2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bana hastaneden verdiler max 300 ml gibi birseydi hazir karisim ama 1 lt coktur cunku 5 dk icinde icmelisin demislerdi. Verdikleri ilacin internetten kullanimina baktinmi acaba

Ince pamuk bir sort olabilir sanki
Benim ki toz halindeydi suya kat iç dedi. 5 dk falan demedi kimse e tabi beş bardağı içmek 10 dk mı aldı. İçtim hiç midem de bulanmadı ama geçerli olmaz diye çekiniyorum 1 saate çıkıcak sonuçlar gideyim bakayım ne diyecek. Hazırları da varmış ama ben bilinçsizlikten sormadım. Eczacıda sağolsun onu verdi hayırlısı artık

Canım plasenta arkadaşımında aşağıda 38 haftada sezeryanla giricek doğuma merak etme korkulacak bişiy yik

Benimki hazırdı. Kutu kola gibi tenekede, elmalı bi tadı vardı. Biraz çok olmuş sanki, içmesi de zor olmuştur.

Benim de bacaklarım birbirine çok sürtüyor. Geçen elbise giydim hava da çok sıcaktı iç taraflar sürtmekten kıpkırmızı olmuş tayt aldım ben de bundan sonra onu giyicem, bakabilirsiniz. MYRA by LuvmaBelly Luvmabelly Maternity 8028 Pamuklu Hamile Şort Tayt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ben sizin ilk bebeğiniz sanıyordum:)

En iyisi kısa taytlar bence, hem elbiseden çok belli de olmaz. Taytlar olmasa ben bu hamilelikte napardım bilmiyorum

Bana hastaneden verdiler max 300 ml gibi birseydi hazir karisim ama 1 lt coktur cunku 5 dk icinde icmelisin demislerdi. Verdikleri ilacin internetten kullanimina baktinmi acaba

Ince pamuk bir sort olabilir sanki
Konuştum canım doktorumla hiç sorun yok dedi önemli olan 75 lik glükozu içmiş olman sorun olmadı yani doğruymuş o yöntem

Aksine canım içmesi daha kolay oldu 1 litre suyla çok tatlı olmamıştı.rahatça içtim Sizinki daha tatlıdır

Kızlar şeker çıktı bende
Açlık 94
1 saat 190
2 saat 102
Dahiliyeye gönderdi ya çok değil ama dedi diyetle düzelir. Kilom da yok. Ne edecem şimdi. Anlayan arkadaşlar sizce. Beni ne bekliyor bu sonuçlara göre.

Korkacak bisey yok. Bende de cikti. Diyet veriyolar. Sadece istedigini yiyememek sinir bozucu

kulübe hoş geldin :)
ben diyet yapıyorum ve günde 4 kere kan şekerimi ölçüyorum. Diyet derken, yemekten kısmak değil ama şeker, beyaz un bunlar kesinlikle yok, meyve günde max 2 porsiyon. Yemeklerde bi dilim ekmek yenebilir, ama tam buğday, çavdar ekmeği filan olacak, beyaz ekmek hiç yok.

Aynen korkulacak birşey yok ben de iki kızımda çektim hepsi süreleri farklidi gerçekten bebeği kucağına alınca herşey unutulur gider

Bugün kizkardedimm de sezeryen e alınacak suyu azalmış suyu gelmis zaten doktor başta demişti boyun kısa diye belki normal zor olur diye iki gündür suyu geliyormuş sanmmis ki idrar kaçırıyor bugün doktora gitmiş suyun bitmiş dediğinde anladı oda oyüzden sezeryen yapacaklar karar verildi hayırlısı ile bugün yeni bir yegenimle tanışacam prenses ilk çocuğu çok heyecanlı ağlıyor heyecan korku hepsini bir arada yaşıyor Rabb'im inşallah hepinize de hepimize de tatdirir bu heyecan i inşallah

Aynen canım bende sen gibi yaşadım o dikiş yapilma meselesine girmedim anlatmadım Bu kadar hikâyem yeter dedim zaten eşim beni bekle bekle korkmuştu niye çıkmadım die kendimize inanalım guvenelim gerçekten çok tuhaf güzel bir duygu o kadar sancı çek çok çatala 5 dj da gelsin bebek ve o agrilr unutuluyor işte bu bambaşka duygu

Ay en zoru da o değil mi susuzluk dayanılmaz ki ben günde en az 3 içiyorum ve ben de kusup durdum yani benden başka kusan da yoktu koca doğumhanede
Bende gece 2.30 dan oburgun öğlen 1.30 a kadar sadece 1 yudum su içtim izin vermediler yalvardım öyle izin verdielr şişe de değil elimi yüzümü yıkarken lavaboda elimle icitim o yudum suyu da

Kizlar benim bel ve legen kemiği ağrılarım geçmiyor. 2 haftayı geçti. Geçen hafta beyin sinir cerrahide gittim fıtık mi acaba diye, kas spazmı dediler. Ağrı kesici ve jel verip gönderdi. Yarin tekrar gidip emar çektirecegim. Wcye gidemiyorum, hareket edemiyorum. Psikolojim alt üst. Her gün ağlıyorum başkalarına muhtaç oldum diye. Bi tek eşim var, adamcağız da işe gidiyor, ben kalıyorum yalnız.ah bi ayağa kalkabilseydim. Son çare eve bakıcı alacagim,düzelmezsem.Allahim kimseye vermesin.dua edin de iyileseyim.gercekten çok zor durumdayim

Az kaldı canım inşallah geçer sağlıcakla

Hadi gözünüz aydım canım sağ salim gelsin inşallah
Bende gece 2.30 dan oburgun öğlen 1.30 a kadar sadece 1 yudum su içtim izin vermediler yalvardım öyle izin verdielr şişe de değil elimi yüzümü yıkarken lavaboda elimle icitim o yudum suyu da
Bu aklımda dursun çantama su mu koysam gizlice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…