- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
İyi dedin canım valla unutuyorum hep çok faydalı imiş dediğin gibiKızlar merhaba, kegel egzersizlerine başlayan oldu mu? Doğumu kolaylastirip, kesiyi azaltıyormus. Bir de doğum sonrasi idrar kacirma veya vajinadaki genişleme için çok faydaliymis, aklınızda bulunsun.
Aynen canım ben uygulama indirdim onla birlikte yapıcamİyi dedin canım valla unutuyorum hep çok faydalı imiş dediğin gibi
Ben de öncesinde de ara ara yapıyordum canım alışkınımCanım bn bunu normal zamanda da yapıyodumkasları guclendırıyo ve ıdrar kacırmanın önüne gecırıyor dıye dr oglumda onermısti hala devam sadece perine masajı için acele etmemeye calısıyorum sızce ona ne zaman baslamalıyız
Canım babyjemın bı yastıgı vR ortası bosluk fıyatıda 30 liraydı sanırım benım oğlumda inatcı cıkmıstı yan yatrsamda dönüyo cok ugrwstrdı simdi ilk alınacaklar listesine onu ekledım
Canım benim 20 haftada görünmeye başladıBnmde karnımda bugün ilk çatlakları farkketim bnde 26+3günlük hamileyim sanki erken başlamadımı ya çatlamalar üstelik karnım da çok küçük
İlk gebeliğiniz mi acabaCanım benim 20 haftada görünmeye başladi
Ikinci gebelik canım. Ilkinde olmamıştıİl
İlk gebeliğiniz mi acaba
YaaaBen de başladım canım ama çok zor geliyorYaptıkça alışıcam inşallah.
Perine masajını 37. haftadan sonra yapıyormuşsun canım. Bir de o ortası boşluklu yastığı doktorlar önermiyordu, hiç alma bence.
Bnm daha ilk gebeliğimIkinci gebelik canım. Ilkinde olmamıştı
Belki daha fazla ilerlemez ya. Yağ kullanıyormuşum gerçi ben kullanmama rağmen oldu olacağı varsa oluyorBnm daha ilk gebeliğimşimdiden çatladıysa vah halime desenize
Zeytin yağı sürüyodm canım ama pek düzenli kullandığımda söylenemezBelki daha fazla ilerlemez ya. Yağ kullanıyormuşum gerçi ben kullanmama rağmen oldu olacağı varsa oluyor
Hangi uygulama kız adı neAynen canım ben uygulama indirdim onla birlikte yapıcam
Kolay gelsin canımKızlar 16sında tayinimiz var, yavaş yavaş ev topluyorum kaç gündür. Pek uğrayamadım buraya, yazılanları okuyorum ama hep.
Karnım top gibi oldu. Sağa sola penguen gibi yürüyerek işlerimi halletmeye çalışıyorum.Adeta bir tosbağa hızındayım, o derece eşimi de işe götürüp duruyorlar, o da yardımcı olamıyor pek. Bebişle ben yapıyoruz bakalım
Kolay gelsin canımben daha penguen gibi yürümeye başlamadım Allah kolaylık versin benim kasılmalar sertlikler çok baslaid ilaçları arttırdık bakalım değişen yok hala aynıyız dua ediyorum şu 9 ay çabuk bitsin die ilk defa bu kadar istiyom çok yoruyor beni bu gebelik benim de gobek şişmiş oturduğum yerden kalkamıyorum çok zorlaşıyor ti
Hindistan cevizi yağı diyorum başka bir şey demiyorumKızlar bugün karnımdaki ilk çatlakları gördümmoralim çok bozuldu sizde de başladımı çatlamalar
Benim de daha çatlak olmadı ama geçen haftadan beri kaşıntılar başlayınca hem hindistan cevizi yağı hem de Palmer’s Tummy Butter for Strecth Marks kreminden aldım. İkisi de güzel ama hindistan cevizi yağı gerçekten anında rahatlatıyor, kaşıntıyı kesiyorHindistan cevizi yağı diyorum başka bir şey demiyorum
Evet şükür canım bende hep derdim nezaman 20. Haftayı geçecek de 30 acgelecem dieBi yandanda ne güzel tatlış göbüşler ilk haftalarda çıktımı çıkıyormu diye konuşuyorduk baya yol aldık :)
Sağol canımAdı kegelappstore dan indirdim
Ben de indirdim şimdi canım sağol, bununla yapınca daha kolaymış gerçekten.Adı kegelappstore dan indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?