2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok sağol canım böyle biisy alsam daha iyi olcak doğumdan sonrada rahat güzel olur

İyi mi yani canım uf ben yemeyi kesemiyorum valla. Napcam bilmiyorum canım her şeyi çekiyor
Ben sabah kahvaltı ederken öğleni, öğlen yerken akşamı, akşam yerken yatmadan ne yesem diye düşünüyorum
bebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım
Canım bazen ultrason ölçümleri de net sonuç vermiyor, bize 35diyor doktor ama ortalama bir ölçüm oluyor bu. Endişelenme bence, gittiğinde tekrar normal mi diye sorarsın doktora. Anormal bir durum olsa söylerdi bence.
Kızlar yavaştan doğum için hazırlık yapıyorum ağırlasmadan çıkardım. Doğum için picama alan varmı nasıl birşey baktınız banada fikir verin
Ben anca bebeğe çalıştım, daha kendime iç çamaşırı dışında bir çöp dahi almadım
Kızlar nasıl bunlar sizce
Canım çantalar çok güzel oluyor. Ablamdan biliyorum kullanışlı.
Kaynatmadan içme canım musluk suyunu da geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım

Canım benimde her ay plt değerim düşüyo. Bidaki kontrolde yine bakıcaz. Oğlumda 0 değerle doğuma girmiştim fok kanamam olmuştu şükür biisy olmadi

Canım 0 ne yaa, Allah korumuş gerçekten. Benim 135 şu an, 100’ün altına inerse dahiliyeye gidersin gibi bir şey dedi sadece.

bebeğin boyu bana biraz kısa geldi o an sormamışım ama şimdi araştırınca net bişeyde söylemedi dr boyu 25-30 arası dedi kilosu 665 gram ama hep nette bu haftalarda 34-35 cm yazıyor anlayamadım
24+0 da gittim ben doktor boyuna 30 cm kilosuna 880 gr dedi yani 35 cm falan biraz fazla sanki bu haftalar için

Ben bu pijamanin geceligini aldim. Kumasi modeli guzel ama koltuk alti kisminda bi anormallik var. Siyah baska begenemedigim icin iade etmedim kullancam. Yakasi fln guzel fotograflarda guzel cikar. Cantayi almadim henuz ama bu gonderdigin guzelmis bence

25+6 da dün kontrolüm vardı boyu 35 cm dedi kemiği gelişikli bebek dedi

Kilosuna kac dedi cnm?

Kızlar bulantı için acilde serum yiyen oldu mu? Hangi ilacı katıyorlar seruma? Hem bulantı var hemde inanılmaz midem ağrıyor, dayanacak gibi değilim
Gecmiş olsun canım ishal ve bulantı oldugunda drlar hastaneye gitmeyi öneriyo şükür uyuyunca düzelmiş inşaAllah yasamaylım hıc bırımız. İlk gebelıgımde histoltıka mı oyle bı ıshal olmustum kanlı ıshal ve ılacla 3 gunde gecmıstı gonlun ferah olsun yapılan tedavıler gebelık için uygun olan prosedurlerle yapılıyo
Ya kız ismi bulmak ne kolay diyodum nasılda zormus birbirimize isim önerılerınde bulunsak ne guzel olur hıc bı ısme tamam dıyemedık daha
İlk doğumumun miadı geçmişti 41+larda normal dogum istediğim için beklemiş nişan gelmesıyle korkarak hastaneye gecmıstm şimdiki aklım olsa evde sancılarn duzene girmesini beklerdım ama bebeğim hem gec bebek hemde miadını gectiği için dr’um zaten hergun dogumu suni sancı ile baslatmayı teklıf edıyodu yatısım yapılınca suni sancıda takıldı fakat dogum ilerlemedi bebek strese girdi ve tabıı bnde kalp atısları 90-80 arası olunca dr’um apar topar sezaryene aldı o kadar sancı bir iğneyle durduruldu ıkı dakıka önceki agrıdan sezaryene giderken eser yoktu:)) ama keske normal olsaydı dıye cok hayflanıyodum ki aklım basıma geldi sag salım kavustuk ya önemli olan o Şimdi de sezaryen sonrası vajınal dogum deneyeceğiz ilk gebelıgımden daha fazla hareketlıyım ve progestan ilk gebelıgımde 37. Haftaya kadar kullanmstm sımdı 20. Haftada bıraktık inşaAllah umut ve dua edıyorm Rabbım en hayrlı ve saglıklı sekılde kavustursn sezaryenın baslı basına riskler var ve sonrasında narkoza baglı bas agrısı ve hareket kısıtlaması yasanıyo ama normal dogum yapan arkadaslarım kucaklarında bebeklerıyle hastaneden cıktılar inşaAllah evlatlarımızla dogum sonrasında hemen ilgilenebılır ve hızlıca iyileşiriz

925 gr dedi canım 25+6 da

Koyu renk mı alalım sizce ya resim falan çekilirsek nasıl olur acaba
Ben de çok özeniyorum. Beyaz olsun istiyorum. Eminönü'nde var mı ben pek İstanbul' u bilmiyorum yeni geldik, internetten alırım diye düşünmüştüm.
Ya kız ismi bulmak ne kolay diyodum nasılda zormus birbirimize isim önerılerınde bulunsak ne guzel olur hıc bı ısme tamam dıyemedık daha
O kadar çok kız ismi var ki gerçekten erkek isimleri daha kısıtlı bence ya isim önerisi bence de mantıklı, aslında o yüzden sormuştum. Benim her ikisi de hazırdı kız- erkek. O yüzden çok zorlanmadık

Canım iki takım köyü al bir takım resim için beyaz koyabilirsin . Bitanede uzun gecelik koyarsın normal doğum yaparsan sürekli alttan muane ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…