Bir serum falan verseler biraz kendinize gelirsiniz,bir doktora görünun bence. Ve korona olmadığınizdan emin olmanızı tavsiye ederimKızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu varnapabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Canım dün bende öyleydim, bu gün şükür iyiyim. Bol bol su tükettim filan ama insanın vücudu hamileyken ekstra enerji tüketiyor. Bir acile görnsen iyi olur. Ben dün gelmediğime pişman oldum, bir serumla rahatlardım halbukiKızlar midemi üşütmüşüm sanırım dün geceden beri kusmaktan içim dışıma çıktı, bide afedersiniz ama ishal durumu varnapabilirim bu dönemde nasıl geçer sizce
Öyle mi dersiniz, gidiyim en iyisi ya bebeğim için endişeleniyorum zaten midem gurul gurul çok fenayımHem kusma hem ishal, çok sıvı ve mineral kaybetmiş olabilirsiniz, bir hastaneye gitseniz iyi olur.
Normalde ben midemi üşütünce nane limon çayı yaparım, ama sizinki mikrop kapma filan da olabilir, ben olsam doktora giderim,
Bir serum falan verseler biraz kendinize gelirsiniz,bir doktora görünun bence. Ve korona olmadığınizdan emin olmanızı tavsiye ederim
Canım sana da çok büyük geçmiş olsun, sen de benim gibi hemen hastaneye gitmeyenlerdensin sanırım, sonra böyle çekiyoruz işte evdeCanım dün bende öyleydim, bu gün şükür iyiyim. Bol bol su tükettim filan ama insanın vücudu hamileyken ekstra enerji tüketiyor. Bir acile görnsen iyi olur. Ben dün gelmediğime pişman oldum, bir serumla rahatlardım halbuki
Doktora gittim ağrıda olunca , gayet iyi bebek problem yok dedi poposunu dayamış iyice karnıma sanırım o yüzden ağrı yapıyormuş.:)Hep aynisekilde yapmiyorlar canim ama insan endiseleniyor. Ne durumdasin hissettin mi
Acile gidince böylr psikolojik olarak kötü birşeymiş gibi hissedip korkuyorum yaCanım sana da çok büyük geçmiş olsun, sen de benim gibi hemen hastaneye gitmeyenlerdensin sanırım, sonra böyle çekiyoruz işte evde
Kiz Bu gün de öğrenemedim Bebeğimin kaç kg olduğunuTeşekkürlergüzel haberler alırsınız inşallah
İyi mi yani canımKiz Bu gün de öğrenemedim Bebeğimin kaç kg olduğunu2 hafta sonra tekrar randevum var o zaman bebeğin kilosunu boyunu öğrencem sadece bugün nst ye verdiler sancı yok birde alttan muane edildim idrar da enfeksiyon çıktı
Bende 3 hafta da 1,700 Gr kadar kilo almışımThe
Bak yorum yapmıştım sana, pozisyondan hissedilmiyor bazenDoktora gittim ağrıda olunca , gayet iyi bebek problem yok dedi poposunu dayamış iyice karnıma sanırım o yüzden ağrı yapıyormuş.:)
Bilmiyorum ki neresi iyi 1 ay bile değil çok fazlaİyi mi yani canımuf ben yemeyi kesemiyorum valla. Napcam bilmiyorum canım her şeyi çekiyor
Ay ne bileyim kız , hayatımda hiç bu kadar kolay kilo almamıştım daha önce,o yüzden gerçekten yorumsuzumBilmiyorum ki neresi iyi 1 ay bile değil çok fazlaben her 3 haftada 1 bu kadar alsam 90 i tamamlarim yada geçerim hiç inmem 90 in altına
Canım.neden erkenden nSt bağladılar seniKiz Bu gün de öğrenemedim Bebeğimin kaç kg olduğunu2 hafta sonra tekrar randevum var o zaman bebeğin kilosunu boyunu öğrencem sadece bugün nst ye verdiler sancı yok birde alttan muane edildim idrar da enfeksiyon çıktı
Bende 3 hafta da 1,700 Gr kadar kilo almışımThe
Doktora gittim ağrıda olunca , gayet iyi bebek problem yok dedi poposunu dayamış iyice karnıma sanırım o yüzden ağrı yapıyormuş.:)
Doğumdan sonra verilir ya ama benim gibi yaparsan bebek doysun çok yyim sütüm olsun dersen biraz geç toparlanirsin ben öyle yaptım kilo vermedim hemenAy ne bileyim kız , hayatımda hiç bu kadar kolay kilo almamıştım daha önce,o yüzden gerçekten yorumsuzumkorkum doğumdan sonra verememek ama şu an da sikamiyorum işte kendimi. Doymuyorum
Bilmiyorum canım bura Almanya sanrim sistemleri böyleCanım.neden erkenden nSt bağladılar seni
Benimkide Gece N hafta 32 demişti canımbebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?