2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar hastane çıkışı aldınız mi. Hergun saatlerce bakıyorum ama beğenmem çok zor . Bebek doğunca beyaz giydirmek sünnetmiş begendiklerimin hepsini eledim beyaz bakmak zorunda kaldim
Ben pançodan kremli kahveli bişi aldım 10 lu set olarak bitane de Fenerbahçeli alacağım babası bayağı Fenerbahçeli anı kalsın ilerde karısına biz böyle doğuştan tutkunuz falan der diye düşündüm

Karın çevremiz biraz küçük kalmış kafa çevresi boyu kilosu normal dedi doktor 36 cm boyu kiloda 1039 gram sanırım diyeti biraz abarttım şekerim çıkınca korkup
Evet boyu kilosu gayet iyiymiş, o ölçümler değişip duruyor 1-2 hafta. Bende su fazlaydı şekeri tuzu kestim, şekersiz tuzsuz şeyleri de canım çekmediğinden azalttım yeme işini aynı durum yani :)

Merhaba kızlar 26+3günlük hamileym geceleri sürekli sırt üstü uyuyorum sağ veya sola uyuyunca uyanıyom uyuyamıyom yada bu yüzden gece uykularım çok kötü durumda bnm gibi olan var mı kızlar sırt üstü uyusam bi sıkıntı olur mu

Reactions: The
Merhaba canım, bence ara ara sırt üstü yatsan sorun olmazdı ama devamlı öyle yatmak sıkıntı diye düşünüyorum. Alışmaya çalışsan daha doğru olur,ben de mesela soluma hayatım boyu çok nadir yatmistim,zamanla alıştım şimdi resmen sağıma yatamıyorum. Tamamen alışkanlık işi yani

Canım sıkıntı olmaz bende senle aynı durumdayım kesinlikle yan yatamıyorum ilk gebeligimdede böyle uyumak zorunda kalmıştım

Merhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Düzeler canım benim oğlumda öyleydi . Yan yatırmaya çalış

Canım sıkıntı olmaz bende senle aynı durumdayım kesinlikle yan yatamıyorum ilk gebeligimdede böyle uyumak zorunda kalmıştım
Canım yine de böyle yönlendirmek doğru değil bence . Sende bir şey olmamış olabilir ama bebeğin oksijenini engelliyormus,riski var yani ve doktorlar önermiyor kesinlikle.

Ben olabildiğince sola yatıyorum canım uyuştukça sağa dönüyorum biraz olabildiğince sola yatmak en doğrusu Kaan hoca çok güzel açıklamış durumu

Merhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Canım bebişin daha çok küçük. Uyurken sağa ve sola düzenli olarak yatır. Kafasını çeviriyorsa eğer yastıkla yüzünü kapatmayacak şekilde destekle, çevirmesin. Kısa sürede düzelir endişe etme.
Ben bazen sırt üstü yatınca belim, sırtım ağrıyor. Karnımda geriliyor gibi hissediyorum. Çok uzun süre sırt üstü kalamıyorum mesela canım. Sağda ya da solda yatarken o tarafımı dinlendirmek için kısa süreli sırt üstü geliyorum. Doktorlar da sürekli sırt üstü yatmayı önermiyor.

Kızlar 16sında tayinimiz var, yavaş yavaş ev topluyorum kaç gündür. Pek uğrayamadım buraya, yazılanları okuyorum ama hep.
Karnım top gibi oldu. Sağa sola penguen gibi yürüyerek işlerimi halletmeye çalışıyorum. Adeta bir tosbağa hızındayım, o derece eşimi de işe götürüp duruyorlar, o da yardımcı olamıyor pek. Bebişle ben yapıyoruz bakalım

Kolay gelsin canım ufak ufak zorlamadan yap hayırlı olsun şimdiden

kolay gelsin yavas yavas yapmak en iyisi

pazartesi ikinci doz tetenoz asisina gideyim mi acaba arkadaslar 15 haziran da olmustum bir ay demislerdi ya da 14 temmuzda dr kontrolum var onu bekleyip oyle mi gideyim?

Allah kolaylık versin canım kendini yormadan yavaş yavaş yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…