2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gittin mi cabim doktora? İnşallah bı sikinti yoktur, çok geçmiş olsun

Gittim canım çok şükür bebeği etkileyecek bir sorun değilmiş
Canım geçmiş olsun . Bendede iltihap var dedi doktor bi kere antibiyotik kullandım geçen ayda fitil kullandim ama malesef hala devam ediyor bol su ıçmeye calisiyorum

Sağol canım ben de 3 gün antibiyotik kullanacağım bakalım istemeye istemeye.

Canım doktorun en doğrusunu söyleyecek tabii ama ben de daha uzun olsun ama araba olsun diye düşünüyorum. Geçen sadece 3-4 saatlik yolculukta pert oldum çünkü ortam kalabalık olduğu için maskemi hiç çıkaramadım. Şu an sokakta bile maskeyle fenalık geçiriyorum artık, maskesiz araba yolculuğu bana daha iyi bir seçenek gibi geliyor o yüzden. Bir de istediğin zaman mola verirsiniz, tuvalete gidersin, yürürsün filan.

Bende Ankaradan izmire geldim arabayla 8 saat sürdü çok zorlandım gelince .sizinki dha uzun saati benim doktorum 5 saati geçmesin yolculuk demişti.ne kadar dinlenerek gidelim destekte öyle olmuyor.her yerim şişmişti 2 gün çok zor geçti bana

Dr. Kagan kocatepe detayli ultrason herzaman yapilabilir en net sonuclar 20-24 haftada oldugu icin genelde o zaman yapiyoruz demisti

Ben sormustum doktora 2 saatte 1 mola vermem gerektigini ama yol 12 saate gecerse bi gece kalip oyle yola devam etmemi soyledi. 9 saatlik yoldu ama mola vere vere 11 saatte gittik. Yolculukta cok zorlanmamistim da sonraki bir hafta ayaklarin hep sisti sonra gecti normale dondum

Arada bir ilde bir gece uyumanı tavsiye ederim 13 saat çok fazla bence

Biz de İstanbul’dan bodruma gideceğiz Cumartesi günü. Doktora sorduğumda, 2 saatte bir dur, biraz yürü dedi, durup mola vermek değil de mutlaka yürü dedi. Bir de bol su iç dedi. Bizim yol 8 saat, dura kalka minimum 10-11 saat sürer bu bile benim gözümde çok büyüyor, 12-13 saat yol bana biraz fazla geldi canım, dura kalka 15-16 saat olur o. Arada bi yerde bir gece kalın bence illa arabayla gidecekseniz.

Canım tuvalet işini nasıl yaptın? Yorulmayı falan geçtim onu düşünüyorum. Pek su içmem diyorum ama havalarda malum, susuz da olmuyor.
Arada bir ilde bir gece uyumanı tavsiye ederim 13 saat çok fazla bence

Malesef durup konaklamamız mümkün değil ama akşam üzeri çıkacağız yola 5-6 gibi. Serinlik çökmüş olacak, geceye denk geleceği için uyurum diye düşünüyorum. Araba da müsait buna, bir şekilde yapmaya çalışacağım artık

Arka koltukta uyu canım, arkayı iyice kendine göre ayarla boşluk olan yerleri falan doldur bir şekilde rahat uyuyabilecegin. İnşallah sıkıntı olmaz

Ben varım gece 3 den sonra uyuyorum sabah 7 de kalkıyorum gündüzde bir iki saat uyuyorum ama gece yine uyku yok

Kızlar yarın seker yüklemesi yaptıracağım ac karnına gitmek dışında dikkat etmem gereken başka birşey var mi üniversite hastahanesine gideceğim. Şekerli suyu orada verecekler demi

Kızlar yarın seker yüklemesi yaptıracağım ac karnına gitmek dışında dikkat etmem gereken başka birşey var mi üniversite hastahanesine gideceğim. Şekerli suyu orada verecekler demi
Canım ben aç gittim. Biraz su içmiştim, birisi içmemen lazımdı dedi, diğeri sudan birşey olmaz dedi. Sen garantiye al su da içme. Şekerli suyu bana orda verdiler özelde yaptırdım. Devlette öyledir belki. Şekerli sudan sonra da 1 saat hiçbişey yiyip içmiyorsun. 1 saat sonra kan veriyorsun yine ondan sonra serbest.
Canım molalarda falan gittim hiç sorun olmadı. Dediğim gibi benzinci vs illa bir şey çıkıyor. Umarım sen de hiç sıkıntı yaşamazsın.
İnşallah canım sıkıntısız giderim ya

Kızlar hayırlı akşamlar bugün 24 haftalığız.ben hareketlerini çok hissetmiyorum normalmi günde 2 kez seyirme gibi onun dışında yok
gecen hafta benim de oyleydi.hatta 1 gun nerdeyse hic hissetmedim.25+1 im bugun hic durmadi hala da hareket halinde.bide bugune kadar ufak tekel seyirme ve vuruslar hissederdim.bugun gobegim dalgalaniyor resmen dondugunu hissediyorum.azcikta olsa hareket varsa merak etmeyin.bu aralar oyle duzensiz demekki

Teşekkür ederim cevap için bugün bende hiç hissetmedim 1 haftadır seyirme tarzında çok az hissediyordum.doktorda ilk gebelikte 25 .haftaya kadar hissedememe normal demişti aslında.bu haftadan sonra daha sık hissederim o zaman.içim rahatladı sağolun.Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin cümlemize inşallah

Teşekkür ederim cevap için bugün bende hiç hissetmedim 1 haftadır seyirme tarzında çok az hissediyordum.doktorda ilk gebelikte 25 .haftaya kadar hissedememe normal demişti aslında.bu haftadan sonra daha sık hissederim o zaman.içim rahatladı sağolun.Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin cümlemize inşallah

Kızlar hayırlı akşamlar bugün 24 haftalığız.ben hareketlerini çok hissetmiyorum normalmi günde 2 kez seyirme gibi onun dışında yok
Kiloluysan ondan olabilir belki canım, 24 haftada sadece seyirme olmaz bence :) yani muhakkak içerde oynuyordur ama sen hissetmiyor olabilirsin

Bugün ben de 75 grlık şeker yükleme testi yaptırdım sanırım bir diyet de bana geliyor Açlık 84, 1. saat 147, 2. saat 141 doktor suyun iyi demişti fazlalık yok en azından bir de 1000 gr olmuş bebişim
Neden 75 gram yaptı canım sana . Diyette çok zor oluyo inanilmaz zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…