2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sen dua et 4 kilo doğurma her yiğid yapamaz bunu ancak sezeryrn olur bende istirum tombiş olsun tanı çıkışı önemli çıkar mı çıkmaz mı

Ben normalden korkmuyorum da canım yapmayı çok istiyorum, inşallah yapabilirim ben sormadan kendisi anlattı şöyle böyle diye. Bende geçmiş olsun ne diyim dedim yani

Ben normalden korkmuyorum da canım yapmayı çok istiyorum, inşallah yapabilirim ben sormadan kendisi anlattı şöyle böyle diye. Bende geçmiş olsun ne diyim dedim yani
Malesef doğum hikayeleri bittmez sende anlatırsın başkasına insallah csnim hakikinizda hayırlısı ne ise o olsun

Öyle vallahi hiç kimse demesin agridiz çabuk iyilesti die dikişlerin sayısına göre de zaman uzun oluyor ben 9 dikişle ancak 1 ayda iyileştim eridi gitti dikişler

Valla canım o sancılar çok zor sadece . Çatala gelince zaten bi ıkınmada pırtliyo doğarken agliyo sana getirp dokunuyo hemen susuveriyo o an çok güzel

Valla canım o sancılar çok zor sadece . Çatala gelince zaten bi ıkınmada pırtliyo doğarken agliyo sana getirp dokunuyo hemen susuveriyo o an çok güzel
Ben düşük yaparken bile inanılmaz sancim olmuştu gerçekten. Normal doğum elbette ki çok kolay değil ama özel ve güzel bence

Epidural bakalım bu sefer isticem . Çok çekemem tabi insAllah normal olursa
Emin misin canım bugün görüştüğum hastanede doğum sonrasında epiduralde sıkıntılar olabiliyor dedi o yüzden çok tercih edilmiyor diye anlattı

Yapan çok var cevremde . Ama doktorum onerirse yaparım o zman
Anladım canim,benim çevremde yapan yok o yüzden bilmiyorum hastanenin dediğini söylüyorum. Şiddetli baş ağrısından falan bahsetti

Kızlar bim de eyüp sabri tuncer in zeytinyağlı el ve vücüt losyonunu aldım cildimi nemlendirmek için kullanan var mı acaba faydası var mı bide zararlımıdr yani hamileliğe olumsuz etkisi varmıdr bilgisi olan bni bilgilendirirse çok sewinirim canlarm

Hiç kokrma canım
Herkesın doğum hıkayesi aynı olmuyo önemli olan saglıkla kavusmak
Elınden geldığince dinlememeye calıs
Dikişli ve dikişsiz normal doğum yapan arkadaslarım var yıne olsa yine normal dogum dıyolar demek ki o kadar mukemmel
arkadasm gecen sene sezaryen sonrası normal doğum yaptı hayatımın en guzel günüydü diye anlatır hep
Zor ama bı kac dakıka sonrası müthiş

Anladım canim,benim çevremde yapan yok o yüzden bilmiyorum hastanenin dediğini söylüyorum. Şiddetli baş ağrısından falan bahsetti
Evet canım aynı agrı spınal sezaryen sonrasıda oluyo benı sezaryenden en cok korkutan kısım bu baş agrısı... omur arasından katater takıldıgı için bi parca omurilik sıvısı kaybı oluyo ve yaklasık 5-7gun bas agrısı oluyo tek care bol sıvı ve kafein
Hıc kullanmadım canım bılemedım
Kullanan yada bılgısı olan arkadaslar yazacaktır

Karnını falan nemlendirmek için soruyorsan çok etkili olacağını sanmıyorum açıkçası canım . Yani çatlaklara olmaz bence :)

Mesajının altındaki hamilelik günlüğünde yazanlar beni nasıl mutlu etti akşam akşam.

Bebeğinizin beyni artık ritmik nefes almayı ve vücut sıcaklığını yönetiyor. Bunun anlamı eğer bebeğiniz bugün doğar ise bebeğinizin beyni nefes alma ve nefes almayı devam ettirme işlemini tıbbi bir müdahale olmadan sürdürebilir. Bunun diğer anlamı bebeğiniz kendi vücut sıcaklığını (çok sıcak veya soğuk olduğunda) kendisi düzenleyebilir.

Allahım nerelere geldik çok şükür.

Selam, çok hafif oluyor onlar, içinde de paraben filan var, direkt zeytinyağı ya da başka yağ sürseniz daha iyi bence

Ne gibi sıkıntılar varmış, ben de epidürel düşünüyorum
Epiduralli omurilikten yaptıkları için iyi bir anestezicinin İyi olması lazım. Ayrıca doğumdan sonra benim belimde ağrı kaldı mesela. Egilemezdim çocuğu yıkarken falan ağrı girerdi. Ama komple uyutulmaktansa bence epidural olup çocuğun doğum anına şahit olmak en iyisi...

Ne zaman geçti bel ağrısı uzun sürdü mü? Yenidoğan bebekle uğraşırken bel ağrısı çekmek de çok zor olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…