2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay kız nasıl dogurdun normal birde 4 kg ye yakın maşallah ben olsam kabul etmezdim zar zor 3.300gr çıktı
Ben kendim istiyordum normal doğumu Canım ben narkozdan korkuyorum aksi gibi sezaryenden daha çok korkuyordum zaten 4 kilo üzeri olmadıkça normal doğum yaptırıyorlar devlette 3.820 doğmuştu
4 kilo bebeği normal mi doğurdun canım maşallah
Evet canım

Ben kendim istiyordum normal doğumu Canım ben narkozdan korkuyorum aksi gibi sezaryenden daha çok korkuyordum zaten 4 kilo üzeri olmadıkça normal doğum yaptırıyorlar devlette 3.820 doğmuştu

Evet canım
Maşallah vallahi helal olsun ne yedin içtin bebiş bu kadar oldu bizede tiyo ver olan bana oluyor ben sisiyorum bebekler zayıf standart 3 kilo doguyorlar hep

Benim ki kız olacak inşallah. Hem suyum fazla hem demir kan depolarım boş hemde ileri derece bel fıtığı var bende. Sol bacağıma ağrı vuruyor. Doktor senin gebelik çoğul gebelik gibi olur çok ağır geçer dedi öyle de oldu malesef.

Geçmiş olsun canım Eylül annesi oluyorsun benimde erkek ama işte o ur sezeyrnle arası kısa olduğu için yine sezeryrn onerdiler bakalım son haftaya kadar değişiklik olmasasezeryrn olacsk bendede kansızlık çok var iki hap içiyorum günde kan demir ilacı .fıtık zor ya ablam da bel fıtığı yüzünden sezeryrn oldu agrilari kötüydü hep bende 39. Haftada doğum yaparsam sanırım bebeğim 24 Eylül gibi gelecek hayırlısı ile

Bende göbeğinin üstünde yenileri oldu çatlaklar fazla takmamsya çalışıyorum ama sanririm zamanla kayboluyor kar catlaklar kızımla diğer kızımın arası 4.5 yıl o yüzden kayboldu gittiler a yine gebelikte çıktı krem yağ kullanmama rağmen genetik ablalarimda da var annemde de benim sadece göbek ciZgim çıkmadı hayret ben

Kızlar idrar tahlili yapmıştım sağlık ocağında lökosit 28 cıktı doktor toz antibiyotik yazdı aldim eczaneden ama kullanıp kullanmamakta kararsizim
Enfeksiyon varsa mecbur kullanacaksın canım. Benim de kanda çıkmıştı kullandım.
Bunları okudukça korkum iyice artıyor tövbe Yarabbim ne zormuş. "sezeryan sezeryan" diye bağırıyor resmen içim, sana geliyorum sezeryan

Ah canım ya korkmayın ben ikisnide tecrübe ettim iki doğumunda ağrıları var kardeşim de sizin gibi ilk çocuk ilk doğumu olacak insallwh oda bu ay 15 inde dogurabilirsin demiş ama bakalım ne olacsk yaron randevusu var boyu kisa 1.50 diye nisl doğum belki zor olur demiş bakalım yarın öğrencek son muanesi yapılsın ya sexeryen ya normal 39. Haftalara giriyor

Boy kısa olunca normal zor mu oluyormuş ? Benim kısa değil 175 im, sezeryanda bu sıkıntı değildir herhalde. Ay inşallah istediği gibi bir doğumu olur. Valla şu an kendimi onun yerine koydum Boşuna denmiyor " cennet annelerin ayakları altındadır " diye. Doğurmak ayrı bakıp büyütmek ayrı zor ama güzel.

Bende ilk defa duydum canım doktoru öyle demiş acaba bebeğin kilosu mu engel yada rahim çatısı mi dar yarın öğrencek işte Allah yardımcısı olsun bende senden 5 cm kisayim normalde yaptım sezeryrnde engel olmadı öyle vallahi cennet annelerin ayağı altındadır annelik zor tabi güzel mucizevi birşey o duyguyu yaşamak bebeği kucağına almak hatırlıyorum ilk kizm normal doğdu doğar doğmaz bana gösterdiler ay içim nasıl ciz etti heyecan ayrı bir dert 9 ay sonra ilk bakisma çok heyecanlı btt durumdu
İkinci kızımda nefesi daraldı oksijensiz kaldı die acil sezeryen oldu o kadar sancı çektim suyum bitti ama işte zaman yrtmiyordu sexeryen oldum bir uyandım nerde nerde diye sayikliyordum çünkü korkuyordum acaba kurtarabilecekler mi zamanla yarıştılar acele çıkardılar yarım saatte kestiler cikardilar diktiler karnımı onu görünce ağladım dünyalar benim oldu şükür dedim bana bağışladı Allah sen ne doğum olursa olsun sonuca bak bebeğine kavuşunca unutursun acıları gerçekten çok güzel heyecan güç verici bir duygu

Maşallah vallahi helal olsun ne yedin içtin bebiş bu kadar oldu bizede tiyo ver olan bana oluyor ben sisiyorum bebekler zayıf standart 3 kilo doguyorlar hep
Ben kasmıyorum şunu yiyeyim filan diye hazır, paketli gıdalar haricinde (Kola,cips vs) Allah ne verdiyse yiyorum yok bugün meyve yemedim illa süt içmeliyim filan zorlamıyorum kendimi birazda genetik kaynaklı bence biz bütün kardeşler 4 kilo civarı doğmuşuz annem babam uzun , ben ve eşim de uzunuz
Öyle oluyor mu kız 36 erken değil mi
Yeğenim 36da 2.100 gram doğdu küveze filan alınmadı annesinde tansiyon problemi vardı o yüzden 36da alındı doğuma genelde 38i bekliyor doktorlar

Valla bende anlamadım kızlar. Aman karnı küçülmüş, bebek 2 kiloymuş, doğurması zor olmuş 19 dikiş atmışlar falan anlatıp duruyor. Korkar, etkilenir falan diye de düşünmüyor.
Merhaba kızlar regenesis vitamin aldım sizler nasıl kullanıyorsunuz günde bir tane mi
Ben yatmadan önce içiyordum canım tok karna

Bende abur cubur yerimde daha öğrenemedim 2 aydır kilosunu inşallah 23unde öğrenirim bebeğim kaç kg
Ailede varsa olabilir genetik şuan ki bebeğin ne kadar oldu

Geçmiş olsun yeğen içinde mslrsef doğrudur tansiyon oldu mu erken sezeryeni oluyorlar benim kuzen de iki çocuğunu sezeryen ile doğurdu 30 un ustundedi haftslari tansiyon U gebelikte yükseliyomus
Malesef kız insan evladıyiz illa birseyimiz anlatmadan olmuyor sen mı sordun onlara doğumunu k.b bende açık konuşuyorm ams oruyorsunuz diye açım sizlei korkutmak değil

Kızlar bebeğin kilosunu bence o kadar takmayın ya sağlıklı olsun yeter ,öyle değil mı? Yani üçü falan geçtiği takdirde ne olaca ki 4 olsa? Dünyaya gelince bir şekilde kilo alacak sonuç olarak,siz onu çıkarmaya odaklanın ordan tabiki kilolu bebek tatlı oluyor vs ama o anneden ziyade biraz da genetikle alakalı diye düşünüyorum. Ben mesela zayıfım,eşim zayıf, ailelerimizdeki bütün bebekler 3-3.5 arası doğdu , ben sanmıyorum ki 4 kilo dogurayim

Devlet hastanesine gidiyorum Canım en son 24te gittim sorduğumda kilosunu ölçüm alabileceğim büyüklükte değil dedi yarın tekrar gideceğim (28) inşallah bu defa söyler sağlığı yerinde olsun da kilo alınır 2 kilo doğan yeğenim kızımla aynı zaman doğdu şimdi kızımdan uzun ve kilolu maşallah rakamlara takılmamak lazım

Maşallah bakalım bende öğrencem bayadir öğrenemedim en son 300 Gr di 19 haftalık Ken şimdi kaç öğrencem insalalh 11 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…