşamazsın.
gecen hafta benim de oyleydi.hatta 1 gun nerdeyse hic hissetmedim.25+1 im bugun hic durmadi hala da hareket halinde.bide bugune kadar ufak tekel seyirme ve vuruslar hissederdim.bugun gobegim dalgalaniyor resmen dondugunu hissediyorum.azcikta olsa hareket varsa merak etmeyin.bu aralar oyle duzensiz demekkiKızlar hayırlı akşamlar bugün 24 haftalığız.ben hareketlerini çok hissetmiyorum normalmi günde 2 kez seyirme gibi onun dışında yok
gecen hafta benim de oyleydi.hatta 1 gun nerdeyse hic hissetmedim.25+1 im bugun hic durmadi hala da hareket halinde.bide bugune kadar ufak tekel seyirme ve vuruslar hissederdim.bugun gobegim dalgalaniyor resmen dondugunu hissediyorum.azcikta olsa hareket varsa merak etmeyin.bu aralar oyle duzensiz demek
teşekkür ederimgecen hafta benim de oyleydi.hatta 1 gun nerdeyse hic hissetmedim.25+1 im bugun hic durmadi hala da hareket halinde.bide bugune kadar ufak tekel seyirme ve vuruslar hissederdim.bugun gobegim dalgalaniyor resmen dondugunu hissediyorum.azcikta olsa hareket varsa merak etmeyin.bu aralar oyle duzensiz demekki
gecen hafta benim de oyleydi.hatta 1 gun nerdeyse hic hissetmedim.25+1 im bugun hic durmadi hala da hareket halinde.bide bugune kadar ufak tekel seyirme ve vuruslar hissederdim.bugun gobegim dalgalaniyor resmen dondugunu hissediyorum.azcikta olsa hareket varsa merak etmeyin.bu aralar oyle duzensiz demek
gecen hafta benim de oyleydi.hatta 1 gun nerdeyse hic hissetmedim.25+1 im bugun hic durmadi hala da hareket halinde.bide bugune kadar ufak tekel seyirme ve vuruslar hissederdim.bugun gobegim dalgalaniyor resmen dondugunu hissediyorum.azcikta olsa hareket varsa merak etmeyin.bu aralar oyle duzensiz demekki
Daha fazla hareket ediyordur da canım sen fark etmiyorsundur bundan sonra daha da belirginleşir hareketleri inşallahKızlar hayırlı akşamlar bugün 24 haftalığız.ben hareketlerini çok hissetmiyorum normalmi günde 2 kez seyirme gibi onun dışında yok
Kiloluysan ondan olabilir belki canım, 24 haftada sadece seyirme olmaz bence :) yani muhakkak içerde oynuyordur ama sen hissetmiyor olabilirsinKızlar hayırlı akşamlar bugün 24 haftalığız.ben hareketlerini çok hissetmiyorum normalmi günde 2 kez seyirme gibi onun dışında yok
Neden 75 gram yaptı canım sana . Diyette çok zor oluyo inanilmaz zor yaniBugün ben de 75 grlık şeker yükleme testi yaptırdım sanırım bir diyet de bana geliyorAçlık 84, 1. saat 147, 2. saat 141 doktor suyun iyi demişti fazlalık yok en azından bir de 1000 gr olmuş bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?