2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sorma evet surekli ye ye modu oluyor. Aslinda burda sadece fayda saglamayacak seyleri cikariyorsun. Pogaca borek yerine sebze yemegi baklagil veya et kofte tercih ederrk yer degistirme gibi. Yada sekeri ani yukseltmesin diye ekmek sadece 1 dilim seklinde. Bu sekilde kilo da almiyorsun ama iste hep o faydasiz seyler daha cazip ve guzel :))

Ara ogunlerden sadece birinde meyve yogurt yiyebilirsin dedi bnm diyetisyen. Karpuzu sordum ozellikle haftada 1 gun 2 dilim yiyebilirsin dedi. Seninki biraz fazla olmus diyetisyenin dedigine gore cnm

Ara ogunlerden sadece birinde meyve yogurt yiyebilirsin dedi bnm diyetisyen. Karpuzu sordum ozellikle haftada 1 gun 2 dilim yiyebilirsin dedi. Seninki biraz fazla olmus diyetisyenin dedigine gore cnm
Geçenlerde şeker testi yaptım ya Allah'tan çıkmadı kız çıksaydı nasıl dikkat edrdim sizin gibi bilemiyorum

Smile_s .!.:
Rica ederim canim ben ara ogunlerde hep meyve yiyorum. Kahvalti dan 2 saat sonra ogle yemeginden 2 saat sonra aksam yemeginden 2 saat sonra seklinde

1 seftali 1 kase yogurt
3 kayisi 1 kase yogurt
3 dilim karpuz 1 bardak sut
Veya 10 12 adet kiraz veya uzum yanina yogurt seklinde

Bana da biraz fazla geldi bu meyve, günde max 2 porsiyon meyve yiyebilirsin dendi bana, ve yanında biraz peynir yoğurt filan. Karpuz max 2 dilim, ve arada bir, öyle her gün değil.

Bana da biraz fazla geldi yani arada ben de kaçırıyorum ama sağlıklı olmadığını bilerek kaçırıyorum

Benim diyetisyen degil canim dahiliye doktoru. Hergun bende karpuz yemiyorum mesela orda porsiyon ornegi vermek istedim ama kendimi ifade edemedim herhalde.
Geçenlerde şeker testi yaptım ya Allah'tan çıkmadı kız çıksaydı nasıl dikkat edrdim sizin gibi bilemiyorum
Ya oncesinse bende dikkat etmek istiyordum ama edemiyordum ama suan sanirim sorumluluk duygusu ile dikkat etmeye calisiyorsun :)
Bana da biraz fazla geldi yani arada ben de kaçırıyorum ama sağlıklı olmadığını bilerek kaçırıyorum
Neden fazla geldi ki acaba bence az

Mesela sabah 9 gibi
1 haslanmis yumurta
1 dilim tambugday ekmegi
5 zeytin
Domates salatalik biber yiyorum.

Saat 11 veya 11.30 gibi
1 bardak sut yanina 8 9 kiraz

Ogle yemeginde
1 rendelenmis sotelenmis kabak ustune yogurt
Yaninda 2 3 ceviz

Saat 4 gibi
1 kase yogurt 3 kayisi

Aksam yemegi
Et yemegi yanina bol salata 1 dilim tam bugday ekmegi biraz da taze fasulye

Mesela bu dun yediklerim bence gayet az ama

Canım senin tokluk sekerim kaÇ çıkmıştı. Baya fazla geldi bunlar bana

Kızlar az önce karnımın tam ortasında değişik bir sancı hissettim kısa süreliydi 10-15 saniye sürdü şimdi geçti sabahtan beri de böyle halsizim başım falan ağrıyor,bebek hareketli ama hareketlerini hissediyorum,sancı neyin nesi onu anlayamadım ama değişik bir ağrı gibiydi daha önce hissetmediğim.

Canım senin tokluk sekerim kaÇ çıkmıştı. Baya fazla geldi bunlar bana
Ya bunlarin hepsini ayni gun yemiyorum sanirim herkes mesajimi yanlis anladi
Ben orada adet ve yanina ne yedigim seklinde ornek vermek istedim sadece ama verememisim

Tokluk 150 cikti canim bu arada

İyiki bende şeker çıkmadı ya, ben bir gün bunları yesem hayatta doymam hele sabah kahvaltın benim atıştırmalığım gibi canım, valla tebrik ediyorum ben seni ve şeker diyeti yapan herkesi. Hamilelikte nefse hakim olmak zor, yiyecekten kısmak büyük marifet helal olsun valla size kızlar
Belki rahim büyüdüğü için olabilir canım. Benimde bazen dediğim gibi sol tarafımda oluyor, dinlenince geçiyor.

Sabah kahvalti da peynir kasar i atlamisim ama :))

Evet insan yapamam gibi geliyor ama bazen canim isterse tabi ki yarim simit fln da yedigim oldu. Veya oglen yemeginde kisir ayran tarzi yapiyorum dengeleme gibi. Mesela bu sabah biraz tahin pekmez ekledim kahvaltiya abartmamak sartiyla yaninda cesitlendiriyorum

Kızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı

Hatırlıyoruz tabii ki canım, öncelikle sebebini öğrenmen ve bu sebebin önlenebilir bir şey olması sevindirici bir haber. Inşallah bir sonraki hamileliğinde gerekli önlemleri alarak sağlıklı bir doğum yapabilirsin.
Tekrar başın sağolsun

Ya bunlarin hepsini ayni gun yemiyorum sanirim herkes mesajimi yanlis anladi
Ben orada adet ve yanina ne yedigim seklinde ornek vermek istedim sadece ama verememisim

Tokluk 150 cikti canim bu arada
Valla bende dedim bu bayram yapiyo . Benimde 149 cıktı. Bugun bir tane şeftali yedim

İnşaallah canım Allah razı olsun.

Ben genelde gunde 2 ogun yiyorum ama meyve. Seker takibi yapiyormusun ?
Ben yaptim gayet guzel gidiyor doktor da o sekilde soyledi.
Bende iki ögun yiyorum canım. Yok takibe gerek yok dedi doktorum hamurişi tatlı kes dedi arada meyve az olcak şekilde yiyebilirsin dedi sabah kahavltisunda iki dilim ekmek öyle ayarlıyorum

Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı şükürler olsun ıyi geçti haftasıyla uyumlu dedi baya stres oluyorum kontrol öncesi sonra da sağlık ocağında ikinci doz tetanoz aşımı oldum.Bayram sonrası şeker yüklemesi yaptıracağım 75 lik çok şekerli içmeyi sevmiyorsak yarım limon sıkıp icine öyle içebilirmişiz o şekerli sıvıyı.

Ben sabah kahvaltısını resmen iki kişilik yiyorum, daha sofradan kalkmadan aklıma öğlen yemeği düşüyor canım
Merhaba canım. Hatırlıyoruz Tabiki, nasıl unuturuz inan geçen gün aklıma düştün öyle sebepsiz, ne yaptı acaba diye düşündüm. Öncelikle kromozomların temiz çıkmasına çok çok sevindim canım. Şükür ki genler temiz. Bebişinle inşallah cennette buluşacaksın canım. Şuan sorunu tespit etmek çok iyi olmuş senin için. Bundan sonraki gebeliklerde iğne ile sağlıklı bir bebeğe kavulaşabilirsin ne güzel çok çok geçmiş olsun canım, çok sevindim önemli birşey çıkmamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…