Karın çevremiz biraz küçük kalmış kafa çevresi boyu kilosu normal dedi doktor 36 cm boyu kiloda 1039 gram sanırım diyeti biraz abarttım şekerim çıkınca korkupMaşallahgünlerimiz yakınmış, kilosu boyu nasıldı?
Ben pançodan kremli kahveli bişi aldım 10 lu set olarak bitane de Fenerbahçeli alacağım babası bayağı Fenerbahçeli anı kalsın ilerde karısına biz böyle doğuştan tutkunuz falan der diye düşündümKızlar hastane çıkışı aldınız mi. Hergun saatlerce bakıyorum ama beğenmem çok zor . Bebek doğunca beyaz giydirmek sünnetmiş begendiklerimin hepsini eledim beyaz bakmak zorunda kaldim
Evet boyu kilosu gayet iyiymiş,Karın çevremiz biraz küçük kalmış kafa çevresi boyu kilosu normal dedi doktor 36 cm boyu kiloda 1039 gram sanırım diyeti biraz abarttım şekerim çıkınca korkup
Merhaba canım, bence ara ara sırt üstü yatsan sorun olmazdı ama devamlı öyle yatmak sıkıntı diye düşünüyorum. Alışmaya çalışsan daha doğru olur,ben de mesela soluma hayatım boyu çok nadir yatmistim,zamanla alıştım şimdi resmen sağıma yatamıyorum. Tamamen alışkanlık işi yaniMerhaba kızlar 26+3günlük hamileym geceleri sürekli sırt üstü uyuyorum sağ veya sola uyuyunca uyanıyom uyuyamıyom yada bu yüzden gece uykularım çok kötü durumda bnm gibi olan var mı kızlar sırt üstü uyusam bi sıkıntı olur mu
Canım sıkıntı olmaz bende senle aynı durumdayım kesinlikle yan yatamıyorum ilk gebeligimdede böyle uyumak zorunda kalmıştımMerhaba kızlar 26+3günlük hamileym geceleri sürekli sırt üstü uyuyorum sağ veya sola uyuyunca uyanıyom uyuyamıyom yada bu yüzden gece uykularım çok kötü durumda bnm gibi olan var mı kızlar sırt üstü uyusam bi sıkıntı olur mu
Düzeler canım benim oğlumda öyleydi . Yan yatırmaya çalışMerhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Canım yine de böyle yönlendirmek doğru değil bence . Sende bir şey olmamış olabilir ama bebeğin oksijenini engelliyormus,riski var yani ve doktorlar önermiyor kesinlikle.Canım sıkıntı olmaz bende senle aynı durumdayım kesinlikle yan yatamıyorum ilk gebeligimdede böyle uyumak zorunda kalmıştım
Düzelir canım yan yatırmaya çalış bi sağa bi sola şeklindeMerhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Ben olabildiğince sola yatıyorum canım uyuştukça sağa dönüyorum biraz olabildiğince sola yatmak en doğrusu Kaan hoca çok güzel açıklamış durumuMerhaba kızlar 26+3günlük hamileym geceleri sürekli sırt üstü uyuyorum sağ veya sola uyuyunca uyanıyom uyuyamıyom yada bu yüzden gece uykularım çok kötü durumda bnm gibi olan var mı kızlar sırt üstü uyusam bi sıkıntı olur mu
Canım bebişin daha çok küçük. Uyurken sağa ve sola düzenli olarak yatır. Kafasını çeviriyorsa eğer yastıkla yüzünü kapatmayacak şekilde destekle, çevirmesin. Kısa sürede düzelir endişe etme.Merhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Ben bazen sırt üstü yatınca belim, sırtım ağrıyor. Karnımda geriliyor gibi hissediyorum. Çok uzun süre sırt üstü kalamıyorum mesela canım. Sağda ya da solda yatarken o tarafımı dinlendirmek için kısa süreli sırt üstü geliyorum. Doktorlar da sürekli sırt üstü yatmayı önermiyor.Canım sıkıntı olmaz bende senle aynı durumdayım kesinlikle yan yatamıyorum ilk gebeligimdede böyle uyumak zorunda kalmıştım
Kolay gelsin canım ufak ufak zorlamadan yap hayırlı olsun şimdidenKızlar 16sında tayinimiz var, yavaş yavaş ev topluyorum kaç gündür. Pek uğrayamadım buraya, yazılanları okuyorum ama hep.
Karnım top gibi oldu. Sağa sola penguen gibi yürüyerek işlerimi halletmeye çalışıyorum.Adeta bir tosbağa hızındayım, o derece eşimi de işe götürüp duruyorlar, o da yardımcı olamıyor pek. Bebişle ben yapıyoruz bakalım
Teşekkür ederim canım. Yarım saat iş yapıyorum, 1 saat dinleniyorum, bir şekilde hallediyorum artıkKolay gelsin canım ufak ufak zorlamadan yap hayırlı olsun şimdiden
En iyisini yapıyorsun vallaTeşekkür ederim canım. Yarım saat iş yapıyorum, 1 saat dinleniyorum, bir şekilde hallediyorum artık
kolay gelsinKızlar 16sında tayinimiz var, yavaş yavaş ev topluyorum kaç gündür. Pek uğrayamadım buraya, yazılanları okuyorum ama hep.
Karnım top gibi oldu. Sağa sola penguen gibi yürüyerek işlerimi halletmeye çalışıyorum.Adeta bir tosbağa hızındayım, o derece eşimi de işe götürüp duruyorlar, o da yardımcı olamıyor pek. Bebişle ben yapıyoruz bakalım
Allah kolaylık versin canım kendini yormadan yavaş yavaş yapKızlar 16sında tayinimiz var, yavaş yavaş ev topluyorum kaç gündür. Pek uğrayamadım buraya, yazılanları okuyorum ama hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?