Ben daha hazırlık yapmadım dışarı cikiyorum bakıyorum bici bici şeyler var küçük küçük içim gidiyor ama elim uzanmiyorKızlar yavaştan doğum için hazırlık yapıyorum ağırlasmadan çıkardım. Doğum için picama alan varmı nasıl birşey baktınız banada fikir verin
Bence gidin acile beklemeyin su kaybı senin içinde bebek içinde iyi değil canım geçmiş olsunÖyle mi dersiniz, gidiyim en iyisi ya bebeğim için endişeleniyorum zaten midem gurul gurul çok fenayım
o zaman normaldir benimkinin de öyle olması aramızda haftada varBenimkide Gece N hafta 32 demişti canım
Ben daha hazırlık yapmadım dışarı cikiyorum bakıyorum bici bici şeyler var küçük küçük içim gidiyor ama elim uzanmiyordaha pijama bakmadım alırsam da köyü renk lastiği karnımı sıkmayan naylon olmayan pamuksi birşeyler alırım 1 takım yeter ya zaten evde altt var üstüne herhangi birşey uydururum
Hadiya . Ben başlım ya okullar açılmadan herşeyi tamamlamam lazımBen daha hazırlık yapmadım dışarı cikiyorum bakıyorum bici bici şeyler var küçük küçük içim gidiyor ama elim uzanmiyordaha pijama bakmadım alırsam da köyü renk lastiği karnımı sıkmayan naylon olmayan pamuksi birşeyler alırım 1 takım yeter ya zaten evde altt var üstüne herhangi birşey uydururum
ben çantadan aldım baya oluyor,henüz kullanmadım tabi ama çok sağlam ve kullanışlı duruyor tavsiye ederim.Kızlar nasıl bunlar sizce
ama şu an fiyatı yüksek bence ben 80 tl ye almısım aynı çantayı indirim dönemini beklemelisiniz alacaksanız daKızlar nasıl bunlar sizce
Aynısınımi aldın canımben çantadan aldım baya oluyor,henüz kullanmadım tabi ama çok sağlam ve kullanışlı duruyor tavsiye ederim.
evet aynısıAynısınımi aldın canım
İyi olsunda canım olsun 2 hafta daha beklersinKiz Bu gün de öğrenemedim Bebeğimin kaç kg olduğunu2 hafta sonra tekrar randevum var o zaman bebeğin kilosunu boyunu öğrencem sadece bugün nst ye verdiler sancı yok birde alttan muane edildim idrar da enfeksiyon çıktı
Bende 3 hafta da 1,700 Gr kadar kilo almışım@MayaKyle
Ne güzel gamzeli birdeİyi olsunda canım olsun 2 hafta daha beklersindoktorum her şeyi detaylıca söylüyor tırnakları, çıkan saçları hatta çenesinde gamze var dedi bakalım doğru çıkacak mı abimizinde yanağında var gamzesi,
Kızlar yavaştan doğum için hazırlık yapıyorum ağırlasmadan çıkardım. Doğum için picama alan varmı nasıl birşey baktınız banada fikir verin
Teşekkürler canımNe güzel gamzeli birdemaşallah bakalım iki hafta daha sabredelim
Köyü grimi geldi sana açık grimi. Resim çekip atabilirmisinevet aynısı
Güzel rahat oluyor ya . Özellikle köyü seçtim ilk doğumumda hep açık ton aldim pişman oldumBen şu lohusa takımlarına özeniyorum belki hastanede fotoğraf çekimi de yaptırırım diye ama çok pahalılar yaEşim de kızıyor zaten “Dantelli dantelli ne bunlar böyle” diye Ağustos’ta bir Eminönü-Havuzlu Han yapıcam bakalım belki daha uyguna vardır bir şeyler.
Lohusa takımını beğendim canım çanta da bazen trendyolda filan indirimde oluyor daha uyguna alabilirsin çanta da güzel elbetteKızlar nasıl bunlar sizce
Sağol canım . Ewt indirimde olanlarda var ama bu çok hoşuma gitti açık gri gelirse biraz tereddüt ediyorum . Sen nasıl birşey düşünüyorsunLohusa takımını beğendim canım çanta da bazen trendyolda filan indirimde oluyor daha uyguna alabilirsin çanta da güzel elbette
Benim kızımdan kalan çanta vs var canım bebekle en rahatı kesinlikle sırt çantası kızımdan sonra sırt çantası kullanmaya başladım ve artık bırakamıyorum lohusa takımı almayı düşünüyorum bir ya da iki tane yakında kayınvalideme gideceğiz bir ay kadar yokum dönüşte alışverişlerimi yaparım daha h bir şey almadım çünküSağol canım . Ewt indirimde olanlarda var ama bu çok hoşuma gitti açık gri gelirse biraz tereddüt ediyorum . Sen nasıl birşey düşünüyorsun
eve geçince atayımKöyü grimi geldi sana açık grimi. Resim çekip atabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?