Amin canım Allah razı olsun hepimiz inşallahAyy canım en zor kısmı geçmişsin zaten, tüp bebek gerçekten çok meşakkatli bir süreç. Allah kavuşmayı da hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Ah canım bi de idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıp duruyorsun içme çeşmedenKızlar sabahtan beri hiçbişey yiyemedim, su içebildim sadece. Bir tane de Salatalık yedim. Karnım çok aç ama içim almıyorbir tane prilam içsem bu kadar aç karna dokunur mu? Sulardan etkilendik sanırım
sonunda yavruna kavuşacağını biliyorsun ya o ağrı sancı vız geliyor hatta bebeği çıkarıp kucağıma koyduklarında bıçak gibi kesildi sanki ağrılarımÇok telaşlı ve evhamlıyım ben. Şimdi doğuma kadar bunu düşünürümo sancıya nasıl dayanırım en küçük kasık ağrısı zor geliyor ayy hayırlısıyla bu işin altından da kalksak.
İnşallah benim de yarıya düşer canım ve hastaneye de olabildiğince geç gideceğimSende benim kadar çekmişsin ilk doğumda sancı , dediğim gibi ikinci gebelikte onun yarısını çektim demek aynı olmuyo gebelikler
İnşallah bi zararı olmaz zaten hamile olduğunu söylersin ona göre ilaç verirler canım git bi acile Allah korusun bi baksınlar heleKızlar yok mu bulantı için hastanede serum alan kimse?İçine ne katıyorlar, bir zararı olur mu ki gitsem ya?
Amin inşallah canımTeşekkürlergüzel haberler alırsınız inşallah
Aynen canım kanama olmadığı sürece az sık dişini sancılarına dikkat et dakika tut gerçekten evde daha iyi kendine bakarsın hastaneye gitsen boş seni daha da korkuturlar sen daha Sao ortamdastres içinde olursun evde tek başına güzelce oksijen nefes al ver otur comel hareket yap sancılar arttı mı yadasuyun geldi mi kan falan git inşallah bu doğumun güzel geçer kısa sürerAh canım bi de idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıp duruyorsun içme çeşmeden
sonunda yavruna kavuşacağını biliyorsun ya o ağrı sancı vız geliyor hatta bebeği çıkarıp kucağıma koyduklarında bıçak gibi kesildi sanki ağrılarım
İnşallah benim de yarıya düşer canım ve hastaneye de olabildiğince geç gideceğim
İnşallah bi zararı olmaz zaten hamile olduğunu söylersin ona göre ilaç verirler canım git bi acile Allah korusun bi baksınlar hele
Amin canım inşallah bakalım nasip artık nasıl olacak bu defaAmin inşallah canım
Aynen canım kanama olmadığı sürece az sık dişini sancılarına dikkat et dakika tut gerçekten evde daha iyi kendine bakarsın hastaneye gitsen boş seni daha da korkuturlar sen daha Sao ortamdastres içinde olursun evde tek başına güzelce oksijen nefes al ver otur comel hareket yap sancılar arttı mı yadasuyun geldi mi kan falan git inşallah bu doğumun güzel geçer kısa sürerRabb'im inşallah ilk doğum yapacak arkadaşlara da güç kuvvet versin kolaylık versin inşallah
Biraz geç gördüm canım, umarım daha iyisindirKızlar mide bulantım geçti gibi ama inanılmaz gaz sancım var. Balon gibi oldu karnım, inanılmaz sıkıntı çekiyorum. Acilde bunun için birşey yaparlar mı? Karnım küçükken sıkıntı olmuyordu pek ama şimdi büyüdü, sabahtan beri bu gaz sancısını çekiyorum
Evet ben de merak ettimNasıl oldun canımKedilervekitaplar
Uyumuştur belki canım sağlık ocağı varsa yakınında hemen bi git onlar da kalp atışına bakabiliyorlar hastaneyle uğraşmazsıngünaydın kızlar dün akşam 9dan beri hareketlerini pek hissetmiyorum bebeğin,birde karnımın sağ ortasında bir acı var böyle bir şey yaşayan var mı?
işe geldim şimdi biraz daha dinleyeyim olmadı doktoruma gideceğimUyumuştur belki canım sağlık ocağı varsa yakınında hemen bi git onlar da kalp atışına bakabiliyorlar hastaneyle uğraşmazsın
Kolay gelsin canım kahvaltını ettikten sonra biraz enerji gider minnoşa da yapıştırır tekmeyi inşallahişe geldim şimdi biraz daha dinleyeyim olmadı doktoruma gideceğim
Biraz geç gördüm canım, umarım daha iyisindir
İshal bulantı vs geçmiş ama neredeyse tüm gün besinsiz ve sıvısız kalmışsın, acil veya yarın normal muayene farketmez hastaneye gitmen iyi olur diye düşünüyorum mutlaka seni rahatlatacak bir şeyler verirler
Özellikle sıvı kaybının yerine konulması gerek
İlaçlar konusunda da için rahat olsun hamile olduğunu belirttiğinde sana ve bebeğe zarar vermeyecek şeyler önereceklerdir
Umarım çok daha iyi olursun
Nasıl oldun canımKedilervekitaplar
Çok teşekkür ederim kızlar. Dün akşam yine kustum, ondan sonra rahatladım biraz daha. Yatakta yatarken uyuyakalmışım, gece açtım gözümü ağrı yok nasıl mutluyum anlatamam. Su içiyorum bol bol, bu günde önlem amaçlı direk hastaneye gideceğim. Şükür iyiyim, sağlık ne güzel birşeymiş meğer. Rabbim hepimizi de bebeklerimizi de korusunEvet ben de merak ettim
Şükür canım geçmiş olsun dikkat et kendineÇok teşekkür ederim kızlar. Dün akşam yine kustum, ondan sonra rahatladım biraz daha. Yatakta yatarken uyuyakalmışım, gece açtım gözümü ağrı yok nasıl mutluyum anlatamam. Su içiyorum bol bol, bu günde önlem amaçlı direk hastaneye gideceğim. Şükür iyiyim, sağlık ne güzel birşeymiş meğer. Rabbim hepimizi de bebeklerimizi de korusun
Sevindim canım hadi gözün aydin :)Çok teşekkür ederim kızlar. Dün akşam yine kustum, ondan sonra rahatladım biraz daha. Yatakta yatarken uyuyakalmışım, gece açtım gözümü ağrı yok nasıl mutluyum anlatamam. Su içiyorum bol bol, bu günde önlem amaçlı direk hastaneye gideceğim. Şükür iyiyim, sağlık ne güzel birşeymiş meğer. Rabbim hepimizi de bebeklerimizi de korusun
Hep aynisekilde yapmiyorlar canim ama insan endiseleniyor. Ne durumdasin hissettin miişe geldim şimdi biraz daha dinleyeyim olmadı doktoruma gideceğim
Bazen benimki de uzun zaman hareket etmiyor. Hatta özellikle dinleyince inat eder gibi daha da etmiyor. Bence bebeğiniz hareket ediyor ama pozisyondan dolayı hissetmiyorsunuz, hemen stres olmayıngünaydın kızlar dün akşam 9dan beri hareketlerini pek hissetmiyorum bebeğin,birde karnımın sağ ortasında bir acı var böyle bir şey yaşayan var mı?
Hem kusma hem ishal, çok sıvı ve mineral kaybetmiş olabilirsiniz, bir hastaneye gitseniz iyi olur.Kızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu varnapabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Arkadaşımla aynı fikirdeyimKızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu varnapabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Hem kusma hem ishal, çok sıvı ve mineral kaybetmiş olabilirsiniz, bir hastaneye gitseniz iyi olur.
Normalde ben midemi üşütünce nane limon çayı yaparım, ama sizinki mikrop kapma filan da olabilir, ben olsam doktora giderim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?