2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Neden 75 gram yaptı canım sana . Diyette çok zor oluyo inanilmaz zor yani
Bilmiyorum ki 75 dedi ben de içtim yaa deme öyle. Aslında ekmek zaten yemiyorum ama pasta börek seviyordum onlara veda ediyorum demek ki

Bilmiyorum ki 75 dedi ben de içtim yaa deme öyle. Aslında ekmek zaten yemiyorum ama pasta börek seviyordum onlara veda ediyorum demek ki
Tatlı olan herşeyi kesiyorsun sabah sadece iki dilim ekmek hakkim var

Kızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
Benim öyle bir şey olmadi yaa ilginç. Elmalı gazoz gibiydi içtim, hoşuma da gitti.
Geçmiş olsun sana. Tekrar mı yaptıracaksın?

Tatlı olan herşeyi kesiyorsun sabah sadece iki dilim ekmek hakkim var

Canım başta çok zor oluyor ama sonra alışıyorsun, ilk 1-2 hafta zor gerçekten.

Kızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi

Geçmiş olsun canım, ben burada yazmıştım arkadaşım 75’lik yükleme sonrasında bayıldı diye. Herkesin bünyesi bir değil, bence de yalnız gitmemek lazım.

Canım mesajını gördüm de benimde yengem 8 aylıkken 15-16 saatlik yolculuk yapmıitı doktorunu aradı sormak için o da saat başı mola ve yürüyüş tavsiye etmişti hımm birde varis çorabı , medikalden almıştık ona sorunusuz gitti merak etme bişe olmaz

Bugün ben de 75 grlık şeker yükleme testi yaptırdım sanırım bir diyet de bana geliyor Açlık 84, 1. saat 147, 2. saat 141 doktor suyun iyi demişti fazlalık yok en azından bir de 1000 gr olmuş bebişim
Merhaba değerleriniz normal gibi ama doktorunuz mu diyet önerdi

Kızlar bu arada antibiyotikte ilk günüm ve beni resmen mahvetti. Azitro alırken iki kere düşünmek lazımmış gerçekten, sabahtan beri mideme kramplar giriyor bir de kustum kahvaltıyı olduğu gibi. Yarın mide koruyucu içip bir de öyle deneyeceğim. Allahtan sadece 3 gün, dişimizi sıkacağız artık

Geçmiş olsun

Canım bana da öyle dediler ama bende zerre etki etmedi, ablamda da hiçbişey olmamış mesela. Bünyeye göre değişiyor demekki. Geçmiş olsun
İnşallah canım sıkıntısız bir şekilde giderim

Kızlar merhaba şeker yükleme sonucum. Açlık. 71
Birinci saat sonucu 87
İkinci saat ssonucu 130 sizce nasıl sizin nasıldı

Canım bana da öyle dediler ama bende zerre etki etmedi, ablamda da hiçbişey olmamış mesela. Bünyeye göre değişiyor demekki. Geçmiş olsun

İnşallah canım sıkıntısız bir şekilde giderim
Canım ben az önce doktoruma sordum mesajla . Benim de 12 saat yaklaşık yolculuk yapma ve dönme durumum var. Yolculukta sıkıntı yok yazmış bana . Umarım sıkıntı yaşamadan geçiririz.

Canım ben az önce doktoruma sordum mesajla . Benim de 12 saat yaklaşık yolculuk yapma ve dönme durumum var. Yolculukta sıkıntı yok yazmış bana . Umarım sıkıntı yaşamadan geçiririz.
İnşallah sıkıntısız geçiririz canım. Bol bol mola verip yürüyüş yapacağım artık. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…