Sen dua et 4 kilo doğurma her yiğid yapamaz bunuKızlar bebeğin kilosunu bence o kadar takmayın ya sağlıklı olsun yeter ,öyle değil mı? Yani üçü falan geçtiği takdirde ne olaca ki 4 olsa? Dünyaya gelince bir şekilde kilo alacak sonuç olarak,siz onu çıkarmaya odaklanın ordantabiki kilolu bebek tatlı oluyor vs ama o anneden ziyade biraz da genetikle alakalı diye düşünüyorum. Ben mesela zayıfım,eşim zayıf, ailelerimizdeki bütün bebekler 3-3.5 arası doğdu , ben sanmıyorum ki 4 kilo dogurayim
Ben normalden korkmuyorum da canım yapmayı çok istiyorum, inşallah yapabilirimBende abur cubur yerimde daha öğrenemedim 2 aydır kilosunu inşallah 23unde öğrenirim bebeğim kaç kg
Ailede varsa olabilir genetik şuan ki bebeğin ne kadar oldu
Geçmiş olsun yeğen içinde mslrsef doğrudur tansiyon oldu mu erken sezeryeni oluyorlar benim kuzen de iki çocuğunu sezeryen ile doğurdu 30 un ustundedi haftslari tansiyon U gebelikte yükseliyomus
Malesef kız insan evladıyiz illa birseyimiz anlatmadan olmuyor sen mı sordun onlara doğumunuk.b bende açık konuşuyorm ams oruyorsunuz diye açım sizlei korkutmak değil
Malesef doğum hikayeleri bittmez sende anlatırsın başkasınaBen normalden korkmuyorum da canım yapmayı çok istiyorum, inşallah yapabilirimben sormadan kendisi anlattı şöyle böyle diye. Bende geçmiş olsun ne diyim dedim yani
Öyle vallahi hiç kimse demesin agridiz çabuk iyilesti die dikişlerin sayısına göre de zaman uzun oluyor ben 9 dikişle ancak 1 ayda iyileştim eridi gitti dikişler
Enfeksiyon varsa mecbur kullanacaksın canım. Benim de kanda çıkmıştı kullandım.
Bunları okudukça korkum iyice artıyor tövbe Yarabbimne zormuş. "sezeryan sezeryan" diye bağırıyor resmen içim, sana geliyorum sezeryan
Valla canım o sancılar çok zor sadece . Çatala gelince zaten bi ıkınmada pırtliyoBen normalden korkmuyorum da canım yapmayı çok istiyorum, inşallah yapabilirimben sormadan kendisi anlattı şöyle böyle diye. Bende geçmiş olsun ne diyim dedim yani
Ben düşük yaparken bile inanılmaz sancim olmuştu gerçekten. Normal doğum elbette ki çok kolay değil ama özel ve güzel benceValla canım o sancılar çok zor sadece . Çatala gelince zaten bi ıkınmada pırtliyodoğarken agliyo sana getirp dokunuyo hemen susuveriyo o an çok güzel
Epidural bakalım bu sefer isticem . Çok çekemem tabi insAllah normal olursaBen düşük yaparken bile inanılmaz sancim olmuştu gerçekten. Normal doğum elbette ki çok kolay değil ama özel ve güzel bence
Emin misin canım bugün görüştüğum hastanede doğum sonrasında epiduralde sıkıntılar olabiliyor dedi o yüzden çok tercih edilmiyor diye anlattıEpidural bakalım bu sefer isticem . Çok çekemem tabi insAllah normal olursa
Yapan çok var cevremde . Ama doktorum onerirse yaparım o zmanEmin misin canım bugün görüştüğum hastanede doğum sonrasında epiduralde sıkıntılar olabiliyor dedi o yüzden çok tercih edilmiyor diye anlattı
Anladım canim,benim çevremde yapan yok o yüzden bilmiyorum hastanenin dediğini söylüyorum. Şiddetli baş ağrısından falan bahsettiYapan çok var cevremde . Ama doktorum onerirse yaparım o zman
Hiç kokrma canımValla bende anlamadım kızlar. Aman karnı küçülmüş, bebek 2 kiloymuş, doğurması zor olmuş 19 dikiş atmışlar falan anlatıp duruyor. Korkar, etkilenir falan diye de düşünmüyor.
Ben yatmadan önce içiyordum canım tok karna
Evet canım aynı agrı spınal sezaryen sonrasıda oluyoAnladım canim,benim çevremde yapan yok o yüzden bilmiyorum hastanenin dediğini söylüyorum. Şiddetli baş ağrısından falan bahsetti
Hıc kullanmadım canım bılemedımKızlar bim de eyüp sabri tuncer in zeytinyağlı el ve vücüt losyonunu aldım cildimi nemlendirmek için kullanan var mı acaba faydası var mı bide zararlımıdr yani hamileliğe olumsuz etkisi varmıdr bilgisi olan bni bilgilendirirse çok sewinirim canlarm
Karnını falan nemlendirmek için soruyorsan çok etkili olacağını sanmıyorum açıkçası canım . Yani çatlaklara olmaz bence :)Kızlar bim de eyüp sabri tuncer in zeytinyağlı el ve vücüt losyonunu aldım cildimi nemlendirmek için kullanan var mı acaba faydası var mı bide zararlımıdr yani hamileliğe olumsuz etkisi varmıdr bilgisi olan bni bilgilendirirse çok sewinirim canlarm
Teşekkür ederimKarnını falan nemlendirmek için soruyorsan çok etkili olacağını sanmıyorum açıkçası canım . Yani çatlaklara olmaz bence :)
Mesajının altındaki hamilelik günlüğünde yazanlar beni nasıl mutlu etti akşam akşam.Ben normalden korkmuyorum da canım yapmayı çok istiyorum, inşallah yapabilirimben sormadan kendisi anlattı şöyle böyle diye. Bende geçmiş olsun ne diyim dedim yani
Ne gibi sıkıntılar varmış, ben de epidürel düşünüyorumEmin misin canım bugün görüştüğum hastanede doğum sonrasında epiduralde sıkıntılar olabiliyor dedi o yüzden çok tercih edilmiyor diye anlattı
Selam, çok hafif oluyor onlar, içinde de paraben filan var, direkt zeytinyağı ya da başka yağ sürseniz daha iyi benceKızlar bim de eyüp sabri tuncer in zeytinyağlı el ve vücüt losyonunu aldım cildimi nemlendirmek için kullanan var mı acaba faydası var mı bide zararlımıdr yani hamileliğe olumsuz etkisi varmıdr bilgisi olan bni bilgilendirirse çok sewinirim canlarm
Epiduralli omurilikten yaptıkları için iyi bir anestezicinin İyi olması lazım. Ayrıca doğumdan sonra benim belimde ağrı kaldı mesela. Egilemezdim çocuğu yıkarken falan ağrı girerdi. Ama komple uyutulmaktansa bence epidural olup çocuğun doğum anına şahit olmak en iyisi...Ne gibi sıkıntılar varmış, ben de epidürel düşünüyorum
Omurgadan iğne yapılıyor diye biliyorum canım kronik bel ağrısı yaşayanları duymuştum ama herkeste de aynı değildir herhaldeNe gibi sıkıntılar varmış, ben de epidürel düşünüyorum
Ne zaman geçti bel ağrısı uzun sürdü mü? Yenidoğan bebekle uğraşırken bel ağrısı çekmek de çok zor olur.Epiduralli omurilikten yaptıkları için iyi bir anestezicinin İyi olması lazım. Ayrıca doğumdan sonra benim belimde ağrı kaldı mesela. Egilemezdim çocuğu yıkarken falan ağrı girerdi. Ama komple uyutulmaktansa bence epidural olup çocuğun doğum anına şahit olmak en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?