- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Bende bidaha 30 unda gitcem. Hiç vitamin kullanmıyorum gelişim nasıl gidiyor çok merak ediyorumBen öğrenemedim gitti ya insallah haftaya cuma kısmet olur öğrenmek o zaman 30 olcam 7 aylık
Ben vitamin kullanıyorum günde 1 tane bakalım göreceğiz inşallah beyfendi yiyip içiyordurBende bidaha 30 unda gitcem. Hiç vitamin kullanmıyorum gelişim nasıl gidiyor çok merak ediyorum
Ne güzel ya benim ikinci gebelikte plansizdi normalden sezeryen e döndü ameliyat tan çıkınca sanki tır üstünden geçmişti heryerim ağrıyordu sesim çıkmıyorduKızlar benim doğumun da spinal sezeryan olmuştu. Çok iyi geçti çok şükür hiç sıkıntım olmadı. Dogum sekline biz karar veremiyoruz. Bence en dogru karar doktorun kararı. O yuzden ben doktor ne derse onu yaparım diyenlerdenim. Bir de bebişler ke di seçiyor nasil gelecegini yani bizom.ne istedigimizin pek bir onemi kalmıyor. Zaten 9 ay tasiyinca insanin tek istedigi saglikli doğması. Ama planli sezeryan cok konforlu geldi bana insallah ikinci de ilk dogumum gibi olur. Sabah erken kalktım duşa girdim, namaz kıldım, saçımı ve makyajımı yaptım. Prensesler gibi gittim. Gerçi ameliyata girerken bone taktirdilar biraz bozuldum saçım.bozuluyor diye
Ama 2. Saat degerin cok guzel bence 155 alti normal kabul ediliyor. Ilk 1 saat degeri 180 istiyorlar sanirim ama.Kızlar şeker çıktı bende
Açlık 94
1 saat 190
2 saat 102
Dahiliyeye gönderdi ya çok değil ama dedi diyetle düzelir. Kilom da yok. Ne edecem şimdi. Anlayan arkadaşlar sizce. Beni ne bekliyor bu sonuçlara göre.
İnşallah o zamana kadar sağ sağlim ulaşırız :) kanama olmadanCanım plasenta arkadaşımında aşağıda 38 haftada sezeryanla giricek doğuma merak etme korkulacak bişiy yik
15 yasında bir oğlum var canımBen sizin ilk bebeğiniz sanıyordum:)
Aynen benim eşimde korkmuş bi şey oldu die herkes bebekle çıkınca şaşırmış. Doktor açık tenli olduğun için her alttan muane de yırtılma olmuş o yüzden dikişlerin çok dedi. Önemli olan yavrumuza kavuşmaktı inşallah yine sağ salim kavuşuruz,Aynen canım bende sen gibi yaşadım o dikiş yapilma meselesine girmedim anlatmadımBu kadar hikâyem yeter dedim zaten eşim beni bekle bekle korkmuştu niye çıkmadım die kendimize inanalım guvenelim gerçekten çok tuhaf güzel bir duygu o kadar sancı çek çok çatala 5 dj da gelsin bebek ve o agrilr unutuluyor işte bu bambaşka duygu
Peki canım diyet yapınca düzeliyor mu? Yoksa hiç düzelmeyecek mi? Doğuma kadar dikkat mi. Birde az yüksek çıkınca ilaçla falan düzelmiyor mu? İlla diyetKorkacak bisey yok. Bende de cikti. Diyet veriyolar. Sadece istedigini yiyememek sinir bozucu
Amin inşallah canım cumlemizinAynen benim eşimde korkmuş bi şey oldu die herkes bebekle çıkınca şaşırmış. Doktor açık tenli olduğun için her alttan muane de yırtılma olmuş o yüzden dikişlerin çok dedi. Önemli olan yavrumuza kavuşmaktı inşallah yine sağ salim kavuşuruz,
144 biraz yüksek canım, 135 filan olmalı max.Bugün doktor istedi diye her yemek öncesi ve yemek sonrası 1., 2. saatlerde şekerimi ölçüyorum vallahi bu da başka dertmiş, her gün ölçmek zorunda kalanların Allah yardımcısı olsun kızlar.
Ben ne güzel sıfır tatlı gidiyordum ama bir iki haftadır eşim sürekli bana tatlı yediriyordu “Sana değil oğluma aldım” diye, sanırım şekerime de yansımışGerçi ben de hem şeker ölçüyorum hem evde kalan tatlıdan birkaç kaşık almadan duramıyorum sonra yüksek çıkınca da üzülüyorum o da ayrı bir konu Bugün tamamlayıp yarın yollayacağım bakalım doktor ne diyecek, şimdilik ölçümler şu şekilde,
Sabah aç:100
Kahvaltı 1 saat sonra: 125
Kahvaltı 2 saat sonra: 127
Öğlen yemek öncesi: 94
Öğlen yemek 1 saat sonra: 144
İnşllh canım çok teşekkür ederim bncede iyi ama sizlernkini de merak ettimMaşallah cnsim bende iyi ya bir bilgim yok ben öğrenemedim bu haftalardaçok geçmiş olsun insallwh tez zamanda iyilesirsin
Hemen hemen aynı canım sanki bnm 5gün fazla yani 26+5 ondan biraz yüksek senin bebişindenCanım benim 26 haftada 917 gram kilo boy 32 cm
Aa normal olacaktı canım neden sezeryana döndüAmin inşallah canım cumlemizin
Kızlar kardeşim de eni sonunda sezeryen yaptılar şükür iyiler bebek daha annesine kavuşmadi oksijen veriyorlar hayırlısı ile kavuşacaklar anne kız
Benim de 26da 1 kg 35 cm çıkmıştı canım normal, gayet iyi benceMerhabalar kızlar bnde bugün hastaneye gittim böbreklerim acıyodu idrar tahlili yaptık kum döküyosn dedisürekli bu böbrek bni çektiriyor ya bol su önerdi ilaç verdi bnde bol su içemiyom bu arada bebeğim26+5günlük 950gram 35cm boyu ve kilosu haftasına göre norml dedi sizlerin bu haftalar da nasıl kilosu ve boyu
Suyu azalmıştı suni sancı verdiler 1 saat beklediler baktılar bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryene aldılarAa normal olacaktı canım neden sezeryana döndü
Ogrenince gruba yazarim haftya cuma randevumİnşllh canım çok teşekkür ederim bncede iyi ama sizlernkini de merak ettim
Anladım, nasip tabiki. Hayırlı olsun bebisiniz :)Suyu azalmıştı suni sancı verdiler 1 saat beklediler baktılar bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryene aldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?