2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
pazartesi ikinci doz tetenoz asisina gideyim mi acaba arkadaslar 15 haziran da olmustum bir ay demislerdi ya da 14 temmuzda dr kontrolum var onu bekleyip oyle mi gideyim?
Neden bekleyesin ki vakti geldiyse yaptır. Bir ay sonra çağırıyorlar zaten senin doktor kontrol zamanına da ikinci doz geliyor. Niye erken gidiyorsun ki

Kişiden kişiye de fark eder tabi ben 30 kiloya yakın almıştım ilk hamilelikte rahat 10 kilosu gitmişti
30 kilo da gitmiştir on kilo . Ben on kilo aldım 7 kilo gitti . 20 gün sonra da 3 kilo alta düşmüştüm. Ama emzirme dönemi çok iştahlandım bebek 3 aylık olunca kilo almaya başladım dün verdiğim kiloyu aldım

Alışamıyom kisürekli kendimi sırt üstü buluyorum

Canım yine de böyle yönlendirmek doğru değil bence . Sende bir şey olmamış olabilir ama bebeğin oksijenini engelliyormus,riski var yani ve doktorlar önermiyor kesinlikle.
Bnde sizin gibi çok endişeleniym çünkü doktorlar bu konuda hep uyarıyor yine de kendimi hep sırt üstü buluyom inşllh alışırım tamemen teşekkür ederim cnm bu arada

Reactions: The
Merhaba kizlar, aranizda bir donem bebeginin basinin arkasi duz olan sonra yuvarlasan oldu mu? 3 aylik bebegim var, basinin arkasi basik, duzelir mi acaba cok endise ediyorum.
Düzelir canım sağa-sola hergun düzenli şekilde yatır aynı yönde herzaman yatırma birde düz yatmasin basının altına da yastık koyma bazen yasitik yüksek olunca kafa arkası basık oluyor arada yüz üstü de yatır sen ysninda Ken ama dikkat et
cuma gunu 2 saat 45dk lik ucak yolculugu yaptim umarim vebek iyidir hareketlerini hissettim ama insan endiseleniyor yine de
Hareket ediyorsa sıkıntı yoktur canım ben 34. Haftada Türkiye'den Almanya ya geldim Adana'dan İstanbul'a 1 saat İstanbul'dan Almanya ya 3 sat falan di yani şükür bebegime birşey olmadı sağlıklı di olan bana oldu stres sıkıntı yaptım
Alışamıyom kisürekli kendimi sırt üstü buluyorum
Dikkat et canım sırt üstü iyi değil

Düzeler canım benim oğlumda öyleydi . Yan yatırmaya çalış

Düzelir canım yan yatırmaya çalış bi sağa bi sola şeklinde

Cok tesekkur ederim hepinizin cevabi icin, umut oldunuz bana. Ilk aylar pek dikkatli olamadim sanirim, ama artik yan yatirmaya basladim insaallah dediginiz gibi duzelir.

Kızlar merhaba, kegel egzersizlerine başlayan oldu mu? Doğumu kolaylastirip, kesiyi azaltıyormus. Bir de doğum sonrasi idrar kacirma veya vajinadaki genişleme için çok faydaliymis, aklınızda bulunsun.
Canım bn bunu normal zamanda da yapıyodum kasları guclendırıyo ve ıdrar kacırmanın önüne gecırıyor dıye dr oglumda onermısti hala devam sadece perine masajı için acele etmemeye calısıyorum sızce ona ne zaman baslamalıyız
Cok tesekkur ederim hepinizin cevabi icin, umut oldunuz bana. Ilk aylar pek dikkatli olamadim sanirim, ama artik yan yatirmaya basladim insaallah dediginiz gibi duzelir.
Canım babyjemın bı yastıgı vR ortası bosluk fıyatıda 30 liraydı sanırım benım oğlumda inatcı cıkmıstı yan yatrsamda dönüyo cok ugrwstrdı simdi ilk alınacaklar listesine onu ekledım

Kızlar hastane çıkışı aldınız mi. Hergun saatlerce bakıyorum ama beğenmem çok zor . Bebek doğunca beyaz giydirmek sünnetmiş begendiklerimin hepsini eledim beyaz bakmak zorunda kaldim
Trendyol indiriminden 1 tane 10 parça aldim 100 tlye. Zıpır Bebe Kız Bebek 10'lu Hastane Çıkışı 100532 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL link bırakayım. Ama biraz küçük gibi geldi bana. İlk annelik tecrübem tabi, belki de yenidogan için normaldir

Kızlar bugün karnımdaki ilk çatlakları gördüm moralim çok bozuldu sizde de başladımı çatlamalar

Kızlar merhaba, kegel egzersizlerine başlayan oldu mu? Doğumu kolaylastirip, kesiyi azaltıyormus. Bir de doğum sonrasi idrar kacirma veya vajinadaki genişleme için çok faydaliymis, aklınızda bulunsun.
Ben de başladım canım ama çok zor geliyor Yaptıkça alışıcam inşallah.

Perine masajını 37. haftadan sonra yapıyormuşsun canım. Bir de o ortası boşluklu yastığı doktorlar önermiyordu, hiç alma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…