2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım benim normal doğum olmasına rağmen dikişlerim oldu yuruyemiyordum oturamıyordum. Inş bu seFer rahat olur diye dua ediyorum

Doğumda 10 kiloya yakın gidiyor onuda düşünerek al canım

Kişiden kişiye de fark eder tabi ben 30 kiloya yakın almıştım ilk hamilelikte rahat 10 kilosu gitmişti
ben şu an ilk 4 ayda verdiğimi geri aldım. Bundan sonrasında kaç kilo alırım bilemiyorum. Son 3 ay kilo alınıyormuş galiba. 3 kg bebek olsa o bu derken 3 kg o olsa. 6-7 kilo öylece gider mi
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım ne olur ne olmaz
Bide karar veremiyorum kendim olunca

Kızlar 2-3 takım.logusa pijamasini ne yapacaksınız ki? 1 gecelik 1 pijama fazlasıyla yeterli. Sabahlık zaten kullanılan bir şey değil boşuna masraf yani. Hastanede 1 gece kalanlar için sadece gecelik yetiyor hastanede. 2 gece kalacak olanlara 1 takım da pijama yeter. Emzirmek için sürekli düğmeli falan olmasına gerek yok evde ne giyersen giy rahat rahat emzirebiliyorsun zaten. Ayrıca sezeryan da olsa ilk çıkınca gecelik giyiliyor çünkü baştan ayağa kalkamıyorsun ve aksama kadar sonda takılı oluyor. Sonda çıkarılınca yürümeye başlıyorsun o yüzden ilk gün gecelik giyiliyor. Ben ilkinde 1 takım pijama almıştım hastaneden çıkarken giydim doğru düzgün fotoğrafım yok. Bütün fotoğraflar doğumdan çıkınca giydiğim gecelikle. O yüzden bu defa sadece gecelik almak istiyorum 1 tane begendigim var aqua marka ama beyaz ve videosunda içi çok belli ediyor başka da beğenemedim.

Canım benim normal doğum olmasına rağmen dikişlerim oldu yuruyemiyordum oturamıyordum. Inş bu seFer rahat olur diye dua ediyorum
Aynen canım benim de öyle bebek kucağımda emzirdikten sonra ellerimi kullanamadığım için kalçadan kuvvet alma durumunda kalıyorsun dikişlerim olduğu için bebeği kenara bırakır ellerimden kuvvet alıp kalkıp sonra bebeğimi beşiğine koyuyordum afedersin basur olmuş gibi kalçamın üstüne oturamıyordum dikişlerden yani her iki doğumun da kendine göre zorlukları var katılıyorum sana tabi 10 gün kadar sürdü dikişlerimin iyileşmesi ondan sonra epey rahatladım

Ewt benimde aynen canim her ikisininde zorluğu var tabi

Maşallah maşallah canım Allah sağ Salim kucağınıza aldırsın

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Maşallah ya ne güzel bebek sağlıkla kucağına al inşallah canım

Maşallah canım Benimki de 1 hafta ileride ama doktor ileri geri olmasına çok takılma dedi. Her ultrasonda ileride ya da gerideyse bu sorun değilmiş, minyon ya da yapılı olmasına göre de değişiyormuş bunlar. İlerleyen zamanlarda haftasını da yakalayabiliyormuş tabii.

Bizim ultrason fotoğrafını ben de çok büyük hevesle bekliyordum ama çocuk babasının birebir kopyası çıkınca biraz hevesim kırıldı Olsun babasını da beğenip aldık diye kendimi avutuyorum artık

Yaa benimki de öyle ben taşıyorum parmaklarım şeker ölçmekten delik deşik oldu o gitti babasına benziyor bi tık bu durum beni de üzdü

Maşallah günlerimiz yakınmış, kilosu boyu nasıldı?

Merhabalar bugün 27+0 olduk biz. Sabahtan beri kasıklarımda ve karnımda ağrı var. Yaşayanlar oldu mu

Benimde abisinin tıpkısi otomatikmen oda babasına benzicek

Merhabalar bugün 27+0 olduk biz. Sabahtan beri kasıklarımda ve karnımda ağrı var. Yaşayanlar oldu mu

Canım 27-28. haftalardan sonra yalancı kasılmalar, ağrılar başlıyormuş öyle bir şey olabilir belki benim aklıma bu geldi.

Kızlar hastane çıkışı aldınız mi. Hergun saatlerce bakıyorum ama beğenmem çok zor . Bebek doğunca beyaz giydirmek sünnetmiş begendiklerimin hepsini eledim beyaz bakmak zorunda kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…