- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
32 sonrası almaya başlıyorlar diye biliyorum canımKızlar nst 32 haftadamı 34 haftadamı giriyorduk
Göbeğim yarım dünya gibi sanki, tezgaha falan yanaşamıyorum artıkKolay gelsin canımben daha penguen gibi yürümeye başlamadım Allah kolaylık versin benim kasılmalar sertlikler çok baslaid ilaçları arttırdık bakalım değişen yok hala aynıyız dua ediyorum şu 9 ay çabuk bitsin die ilk defa bu kadar istiyom çok yoruyor beni bu gebelik benim de gobek şişmiş oturduğum yerden kalkamıyorum çok zorlaşıyor ti
Asansörümüz küçük dün eşimle asansöre bindik onda spor valizi vardı ben de sırt çantası ve göbek + bebek asansöre sığamıyoruz artık dedi banaGöbeğim yarım dünya gibi sanki, tezgaha falan yanaşamıyorum artıksağ salim doğururuz inşallah ya
Evet canım Eminönü’nde var Havuzlu Han’da, arkadaşım çoğu ihtiyacını oradan aldı. İnternetten daha ucuzmuş deniyor, ben de bir gidip bakacağım inşallah gelecek ay. Gidersen mutlaka sabah erken saatte git ama çok kalabalık ve sıcak olmadan. Normalde de çekilmiyor hamileyken çok daha zor olur.
Güneş kremi kullanan var mı bu arada? Doktor leke olmasın diye sürmemi söyledi. Solante Pregna tavsiye etti, tester ını verdi. Bu markayı daha önce kullanmıştım, memnumdum ama şimdi baktım 200 tl olmuşÇatlak kremiyle birlikte masraflarım bebeğin masraflarını geçmeye başlayacak bu gidişle
Kızlar nst 32 haftadamı 34 haftadamı giriyorduk
Boyun mi kısa kız bilmiyorum bende o durum yok şuanGöbeğim yarım dünya gibi sanki, tezgaha falan yanaşamıyorum artıksağ salim doğururuz inşallah ya
Ben ilk dogumda kesi attilar 9 taneBen de öncesinde de ara ara yapıyordum canım alışkınımperine için çok erken ama. İnşallah doğumdan bir ay kala önce falan başlıycam, kesik olmaması için o da çok önemliymiş
Aynen canim al bendende o kadar banada kesi attılar ya o dikişler 20 gün boyunca beni mahfetti ne oturabiliyordum ne tuvalet ne yürümek iskenceydiBen ilk dogumda kesi attilar 9 taneanlamadım ne gerek vardı zaten çektim sanciyi çıktım çatala 5 dk içinde bağırdım çağırdım ikindim kestiler bebeğim çıktı ben hiç level haketleri bilmezdim sadece yürüyüş yapardım son günlerde bol bol
Bana da eşim arabanın önün koltuğuna sığabilecek misin diye soruyorAsansörümüz küçük dün eşimle asansöre bindik onda spor valizi vardı ben de sırt çantası ve göbek + bebek asansöre sığamıyoruz artık dedi bana
Kısa boyum 1.60 canımBoyun mi kısa kız bilmiyorum bende o durum yok şuansadecei göbeğim yapışıyor kasiklara yani kalkınca rahat kalkamıyorum göbek sarkmış gibi aşağıda şükür gepdik buralara sin ayi haftslari merak ediyorum kıyafet alma zamankari hazırlıklar sancılar endişeler heyecanlar bazen csnim sıkılıyor gidiyorum temmuz anneleri ne bakıyorum ordaki annelerin heyacsnlarini okuyorum hissediyorum mutlu oluyorum daris bizim başımıza şu Eylül gelsinde geçsin
Kesiklerim iyileşmesi zor oluyor mu canım? Benim kvnin komşusunun gelini 2 kilo bebeği 19 dikişle doğurmuş falan anlatıp duruyordu. Yok doğrulamadı, tuvalete gidemiyormuş diyeBen ilk dogumda kesi attilar 9 taneanlamadım ne gerek vardı zaten çektim sanciyi çıktım çatala 5 dk içinde bağırdım çağırdım ikindim kestiler bebeğim çıktı ben hiç level haketleri bilmezdim sadece yürüyüş yapardım son günlerde bol bol
2 kilo mu erken mi doğmuş? Ultrasonların %20 yanılma payı var iki kilo civarı bebeği genellikle sezaryenle doğurturlar riske atmamak için 4 kiloya yakın doğdu kızım kesi atıldı ama o kadar da değildi abartılmış geldi bana2 kilo bebeği 19 dikişle doğurmuş falan anlatıp duruyordu.
Bebeğin durumuna göre karar verir canım gelişimi kilosu vs iyiyse alır 36daİlk doğumu sezaryen olanlar kaçıncı hafta da doğurabilir? Ben çok ağırlaştım bacak ağrısı çatı kemiği ağrıs,şeker derken çok yoruldum bu gebelikte. Yani 36 da felan alalım derse karşı çıkmam sanırım
İlk doğumu sezaryen olanlar kaçıncı hafta da doğurabilir? Ben çok ağırlaştım bacak ağrısı çatı kemiği ağrıs,şeker derken çok yoruldum bu gebelikte. Yani 36 da felan alalım derse karşı çıkmam sanırım
Bana da eşim arabanın önün koltuğuna sığabilecek misin diye soruyorgöbekli dayılara benzedim iyice, boyum da kısa
Kısa boyum 1.60 canımeninle boyun bir oldu diye dalga geçiyor eşim halbuki göbeğim top gibi oldu o kadar az kaldı ya 28.haftalara geldik 2 aycık kaldı Allahın izniyle
Kesiklerim iyileşmesi zor oluyor mu canım? Benim kvnin komşusunun gelini 2 kilo bebeği 19 dikişle doğurmuş falan anlatıp duruyordu. Yok doğrulamadı, tuvalete gidemiyormuş diye
Acemi doktora denk gelmiş olabilir2 kilo mu erken mi doğmuş? Ultrasonların %20 yanılma payı var iki kilo civarı bebeği genellikle sezaryenle doğurturlar riske atmamak için 4 kiloya yakın doğdu kızım kesi atıldı ama o kadar da değildi abartılmış geldi bana
Aslında bütün o kadar kisa degil normal e tabi standart mutfak tezgahları olabilir öyle sıkıntıBana da eşim arabanın önün koltuğuna sığabilecek misin diye soruyorgöbekli dayılara benzedim iyice, boyum da kısa
Kısa boyum 1.60 canımeninle boyun bir oldu diye dalga geçiyor eşim halbuki göbeğim top gibi oldu o kadar az kaldı ya 28.haftalara geldik 2 aycık kaldı Allahın izniyle
Kesiklerim iyileşmesi zor oluyor mu canım? Benim kvnin komşusunun gelini 2 kilo bebeği 19 dikişle doğurmuş falan anlatıp duruyordu. Yok doğrulamadı, tuvalete gidemiyormuş diye
Bende merak ediyorum kaçıncı haftada sezeryen olacak38 diye biliyorum canım.
Orada 19 dikişi hayal bile edemedim.Valla o dikişlerden ve direkt kesi atılmasından (epizyotomi) ben de çok korkuyorum yalan yok. Bir arkadaşım perine masajı, kegel vs ne önerildiyse yaptı ama yine 7 dikişi oldu. Ikınmasını kontrol edememiş, öyle demişti. Dikişlerden çok şikayet etti, onun da 7-10 gün arasında iyileşti ama “Yine doğursam normal doğururum” diyor, o insana biraz moral veriyor.
Benim doktoru instagramda takip ediyorum, sürekli sıfır dikiş normal doğumlar paylaşıyor. Çok hevesleniyorun inşallah bize de öylesi nasip olurSağlıkla atlatalım o günü bu da yeter tabii.
Öyle vallahi hiç kimse demesin agridiz çabuk iyilesti die dikişlerin sayısına göre de zaman uzun oluyor ben 9 dikişle ancak 1 ayda iyileştim eridi gitti dikişlerAynen canim al bendende o kadar banada kesi attılar ya o dikişler 20 gün boyunca beni mahfetti ne oturabiliyordum ne tuvalet ne yürümek iskenceydi
Ay kız nasıl dogurdun normal birde 4 kg ye yakın maşallah2 kilo mu erken mi doğmuş? Ultrasonların %20 yanılma payı var iki kilo civarı bebeği genellikle sezaryenle doğurturlar riske atmamak için 4 kiloya yakın doğdu kızım kesi atıldı ama o kadar da değildi abartılmış geldi bana
Valalhi bende sen gibi mersktayim sanrim 39 arasi yapıyorlar 38_39 arası Eltim hep o haftalarda yaptı bende sen gibi agirlastim bekliyorum 30. Un geçmesini yorucu bir gebelik oldu kime desem ya 3. Gebelik dir die yada cinsiyete bağlıyorlar bu sorunuİlk doğumu sezaryen olanlar kaçıncı hafta da doğurabilir? Ben çok ağırlaştım bacak ağrısı çatı kemiği ağrıs,şeker derken çok yoruldum bu gebelikte. Yani 36 da felan alalım derse karşı çıkmam sanırım
4 kilo bebeği normal mi doğurdun canım maşallah2 kilo mu erken mi doğmuş? Ultrasonların %20 yanılma payı var iki kilo civarı bebeği genellikle sezaryenle doğurturlar riske atmamak için 4 kiloya yakın doğdu kızım kesi atıldı ama o kadar da değildi abartılmış geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?