2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu var napabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Bir serum falan verseler biraz kendinize gelirsiniz,bir doktora görünun bence. Ve korona olmadığınizdan emin olmanızı tavsiye ederim

Kızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu var napabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Canım dün bende öyleydim, bu gün şükür iyiyim. Bol bol su tükettim filan ama insanın vücudu hamileyken ekstra enerji tüketiyor. Bir acile görnsen iyi olur. Ben dün gelmediğime pişman oldum, bir serumla rahatlardım halbuki

Öyle mi dersiniz, gidiyim en iyisi ya bebeğim için endişeleniyorum zaten midem gurul gurul çok fenayım

Korona olduğumu düşünmüyorum ya belli olmaz tabi de bu ikisi dışında başka belirtim yok mide bulantısı şuan için yok ama sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum ishal yüzünden
Bir serum falan verseler biraz kendinize gelirsiniz,bir doktora görünun bence. Ve korona olmadığınizdan emin olmanızı tavsiye ederim

Canım sana da çok büyük geçmiş olsun, sen de benim gibi hemen hastaneye gitmeyenlerdensin sanırım, sonra böyle çekiyoruz işte evde

Canım sana da çok büyük geçmiş olsun, sen de benim gibi hemen hastaneye gitmeyenlerdensin sanırım, sonra böyle çekiyoruz işte evde
Acile gidince böylr psikolojik olarak kötü birşeymiş gibi hissedip korkuyorum ya halbuki tam tersi kötüb birşey olmasın diye gidilir ama. Sana da çok geçmiş olsun canım, dikkat et

Teşekkürler güzel haberler alırsınız inşallah
Kiz Bu gün de öğrenemedim Bebeğimin kaç kg olduğunu 2 hafta sonra tekrar randevum var o zaman bebeğin kilosunu boyunu öğrencem sadece bugün nst ye verdiler sancı yok birde alttan muane edildim idrar da enfeksiyon çıktı

Bende 3 hafta da 1,700 Gr kadar kilo almışım The

İyi mi yani canım uf ben yemeyi kesemiyorum valla. Napcam bilmiyorum canım her şeyi çekiyor

İyi mi yani canım uf ben yemeyi kesemiyorum valla. Napcam bilmiyorum canım her şeyi çekiyor
Bilmiyorum ki neresi iyi 1 ay bile değil çok fazlaben her 3 haftada 1 bu kadar alsam 90 i tamamlarim yada geçerim hiç inmem 90 in altına

Reactions: The
Bilmiyorum ki neresi iyi 1 ay bile değil çok fazlaben her 3 haftada 1 bu kadar alsam 90 i tamamlarim yada geçerim hiç inmem 90 in altına
Ay ne bileyim kız , hayatımda hiç bu kadar kolay kilo almamıştım daha önce,o yüzden gerçekten yorumsuzum korkum doğumdan sonra verememek ama şu an da sikamiyorum işte kendimi. Doymuyorum

Canım.neden erkenden nSt bağladılar seni

Ay ne bileyim kız , hayatımda hiç bu kadar kolay kilo almamıştım daha önce,o yüzden gerçekten yorumsuzum korkum doğumdan sonra verememek ama şu an da sikamiyorum işte kendimi. Doymuyorum
Doğumdan sonra verilir ya ama benim gibi yaparsan bebek doysun çok yyim sütüm olsun dersen biraz geç toparlanirsin ben öyle yaptım kilo vermedim hemen hayırlısı bakalım iyi olsunlarda

Reactions: The
Canım.neden erkenden nSt bağladılar seni
Bilmiyorum canım bura Almanya sanrim sistemleri böyle Allah'tan o kadar kasılmalarım rağmen sancı çıkmadı ufak tefek şeyler vardı sıkıntı yok dedi zaten zor onları anlıyorum tamam dedim

bebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım

bebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım
Benimkide Gece N hafta 32 demişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…