2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım iki takım köyü al bir takım resim için beyaz koyabilirsin . Bitanede uzun gecelik koyarsın normal doğum yaparsan sürekli alttan muane ediyolar
Aynen canım ben etekli almamıştım bi tane görümcem hediye etti o demişti senin gibi alttan muayene için bu daha rahat diye doğum çantama koymuştum hakikaten etekli daha rahat oldu oysa hiç etek giyemem

Ben de çok özeniyorum. Beyaz olsun istiyorum. Eminönü'nde var mı ben pek İstanbul' u bilmiyorum yeni geldik, internetten alırım diye düşünmüştüm.

Evet canım Eminönü’nde var Havuzlu Han’da, arkadaşım çoğu ihtiyacını oradan aldı. İnternetten daha ucuzmuş deniyor, ben de bir gidip bakacağım inşallah gelecek ay. Gidersen mutlaka sabah erken saatte git ama çok kalabalık ve sıcak olmadan. Normalde de çekilmiyor hamileyken çok daha zor olur.

Güneş kremi kullanan var mı bu arada? Doktor leke olmasın diye sürmemi söyledi. Solante Pregna tavsiye etti, tester ını verdi. Bu markayı daha önce kullanmıştım, memnumdum ama şimdi baktım 200 tl olmuş Çatlak kremiyle birlikte masraflarım bebeğin masraflarını geçmeye başlayacak bu gidişle

Aynen canım ben etekli almamıştım bi tane görümcem hediye etti o demişti senin gibi alttan muayene için bu daha rahat diye doğum çantama koymuştum hakikaten etekli daha rahat oldu oysa hiç etek giyemem
Ewt ilkinde bende götürmemiştim çok zor olmuştu bu seFer bakalım alcam

Canım iki takım köyü al bir takım resim için beyaz koyabilirsin . Bitanede uzun gecelik koyarsın normal doğum yaparsan sürekli alttan muane ediyolar

O zaman 4 lu koyu renk takımlar var lacivert ondan alınmalı, uzun gecelikli olandan, birde beyaz takım resim için. Valla çok masraflı ya, pahalılar. Daha sonra kullanılabilir mi ?
Benim güneş kremim daylong canım senelerdir onu kullanıyorum alerjim olduğu için yazılmıştı hala ona devam ediyorum. Ve o da pahalı. Eminönü'ne gidebilecek miyim emin değilim canım arabaya pek binemiyorum. Alırsan resmini atıverir misin

Canım ya çok takılma bak netten al . Oralar hamileyken çok yorar .

Eklentiler

• Screenshot_20210709-182344_Trendyol.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar merhabalar 25 haftanın içindeyim.karnım geçen haftaya göre daha küçük ve daha aşşağıda gibi geliyor bana. sizlerede oluyormu öyle.geçen hafta daha yuksrdan büyüktü miğde altımdan.şuan daha aşşağıya indi gibi merkeze uzak yerdeyim pazartesiyi bekliyorum gitmek için doktora

Etekliler normal doğum sonrası alttan muayenelerde rahat oluyor canım Normal doğum düşünmüyorsan etekliye de gerek kalmaz cidden çok pahalılar bir iki güpür ekleyip dünya pahasına satıyorlar ben kızımda iki takım almıştım ikisini de giydim sonradan etek giyinmediğim için görümcemin aldığı etekli takım duruyor sadece
Ya bana da öyle geldi biliyor musun karnım ufalmış gibi yani daha yayvan bi halde

Şimdi çikolata yedim uzandım hareketlerini dinlemek için..umarım normaldir evet benimde öyle ufalmış ve yayvan.

O zaman daha erken almayayım, sezeryanla mı normal mi olacak belli olsun doktora bi sorayım da ona göre karar vereyim bir tek bu kaldı geri kalan her şeyin çoğu hazır zaten.

Kızlar, benim haftamda karın ve bel ağrısını çok çeken oldu mu ? Karnım sancıyor gaz gibi ama gaz değil. Belim de çok ağrıyor, uyandığımda yataktan doğrulanmıyorum. 3 gündür magnezyum içmiyorum ondan olabilir mi ?

Zaten pek gidebilecek durumda değilim riskli benim için eşim de anlamaz. İnternetten bakacaz artık. Önü düğmeli olanlardan normal takım mı alayım
Ewt canım onlar daha kullanışlı oluyor . Ben iki kısa kol düğmeli birde uzun kol aldim emzirmeye müsait olsun

Magnezyum düzenli kullan canım. Benim bitmişti 4 gündür bende kullanmıyordum ağrıyordu hemen süt yoğurt tüketmeye çalıştım

Ben kızımda doğuma kadar göbekten yaptım şimdi de öyle yapıyorum.

Magnezyuma devam et bence canım. Ve artık bebekler büyüdüğü için ağrı oluyor, eğer yapıyorsan egzersiz,yogaya devam et. Çok şükür beni çok rahatlatti ,ben 3. aydan beri yapıyorum alıştım artık ama yapmadığımda özellikle belimi çok hamlamis hissediyorum

Benim de bu hafta aksine karnım sanki iki kat büyüdü öne doğru. Benimki zaten hiç yayvan olmadı şimdiye kadar ama bildiğin karnım bir haftada baya büyüdü,gobek oyuntum kayboldu birden ama senin durumun da normal diye düşünüyorum, yayvanlasabilir zamanla.

Kol çok acıtıyor tekrar göbeğe geçicem bende
Hiç koldan bacaktan yapmadım göbekte gerilince acıyor ama ben rahat yaptım doğumdan bi gün önceye kadar vurdum hatta. pıhtılaşma bozukluğu olduğu için yapıyorum şimdi de öyle aynı yerlere denk getirmemeye çalışıyorum ama zor tabi morardığı oluyor.

Canım magnezyumdan olabilir. Bende birkaç gündür içmiyordum, evelsi gün gaz sancısı filan boğuştum. İki güldür içiyorum rahatım şükür.

Şimdi çikolata yedim uzandım hareketlerini dinlemek için..umarım normaldir evet benimde öyle ufalmış ve yayvan.
Yan yatıyordu en son kontrolümde belki de yan gelip yattıklarından öyle
O zaman daha erken almayayım, sezeryanla mı normal mi olacak belli olsun doktora bi sorayım da ona göre karar vereyim bir tek bu kaldı geri kalan her şeyin çoğu hazır zaten.
Sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah canım
Magnezyum kullanmadığındandır canım bugün al muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…