2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amin inşallah canım cumlemizin

Kızlar kardeşim de eni sonunda sezeryen yaptılar şükür iyiler bebek daha annesine kavuşmadi oksijen veriyorlar hayırlısı ile kavuşacaklar anne kız
Gözünüz aydın teyzesi
Darısı bızım bebişlerimizle kavusmalarımıza inşaAllah

144 biraz yüksek canım, 135 filan olmalı max.
Sürekli ölçmek çok sıkıcı, parmaklarım delik deşik oldu. Tatlı yemeyi de çok özledim

Ya gerçekten delme olayı iğrenç bir de benim canım çok tatlı, delerken akla karayı seçiyorum. Akşam gelince eşim artık çat çat deldi de çabucak ölçebildim bu sefer

144’den önce dayanamayıp hem tatlı hem de biraz meyve yemiştim sonraki ölçümler o kadar yüksek çıkmadı. Muhtemelen bana da tatlıyı, şekeri kes diyecek doktor. Yarın göndereceğim bakalım sonuçları...

Suyu azalmıştı suni sancı verdiler 1 saat beklediler baktılar bebek oksijensiz kalıyor acil sezeryene aldılar

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün minnoşu Biz şöyle olsun böyle olsun diyoruz ama doğum şeklini de bebek belirliyor gerçekten, sağlıkla gelsinler de önemli olan o

Hoşbulduk canım sizin yüksek mi çıktı benim referans ayarına bakınca çok yüksek olmadığını görüyorum. Açlık 92 olması lazımken benim 94. 1 saat ise 180 olması gerekirken 190 diğeri zaten baya düşük. Çok ağır bi diyet vermez umarım ekmeksiz pek karnım doymuyor diğer ekmekleri de hiç yemedim bu yaşıma kadar. Bende korkuyordum diyetten başıma geldi

Canını sıkma canım şurda kalmış 2 buçuk 3 ay su gibi alıp gidecek gör bak

Ben de beyaz ekmek delisiyim ya hele çıtır olanı aşkla yiyorum resmen. Şu siralar tam buğday ekmeğine başladım da Allah affetsin beyazın yerini hiç tutmuyor

İkinci saat güzelde canım 1 saat 180 olacağına 190 çıktı ondan galiba bakalım yarın gideceğim ne diyecek. Aman bana zor geliyordu inşallah bişey çıkmaz diyordum ama çıktı işte hayırlısı buna da şükür. Sen şimdi bunların hepsine dikkat ediyorsun ya düzelme oluyor mu yoksa aynı mı yani kontrol altına almak mı dikkat etmek yoksa yok etmek mi canım onu merak ediyorum. Birde biz hamile değilken demi? Şeker hastasıydık yoksa gelebelik şekerimi doğunca bebek bu hastalık bitecek mi. Amma sordum

Ben de beyaz ekmek delisiyim ya hele çıtır olanı aşkla yiyorum resmen. Şu siralar tam buğday ekmeğine başladım da Allah affetsin beyazın yerini hiç tutmuyor
Demi ya tahmin edebiliyorum canım napalım artık bebişler için katlanacağız Yeterki onlar iyi olsun

Reactions: The
Açlık şekeri benim de iyiydi, ama 1 saat tokluk sınırın üstündeydi, ve diyet ve ölçüm verdi yani açlığın iyi olması yetmeyebiliyor malesef.

Açlık şekeri benim de iyiydi, ama 1 saat tokluk sınırın üstündeydi, ve diyet ve ölçüm verdi yani açlığın iyi olması yetmeyebiliyor malesef.
Benim açlık 83 çıkmıştı tokluk 149 ama tam diyet verdi . Ama dayanamıyorum arada kaçamak yapiyorum

Gecmis olsun cnm. Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle

Peki canım diyet yapınca düzeliyor mu? Yoksa hiç düzelmeyecek mi? Doğuma kadar dikkat mi. Birde az yüksek çıkınca ilaçla falan düzelmiyor mu? İlla diyet

Diyetle kontrol altina alinabiliyo mu ona bakiyolar ilk basta. Seker cikinca doktorum beni dahiliyeye gondermisti. Dahiliye uzmani gebelikte diyetle kontrol edilemezse direkt insulin basliyoruz ilacla kontrol edilemiyo normal seker gibi bi anda yukselip dusebilio dedi. Sonra diyetisyene gittim. Diyete basladim. 3 hafta sonra tekrar bakicaklar diyetle kontrol edilmisse diyete devam doguma kadar. Gebelik sekeri cok yuksek oranda gebelikle birlikte bitiyor. Arkadaslarimdan olanlarin hepsinin gecti. Hamile degilken bende seker yoktu kan testlerinden biliyorum. Hatta aclik tokluk olcumlerimi yaptirali bir ay olmamisti seker yuklemesi yaptirdigimda onlar da cok iiydi. Diyet isi cok kolay diyemiyorum ne yazikki. Oyle ac fln kalmiyosun bol bol yiyosun da ozgurluk gibi olmuyo tabi. Bi de ben tatli pek sewmem yemem normalde ama yasak olunca aklima fln geliyo boyle sacma sapan seyler yasiyorum kendi icimde

Gözünüz aydın teyzesi
Darısı bızım bebişlerimizle kavusmalarımıza inşaAllah

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün minnoşu Biz şöyle olsun böyle olsun diyoruz ama doğum şeklini de bebek belirliyor gerçekten, sağlıkla gelsinler de önemli olan o
Çok sağolun kızlar Allah razı olsun bizim ufaklık biraz acele etmiş 37.haftada geldi suyu azaldı kendi gelmek istedi kendi doğumu belirliyor dediğiniz gibi birazcık yoğun bakımda kalacak oksijens verilecek ciğerleri tam gelişimi tamamlamamış inşallah cabucsk toparlanır minnoş
Hayırlısı buymuş darısı bizlerin başına inşallah

Kalbim73 .!.:
Suyu azalmıştı suni sancı verdiler

hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
aynen erken geldi 37. haftada hem suyu iki gündür gelmiş hemde azalmış kısmet böyleymiş hayırlısı ile toparlanır inşallah çok teşekkürler canım darısı başımıza

Bunlardan almak istiyorum Philips ama hamilelikte sıkıntı mı acaba , bir bilgim yok hamile olanlar kullanabilir mi

Eklentiler

• IMG_20210712_180006.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…