- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ben kendim istiyordum normal doğumu Canım ben narkozdan korkuyorum aksi gibi sezaryenden daha çok korkuyordum zaten 4 kilo üzeri olmadıkça normal doğum yaptırıyorlar devlette 3.820 doğmuştuAy kız nasıl dogurdun normal birde 4 kg ye yakın maşallahben olsam kabul etmezdim zar zor 3.300gr çıktı
Evet canım4 kilo bebeği normal mi doğurdun canım maşallah
Maşallah vallahiBen kendim istiyordum normal doğumu Canım ben narkozdan korkuyorum aksi gibi sezaryenden daha çok korkuyordum zaten 4 kilo üzeri olmadıkça normal doğum yaptırıyorlar devlette 3.820 doğmuştu
Evet canım
Benim ki kız olacak inşallah. Hem suyum fazla hem demir kan depolarım boş hemde ileri derece bel fıtığı var bende. Sol bacağıma ağrı vuruyor. Doktor senin gebelik çoğul gebelik gibi olur çok ağır geçer dedi öyle de oldu malesef.Valalhi bende sen gibi mersktayim sanrim 39 arasi yapıyorlar 38_39 arası Eltim hep o haftalarda yaptı bende sen gibi agirlastim bekliyorum 30. Un geçmesini yorucu bir gebelik oldu kime desem ya 3. Gebelik dir die yada cinsiyete bağlıyorlar bu sorunu
Bende de benzeri oldu, ben de kullandım antibiyotik.Kızlar idrar tahlili yapmıştım sağlık ocağında lökosit 28 cıktı doktor toz antibiyotik yazdı aldim eczaneden ama kullanıp kullanmamakta kararsizim
Geçmiş olsun canım Eylül annesi oluyorsunBenim ki kız olacak inşallah. Hem suyum fazla hem demir kan depolarım boş hemde ileri derece bel fıtığı var bende. Sol bacağıma ağrı vuruyor. Doktor senin gebelik çoğul gebelik gibi olur çok ağır geçer dedi öyle de oldu malesef.
Bende göbeğinin üstünde yenileri oldu çatlaklar fazla takmamsya çalışıyorumBenim de daha çatlak olmadı ama geçen haftadan beri kaşıntılar başlayınca hem hindistan cevizi yağı hem de Palmer’s Tummy Butter for Strecth Marks kreminden aldım. İkisi de güzel ama hindistan cevizi yağı gerçekten anında rahatlatıyor, kaşıntıyı kesiyor
Enfeksiyon varsa mecbur kullanacaksın canım. Benim de kanda çıkmıştı kullandım.Kızlar idrar tahlili yapmıştım sağlık ocağında lökosit 28 cıktı doktor toz antibiyotik yazdı aldim eczaneden ama kullanıp kullanmamakta kararsizim
Bunları okudukça korkum iyice artıyor tövbe YarabbimEvet csnim maalesef ancak 1 ayda düştü o dikişler çok zord ya tuvalet i yapmak hele kabız olursan varya hiç çekilmez , ben hergun batikon var ya tentürdiyot onunla her tuvaletten çıkınca pamuğa döküp silerdim öyle bırakırdım enfeksiyon kalmaması için birde iyilesirken kaşıntı oluyor sonrası tam iyileştim diyorsun ilişkiye girmeye korkuyordumacaba yırtılır mu kanama olur mu die
Eltimin kardeşi de garibim bilmiyordu öyle rahatça oturdu kalktı dikişleri açıldı tekrar hasteneye gitti dikti yani kızlar eğer öyle durunuz olursa ilk hafta taze olacak diye dikişlerin üstüne oturmayın uzanın sert yerlerde oturmayın ıkınmayin kabız olmayın pamuklu çamaşırlar giyin naylon olmasın hijyene dikkat edin yikadimtan sonra kuru bırakın ve ilacınızı iyileşene kadar sürün yoksa enfeksiyon oluşur apse iltihap falan zaten çoğu dikişler kendi eriyen dikiş olur iyilestikce düşüyor tuvalete elinize çamaşırınizs çok dikkat edilmesi gereken ve bakım isteyen birşey
Ah canım yaEnfeksiyon varsa mecbur kullanacaksın canım. Benim de kanda çıkmıştı kullandım.
Bunları okudukça korkum iyice artıyor tövbe Yarabbimne zormuş. "sezeryan sezeryan" diye bağırıyor resmen içim, sana geliyorum sezeryan
Boy kısa olunca normal zor mu oluyormuş ? Benim kısa değil 175 im, sezeryanda bu sıkıntı değildir herhalde. Ay inşallah istediği gibi bir doğumu olur. Valla şu an kendimi onun yerine koydumAh canım yakorkmayın ben ikisnide tecrübe ettim iki doğumunda ağrıları var kardeşim de sizin gibi ilk çocuk ilk doğumu olacak insallwh oda bu ay 15 inde dogurabilirsin demiş ama bakalım ne olacsk yaron randevusu var boyu kisa 1.50 diye nisl doğum belki zor olur demiş bakalım yarın öğrencek son muanesi yapılsın ya sexeryen ya normal 39. Haftalara giriyor
Bende ilk defa duydum canım doktoru öyle demiş acaba bebeğin kilosu mu engel yada rahim çatısı mi dar yarın öğrencek işte Allah yardımcısı olsunBoy kısa olunca normal zor mu oluyormuş ? Benim kısa değil 175 im, sezeryanda bu sıkıntı değildir herhalde. Ay inşallah istediği gibi bir doğumu olur. Valla şu an kendimi onun yerine koydumBoşuna denmiyor " cennet annelerin ayakları altındadır " diye. Doğurmak ayrı bakıp büyütmek ayrı zor ama güzel.
Öyle oluyor mu kız 36 erken değil miBebeğin durumuna göre karar verir canım gelişimi kilosu vs iyiyse alır 36da
Ben kasmıyorum şunu yiyeyim filan diye hazır, paketli gıdalar haricinde (Kola,cips vs) Allah ne verdiyse yiyorum yok bugün meyve yemedim illa süt içmeliyim filan zorlamıyorum kendimi birazda genetik kaynaklı bence biz bütün kardeşler 4 kilo civarı doğmuşuz annem babam uzun , ben ve eşim de uzunuzMaşallah vallahihelal olsun ne yedin içtin bebiş bu kadar oldu bizede tiyo ver olan bana oluyor ben sisiyorum bebekler zayıf standart 3 kilo doguyorlar hep
Yeğenim 36da 2.100 gram doğdu küveze filan alınmadı annesinde tansiyon problemi vardı o yüzden 36da alındı doğuma genelde 38i bekliyor doktorlarÖyle oluyor mu kız 36 erken değil mi
2 kilo mu erken mi doğmuş? Ultrasonların %20 yanılma payı var iki kilo civarı bebeği genellikle sezaryenle doğurturlar riske atmamak için 4 kiloya yakın doğdu kızım kesi atıldı ama o kadar da değildi abartılmış geldi bana
Valla bende anlamadım kızlar. Aman karnı küçülmüş, bebek 2 kiloymuş, doğurması zor olmuş 19 dikiş atmışlar falan anlatıp duruyor. Korkar, etkilenir falan diye de düşünmüyor.Aslında bütün o kadar kisa degil normal e tabi standart mutfak tezgahları olabilir öyle sıkıntıya zor olur tabi arabaya binmek de
Evet csnim maalesef ancak 1 ayda düştü o dikişler çok zord ya tuvalet i yapmak hele kabız olursan varya hiç çekilmez , ben hergun batikon var ya tentürdiyot onunla her tuvaletten çıkınca pamuğa döküp silerdim öyle bırakırdım enfeksiyon kalmaması için birde iyilesirken kaşıntı oluyor sonrası tam iyileştim diyorsun ilişkiye girmeye korkuyordumacaba yırtılır mu kanama olur mu die
Eltimin kardeşi de garibim bilmiyordu öyle rahatça oturdu kalktı dikişleri açıldı tekrar hasteneye gitti dikti yani kızlar eğer öyle durunuz olursa ilk hafta taze olacak diye dikişlerin üstüne oturmayın uzanın sert yerlerde oturmayın ıkınmayin kabız olmayın pamuklu çamaşırlar giyin naylon olmasın hijyene dikkat edin yikadimtan sonra kuru bırakın ve ilacınızı iyileşene kadar sürün yoksa enfeksiyon oluşur apse iltihap falan zaten çoğu dikişler kendi eriyen dikiş olur iyilestikce düşüyor tuvalete elinize çamaşırınizs çok dikkat edilmesi gereken ve bakım isteyen birşey
Vallahi komşun nasıl 2 kilo bebeği doğurdu da dikis yaptıbenim kız 3,300 Gr di
Gerçekten tuvalete oturmak psikolojikmen etkiliyordu acaba açılır mı kanama olur mu diedoğru demiş komşu
Ben yatmadan önce içiyordum canım tok karnaMerhaba kızlar regenesis vitamin aldım sizler nasıl kullanıyorsunuz günde bir tane mi
Bende abur cubur yerimde daha öğrenemedim 2 aydır kilosunu inşallah 23unde öğrenirim bebeğim kaç kgBen kasmıyorum şunu yiyeyim filan diye hazır, paketli gıdalar haricinde (Kola,cips vs) Allah ne verdiyse yiyorum yok bugün meyve yemedim illa süt içmeliyim filan zorlamıyorum kendimi birazda genetik kaynaklı bence biz bütün kardeşler 4 kilo civarı doğmuşuz annem babam uzun , ben ve eşim de uzunuz
Yeğenim 36da 2.100 gram doğdu küveze filan alınmadı annesinde tansiyon problemi vardı o yüzden 36da alındı doğuma genelde 38i bekliyor doktorlar
Malesef kız insan evladıyiz illa birseyimiz anlatmadan olmuyor sen mı sordun onlara doğumunuValla bende anlamadım kızlar. Aman karnı küçülmüş, bebek 2 kiloymuş, doğurması zor olmuş 19 dikiş atmışlar falan anlatıp duruyor. Korkar, etkilenir falan diye de düşünmüyor.
Ben yatmadan önce içiyordum canım tok karna
Devlet hastanesine gidiyorum Canım en son 24te gittim sorduğumda kilosunu ölçüm alabileceğim büyüklükte değil dedi yarın tekrar gideceğim (28) inşallah bu defa söyler sağlığı yerinde olsun da kilo alınır 2 kilo doğan yeğenim kızımla aynı zaman doğdu şimdi kızımdan uzun ve kilolu maşallah rakamlara takılmamak lazımBende abur cubur yerimde daha öğrenemedim 2 aydır kilosunu inşallah 23unde öğrenirim bebeğim kaç kg
Ailede varsa olabilir genetik şuan ki bebeğin ne kadar oldu
Geçmiş olsun yeğen içinde mslrsef doğrudur tansiyon oldu mu erken sezeryeni oluyorlar benim kuzen de iki çocuğunu sezeryen ile doğurdu 30 un ustundedi haftslari tansiyon U gebelikte yükseliyomus
MaşallahDevlet hastanesine gidiyorum Canım en son 24te gittim sorduğumda kilosunu ölçüm alabileceğim büyüklükte değil dedi yarın tekrar gideceğim (28) inşallah bu defa söyler sağlığı yerinde olsun da kilo alınır 2 kilo doğan yeğenim kızımla aynı zaman doğdu şimdi kızımdan uzun ve kilolu maşallah rakamlara takılmamak lazım
Sağlıcakla gelsinler inşallahMaşallahbakalım bende öğrencem bayadir öğrenemedim en son 300 Gr di 19 haftalık Ken şimdi kaç öğrencem insalalh 11 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?