Agrikesici de kOy ne olur ne olmazHadi gözünüz aydım canım sağ salim gelsin inşallah
Bu aklımda dursunçantama su mu koysam gizlice
Geçmiş olsun csnim bende bugün gece kalktım bel ağrısı ile WC ye zar zor gittim sabah da erken uyandım uyku girmedi gozumeKizlar benim bel ve legen kemiği ağrılarım geçmiyor. 2 haftayı geçti. Geçen hafta beyin sinir cerrahide gittim fıtık mi acaba diye, kas spazmı dediler. Ağrı kesici ve jel verip gönderdi. Yarin tekrar gidip emar çektirecegim. Wcye gidemiyorum, hareket edemiyorum. Psikolojim alt üst. Her gün ağlıyorum başkalarına muhtaç oldum diye. Bi tek eşim var, adamcağız da işe gidiyor, ben kalıyorum yalnız.ah bi ayağa kalkabilseydim. Son çare eve bakıcı alacagim,düzelmezsem.Allahim kimseye vermesin.dua edin de iyileseyim.gercekten çok zor durumdayim
Kız o niye ? Parol nasıl kessin ağrımızı riskli olmaz mı bu ?Agrikesici de kOy ne olur ne olmaz
Kiz mesajı düzelttimKız o niye ? Parol nasıl kessin ağrımızı riskli olmaz mı bu ?
Hım bana vurmuşlardı sanki ağrı kesici ama aklımda dursunKiz mesajı düzelttimdoğumdan sonra bazen bel ağrısı kalça ağrısı olur tabi herkesde olmazda bende olmuştu istedim vermediler sadece iğne vurdular kalçama orda dogum yapan kadın aklıma soktu lazım olur parol kasların ağrır die
Aynen csnim 1 kez vururlar bir daha vermezler cimrilerHım bana vurmuşlardı sanki ağrı kesici ama aklımda dursun
Canım sağlıkla kucağına alır ablan inşallahAynen korkulacak birşey yokben de iki kızımda çektim hepsi süreleri farklidi gerçekten bebeği kucağına alınca herşey unutulur gider
Bugün kizkardedimm de sezeryen e alınacak suyu azalmış suyu gelmis zaten doktor başta demişti boyun kısa diye belki normal zor olur diye iki gündür suyu geliyormuş sanmmis ki idrar kaçırıyor bugün doktora gitmiş suyun bitmiş dediğinde anladı oda oyüzden sezeryen yapacaklar karar verildi hayırlısı ile bugün yeni bir yegenimle tanışacam prensesilk çocuğu çok heyecanlı ağlıyor heyecan korku hepsini bir arada yaşıyor Rabb'im inşallah hepinize de hepimize de tatdirir bu heyecan i inşallah
Içine kısa tayt giyebilirsin. Ben de arıyorum kısa hamile taytı geçen pentiye sordum yoktuKızlar merhaba birşey soracagim şimdi hamile elbisesi aldım fakat kilo dan ve iç bacaklarimin kilolu olması nedeni ile birbirine değiyor kilotlu çorap dışında ne giyebilirim elbise de giymek istiyorum şimdiye kadar bu sebepten elbise giymedim.
Lcw nin internet sitesinde görmüştüm ben hamile tayt kategorisindeIçine kısa tayt giyebilirsin. Ben de arıyorum kısa hamile taytı geçen pentiye sordum yoktu
Anladım canım ama Doğumdan sonra dikişlerim ağrıyordu bi kutu bitirmiştim o sıra herhaldeAynen csnim 1 kez vururlar bir daha vermezler cimrileroda kalsın çantanda zaten zararlı değil emzirmeye sadece kanaman kesilmesin diye onermiyorlar sanırım pis kanlar çıksın die
Artık iyice ağrılar uyuşmalar baş gösteriyor Allah kolaylık versin hepimizeBenimde yaklaşık bir haftadır ara sıra sol bacağım uyuşuyor gibi oluyor kızlar, karıncalanıyor. Üstüne oturmasam, iş yapmasam bile oluyor. Bebek baskı mı yapıyor acaba?
Aslında normal canım ya çok takma . Benim daha yüksekBugün doktor istedi diye her yemek öncesi ve yemek sonrası 1., 2. saatlerde şekerimi ölçüyorum vallahi bu da başka dertmiş, her gün ölçmek zorunda kalanların Allah yardımcısı olsun kızlar.
Ben ne güzel sıfır tatlı gidiyordum ama bir iki haftadır eşim sürekli bana tatlı yediriyordu “Sana değil oğluma aldım” diye, sanırım şekerime de yansımışGerçi ben de hem şeker ölçüyorum hem evde kalan tatlıdan birkaç kaşık almadan duramıyorum sonra yüksek çıkınca da üzülüyorum o da ayrı bir konu Bugün tamamlayıp yarın yollayacağım bakalım doktor ne diyecek, şimdilik ölçümler şu şekilde,
Sabah aç:100
Kahvaltı 1 saat sonra: 125
Kahvaltı 2 saat sonra: 127
Öğlen yemek öncesi: 94
Öğlen yemek 1 saat sonra: 144
Ona da bakayım canım. Internetten alınca bir de kargo ücreti falan bulsam direkt alacaktım ama bulamadımLcw nin internet sitesinde görmüştüm ben hamile tayt kategorisinde
Sağol canım aminCanım sağlıkla kucağına alır ablan inşallah
Canım benim 26 haftada 917 gram kilo boy 32 cmMerhabalar kızlar bnde bugün hastaneye gittim böbreklerim acıyodu idrar tahlili yaptık kum döküyosn dedisürekli bu böbrek bni çektiriyor ya bol su önerdi ilaç verdi bnde bol su içemiyom bu arada bebeğim26+5günlük 950gram 35cm boyu ve kilosu haftasına göre norml dedi sizlerin bu haftalar da nasıl kilosu ve boyu
Bana vermediler kız niye öyle yaptılar bunlarAnladım canım ama Doğumdan sonra dikişlerim ağrıyordu bi kutu bitirmiştim o sıra herhalde
Artık iyice ağrılar uyuşmalar baş gösteriyor Allah kolaylık versin hepimize
Ben öğrenemedim gitti ya insallah haftaya cuma kısmet olur öğrenmek o zaman 30 olcam 7 aylıkCanım benim 26 haftada 917 gram kilo boy 32 cm
Maşallah cnsim bende iyi ya bir bilgim yok ben öğrenemedim bu haftalardaMerhabalar kızlar bnde bugün hastaneye gittim böbreklerim acıyodu idrar tahlili yaptık kum döküyosn dedisürekli bu böbrek bni çektiriyor ya bol su önerdi ilaç verdi bnde bol su içemiyom bu arada bebeğim26+5günlük 950gram 35cm boyu ve kilosu haftasına göre norml dedi sizlerin bu haftalar da nasıl kilosu ve boyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?