2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Zaten pek gidebilecek durumda değilim riskli benim için eşim de anlamaz. İnternetten bakacaz artık. Önü düğmeli olanlardan normal takım mı alayım

Canım böyleysen bence de hiç uğraşma, orası normal zamanda bile insanı pert ediyor zaten. Al netten gitsin.

Hem etekli hem pijama şeklinde 3 lü takımlar var ben de onlara bakıyorum. Koyu renk düşünmüyordum ama ben de şimdi bi beyaz fotoğraf çekimi için alırım bir de koyu renklerde bakarım artık.

Ewt canım onlar daha kullanışlı oluyor . Ben iki kısa kol düğmeli birde uzun kol aldim emzirmeye müsait olsun
Evde var mavili takım ama o olmaz sanırım kilo alırım daha var çünkü.
Magnezyum düzenli kullan canım. Benim bitmişti 4 gündür bende kullanmıyordum ağrıyordu hemen süt yoğurt tüketmeye çalıştım

Canım magnezyumdan olabilir. Bende birkaç gündür içmiyordum, evelsi gün gaz sancısı filan boğuştum. İki güldür içiyorum rahatım şükür.
Magnezyum kullanmadığındandır canım bugün al muhakkak
iki gündür böyle sancı gibi, daha önce kanamam olmuştu açıkçası korktum da noluyor diye sabah belim tutulur gibi oldu kalkıp dogrulamadım. Magnezyum kullandığım halde tahlillerde düşük çıkıyor. Aslında her gün bi maden suyu içiyorum, yoğurtta yiyorum demek ki yetmiyor. Tadı da çok kötü ya midem bulanıyor içerken.
Valla onları sonra ne yapacaz onu düşünüyorum. Ablam kızında almıştı bana daha bebeğin cinsiyeti belli değilken getirdi pembe takım. Şimdi erkek bebeğe pembe de olmaz artık bı tane öyle süslü püslü alıp diğerlerini de koyu renk alacağız ama karar da veremiyorum nasıl olsun bedeni nasıl ayarlayacağım kilo almadım da daha 3 ay acaba alır mıyım o da belli değil. Okyanus geçtim derede boğuluyorum. Bebeğimin her şeyi tam bende sadece emzirme sütyeni, hamile külotu, göğüs pedi ve pompası, torbası var

Reactions: The
Ciddi misin dozajı mı yüksek suda eriyenlerden mi ben magosit kullanıyorum

Suda eriyen evet. Magnorm 365 mg Doktor bütün gebelik boyunca kullanabilirsin demişti. Haftaya kontrolüm var olmazsa pazartesi sağlık ocağında yazdırayım decavitte bitti.
Benimkinin adını hatırlamıyorum ama magnezyumlarin tadı çok güzel genelde benimki bildiğin portakal suyu gibi,bu önceki kullandığım adeta limonatydi şaşırdım sevmemene

Benimkinin adını hatırlamıyorum ama magnezyumlarin tadı çok güzel genelde benimki bildiğin portakal suyu gibi,bu önceki kullandığım adeta limonatydi şaşırdım sevmemene
Benimki de portakal suyu gibi ama içtikten sonra ağzımda tatlı kalıntı olunca içim kalkıyor ya. Her şeye midem bulanıyor benim genel olarak ondandır herhalde.

Canım ben magnezyum kalsiyum ikisi bir arada tablet şeklinde kullanıyorum daha rahat oluyo

Benimki de portakal suyu gibi ama içtikten sonra ağzımda tatlı kalıntı olunca içim kalkıyor ya. Her şeye midem bulanıyor benim genel olarak ondandır herhalde.
Canım benimde öyleydi midem çok bulanıyordu ondan. Doktor osteocare diye bitane tablet şeklinde verdi içinde hem kalsiyum hem magnezyum vede çinko var kullanımı daha rahat oluyo

Canım ben magnezyum kalsiyum ikisi bir arada tablet şeklinde kullanıyorum daha rahat oluyo
Doğrudur canım ben kalsiyum kullanmıyorum şu an. Ama magnezyumun toz seklinde olmasını seviyorum,hem su içmiş oluyorum fazladan hem de tadı çok güzel :))

Canım benimde öyleydi midem çok bulanıyordu ondan. Doktor osteocare diye bitane tablet şeklinde verdi içinde hem kalsiyum hem magnezyum vede çinko var kullanımı daha rahat oluyo
Acaba onu mu söyleyeyim yazsın ya valla o daha kolay suyu görünce bi hoş oluyor içim

Suda eriyen evet. Magnorm 365 mg Doktor bütün gebelik boyunca kullanabilirsin demişti. Haftaya kontrolüm var olmazsa pazartesi sağlık ocağında yazdırayım decavitte bitti.
Arkadaşım da onun midesini bulandırdığını söylemişti
İnternetten gecelik alacaksanız fikriniz olsun ben 82 kiloyum xxl aldım ancak oldu
Güle güle kullan canım

Merhaba kızlar normal doğumdan korkanları okudum lütfen korkmayın . Normal doğum doğurana kadar zor . Doğurduktan sonra her işinizi halledip bebeğiniz ile rahatla ilglenebiliyorsunuz bence bunun için bile değer normal doğum yapmaya evet sezeryan ağrı açısından daha az ama doğumdan sonra eğilip kalkmada bir hafta sorun yaşanıyor bebeği rahatla kucağa alamama rahatça yatamama bi sürü sorun . İşin özeti bebek olmadan ağrı çekmek kolay ve normali bi deneyin derim . Olmazsa sezeryan . Ama bebek doğunca ağrı çekmek zor ve bebekle keyif sürülmüyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…