Neden bekleyesin ki vakti geldiyse yaptır. Bir ay sonra çağırıyorlar zaten senin doktor kontrol zamanına da ikinci doz geliyor. Niye erken gidiyorsun kipazartesi ikinci doz tetenoz asisina gideyim mi acaba arkadaslar 15 haziran da olmustum bir ay demislerdi ya da 14 temmuzda dr kontrolum var onu bekleyip oyle mi gideyim?
Sorun olmaz bir iki günden canım istersen doktor kontrolünü beklepazartesi ikinci doz tetenoz asisina gideyim mi acaba arkadaslar 15 haziran da olmustum bir ay demislerdi ya da 14 temmuzda dr kontrolum var onu bekleyip oyle mi gideyim?
Kuzum uçak yolculuğu niye sorun yapsın ki hareketlerini de hissediyormuşsun boşuna evhamlanıyorsuncuma gunu 2 saat 45dk lik ucak yolculugu yaptim umarim vebek iyidir hareketlerini hissettim ama insan endiseleniyor yine de
30 kilo da gitmiştir on kilo . Ben on kilo aldım 7 kilo gitti . 20 gün sonra da 3 kilo alta düşmüştüm. Ama emzirme dönemi çok iştahlandım bebek 3 aylık olunca kilo almaya başladım dün verdiğim kiloyu aldımKişiden kişiye de fark eder tabi ben 30 kiloya yakın almıştım ilk hamilelikte rahat 10 kilosu gitmişti
Öyle olanları duymuştum inşallah bu kez öyle olmazCanım benim normal doğum olmasına rağmen dikişlerim oldu yuruyemiyordum oturamıyordum. Inş bu seFer rahat olur diye dua ediyorum
Teşekkür ederim cnmBen olabildiğince sola yatıyorum canım uyuştukça sağa dönüyorum biraz olabildiğince sola yatmak en doğrusu Kaan hoca çok güzel açıklamış durumu
Alışamıyom kiMerhaba canım, bence ara ara sırt üstü yatsan sorun olmazdı ama devamlı öyle yatmak sıkıntı diye düşünüyorum. Alışmaya çalışsan daha doğru olur,ben de mesela soluma hayatım boyu çok nadir yatmistim,zamanla alıştım şimdi resmen sağıma yatamıyorum. Tamamen alışkanlık işi yani
Bnde sizin gibi çok endişeleniym çünkü doktorlar bu konuda hep uyarıyor yine de kendimi hep sırt üstü buluyom inşllh alışırım tamemen teşekkür ederim cnm bu aradaCanım yine de böyle yönlendirmek doğru değil bence . Sende bir şey olmamış olabilir ama bebeğin oksijenini engelliyormus,riski var yani ve doktorlar önermiyor kesinlikle.
Düzelir canım sağa-sola hergun düzenli şekilde yatır aynı yönde herzaman yatırma birde düz yatmasin basının altına da yastık koyma bazen yasitik yüksek olunca kafa arkası basık oluyor arada yüz üstü de yatır sen ysninda Ken ama dikkat etMerhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Hareket ediyorsa sıkıntı yoktur canım ben 34. Haftada Türkiye'den Almanya ya geldim Adana'dan İstanbul'a 1 saat İstanbul'dan Almanya ya 3 sat falan di yani şükür bebegime birşey olmadı sağlıklı di olan bana oldu stres sıkıntı yaptımcuma gunu 2 saat 45dk lik ucak yolculugu yaptim umarim vebek iyidir hareketlerini hissettim ama insan endiseleniyor yine de
Dikkat et canım sırt üstü iyi değilAlışamıyom kisürekli kendimi sırt üstü buluyorum
Düzeler canım benim oğlumda öyleydi . Yan yatırmaya çalış
Düzelir canım yan yatırmaya çalış bi sağa bi sola şeklinde
Canım bebişin daha çok küçük. Uyurken sağa ve sola düzenli olarak yatır. Kafasını çeviriyorsa eğer yastıkla yüzünü kapatmayacak şekilde destekle, çevirmesin. Kısa sürede düzelir endişe etme.
Cok tesekkur ederim hepinizin cevabi icin, umut oldunuz bana. Ilk aylar pek dikkatli olamadim sanirim, ama artik yan yatirmaya basladim insaallah dediginiz gibi duzelir.Düzelir canım sağa-sola hergun düzenli şekilde yatır aynı yönde herzaman yatırma birde düz yatmasin basının altına da yastık koyma bazen yasitik yüksek olunca kafa arkası basık oluyor arada yüz üstü de yatır sen ysninda Ken ama dikkat et
Canım bn bunu normal zamanda da yapıyodumKızlar merhaba, kegel egzersizlerine başlayan oldu mu? Doğumu kolaylastirip, kesiyi azaltıyormus. Bir de doğum sonrasi idrar kacirma veya vajinadaki genişleme için çok faydaliymis, aklınızda bulunsun.
Canım babyjemın bı yastıgı vR ortası bosluk fıyatıda 30 liraydı sanırım benım oğlumda inatcı cıkmıstı yan yatrsamda dönüyo cok ugrwstrdı simdi ilk alınacaklar listesine onu ekledımCok tesekkur ederim hepinizin cevabi icin, umut oldunuz bana. Ilk aylar pek dikkatli olamadim sanirim, ama artik yan yatirmaya basladim insaallah dediginiz gibi duzelir.
Trendyol indiriminden 1 tane 10 parça aldim 100 tlye. Zıpır Bebe Kız Bebek 10'lu Hastane Çıkışı 100532 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bırakayım. Ama biraz küçük gibi geldi bana. İlk annelik tecrübem tabi, belki de yenidogan için normaldirKızlar hastane çıkışı aldınız mi. Hergun saatlerce bakıyorum ama beğenmem çok zor . Bebek doğunca beyaz giydirmek sünnetmiş begendiklerimin hepsini eledim beyaz bakmak zorunda kaldim
Çok güzelmiş canım. Küçük geliyo ama inan giydirince içinde azda olsa kayboluyolarTrendyol indiriminden 1 tane 10 parça aldim 100 tlye. Zıpır Bebe Kız Bebek 10'lu Hastane Çıkışı 100532 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bırakayım. Ama biraz küçük gibi geldi bana. İlk annelik tecrübem tabi, belki de yenidogan için normaldir
Kalçam hep çatladı üstüne bide varis cıktıKızlar bugün karnımdaki ilk çatlakları gördümmoralim çok bozuldu sizde de başladımı çatlamalar
Kaç haftalıksnz bide karnınız çatlmadı mıKalçam hep çatladı üstüne bide varis cıktı
27 haftaligim canım. Henüz karnıma doğru ilerlemedi inş ilerlemez . Kal cam harita gibi oldu amaKaç haftalıksnz bide karnınız çatlmadı mı
Bnmde karnımda bugün ilk çatlakları farkketim bnde 26+3günlük hamileyim sanki erken başlamadımı ya çatlamalar üstelik karnım da çok küçük27 haftaligim canım. Henüz karnıma doğru ilerlemedi inş ilerlemez . Kal cam harita gibi oldu ama
Ben de başladım canım ama çok zor geliyorKızlar merhaba, kegel egzersizlerine başlayan oldu mu? Doğumu kolaylastirip, kesiyi azaltıyormus. Bir de doğum sonrasi idrar kacirma veya vajinadaki genişleme için çok faydaliymis, aklınızda bulunsun.
Canım bn bunu normal zamanda da yapıyodumkasları guclendırıyo ve ıdrar kacırmanın önüne gecırıyor dıye dr oglumda onermısti hala devam sadece perine masajı için acele etmemeye calısıyorum sızce ona ne zaman baslamalıyız
Canım babyjemın bı yastıgı vR ortası bosluk fıyatıda 30 liraydı sanırım benım oğlumda inatcı cıkmıstı yan yatrsamda dönüyo cok ugrwstrdı simdi ilk alınacaklar listesine onu ekledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?