Canım benim normal doğum olmasına rağmen dikişlerim oldu yuruyemiyordum oturamıyordum. Inş bu seFer rahat olur diye dua ediyorumMerhaba kızlar normal doğumdan korkanları okudum lütfen korkmayın . Normal doğum doğurana kadar zor . Doğurduktan sonra her işinizi halledip bebeğiniz ile rahatla ilglenebiliyorsunuz bence bunun için bile değer normal doğum yapmayaevet sezeryan ağrı açısından daha az ama doğumdan sonra eğilip kalkmada bir hafta sorun yaşanıyor bebeği rahatla kucağa alamama rahatça yatamama bi sürü sorun . İşin özeti bebek olmadan ağrı çekmek kolay ve normali bi deneyin derim . Olmazsa sezeryan . Ama bebek doğunca ağrı çekmek zor ve bebekle keyif sürülmüyor. Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım ne olur ne olmazBen son 1 ay kala alacağım herhalde emin olamıyorum bedene
Doğumda 10 kiloya yakın gidiyor onuda düşünerek al canım
ben şu an ilk 4 ayda verdiğimi geri aldım. Bundan sonrasında kaç kilo alırım bilemiyorum. Son 3 ay kilo alınıyormuş galiba. 3 kg bebek olsa o bu derken 3 kg o olsa. 6-7 kilo öylece gider miKişiden kişiye de fark eder tabi ben 30 kiloya yakın almıştım ilk hamilelikte rahat 10 kilosu gitmişti
Bide karar veremiyorum kendim oluncaAynen bende senin gibi düşünüyorum canım ne olur ne olmaz
Aynen canım benim de öyle bebek kucağımda emzirdikten sonra ellerimi kullanamadığım için kalçadan kuvvet alma durumunda kalıyorsun dikişlerim olduğu için bebeği kenara bırakır ellerimden kuvvet alıp kalkıp sonra bebeğimi beşiğine koyuyordum afedersin basur olmuş gibi kalçamın üstüne oturamıyordum dikişlerden yani her iki doğumun da kendine göre zorlukları var katılıyorum sana tabi 10 gün kadar sürdü dikişlerimin iyileşmesi ondan sonra epey rahatladımCanım benim normal doğum olmasına rağmen dikişlerim oldu yuruyemiyordum oturamıyordum. Inş bu seFer rahat olur diye dua ediyorum
Tabiki canım eşi suyu derken gidiyor :)ben şu an ilk 4 ayda verdiğimi geri aldım. Bundan sonrasında kaç kilo alırım bilemiyorum. Son 3 ay kilo alınıyormuş galiba. 3 kg bebek olsa o bu derken 3 kg o olsa. 6-7 kilo öylece gider mi
Ewt benimde aynen canim her ikisininde zorluğu var tabiAynen canım benim de öyle bebek kucağımda emzirdikten sonra ellerimi kullanamadığım için kalçadan kuvvet alma durumunda kalıyorsun dikişlerim olduğu için bebeği kenara bırakır ellerimden kuvvet alıp kalkıp sonra bebeğimi beşiğine koyuyordum afedersin basur olmuş gibi kalçamın üstüne oturamıyordum dikişlerden yani her iki doğumun da kendine göre zorlukları var katılıyorum sana tabi 10 gün kadar sürdü dikişlerimin iyileşmesi ondan sonra epey rahatladım
Masallah yaEki Görüntüle 2886256 Resmen büyümüşüz teyzeleri bizimde azıcık karın çevremiz geriden geliyormuş sanırım diyeti bir tık abartmışım şekerim düşsün diye ama çok zor yesem şeker düşüyo yemesem bebeğin kilosu bi an önce geçse şu iki buçuk ay bebeğime sağ Salim kavuşsam
Maşallah maşallah canım Allah sağ Salim kucağınıza aldırsınEki Görüntüle 2886256 Resmen büyümüşüz teyzeleri bizimde azıcık karın çevremiz geriden geliyormuş sanırım diyeti bir tık abartmışım şekerim düşsün diye ama çok zor yesem şeker düşüyo yemesem bebeğin kilosu bi an önce geçse şu iki buçuk ay bebeğime sağ Salim kavuşsam
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahEki Görüntüle 2886256 Resmen büyümüşüz teyzeleri bizimde azıcık karın çevremiz geriden geliyormuş sanırım diyeti bir tık abartmışım şekerim düşsün diye ama çok zor yesem şeker düşüyo yemesem bebeğin kilosu bi an önce geçse şu iki buçuk ay bebeğime sağ Salim kavuşsam
Maşallah ya ne güzel bebekEki Görüntüle 2886256 Resmen büyümüşüz teyzeleri bizimde azıcık karın çevremiz geriden geliyormuş sanırım diyeti bir tık abartmışım şekerim düşsün diye ama çok zor yesem şeker düşüyo yemesem bebeğin kilosu bi an önce geçse şu iki buçuk ay bebeğime sağ Salim kavuşsam
Eki Görüntüle 2886256 Resmen büyümüşüz teyzeleri bizimde azıcık karın çevremiz geriden geliyormuş sanırım diyeti bir tık abartmışım şekerim düşsün diye ama çok zor yesem şeker düşüyo yemesem bebeğin kilosu bi an önce geçse şu iki buçuk ay bebeğime sağ Salim kavuşsam
Yaa benimki de öyle ben taşıyorum parmaklarım şeker ölçmekten delik deşik oldu o gitti babasına benziyor bi tık bu durum beni de üzdüMaşallah canımBenimki de 1 hafta ileride ama doktor ileri geri olmasına çok takılma dedi. Her ultrasonda ileride ya da gerideyse bu sorun değilmiş, minyon ya da yapılı olmasına göre de değişiyormuş bunlar. İlerleyen zamanlarda haftasını da yakalayabiliyormuş tabii.
Bizim ultrason fotoğrafını ben de çok büyük hevesle bekliyordum ama çocuk babasının birebir kopyası çıkınca biraz hevesim kırıldıOlsun babasını da beğenip aldık diye kendimi avutuyorum artık
MaşallahEki Görüntüle 2886256 Resmen büyümüşüz teyzeleri bizimde azıcık karın çevremiz geriden geliyormuş sanırım diyeti bir tık abartmışım şekerim düşsün diye ama çok zor yesem şeker düşüyo yemesem bebeğin kilosu bi an önce geçse şu iki buçuk ay bebeğime sağ Salim kavuşsam
Benimde abisinin tıpkısi otomatikmen oda babasına benzicekMaşallah canımBenimki de 1 hafta ileride ama doktor ileri geri olmasına çok takılma dedi. Her ultrasonda ileride ya da gerideyse bu sorun değilmiş, minyon ya da yapılı olmasına göre de değişiyormuş bunlar. İlerleyen zamanlarda haftasını da yakalayabiliyormuş tabii.
Bizim ultrason fotoğrafını ben de çok büyük hevesle bekliyordum ama çocuk babasının birebir kopyası çıkınca biraz hevesim kırıldıOlsun babasını da beğenip aldık diye kendimi avutuyorum artık
Merhabalar bugün 27+0 olduk biz. Sabahtan beri kasıklarımda ve karnımda ağrı var. Yaşayanlar oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?