2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bir bilgim yok ama ben olsam kullanmam canım hamilelikte.
İnternetten baktimda zararı yok dio ama bıktım özel bölgeden ya göremiyorum göbek aşağısını ilk aylar normal epilator lecyaptim da göbek büyüdükçe jilet yaptım oda kaşıntı yapıyor tahriş ediyor kremler gibi

Az kaldı zaten doğumdan sonra yaparsın bence. E şimdi de eğilip yapamazsın ki zaten bununla,aynı şey değil mi

Canım ya inşallah bu defa aynı sorunları yaşamazsın

Ay iyi şükür canım daha 12 - 14 hafta kadar var yorardı şimdiden seni ödem ben de yarın kontrole gidiyorum nasipse
Kontrolün nasıl geçti canim?

Şekerle alakalı çıkmadı. Kan tahlilleri yatpirdim onda da hicbirsey çıkmadı. Yani ayakta kalmaktan yorgunluktan olduğunu anladım. Ama sunuda çok duydum ben de yaz aylarında hamileyken ayaklarım cok Siserdi dediklerini...

Şimdi aklıma geldi doktorumun hemşiresi magnezyumu düzenli icmiyorsan oda şişlik yapar demişti.

Amin inşallah canım cumlemizin

Kızlar kardeşim de eni sonunda sezeryen yaptılar şükür iyiler bebek daha annesine kavuşmadi oksijen veriyorlar hayırlısı ile kavuşacaklar anne kız
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak toparlanır annesinin yanına gelir

Anladım canım aydınlattığın için teşekkür ederim

Internetten arastirdigima gore bazi kisilerde gebelikte ortaya cikiyormus canim. Vucud plasentadan gelen hormonlarla beraber bazen tolere edemeyebiliyormus. Bazisinda 6 haftaya kadar dogumdan sonra kayboluyormus. Bazisinda kalici olabilirmis. Bana doktorun dedigi pko oldugu icin zaten insulin direnci genel olarak oluyor ailede de seker hastaligi varsa potansiyel risk demisti. Ama benim aclik kan sekerlerim herzaman 70 80 arasiydi. Benim yuksek cikmasinin sebebini ben sagliksiz beslenmeme bagliyorum acikcasi asiri derece hamur isi ve tatli yedim dikkat etmeden. Suan dikkat ediyorum degerler normal aclik zaten hep normaldi. 80 gibi cikiyor evdeki cihaz ile. Birde yemeklerden 1 saat sonra 140 altinda olmasini istiyor onlarda dusuk cikiyor. Ben dikkat ediyorum tabiki arada veya hergun az da olsa nefsimi koreltecek tatli yiyorum. 2 saatte 1 yenek yedigin icin abur cubura cok saldirmiyorsun zaten. Daha rahat oluyor dikkat ettigim icin sanirim mide yanmam da azaldi. Tek korkum bebek yetersiz besleniyor olabilir mi acaba diye.

Bende bunu anlamadım büyükler ye yemezsen bebek gelişmez diye azarliyor doktora gidince diyet veriyor sağlıklı beslenmek gerekiyor herhalde ben daha yaptırmadım bakalım kaç çıkacak gerçi ye ye diye baskı yapan büyükler kendileri şeker ilacı kullanıyor ama büyük sözü diye insanın psikolojisini etkiliyor

O büyükleri her zaman dinlememek lazım benim kayınvalidem de işte yemezsen doguramazsin kolayca falan diyor. Sanki kilolu herkes çok kolay doğuruyor, saçmalığa bak . Yani ben o büyük sözü dinle muhabbetini geçtim artık açıkçası. Her zaman haklı değiller

hande___ benim kayınvalide de yemezsen bebek büyümez, ye ne bulursan, bebek tombul olsun diyip duruyordu. Kızdım en sonunda, kilolu bebek sağlıklı bebek demek değil diye. Kendisi eşimi 5 kilo doğurunca öyle olsun istiyor bendeki çocukta Midem bulanır yiyemedim bazı şeyleri, ye ye bebek besin alsın diye tuttururdu. Bazen büyüklere laf anlatmak zor oluyor ya

bende de pco var canım doğrudur o zaman rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin. Sanırım bende senin gibi yaparım dikkat ederim ama canım çekerse tadına bakarım. Arkadaşlar meyve yiyebiliyoruz demişler ama hep meyveler şekerli tatlı. Dayanılacak gibi değil sabır ve sebatla bunu da atlatacağız inşallah. Çok teşekkür ederim değerli açıklamaların için

Merhaba kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı bebişimiz normalde 26+4 ama ölçümler hep ortalama 27+2 falan çıktı 5 6 gün önden, tam 1 kilogram olmuş boyu da 35cm sizin bu haftalarda kilo ve boy nasıl
25+6 gitmiştim 925 gr dedi boyunda 35 dedi sadece kilosu 2 gün önde dedi

Az kaldı zaten doğumdan sonra yaparsın bence. E şimdi de eğilip yapamazsın ki zaten bununla,aynı şey değil mi
Öyle vallahi odazor bakalım tüy dökücü krem de zararlı. En iyi marka bulup bir süre onu kullanmak doğumdan önce icin
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çabucak toparlanır annesinin yanına gelir
Amin inşallah canım çok teşekkürler
Olsun kuzum şükür bi iki gün kalır sonra kavuşurlar anneciğiyle
İnşallah canım tek isteğimiz o

Rica ederim canim ben ara ogunlerde hep meyve yiyorum. Kahvalti dan 2 saat sonra ogle yemeginden 2 saat sonra aksam yemeginden 2 saat sonra seklinde

1 seftali 1 kase yogurt
3 kayisi 1 kase yogurt
3 dilim karpuz 1 bardak sut
Veya 10 12 adet kiraz veya uzum yanina yogurt seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…