2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar sabahtan beri hiçbişey yiyemedim, su içebildim sadece. Bir tane de Salatalık yedim. Karnım çok aç ama içim almıyor bir tane prilam içsem bu kadar aç karna dokunur mu? Sulardan etkilendik sanırım
Ah canım bi de idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıp duruyorsun içme çeşmeden
sonunda yavruna kavuşacağını biliyorsun ya o ağrı sancı vız geliyor hatta bebeği çıkarıp kucağıma koyduklarında bıçak gibi kesildi sanki ağrılarım
Sende benim kadar çekmişsin ilk doğumda sancı , dediğim gibi ikinci gebelikte onun yarısını çektim demek aynı olmuyo gebelikler
İnşallah benim de yarıya düşer canım ve hastaneye de olabildiğince geç gideceğim
Kızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse? İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
İnşallah bi zararı olmaz zaten hamile olduğunu söylersin ona göre ilaç verirler canım git bi acile Allah korusun bi baksınlar hele

Teşekkürler güzel haberler alırsınız inşallah
Amin inşallah canım
Aynen canım kanama olmadığı sürece az sık dişini sancılarına dikkat et dakika tut gerçekten evde daha iyi kendine bakarsın hastaneye gitsen boş seni daha da korkuturlar sen daha Sao ortamdastres içinde olursun evde tek başına güzelce oksijen nefes al ver otur comel hareket yap sancılar arttı mı yadasuyun geldi mi kan falan git inşallah bu doğumun güzel geçer kısa sürer Rabb'im inşallah ilk doğum yapacak arkadaşlara da güç kuvvet versin kolaylık versin inşallah

Amin canım inşallah bakalım nasip artık nasıl olacak bu defa

Kızlar doğum hikayelerine fazla takılmayın herkesin farklıdır. Ben ilk çocukta çok okurdum çok etkilenirdim.
Doğumun nasıl olacağı bazen elimizde değildir ama şunu her doktor kabul eder ki, sezaryen bir doğum şekli değildir. Netice de ameliyattır. Ben normal doğumdan çok korkan ve asla yapamam diyen bir insandım. Şimdi on çocuğum olsa normal yaparım. Ağrıyı önce çekiyorsunuz ama çocuk doğduktan sonra spor bile yapacak kadar güçlüsünüz.
Sezaryenin de normal doğumunda artısı eksisi vardır. doğum haftasında her şey değişebilir. Nasibe de inanmak ve doktorun da tavsiyesini almak lazım.
Ama keyfi yere sezaryen olmayın.
Bir sıkıntı ve risk olmadığı sürece Allah’ın her kadına verdiği bu doğal güce güvenin ve doğumunuzu normal yapmaya çalışın.

Biraz geç gördüm canım, umarım daha iyisindir
İshal bulantı vs geçmiş ama neredeyse tüm gün besinsiz ve sıvısız kalmışsın, acil veya yarın normal muayene farketmez hastaneye gitmen iyi olur diye düşünüyorum mutlaka seni rahatlatacak bir şeyler verirler
Özellikle sıvı kaybının yerine konulması gerek
İlaçlar konusunda da için rahat olsun hamile olduğunu belirttiğinde sana ve bebeğe zarar vermeyecek şeyler önereceklerdir
Umarım çok daha iyi olursun

günaydın kızlar dün akşam 9dan beri hareketlerini pek hissetmiyorum bebeğin,birde karnımın sağ ortasında bir acı var böyle bir şey yaşayan var mı?
Uyumuştur belki canım sağlık ocağı varsa yakınında hemen bi git onlar da kalp atışına bakabiliyorlar hastaneyle uğraşmazsın

Evet ben de merak ettim
Çok teşekkür ederim kızlar. Dün akşam yine kustum, ondan sonra rahatladım biraz daha. Yatakta yatarken uyuyakalmışım, gece açtım gözümü ağrı yok nasıl mutluyum anlatamam. Su içiyorum bol bol, bu günde önlem amaçlı direk hastaneye gideceğim. Şükür iyiyim, sağlık ne güzel birşeymiş meğer. Rabbim hepimizi de bebeklerimizi de korusun

Şükür canım geçmiş olsun dikkat et kendine

Sevindim canım hadi gözün aydin :)

günaydın kızlar dün akşam 9dan beri hareketlerini pek hissetmiyorum bebeğin,birde karnımın sağ ortasında bir acı var böyle bir şey yaşayan var mı?
Bazen benimki de uzun zaman hareket etmiyor. Hatta özellikle dinleyince inat eder gibi daha da etmiyor. Bence bebeğiniz hareket ediyor ama pozisyondan dolayı hissetmiyorsunuz, hemen stres olmayın

Kızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu var napabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Hem kusma hem ishal, çok sıvı ve mineral kaybetmiş olabilirsiniz, bir hastaneye gitseniz iyi olur.
Normalde ben midemi üşütünce nane limon çayı yaparım, ama sizinki mikrop kapma filan da olabilir, ben olsam doktora giderim,

Kızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu var napabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Arkadaşımla aynı fikirdeyim İhmal etme git canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…