Sağol canım Allah razı olsun daha göremedim minnosuAnladım, nasip tabiki. Hayırlı olsun bebisiniz :)
Inşaallah canım yaİnşallah o zamana kadar sağ sağlim ulaşırız :) kanama olmadan
Gözünüz aydın teyzesiAmin inşallah canım cumlemizin
Kızlar kardeşim de eni sonunda sezeryen yaptılar şükür iyiler bebek daha annesine kavuşmadi oksijen veriyorlar hayırlısı ile kavuşacaklar anne kız
144 biraz yüksek canım, 135 filan olmalı max.
Sürekli ölçmek çok sıkıcı, parmaklarım delik deşik oldu. Tatlı yemeyi de çok özledim
Suyu azalmıştı suni sancı verdiler 1 saat beklediler baktılar bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryene aldılar
Hoşbulduk canımkulübe hoş geldin :)
ben diyet yapıyorum ve günde 4 kere kan şekerimi ölçüyorum. Diyet derken, yemekten kısmak değil ama şeker, beyaz un bunlar kesinlikle yok, meyve günde max 2 porsiyon. Yemeklerde bi dilim ekmek yenebilir, ama tam buğday, çavdar ekmeği filan olacak, beyaz ekmek hiç yok.
Canını sıkma canım şurda kalmış 2 buçuk 3 ay su gibi alıp gidecek gör bakHoşbulduk canımsizin yüksek mi çıktı benim referans ayarına bakınca çok yüksek olmadığını görüyorum. Açlık 92 olması lazımken benim 94. 1 saat ise 180 olması gerekirken 190 diğeri zaten baya düşük. Çok ağır bi diyet vermez umarım ekmeksiz pek karnım doymuyor diğer ekmekleri de hiç yemedim bu yaşıma kadar. Bende korkuyordum diyetten başıma geldi
Ben de beyaz ekmek delisiyim yaHoşbulduk canımsizin yüksek mi çıktı benim referans ayarına bakınca çok yüksek olmadığını görüyorum. Açlık 92 olması lazımken benim 94. 1 saat ise 180 olması gerekirken 190 diğeri zaten baya düşük. Çok ağır bi diyet vermez umarım ekmeksiz pek karnım doymuyor diğer ekmekleri de hiç yemedim bu yaşıma kadar. Bende korkuyordum diyetten başıma geldi
İkinci saat güzelde canım 1 saat 180 olacağına 190 çıktı ondan galiba bakalım yarın gideceğim ne diyecek. Aman bana zor geliyordu inşallah bişey çıkmaz diyordum ama çıktı işte hayırlısı buna da şükür. Sen şimdi bunların hepsine dikkat ediyorsun ya düzelme oluyor mu yoksa aynı mı yani kontrol altına almak mı dikkat etmek yoksa yok etmek mi canım onu merak ediyorum. Birde biz hamile değilken demi? Şeker hastasıydıkAma 2. Saat degerin cok guzel bence 155 alti normal kabul ediliyor. Ilk 1 saat degeri 180 istiyorlar sanirim ama.
Benim 1 saat 170 2 saat 150 ciktigi icin dahiliyeye gonderdi. Dahiliye doktoru 155 alti normal sayilir ama dikkaat etmek lazim dedi. Seker cihazi al dedi sekerimi olcuyorum haftada 1.
Fayda saglamayacak hic birsey yemiceksin dedi. Ac kalmicaksin en az 2 saatte bir yiceksin. Beyaz ekmek hamurisi kek pogaca pizza hamburger tatli yok dedi. Yemeklerin yaninda 1 dilim tam bugday ekmegi. Ama porsiyondan kisma dedi. Sabah kahvaltida doymadiysan 2 veya 3 yumurta yiyebilirsin dedi. Mesela 1 parca tavuk izgara yedin doymadin 2 yap 3 yap onlardan kisma doyana kadar ye dedi. Gunde en az 1 saat yuruyus oneriyorum dedi. Meyvelerle beraber sut veya yogurt kefir tuket dedi. Meyveleri karistirmicaksin dedi. Yani 1 seftali yanina yogurt. Ayni anda cesit cesit meyve yeme dedi. Pilav veya bulgur yersen max 4 kasik dedi. Pilav veya bulgur yediginde ekmek yemek yok dedi.
Aynen canım ya bende öyle diyorum. Azcık dişimi sıkıcam o kadarCanını sıkma canım şurda kalmış 2 buçuk 3 ay su gibi alıp gidecek gör bak
Demi ya tahmin edebiliyorum canımBen de beyaz ekmek delisiyim yahele çıtır olanı aşkla yiyorum resmen. Şu siralar tam buğday ekmeğine başladım da Allah affetsin beyazın yerini hiç tutmuyor
Açlık şekeri benim de iyiydi, ama 1 saat tokluk sınırın üstündeydi, ve diyet ve ölçüm verdiHoşbulduk canımsizin yüksek mi çıktı benim referans ayarına bakınca çok yüksek olmadığını görüyorum. Açlık 92 olması lazımken benim 94. 1 saat ise 180 olması gerekirken 190 diğeri zaten baya düşük. Çok ağır bi diyet vermez umarım ekmeksiz pek karnım doymuyor diğer ekmekleri de hiç yemedim bu yaşıma kadar. Bende korkuyordum diyetten başıma geldi
Benim açlık 83 çıkmıştı tokluk 149 ama tam diyet verdi . Ama dayanamıyorum arada kaçamak yapiyorumAçlık şekeri benim de iyiydi, ama 1 saat tokluk sınırın üstündeydi, ve diyet ve ölçüm verdiyani açlığın iyi olması yetmeyebiliyor malesef.
Kizlar benim bel ve legen kemiği ağrılarım geçmiyor. 2 haftayı geçti. Geçen hafta beyin sinir cerrahide gittim fıtık mi acaba diye, kas spazmı dediler. Ağrı kesici ve jel verip gönderdi. Yarin tekrar gidip emar çektirecegim. Wcye gidemiyorum, hareket edemiyorum. Psikolojim alt üst. Her gün ağlıyorum başkalarına muhtaç oldum diye. Bi tek eşim var, adamcağız da işe gidiyor, ben kalıyorum yalnız.ah bi ayağa kalkabilseydim. Son çare eve bakıcı alacagim,düzelmezsem.Allahim kimseye vermesin.dua edin de iyileseyim.gercekten çok zor durumdayim
Peki canım diyet yapınca düzeliyor mu? Yoksa hiç düzelmeyecek mi? Doğuma kadar dikkat mi. Birde az yüksek çıkınca ilaçla falan düzelmiyor mu? İlla diyet
İkinci saat güzelde canım 1 saat 180 olacağına 190 çıktı ondan galiba bakalım yarın gideceğim ne diyecek. Aman bana zor geliyordu inşallah bişey çıkmaz diyordum ama çıktı işte hayırlısı buna da şükür. Sen şimdi bunların hepsine dikkat ediyorsun ya düzelme oluyor mu yoksa aynı mı yani kontrol altına almak mı dikkat etmek yoksa yok etmek mi canım onu merak ediyorum. Birde biz hamile değilken demi? Şeker hastasıydıkyoksa gelebelik şekerimi doğunca bebek bu hastalık bitecek mi. Amma sordum
Gözünüz aydın teyzesi
Darısı bızım bebişlerimizle kavusmalarımıza inşaAllah
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun bizim ufaklık biraz acele etmiş 37.haftada geldi suyu azaldı kendi gelmek istediHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün minnoşuBiz şöyle olsun böyle olsun diyoruz ama doğum şeklini de bebek belirliyor gerçekten, sağlıkla gelsinler de önemli olan o
Kalbim73 .!.:
Suyu azalmıştı suni sancı verdiler
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Evet çok zor oluyor bazen… ben yiyecek şey de bulamıyorumBenim açlık 83 çıkmıştı tokluk 149 ama tam diyet verdi . Ama dayanamıyorum arada kaçamak yapiyorum
Bir bilgim yok ama ben olsam kullanmam canım hamilelikte.Bunlardan almak istiyorum Philips ama hamilelikte sıkıntı mı acaba , bir bilgim yok hamile olanlar kullanabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?