2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar merhaba, kegel egzersizlerine başlayan oldu mu? Doğumu kolaylastirip, kesiyi azaltıyormus. Bir de doğum sonrasi idrar kacirma veya vajinadaki genişleme için çok faydaliymis, aklınızda bulunsun.
İyi dedin canım valla unutuyorum hep çok faydalı imiş dediğin gibi

Reactions: The
Ben de öncesinde de ara ara yapıyordum canım alışkınım perine için çok erken ama. İnşallah doğumdan bir ay kala önce falan başlıycam, kesik olmaması için o da çok önemliymiş

Yaaaondan cok ümitliydim halbuki
Oğlum cok inatcı cıkmıstı ne yaptıysam arkasını tam yuvarlak yapamadım kendını hemen donduruyodu aglıyo...dedım kızımda abısıne cekerse yastık bı nebze faydalı olur

Kolay gelsin canım ben daha penguen gibi yürümeye başlamadımAllah kolaylık versin benim kasılmalar sertlikler çok baslaid ilaçları arttırdık bakalım değişen yok hala aynıyız dua ediyorum şu 9 ay çabuk bitsin die ilk defa bu kadar istiyom çok yoruyor beni bu gebelik benim de gobek şişmiş oturduğum yerden kalkamıyorum çok zorlaşıyor ti

Bi yandanda ne güzel tatlış göbüşler ilk haftalarda çıktımı çıkıyormu diye konuşuyorduk baya yol aldık :)

Kızlar ilk çocuğumda doğuma 3 gün kala çatlak oldu Genetik değil kesinlikle Hindistan cevizi yağından çok memnunum bol bol sürün. İkinci gebeliğimde hiç sürmüyordum geçen çatlağı gördüğüm gibi başladım çok güzel nemlendiriyor

Hindistan cevizi yağı diyorum başka bir şey demiyorum
Benim de daha çatlak olmadı ama geçen haftadan beri kaşıntılar başlayınca hem hindistan cevizi yağı hem de Palmer’s Tummy Butter for Strecth Marks kreminden aldım. İkisi de güzel ama hindistan cevizi yağı gerçekten anında rahatlatıyor, kaşıntıyı kesiyor

Bi yandanda ne güzel tatlış göbüşler ilk haftalarda çıktımı çıkıyormu diye konuşuyorduk baya yol aldık :)
Evet şükür canım bende hep derdim nezaman 20. Haftayı geçecek de 30 acgelecem die hedefim 30 U hemen görmek ondan sonrası şafak saymak çabuk geçsin günler istiyorum şükürler olsun açısıyla tatlısıyla geldik buralara kadar
Adı kegel appstore dan indirdim
Sağol canım ama bu noRmall doğumların herhalde kızkardeşime de önerim garibim bu haftalarda doğurması lazım di
Bende ilk gebelikte çok yaptım kefel egzersizi 6 ayda toparlandım faydasını gördüm idrar kacirma sorunu düzeldi birde vajinam toparlandı sıklaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…