Hayır inan hep eve kapalıydı sadece kilosu biraz fazlaydıKardeşiniz yürüyüş yoga egzersiz vs yapıyor muydu çok?
Allah mutlaka sabrını da veriyordur ya. Rabbim hepimize hayırlı güzel doğumlar nasip etsin canımHiç takılma canım bütün zorluğa rağmen o mucize kucağına verildiği an ağrı sızı her şey çıkıyor aklından inan korkuttukları kadar da zor değil 13-14 saat sancı çektim ki öyle dayanılmayacak bir şey değil sadece yorulmuştum uykusuzluktan filan bebeğim iriydi kesim oldu ama yine normal doğum isterim o an bilincim yerindeydi hemen emzirmeye başladım
Merhaba canim benim magnezya diye bir marka fiyati biraz yuksek 30 lusu 123 tl ama icerigine bakmistim guzeldi. Her eczanede bulunmuyor genelde depodan getirtiliyorArkadaşlar merhaba, doktorum magnezyum kullan dedi, içinde magnezyum citrat olmasına dikkat et dedi. Ben kendim araştırıp venatura markasınınkini aldım, eczacıya sordum içinde mg citrat var hamileler kullanabilir dedi ama pek güvenemedim, sizlerden bu markayı kullanan yada doktoru öneren var mı?
Benimde ayaklarim cok şiş şekerle ilgisi varmiymiş normal gliko testlerim normal o yuzden seker yuklemesine cok sıcak bakiyodum ama Sen seker yuklemesimi yaptirdin bu arada ben ayakta kalmasamda şiş tum gun yatip ayaklarimi diksemde şişKızlar bu arada size bayadır yazamadım. Şeker ölçümü normal çıktı. Ayak sismelerim yorgunluktan ayakta kalmaktanmis. İşyerine gitmeyince normale döndüler. Doktor genel bir idrar ve kan tahlili istedi çok şükür sadece kansızlık çıktı. Düzenli kan ilacı kullanıyorum suda eriyen. Sizlerin nasıl gidiyor herşey yolunda mı?
Ay en zoru da o değil mi susuzluk dayanılmaz ki ben günde en az 3 içiyorum ve ben de kusup durdum yani benden başka kusan da yoktu koca doğumhanedeHerkes doğum hikayesinden bahsetmiş bende bahsediyim benim de bol dikişli bir normal doğumum oldu 2016 yılında tarihte tam istediğim gibi önceden diodum keşke şu tarihte olsa diye öyle de oldu 16.11.16 da doğdu oğlum. 39+3 nst de sancı çıkınca alttan bakalım dediler eve geldim ebeler bakarken kastım biraz sanrım. Akşam 7 gibi kanama oldu nişan denilen şey sanırım apar topar eşyaları alıp hastaneye gittik tekrar alttan bakıldı 2 cm açıklık var gidemezsin dediler sancı odasında beklemeye başladım 2 saatte bir alttan açıklık kontrolu yapılıyor ama ilerleme yok bu arada yeme içme yasak serum takılı nst takılı. Sabah oldu yine ilerleme yok öğleden sonra 5 gibi suni sancı takıldı suyumu patlattılar ondan sonra açılma arttı devlet hastanesinde odada 4 kişi var benden sonra gelen çoğu kişi doğurup gitti tek ben kaldımakşam 9 da artık açılma tam olunca gidiyoruz dediler 5 dk içinde doğdu oğlum iki ebe vardı biri üstten destekledi bastırdılar halim kalmadı artık bir günden fazla aç susuz yanımda refakatçi yok doğumdan önce artık biraz su içeyim dedim içtim onu da çatala çıkınca küstüm tekrar . Doğum anı kolay sonrasında 1 saate yakın dikişler sürdü ama tüm acılar oğlumu görünce geçti.. Emzirmeye başladım hemen. Doğum dan sonra dikişler yüzünde 1 aya yakın zorlandım otururken kalkarken en son dr gitiim fitil krem antibiyotikler toparlanmamı sağladı...inşallah herkese sağlıklı güzel doğumlar nasip olur herkesin hikayesi farklı ama herkes nasıl yaptıysa bizde yaparız diyip kendimizi motive edelim inşallah kolay sağlıklı doğumlar nasip olur burdaki herkese
Ya Instagramda görüyorum gayet hamileler yiyip içiyor doğumdan önce. Bu yeme içme muhabbeti acaba yanlış mı yapılıyor? Aç susuz insan ikinamaz bile halsizliktenAy en zoru da o değil mi susuzluk dayanılmaz ki ben günde en az 3 içiyorum ve ben de kusup durdum yani benden başka kusan da yoktu koca doğumhanede
benim 50'lik de 100'lük de büyükçe bir bardak kadardı, 1 litre biraz fazla geldi bana. Isterseniz bir sorun doktora. Belki içmesi kolay olsun diye 1 litre demiştir.Kızlar şeker yüklemesi2 tüp kanımı verdim de şimdi. Yaptıranlara bişey sorucam kafama takıldı glukoz 75 lik eczaneden aldım eczacı dedi 1 lt suya kat karıştır iç. Öyle yaptım da yanlışım ya internetten baktım 1 bardak suya katıp için diyor. Hastanedende bişey demediler ben de bilgisizlikten sormadım. Bişey olur mu yanlış mı yönlendirildim eczacı tarafından
75’liği 5 bardak suda içmiş oldum bir tüp daha kanım kaldı onu verirken sorucam doktora. Yani sizin büyükçe dediğiniz kaç miligram olur. Eczacı neden işi bilmiyor kibenim 50'lik de 100'lük de büyükçe bir bardak kadardı, 1 litre biraz fazla geldi bana. Isterseniz bir sorun doktora. Belki içmesi kolay olsun diye 1 litre demiştir.
Canım hatta öncesi lağma bile veriyolarYa Instagramda görüyorum gayet hamileler yiyip içiyor doğumdan önce. Bu yeme içme muhabbeti acaba yanlış mı yapılıyor? Aç susuz insan ikinamaz bile halsizlikten
Bana hastaneden verdiler max 300 ml gibi birseydi hazir karisim ama 1 lt coktur cunku 5 dk icinde icmelisin demislerdi. Verdikleri ilacin internetten kullanimina baktinmi acabaKızlar şeker yüklemesi2 tüp kanımı verdim de şimdi. Yaptıranlara bişey sorucam kafama takıldı glukoz 75 lik eczaneden aldım eczacı dedi 1 lt suya kat karıştır iç. Öyle yaptım da yanlışım ya internetten baktım 1 bardak suya katıp için diyor. Hastanedende bişey demediler ben de bilgisizlikten sormadım. Bişey olur mu yanlış mı yönlendirildim eczacı tarafından
Ince pamuk bir sort olabilir sankiKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Evet ya acıkmadım ama çok susadım artık azıcık müsade ettiler iç die şişeyi yarıladımAy en zoru da o değil mi susuzluk dayanılmaz ki ben günde en az 3 içiyorum ve ben de kusup durdum yani benden başka kusan da yoktu koca doğumhanede
Boxer tarzı bir şey giyebilirsiniz bacak arası surtmezKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Aç susuz 26 saat beklettiler devlet hastanesiydi son anda sezeryan olabilme ihtimaline karşı sanrım. Aynen insan da hal kalmıyor bana güçlü ıkınamıyorsun dedi güçmü kalır insanda.suni sancı dan sonra kendini kaybediyor insan..Ya Instagramda görüyorum gayet hamileler yiyip içiyor doğumdan önce. Bu yeme içme muhabbeti acaba yanlış mı yapılıyor? Aç susuz insan ikinamaz bile halsizlikten
Lavman yapılıyor canım anne kaka yapacağım korkusu olmadan rahat ıkınsın diye çünkü en doğru ıkınma kaka yapar gibi olan diğeri sadece karnını şişirme imiş bi de herhangi bir aksilik durumunda sezeryane alınma ihtimali var o yüzden izin verilmiyorYa Instagramda görüyorum gayet hamileler yiyip içiyor doğumdan önce. Bu yeme içme muhabbeti acaba yanlış mı yapılıyor? Aç susuz insan ikinamaz bile halsizlikten
Yarım penye taytlar Var canım iyi oluyor ya da şort yoksa ben de pişik oluyorumKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Babada bunları yazdı doktorArkadaşlar merhaba, doktorum magnezyum kullan dedi, içinde magnezyum citrat olmasına dikkat et dedi. Ben kendim araştırıp venatura markasınınkini aldım, eczacıya sordum içinde mg citrat var hamileler kullanabilir dedi ama pek güvenemedim, sizlerden bu markayı kullanan yada doktoru öneren var mı?
Benimde 28 dikişim vardı iç ve dış toplam plesenta tam ayrılmadı parçası kaldı almak için içtende kestiler şimdide plesentam aşağıda olduğu için erken doğum riskim var hep bu plasentadan çektim yaaKızlar gerçekten herkezin doğumu farklı oluyo . Kız kardeşimden örnek verim kendisi çok hafif sancıyla daha hastaneye gitmeden evde doğuruyordu anlamadan . Bide benim gibiler var 12 saat sancidan sonra baya bi kesikle doğuranlaryapıyla alakalı bu durumlar birazda sanirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?