Çok sağol canımAlimer Kadın Bordo Yıldız Desenli Boydan Düğmeli Gömlek Yaka Kısa Kollu Kadın Pijama Takımı 2576KK-B Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Alimer Kadın Bordo Yıldız Desenli Boydan Düğmeli Gömlek Yaka Kısa Kollu Kadın Pijama Takımı 2576KK-B en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Alimer Kadın Bordo Yıldız Desenli Boydan Düğmeli Gömlek Yaka Kısa Kollu Kadın Pijama Takımı 2576KK-B incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit...www.gittigidiyor.com
Ben sabah kahvaltı ederken öğleni, öğlen yerken akşamı, akşam yerken yatmadan ne yesem diye düşünüyorumİyi mi yani canımuf ben yemeyi kesemiyorum valla. Napcam bilmiyorum canım her şeyi çekiyor
Canım bazen ultrason ölçümleri de net sonuç vermiyor, bize 35diyor doktor ama ortalama bir ölçüm oluyor bu. Endişelenme bence, gittiğinde tekrar normal mi diye sorarsın doktora. Anormal bir durum olsa söylerdi bence.bebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım
Ben anca bebeğe çalıştım, daha kendime iç çamaşırı dışında bir çöp dahi almadımKızlar yavaştan doğum için hazırlık yapıyorum ağırlasmadan çıkardım. Doğum için picama alan varmı nasıl birşey baktınız banada fikir verin
Canım çantalar çok güzel oluyor. Ablamdan biliyorum kullanışlı.Kızlar nasıl bunlar sizce
Teşekkür ederim canımKaynatmadan içme canım musluk suyunu da geçmiş olsun
Canım benimde her ay plt değerim düşüyo. Bidaki kontrolde yine bakıcaz. Oğlumda 0 değerle doğuma girmiştim fok kanamam olmuştu şükür biisy olmadi
Malesef canım o doğuma kadar sıfıra düşer zaten . Gebeliğe bağlı demişlerdi gittim ben doktoraCanım 0 ne yaa, Allah korumuş gerçekten.Benim 135 şu an, 100’ün altına inerse dahiliyeye gidersin gibi bir şey dedi sadece.
Benimde Gece N ay 148 çıkmış. Dün sağlık ocağında kan vermistim pazartesi bakcam ne kadar olmuş diyeCanım 0 ne yaa, Allah korumuş gerçekten.Benim 135 şu an, 100’ün altına inerse dahiliyeye gidersin gibi bir şey dedi sadece.
24+0 da gittim ben doktor boyuna 30 cm kilosuna 880 gr dedi yani 35 cm falan biraz fazla sanki bu haftalar içinbebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım
Kızlar nasıl bunlar sizce
25+6 da dün kontrolüm vardı boyu 35 cm dedi kemiği gelişikli bebek dedi
Bende 24+5 te gittim 750 gr dedi boyunda 35 cm di24+0 da gittim ben doktor boyuna 30 cm kilosuna 880 gr dedi yani 35 cm falan biraz fazla sanki bu haftalar için
Masallah boyu uzun olcakBende 24+5 te gittim 750 gr dedi boyunda 35 cm di
24+2de gittim 34 cm dedi ancak bence bu anne baba boyu ile de alakali. Ben ve esim uzunuz ailelerimizda uzun boylu. En ufagimiz 175 cm24+0 da gittim ben doktor boyuna 30 cm kilosuna 880 gr dedi yani 35 cm falan biraz fazla sanki bu haftalar için
Ay bakayım siteye sağolasın canımKızlar şimdi reklamlarda gördüm tv de
e bebekte indirim varmış bilginize
Rica ederim canımAy bakayım siteye sağolasın canım
Gecmiş olsun canım ishal ve bulantı oldugunda drlar hastaneye gitmeyi öneriyo şükür uyuyunca düzelmiş inşaAllah yasamaylım hıc bırımız. İlk gebelıgımde histoltıka mı oyle bı ıshal olmustumKızlar bulantı için acilde serum yiyen oldu mu? Hangi ilacı katıyorlar seruma? Hem bulantı var hemde inanılmaz midem ağrıyor, dayanacak gibi değilim
Ya kız ismi bulmak ne kolay diyodum nasılda zormusKızlar bebeğinizin isimlerine karar verdiniz mi ? Bizim gibi daha doğmadan ismi hazır olan var mı ? Babası sağ olsun kız olursa sen erkek olursa ben dediği için ben hakkımı kaybettim ama yine de benden onay aldı
İlk doğumumun miadı geçmişti 41+larda normal dogum istediğim için beklemiş nişan gelmesıyle korkarak hastaneye gecmıstmCanım haklısın korkmakta, hele ki insanın hiç yaşamadığı bir şey söz konusuyken. Ama anlattığın şeyler çok ekstrem şeyler emin ol, ben de aynı hikayelerin benzerlerini sezaryen için de duydum ama bilinçaltımızı böyle kötü tecrübelerle değil güzel doğum anılarıyla doldurmalıyız bence. Ayrıca korktukça adrenalin salgıladığımız için doğumda canımız normalden çok daha fazla acıyormuş, ne kadar sakin kalırsak o kadar o süreci nispeten rahat atlatırız diye umuyorum.
Doktoruna güven ama bence kendine de güvenBu süreçte sezaryen ya da normal fark etmez güzel doğum hikayelerine odaklan. Dediğin gibi binlerce insan bir şekilde doğuruyor işte, önemli olan ikinizin de sağlıkla birbirinizle buluşmanız, gerisi mühim değil
Ben Hypnobirthing diye bir kitap okuyorum bu ara, ne kadar uygulayabilirim oradakileri bilemiyorum ama normal doğum için acayip gaza getiriyor insanıAllah hepimize sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin, öyle ya da böyle.
925 gr dedi canım 25+6 daBen bu pijamanin geceligini aldim. Kumasi modeli guzel ama koltuk alti kisminda bi anormallik var. Siyah baska begenemedigim icin iade etmedim kullancam. Yakasi fln guzel fotograflarda guzel cikar. Cantayi almadim henuz ama bu gonderdigin guzelmis bence
Kilosuna kac dedi cnm?
Eşim 175 falan bakalım kızım nasıl olacak oğlum ilk evliliğimden 14,5 yasında 187 boyu var sanırım z kuşağı böyle :)Masallah boyu uzun olcak
Koyu renk mı alalım sizce ya resim falan çekilirsek nasıl olur acabaKızlar nasıl bunlar sizce
Ben de çok özeniyorum. Beyaz olsun istiyorum. Eminönü'nde var mı ben pek İstanbul' u bilmiyorum yeni geldik, internetten alırım diye düşünmüştüm.Ben şu lohusa takımlarına özeniyorum belki hastanede fotoğraf çekimi de yaptırırım diye ama çok pahalılar yaEşim de kızıyor zaten “Dantelli dantelli ne bunlar böyle” diye Ağustos’ta bir Eminönü-Havuzlu Han yapıcam bakalım belki daha uyguna vardır bir şeyler
O kadar çok kız ismi var ki gerçekten erkek isimleri daha kısıtlı bence yaYa kız ismi bulmak ne kolay diyodum nasılda zormusbirbirimize isim önerılerınde bulunsak ne guzel olur hıc bı ısme tamam dıyemedık daha
Canım iki takım köyü al bir takım resim için beyaz koyabilirsin . Bitanede uzun gecelik koyarsın normal doğum yaparsan sürekli alttan muane ediyolarKoyu renk mı alalım sizce ya resim falan çekilirsek nasıl olur acaba
Ben de çok özeniyorum. Beyaz olsun istiyorum. Eminönü'nde var mı ben pek İstanbul' u bilmiyorum yeni geldik, internetten alırım diye düşünmüştüm.
O kadar çok kız ismi var ki gerçekten erkek isimleri daha kısıtlı bence yaisim önerisi bence de mantıklı, aslında o yüzden sormuştum. Benim her ikisi de hazırdı kız- erkek. O yüzden çok zorlanmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?