2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar yavaştan doğum için hazırlık yapıyorum ağırlasmadan çıkardım. Doğum için picama alan varmı nasıl birşey baktınız banada fikir verin
Ben daha hazırlık yapmadım dışarı cikiyorum bakıyorum bici bici şeyler var küçük küçük içim gidiyor ama elim uzanmiyor daha pijama bakmadım alırsam da köyü renk lastiği karnımı sıkmayan naylon olmayan pamuksi birşeyler alırım 1 takım yeter ya zaten evde altt var üstüne herhangi birşey uydururum

Hadiya . Ben başlım ya okullar açılmadan herşeyi tamamlamam lazım

İyi olsunda canım olsun 2 hafta daha beklersin doktorum her şeyi detaylıca söylüyor tırnakları, çıkan saçları hatta çenesinde gamze var dedi bakalım doğru çıkacak mı abimizinde yanağında var gamzesi, nst için erken değil mi 32 den sonra giriliyordu sanki.

Ne güzel gamzeli birde maşallah bakalım iki hafta daha sabredelim

Kızlar yavaştan doğum için hazırlık yapıyorum ağırlasmadan çıkardım. Doğum için picama alan varmı nasıl birşey baktınız banada fikir verin

Ben şu lohusa takımlarına özeniyorum belki hastanede fotoğraf çekimi de yaptırırım diye ama çok pahalılar ya Eşim de kızıyor zaten “Dantelli dantelli ne bunlar böyle” diye Ağustos’ta bir Eminönü-Havuzlu Han yapıcam bakalım belki daha uyguna vardır bir şeyler.

Güzel rahat oluyor ya . Özellikle köyü seçtim ilk doğumumda hep açık ton aldim pişman oldum

Lohusa takımını beğendim canım çanta da bazen trendyolda filan indirimde oluyor daha uyguna alabilirsin çanta da güzel elbette
Sağol canım . Ewt indirimde olanlarda var ama bu çok hoşuma gitti açık gri gelirse biraz tereddüt ediyorum . Sen nasıl birşey düşünüyorsun

Sağol canım . Ewt indirimde olanlarda var ama bu çok hoşuma gitti açık gri gelirse biraz tereddüt ediyorum . Sen nasıl birşey düşünüyorsun
Benim kızımdan kalan çanta vs var canım bebekle en rahatı kesinlikle sırt çantası kızımdan sonra sırt çantası kullanmaya başladım ve artık bırakamıyorum lohusa takımı almayı düşünüyorum bir ya da iki tane yakında kayınvalideme gideceğiz bir ay kadar yokum dönüşte alışverişlerimi yaparım daha h bir şey almadım çünkü

Kızlar Merhaba! Geç kalınsa dün Antalya’ya gittik detaylı ultrason için doktor bey geç demenizin sebebi kemikleşme başladığı için ve bir sorun varsa gebelik sonlandırma gibi bir durum olursa 22 haftaya kadar diye söylüyoruz dedi.görüntü net olmuyor dedi ama genel itibariyle iyi dedi tabiki biz sonuçta kesinlik veremeyiz %100 dedi onun için sıvı alınması gerekir dedi onu gerektirecek bir şey yok dedi şükür öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…