2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kaynatmadan içme canım musluk suyunu da geçmiş olsun

Canım açık tonda niye pişman oldun, ben de hep beyazlara bakıyorum. Çok mu çabuk kirleniyor üstün başın?
Emzirdiğinde ilk zamanlar göğüsler terbiye olmadığı ve bebek çok iyi çekemediği için süt akıyor bazen gaz çıkarırken çocuk üstüne kusabiliyor gibi gibi şeyler canım benim de kız olduğu için toz pembe tonda almıştım hep şimdi olsa koyu renk alırım kırmızı koyu tonlar gibi

Canım açık tonda niye pişman oldun, ben de hep beyazlara bakıyorum. Çok mu çabuk kirleniyor üstün başın?
Ewt canım cabuk kirleniyor ya . Çok kanama oluyo süt damliyo vs. o yüzden bu sefer iki takımı köyü tercih etcem

Çok güzelmiş canım bende bir tane mavi kısa kol aldim . Ewt üstüne zaten hırka giyicez kisa kol daha rahat olur . Ling atarmisin canim bunum
Geceliği internetten almadım canım mahalle de gecelik mağazası vardı öyle aldım

Hadiya trendyolda baktım bende göremedim bunun farklı renkleri var

E ebebk sokagin basında benim üşeniyorum bakmaya

Canım ebebek in mağazada daha pahalı olabiliyor gözümle gördüm, internette daha ucuzdu mağazada indirimsiz haliydi ürünün. Özellikle sormuştuk çalışana indirim var mı diye, uzun süre olmayacağını söylemişti bir de Bir şey alacaksan kontrol et iki taraftan da öyle al.

Kızlar bu arada ben bugün de kendi doktoruma gittim. Çok şükür her şey yolunda, oğlum sağolsun yine yüzünü göstermek istemedi elini yanağının altına koymuş uyuyordu Şeker yükleme testi için ben daha “İstiyorum/istemiyorum” demeden bana bir çizelge verdi. Bir gün boyunca şekerimi belli saatlerde ölçmemi istedi, ölçüp ona gönderecekmişim. Direkt şeker yüklemesi istemediği için çok rahatladım açıkçası. Demirim de hala iyi olduğu için demir ilacı da vermedi, PLT değerim normalden biraz düşük sadece onu her ay ölçtürücem bakalım.

Canım benimde her ay plt değerim düşüyo. Bidaki kontrolde yine bakıcaz. Oğlumda 0 değerle doğuma girmiştim fok kanamam olmuştu şükür biisy olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…