2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar benim doğumun da spinal sezeryan olmuştu. Çok iyi geçti çok şükür hiç sıkıntım olmadı. Dogum sekline biz karar veremiyoruz. Bence en dogru karar doktorun kararı. O yuzden ben doktor ne derse onu yaparım diyenlerdenim. Bir de bebişler ke di seçiyor nasil gelecegini yani bizom.ne istedigimizin pek bir onemi kalmıyor. Zaten 9 ay tasiyinca insanin tek istedigi saglikli doğması. Ama planli sezeryan cok konforlu geldi bana insallah ikinci de ilk dogumum gibi olur. Sabah erken kalktım duşa girdim, namaz kıldım, saçımı ve makyajımı yaptım. Prensesler gibi gittim. Gerçi ameliyata girerken bone taktirdilar biraz bozuldum saçım.bozuluyor diye

Bende bidaha 30 unda gitcem. Hiç vitamin kullanmıyorum gelişim nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Ben vitamin kullanıyorum günde 1 tane bakalım göreceğiz inşallah beyfendi yiyip içiyordur

Ne güzel ya benim ikinci gebelikte plansizdi normalden sezeryen e döndü ameliyat tan çıkınca sanki tır üstünden geçmişti heryerim ağrıyordu sesim çıkmıyordu bir sksilik çıkmasa sezeryen olursa bende sen gibi makyajımı yapacam pozitif bir şekilde gircem ama gelişim nasıl olacak bilemem makyajlar akmasa yada gözlerim kapalı Ken rimel bulasmasa

Ama 2. Saat degerin cok guzel bence 155 alti normal kabul ediliyor. Ilk 1 saat degeri 180 istiyorlar sanirim ama.
Benim 1 saat 170 2 saat 150 ciktigi icin dahiliyeye gonderdi. Dahiliye doktoru 155 alti normal sayilir ama dikkaat etmek lazim dedi. Seker cihazi al dedi sekerimi olcuyorum haftada 1.
Fayda saglamayacak hic birsey yemiceksin dedi. Ac kalmicaksin en az 2 saatte bir yiceksin. Beyaz ekmek hamurisi kek pogaca pizza hamburger tatli yok dedi. Yemeklerin yaninda 1 dilim tam bugday ekmegi. Ama porsiyondan kisma dedi. Sabah kahvaltida doymadiysan 2 veya 3 yumurta yiyebilirsin dedi. Mesela 1 parca tavuk izgara yedin doymadin 2 yap 3 yap onlardan kisma doyana kadar ye dedi. Gunde en az 1 saat yuruyus oneriyorum dedi. Meyvelerle beraber sut veya yogurt kefir tuket dedi. Meyveleri karistirmicaksin dedi. Yani 1 seftali yanina yogurt. Ayni anda cesit cesit meyve yeme dedi. Pilav veya bulgur yersen max 4 kasik dedi. Pilav veya bulgur yediginde ekmek yemek yok dedi.

Aynen benim eşimde korkmuş bi şey oldu die herkes bebekle çıkınca şaşırmış. Doktor açık tenli olduğun için her alttan muane de yırtılma olmuş o yüzden dikişlerin çok dedi. Önemli olan yavrumuza kavuşmaktı inşallah yine sağ salim kavuşuruz,

Korkacak bisey yok. Bende de cikti. Diyet veriyolar. Sadece istedigini yiyememek sinir bozucu
Peki canım diyet yapınca düzeliyor mu? Yoksa hiç düzelmeyecek mi? Doğuma kadar dikkat mi. Birde az yüksek çıkınca ilaçla falan düzelmiyor mu? İlla diyet

Amin inşallah canım cumlemizin

Kızlar kardeşim de eni sonunda sezeryen yaptılar şükür iyiler bebek daha annesine kavuşmadi oksijen veriyorlar hayırlısı ile kavuşacaklar anne kız

144 biraz yüksek canım, 135 filan olmalı max.
Sürekli ölçmek çok sıkıcı, parmaklarım delik deşik oldu. Tatlı yemeyi de çok özledim

Bende bidaha 30 unda gitcem. Hiç vitamin kullanmıyorum gelişim nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Bende hiç kullanmıyorum

Amin inşallah canım cumlemizin

Kızlar kardeşim de eni sonunda sezeryen yaptılar şükür iyiler bebek daha annesine kavuşmadi oksijen veriyorlar hayırlısı ile kavuşacaklar anne kız
Aa normal olacaktı canım neden sezeryana döndü

Benim de 26da 1 kg 35 cm çıkmıştı canım normal, gayet iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…