Zaten pek gidebilecek durumda değilim riskli benim için eşim de anlamaz. İnternetten bakacaz artık. Önü düğmeli olanlardan normal takım mı alayım
Evde var mavili takım ama o olmaz sanırım kilo alırım daha var çünkü.Ewt canım onlar daha kullanışlı oluyor . Ben iki kısa kol düğmeli birde uzun kol aldim emzirmeye müsait olsun
Magnezyum düzenli kullan canım. Benim bitmişti 4 gündür bende kullanmıyordum ağrıyordu hemen süt yoğurt tüketmeye çalıştım
Magnezyuma devam et bence canım. Ve artık bebekler büyüdüğü için ağrı oluyor, eğer yapıyorsan egzersiz,yogaya devam et. Çok şükür beni çok rahatlatti ,ben 3. aydan beri yapıyorum alıştım artık ama yapmadığımda özellikle belimi çok hamlamis hissediyorum
Canım magnezyumdan olabilir. Bende birkaç gündür içmiyordum, evelsi gün gaz sancısı filan boğuştum. İki güldür içiyorum rahatım şükür.
iki gündür böyle sancı gibi, daha önce kanamam olmuştu açıkçası korktum da noluyor diye sabah belim tutulur gibi oldu kalkıp dogrulamadım. Magnezyum kullandığım halde tahlillerde düşük çıkıyor. Aslında her gün bi maden suyu içiyorum, yoğurtta yiyorum demek ki yetmiyor. Tadı da çok kötü ya midem bulanıyor içerken.Magnezyum kullanmadığındandır canım bugün al muhakkak
Valla onları sonra ne yapacaz onu düşünüyorum. Ablam kızında almıştı bana daha bebeğin cinsiyeti belli değilken getirdi pembe takım. Şimdi erkek bebeğe pembe de olmazCanım böyleysen bence de hiç uğraşma, orası normal zamanda bile insanı pert ediyor zaten. Al netten gitsin.
Hem etekli hem pijama şeklinde 3 lü takımlar var ben de onlara bakıyorum. Koyu renk düşünmüyordum ama ben de şimdi bi beyaz fotoğraf çekimi için alırım bir de koyu renklerde bakarım artık.
Ciddi misin dozajı mı yüksek suda eriyenlerden mi ben magosit kullanıyorumiki gündür böyle sancı gibi, daha önce kanamam olmuştu açıkçası korktum da noluyor diye sabah belim tutulur gibi oldu kalkıp dogrulamadım. Magnezyum kullandığım halde tahlillerde düşük çıkıyor. Aslında her gün bi maden suyu içiyorum, yoğurtta yiyorum demek ki yetmiyor. Tadı da çok kötü ya midem bulanıyor içerken
Suda eriyen evet. Magnorm 365 mg Doktor bütün gebelik boyunca kullanabilirsin demişti. Haftaya kontrolüm var olmazsa pazartesi sağlık ocağında yazdırayım decavitte bitti.Ciddi misin dozajı mı yüksek suda eriyenlerden mi ben magosit kullanıyorum.
Benimkinin adını hatırlamıyorum ama magnezyumlarin tadı çok güzel geneldeSuda eriyen evet. Magnorm 365 mg Doktor bütün gebelik boyunca kullanabilirsin demişti. Haftaya kontrolüm var olmazsa pazartesi sağlık ocağında yazdırayım decavitte bitti.
Benimki de portakal suyu gibi ama içtikten sonra ağzımda tatlı kalıntı olunca içim kalkıyor ya. Her şeye midem bulanıyor benim genel olarak ondandır herhalde.Benimkinin adını hatırlamıyorum ama magnezyumlarin tadı çok güzel geneldebenimki bildiğin portakal suyu gibi,bu önceki kullandığım adeta limonatydi şaşırdım sevmemene
Canım ben magnezyum kalsiyum ikisi bir arada tablet şeklinde kullanıyorum daha rahat oluyoBenimkinin adını hatırlamıyorum ama magnezyumlarin tadı çok güzel geneldebenimki bildiğin portakal suyu gibi,bu önceki kullandığım adeta limonatydi şaşırdım sevmemene
Canım benimde öyleydi midem çok bulanıyordu ondan. Doktor osteocare diye bitane tablet şeklinde verdi içinde hem kalsiyum hem magnezyum vede çinko var kullanımı daha rahat oluyoBenimki de portakal suyu gibi ama içtikten sonra ağzımda tatlı kalıntı olunca içim kalkıyor ya. Her şeye midem bulanıyor benim genel olarak ondandır herhalde.
Doğrudur canım ben kalsiyum kullanmıyorum şu an. Ama magnezyumun toz seklinde olmasını seviyorum,hem su içmiş oluyorum fazladan hem de tadı çok güzel :))Canım ben magnezyum kalsiyum ikisi bir arada tablet şeklinde kullanıyorum daha rahat oluyo
Acaba onu mu söyleyeyim yazsın ya valla o daha kolay suyu görünce bi hoş oluyor içimCanım benimde öyleydi midem çok bulanıyordu ondan. Doktor osteocare diye bitane tablet şeklinde verdi içinde hem kalsiyum hem magnezyum vede çinko var kullanımı daha rahat oluyo
Ben son 1 ay kala alacağım herhalde emin olamıyorum bedeneİnternetten gecelik alacaksanız fikriniz olsun ben 82 kiloyum xxl aldım ancak oldu
Benimde ellerim ve ayaklarım bacaklarımda sızlanma oluyor.magnezyumu düzenli içince rahatlıyorumYan yatıyordu en son kontrolümde belki de yan gelip yattıklarından öyle
Sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşallah canım
Magnezyum kullanmadığındandır canım bugün al muhakkak
Böyle daha rahat oluyo ilacın ismini söylersin uygun görürse kullan der zatenAcaba onu mu söyleyeyim yazsın ya valla o daha kolay suyu görünce bi hoş oluyor içim
Arkadaşım da onun midesini bulandırdığını söylemiştiSuda eriyen evet. Magnorm 365 mg Doktor bütün gebelik boyunca kullanabilirsin demişti. Haftaya kontrolüm var olmazsa pazartesi sağlık ocağında yazdırayım decavitte bitti.
Güle güle kullan canımİnternetten gecelik alacaksanız fikriniz olsun ben 82 kiloyum xxl aldım ancak oldu
Doğumda 10 kiloya yakın gidiyor onuda düşünerek al canımBen son 1 ay kala alacağım herhalde emin olamıyorum bedene
Teşekkür ederimGüle güle kullan canım
Ben normal doğumdan 20 saat sınra tartıldığımda 7 kg gitmişti. Hastanede bi sürü serum veriyorlar doğumda. Onlar da ödem yapıyoDoğumda 10 kiloya yakın gidiyor onuda düşünerek al canım
Kişiden kişiye de fark eder tabi ben 30 kiloya yakın almıştım ilk hamilelikte rahat 10 kilosu gitmiştiBen normal doğumdan 20 saat sınra tartıldığımda 7 kg gitmişti. Hastanede bi sürü serum veriyorlar doğumda. Onlar da ödem yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?