Bilmiyorum ki 75 dedi ben de içtimNeden 75 gram yaptı canım sana . Diyette çok zor oluyo inanilmaz zor yani
Tatlı olan herşeyi kesiyorsun sabah sadece iki dilim ekmek hakkim varBilmiyorum ki 75 dedi ben de içtimyaa deme öyle. Aslında ekmek zaten yemiyorum ama pasta börek seviyordum onlara veda ediyorum demek ki
Öyle mi ne oldu miden mi bulandı içince mi baygınlık geçirdin korktum şimdiKızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
Benim öyle bir şey olmadi yaa ilginç. Elmalı gazoz gibiydi içtim, hoşuma da gitti.Kızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
Ay evet canım mide bulaniyo bas dönmesi çok oluyo bende duymuştum o yüzden eşimle gitmistimKızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
Tatlı olan herşeyi kesiyorsun sabah sadece iki dilim ekmek hakkim var
Kızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
Canım mesajını gördüm de benimde yengem 8 aylıkken 15-16 saatlik yolculuk yapmıitı doktorunu aradı sormak için o da saat başı mola ve yürüyüş tavsiye etmişti hımm birde varis çorabı , medikalden almıştık ona sorunusuz gitti merak etme bişe olmazEşimde Öyle diyor, mola veririz sık sık, uyursun da arabada diyor. Birde malum kedimiz var, o da bizle gelecek arabada. İkimiz de zorlanır mıyız diye düşünüyorum. En mantıklısı sanırım tekrar doktora danışmak olacak canım.
Dün bile birkaç saat sandalyede oturdum diye pamuk gibi şişmişti ayaklarım. Araba da çok zorlayabilir, haklısın canım. En iyisi doktora sorayım o ne diyecek bakalım.
Merhaba değerleriniz normal gibi ama doktorunuz mu diyet önerdiBugün ben de 75 grlık şeker yükleme testi yaptırdım sanırım bir diyet de bana geliyorAçlık 84, 1. saat 147, 2. saat 141 doktor suyun iyi demişti fazlalık yok en azından bir de 1000 gr olmuş bebişim
Geçmiş olsunKızlar bu arada antibiyotikte ilk günüm ve beni resmen mahvetti. Azitro alırken iki kere düşünmek lazımmış gerçekten, sabahtan beri mideme kramplar giriyor bir de kustum kahvaltıyı olduğu gibi. Yarın mide koruyucu içip bir de öyle deneyeceğim. Allahtan sadece 3 gün, dişimizi sıkacağız artık
Yok hayır daha doktora göstermedim ama 140 üstü çıktığı için öyle demiştimMerhaba değerleriniz normal gibi ama doktorunuz mu diyet önerdi
Aa öyle mi teşekkür ederim o zaman içimi rahatlattınız50lik yüklemede 140 sınır 75lik 180
Benim 1.saatte 75lik yüklemede 142ydi iyi demişti doktorum
Canım bana da öyle dediler ama bende zerre etki etmedi, ablamda da hiçbişey olmamış mesela. Bünyeye göre değişiyor demekki. Geçmiş olsunKızlar gidip seker yüklemesi yaptırdım berbat birsey ve baygınlık geçirdim. Yanlız gitmeyin burada dun yazdım ama kimse boyle şeyler demedi
İnşallah canım sıkıntısız bir şekilde giderimCanım mesajını gördüm de benimde yengem 8 aylıkken 15-16 saatlik yolculuk yapmıitı doktorunu aradı sormak için o da saat başı mola ve yürüyüş tavsiye etmişti hımm birde varis çorabı , medikalden almıştık ona sorunusuz gitti merak etme bişe olmaz
Benim 150 cikti dahiliyeye sevk ettiKızlar merhaba şeker yükleme sonucum. Açlık. 71
Birinci saat sonucu 87
İkinci saat ssonucu 130 sizce nasıl sizin nasıldı
Canım ben az önce doktoruma sordum mesajla . Benim de 12 saat yaklaşık yolculuk yapma ve dönme durumum var. Yolculukta sıkıntı yok yazmış bana . Umarım sıkıntı yaşamadan geçiririz.Canım bana da öyle dediler ama bende zerre etki etmedi, ablamda da hiçbişey olmamış mesela. Bünyeye göre değişiyor demekki. Geçmiş olsun
İnşallah canım sıkıntısız bir şekilde giderim
İnşallah sıkıntısız geçiririz canım. Bol bol mola verip yürüyüş yapacağım artık. Allah yardımcımız olsunCanım ben az önce doktoruma sordum mesajla . Benim de 12 saat yaklaşık yolculuk yapma ve dönme durumum var. Yolculukta sıkıntı yok yazmış bana . Umarım sıkıntı yaşamadan geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?