Benim ki toz halindeydi suya kat iç dedi. 5 dk falan demedi kimse e tabi beş bardağı içmek 10 dk mı aldı. İçtim hiç midem de bulanmadı ama geçerli olmaz diye çekiniyorum 1 saate çıkıcak sonuçlar gideyim bakayım ne diyecek. Hazırları da varmış ama ben bilinçsizlikten sormadım. Eczacıda sağolsun onu verdi hayırlısı artıkBana hastaneden verdiler max 300 ml gibi birseydi hazir karisim ama 1 lt coktur cunku 5 dk icinde icmelisin demislerdi. Verdikleri ilacin internetten kullanimina baktinmi acaba
Ince pamuk bir sort olabilir sanki
Canım plasenta arkadaşımında aşağıda 38 haftada sezeryanla giricek doğuma merak etme korkulacak bişiy yikBenimde 28 dikişim vardı iç ve dış toplam plesenta tam ayrılmadı parçası kaldı almak için içtende kestiler şimdide plesentam aşağıda olduğu için erken doğum riskim var hep bu plasentadan çektim yaa
Tayt giyiyorum benKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Benimki hazırdı. Kutu kola gibi tenekede, elmalı bi tadı vardı. Biraz çok olmuş sanki, içmesi de zor olmuştur.Kızlar şeker yüklemesi2 tüp kanımı verdim de şimdi. Yaptıranlara bişey sorucam kafama takıldı glukoz 75 lik eczaneden aldım eczacı dedi 1 lt suya kat karıştır iç. Öyle yaptım da yanlışım ya internetten baktım 1 bardak suya katıp için diyor. Hastanedende bişey demediler ben de bilgisizlikten sormadım. Bişey olur mu yanlış mı yönlendirildim eczacı tarafından
Benim de bacaklarım birbirine çok sürtüyor. Geçen elbise giydim hava da çok sıcaktı iç taraflar sürtmekten kıpkırmızı olmuşKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Ben sizin ilk bebeğiniz sanıyordum:)Benimde 28 dikişim vardı iç ve dış toplam plesenta tam ayrılmadı parçası kaldı almak için içtende kestiler şimdide plesentam aşağıda olduğu için erken doğum riskim var hep bu plasentadan çektim yaa
Yani böyle 300-400 ml dir çok en fazla75’liği 5 bardak suda içmiş oldum bir tüp daha kanım kaldı onu verirken sorucam doktora. Yani sizin büyükçe dediğiniz kaç miligram olur. Eczacı neden işi bilmiyor ki
En iyisi kısa taytlar bence, hem elbiseden çok belli de olmaz. Taytlar olmasa ben bu hamilelikte napardım bilmiyorumKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Konuştum canım doktorumla hiç sorun yok dedi önemli olan 75 lik glükozu içmiş olman sorun olmadı yani doğruymuş o yöntemBana hastaneden verdiler max 300 ml gibi birseydi hazir karisim ama 1 lt coktur cunku 5 dk icinde icmelisin demislerdi. Verdikleri ilacin internetten kullanimina baktinmi acaba
Ince pamuk bir sort olabilir sanki
Aksine canım içmesi daha kolay oldu 1 litre suyla çok tatlı olmamıştı.rahatça içtim Sizinki daha tatlıdırBenimki hazırdı. Kutu kola gibi tenekede, elmalı bi tadı vardı. Biraz çok olmuş sanki, içmesi de zor olmuştur.
Benim de bacaklarım birbirine çok sürtüyor. Geçen elbise giydim hava da çok sıcaktı iç taraflar sürtmekten kıpkırmızı olmuştayt aldım ben de bundan sonra onu giyicem, bakabilirsiniz. MYRA by LuvmaBelly Luvmabelly Maternity 8028 Pamuklu Hamile Şort Tayt Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Iyi hadi sevindim canimKonuştum canım doktorumla hiç sorun yok dedi önemli olan 75 lik glükozu içmiş olman sorun olmadı yani doğruymuş o yöntem
Teşekkür ederim canım Şekerin var dedi canım yukarıdaki msjIyi hadi sevindim canimsonuclar da guzel gelsin insallah
Kızlar şeker çıktı bende
Açlık 94
1 saat 190
2 saat 102
Dahiliyeye gönderdi ya çok değil ama dedi diyetle düzelir. Kilom da yok. Ne edecem şimdi. Anlayan arkadaşlar sizce. Beni ne bekliyor bu sonuçlara göre.
kulübe hoş geldin :)Kızlar şeker çıktı bende
Açlık 94
1 saat 190
2 saat 102
Dahiliyeye gönderdi ya çok değil ama dedi diyetle düzelir. Kilom da yok. Ne edecem şimdi. Anlayan arkadaşlar sizce. Beni ne bekliyor bu sonuçlara göre.
Aynen korkulacak birşey yokHiç takılma canım bütün zorluğa rağmen o mucize kucağına verildiği an ağrı sızı her şey çıkıyor aklından inan korkuttukları kadar da zor değil 13-14 saat sancı çektim ki öyle dayanılmayacak bir şey değil sadece yorulmuştum uykusuzluktan filan bebeğim iriydi kesim oldu ama yine normal doğum isterim o an bilincim yerindeydi hemen emzirmeye başladım
Aynen canım bende sen gibi yaşadım o dikiş yapilma meselesine girmedim anlatmadımHerkes doğum hikayesinden bahsetmiş bende bahsediyim benim de bol dikişli bir normal doğumum oldu 2016 yılında tarihte tam istediğim gibi önceden diodum keşke şu tarihte olsa diye öyle de oldu 16.11.16 da doğdu oğlum. 39+3 nst de sancı çıkınca alttan bakalım dediler eve geldim ebeler bakarken kastım biraz sanrım. Akşam 7 gibi kanama oldu nişan denilen şey sanırım apar topar eşyaları alıp hastaneye gittik tekrar alttan bakıldı 2 cm açıklık var gidemezsin dediler sancı odasında beklemeye başladım 2 saatte bir alttan açıklık kontrolu yapılıyor ama ilerleme yok bu arada yeme içme yasak serum takılı nst takılı. Sabah oldu yine ilerleme yok öğleden sonra 5 gibi suni sancı takıldı suyumu patlattılar ondan sonra açılma arttı devlet hastanesinde odada 4 kişi var benden sonra gelen çoğu kişi doğurup gitti tek ben kaldımakşam 9 da artık açılma tam olunca gidiyoruz dediler 5 dk içinde doğdu oğlum iki ebe vardı biri üstten destekledi bastırdılar halim kalmadı artık bir günden fazla aç susuz yanımda refakatçi yok doğumdan önce artık biraz su içeyim dedim içtim onu da çatala çıkınca küstüm tekrar . Doğum anı kolay sonrasında 1 saate yakın dikişler sürdü ama tüm acılar oğlumu görünce geçti.. Emzirmeye başladım hemen. Doğum dan sonra dikişler yüzünde 1 aya yakın zorlandım otururken kalkarken en son dr gitiim fitil krem antibiyotikler toparlanmamı sağladı...inşallah herkese sağlıklı güzel doğumlar nasip olur herkesin hikayesi farklı ama herkes nasıl yaptıysa bizde yaparız diyip kendimizi motive edelim inşallah kolay sağlıklı doğumlar nasip olur burdaki herkese
Bende gece 2.30 dan oburgun öğlen 1.30 a kadar sadece 1 yudum su içtim izin vermediler yalvardım öyle izin verdielrAy en zoru da o değil mi susuzluk dayanılmaz ki ben günde en az 3 içiyorum ve ben de kusup durdum yani benden başka kusan da yoktu koca doğumhanede
Az kaldı canım inşallah geçer sağlıcaklaKizlar benim bel ve legen kemiği ağrılarım geçmiyor. 2 haftayı geçti. Geçen hafta beyin sinir cerrahide gittim fıtık mi acaba diye, kas spazmı dediler. Ağrı kesici ve jel verip gönderdi. Yarin tekrar gidip emar çektirecegim. Wcye gidemiyorum, hareket edemiyorum. Psikolojim alt üst. Her gün ağlıyorum başkalarına muhtaç oldum diye. Bi tek eşim var, adamcağız da işe gidiyor, ben kalıyorum yalnız.ah bi ayağa kalkabilseydim. Son çare eve bakıcı alacagim,düzelmezsem.Allahim kimseye vermesin.dua edin de iyileseyim.gercekten çok zor durumdayim
Hadi gözünüz aydım canım sağ salim gelsin inşallahAynen korkulacak birşey yokben de iki kızımda çektim hepsi süreleri farklidi gerçekten bebeği kucağına alınca herşey unutulur gider
Bugün kizkardedimm de sezeryen e alınacak suyu azalmış suyu gelmis zaten doktor başta demişti boyun kısa diye belki normal zor olur diye iki gündür suyu geliyormuş sanmmis ki idrar kaçırıyor bugün doktora gitmiş suyun bitmiş dediğinde anladı oda oyüzden sezeryen yapacaklar karar verildi hayırlısı ile bugün yeni bir yegenimle tanışacam prensesilk çocuğu çok heyecanlı ağlıyor heyecan korku hepsini bir arada yaşıyor Rabb'im inşallah hepinize de hepimize de tatdirir bu heyecan i inşallah
Bu aklımda dursunBende gece 2.30 dan oburgun öğlen 1.30 a kadar sadece 1 yudum su içtim izin vermediler yalvardım öyle izin verdielrşişe de değil elimi yüzümü yıkarken lavaboda elimle icitim o yudum suyu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?