Sorma evet surekli ye ye modu oluyor. Aslinda burda sadece fayda saglamayacak seyleri cikariyorsun. Pogaca borek yerine sebze yemegi baklagil veya et kofte tercih ederrk yer degistirme gibi. Yada sekeri ani yukseltmesin diye ekmek sadece 1 dilim seklinde. Bu sekilde kilo da almiyorsun ama iste hep o faydasiz seyler daha cazip ve guzel :))Bende bunu anlamadım büyükler ye yemezsen bebek gelişmez diye azarliyor doktora gidince diyet veriyor sağlıklı beslenmek gerekiyor herhalde ben daha yaptırmadım bakalım kaç çıkacak gerçi ye ye diye baskı yapan büyükler kendileri şeker ilacı kullanıyorama büyük sözü diye insanın psikolojisini etkiliyor
Rica ederim canim ben ara ogunlerde hep meyve yiyorum. Kahvalti dan 2 saat sonra ogle yemeginden 2 saat sonra aksam yemeginden 2 saat sonra seklinde
1 seftali 1 kase yogurt
3 kayisi 1 kase yogurt
3 dilim karpuz 1 bardak sut
Veya 10 12 adet kiraz veya uzum yanina yogurt seklinde
Sorma evet surekli ye ye modu oluyor. Aslinda burda sadece fayda saglamayacak seyleri cikariyorsun. Pogaca borek yerine sebze yemegi baklagil veya et kofte tercih ederrk yer degistirme gibi. Yada sekeri ani yukseltmesin diye ekmek sadece 1 dilim seklinde. Bu sekilde kilo da almiyorsun ama iste hep o faydasiz seyler daha cazip ve guzel :))
Geçenlerde şeker testi yaptım ya Allah'tan çıkmadı kız çıksaydı nasıl dikkat edrdim sizin gibi bilemiyorumAra ogunlerden sadece birinde meyve yogurt yiyebilirsin dedi bnm diyetisyen. Karpuzu sordum ozellikle haftada 1 gun 2 dilim yiyebilirsin dedi. Seninki biraz fazla olmus diyetisyenin dedigine gore cnm
Ara ogunlerden sadece birinde meyve yogurt yiyebilirsin dedi bnm diyetisyen. Karpuzu sordum ozellikle haftada 1 gun 2 dilim yiyebilirsin dedi. Seninki biraz fazla olmus diyetisyenin dedigine gore cnm
Bana da biraz fazla geldiRica ederim canim ben ara ogunlerde hep meyve yiyorum. Kahvalti dan 2 saat sonra ogle yemeginden 2 saat sonra aksam yemeginden 2 saat sonra seklinde
1 seftali 1 kase yogurt
3 kayisi 1 kase yogurt
Anladım canım maşallah ortalama bu haftalarda bu değerler normal demek ki25+6 gitmiştim 925 gr dedi boyunda 35 dedi sadece kilosu 2 gün önde dedi
Benim diyetisyen degil canim dahiliye doktoru. Hergun bende karpuz yemiyorum mesela orda porsiyon ornegi vermek istedim ama kendimi ifade edemedim herhalde.Ara ogunlerden sadece birinde meyve yogurt yiyebilirsin dedi bnm diyetisyen. Karpuzu sordum ozellikle haftada 1 gun 2 dilim yiyebilirsin dedi. Seninki biraz fazla olmus diyetisyenin dedigine gore cnm
Ya oncesinse bende dikkat etmek istiyordum ama edemiyordum ama suan sanirim sorumluluk duygusu ile dikkat etmeye calisiyorsun :)Geçenlerde şeker testi yaptım ya Allah'tan çıkmadı kız çıksaydı nasıl dikkat edrdim sizin gibi bilemiyorum
Neden fazla geldi ki acaba bence azBana da biraz fazla geldiyani arada ben de kaçırıyorum ama sağlıklı olmadığını bilerek kaçırıyorum
Canım senin tokluk sekerim kaÇ çıkmıştı. Baya fazla geldi bunlar banaRica ederim canim ben ara ogunlerde hep meyve yiyorum. Kahvalti dan 2 saat sonra ogle yemeginden 2 saat sonra aksam yemeginden 2 saat sonra seklinde
1 seftali 1 kase yogurt
3 kayisi 1 kase yogurt
Ya bunlarin hepsini ayni gun yemiyorum sanirim herkes mesajimi yanlis anladiCanım senin tokluk sekerim kaÇ çıkmıştı. Baya fazla geldi bunlar bana
İyiki bende şeker çıkmadı ya, ben bir gün bunları yesem hayatta doymamBenim diyetisyen degil canim dahiliye doktoru. Hergun bende karpuz yemiyorum mesela orda porsiyon ornegi vermek istedim ama kendimi ifade edemedim herhalde.
Ya oncesinse bende dikkat etmek istiyordum ama edemiyordum ama suan sanirim sorumluluk duygusu ile dikkat etmeye calisiyorsun :)
Neden fazla geldi ki acaba bence az
Mesela sabah 9 gibi
1 haslanmis yumurta
1 dilim tambugday ekmegi
5 zeytin
Domates salatalik biber yiyorum.
Saat 11 veya 11.30 gibi
1 bardak sut yanina 8 9 kiraz
Ogle yemeginde
1 rendelenmis sotelenmis kabak ustune yogurt
Yaninda 2 3 ceviz
Saat 4 gibi
1 kase yogurt 3 kayisi
Aksam yemegi
Et yemegi yanina bol salata 1 dilim tam bugday ekmegi biraz da taze fasulye
Mesela bu dun yediklerim bence gayet az ama
Belki rahim büyüdüğü için olabilir canım. Benimde bazen dediğim gibi sol tarafımda oluyor, dinlenince geçiyor.Kızlar az önce karnımın tam ortasında değişik bir sancı hissettim kısa süreliydi 10-15 saniye sürdü şimdi geçti sabahtan beri de böyle halsizim başım falan ağrıyor,bebek hareketli ama hareketlerini hissediyorum,sancı neyin nesi onu anlayamadım ama değişik bir ağrı gibiydi daha önce hissetmediğim.
Sabah kahvalti da peynir kasar i atlamisim ama :))İyiki bende şeker çıkmadı ya, ben bir gün bunları yesem hayatta doymamhele sabah kahvaltın benim atıştırmalığım gibi canım, valla tebrik ediyorum ben seni ve şeker diyeti yapan herkesi. Hamilelikte nefse hakim olmak zor, yiyecekten kısmak büyük marifet helal olsun valla size kızlar
Belki rahim büyüdüğü için olabilir canım. Benimde bazen dediğim gibi sol tarafımda oluyor, dinlenince geçiyor.
Hatırlıyoruz tabii ki canım, öncelikle sebebini öğrenmen ve bu sebebin önlenebilir bir şey olması sevindirici bir haber. Inşallah bir sonraki hamileliğinde gerekli önlemleri alarak sağlıklı bir doğum yapabilirsin.Kızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
Valla bende dedimYa bunlarin hepsini ayni gun yemiyorum sanirim herkes mesajimi yanlis anladi
Ben orada adet ve yanina ne yedigim seklinde ornek vermek istedim sadece ama verememisim
Tokluk 150 cikti canim bu arada
Ben genelde gunde 2 ogun yiyorum ama meyve. Seker takibi yapiyormusun ?Valla bende dedimbu bayram yapiyo . Benimde 149 cıktı. Bugun bir tane şeftali yedim
İnşaallah canım Allah razı olsun.Hatırlıyoruz tabii ki canım, öncelikle sebebini öğrenmen ve bu sebebin önlenebilir bir şey olması sevindirici bir haber. Inşallah bir sonraki hamileliğinde gerekli önlemleri alarak sağlıklı bir doğum yapabilirsin.
Tekrar başın sağolsun
Bende iki ögun yiyorum canım. Yok takibe gerek yok dedi doktorum hamurişi tatlı kes dedi arada meyve az olcak şekilde yiyebilirsin dedi sabah kahavltisunda iki dilim ekmek öyle ayarlıyorumBen genelde gunde 2 ogun yiyorum ama meyve. Seker takibi yapiyormusun ?
Ben yaptim gayet guzel gidiyor doktor da o sekilde soyledi.
Ben sabah kahvaltısını resmen iki kişilik yiyorum, daha sofradan kalkmadan aklıma öğlen yemeği düşüyor canımSabah kahvalti da peynir kasar i atlamisim ama :))
Evet insan yapamam gibi geliyor ama bazen canim isterse tabi ki yarim simit fln da yedigim oldu. Veya oglen yemeginde kisir ayran tarzi yapiyorum dengeleme gibi. Mesela bu sabah biraz tahin pekmez ekledim kahvaltiya abartmamak sartiyla yaninda cesitlendiriyorum
Merhaba canım. Hatırlıyoruz Tabiki, nasıl unuturuzKızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?