2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
L Leylaanna canim hatirliyoruz tabiki. Sonuclarin icin evet sevinsekmi uzulsek mi. Allah tekrarini yasatmasin insallah. Iyi tarafindan bakalim ki en azindan bundan sonrasi icin onlem alabileceksin. Sonuclarda birsey cikmasaydi daha tedirgin olacaktin.

Çok şükür canım kötü birşey çıkmadı ya. Evet bir oksaprla bebeğin kurtulabilirdi. Ama rabbim ona o kadar ömür gün vermiş. Bundan sonra inşallah herşey güzel olacak

Geçmiş olsun canım neden böyle birşey olmuş acaba bi açıklama yaptı mı?

benimkine limon sıktılar, bana çok lezzetli geldi :) limonata içiyormuşsun gibi :)
zaten son tatlım da o oldu

Hoş geldin canım benim sevin bence kuzum olan oldu çünkü bi sonraki gebeliğin riskli olmayacak inşallah tedbirini alacaksın
Canım ya çok geçmiş olsun bebişin sağ salim gelsin de inşallah sen de toparlanırsın hayırlısıyla hamilelere özel korseler var bel ağrısı için onu sordun mu hiç doktoruna ayağa kalkma durumlarında onu kullansan hafifler mi acaba ağrın

Allah yardımcınız olsun canım menun güzel doyurucu inşallah zaman çabuk geçer biterdecocuklarimiza kavuşuruz .kimimiz tansiyonu yükselir , kiminin şekeri , kiminin kanı pıhtı olur , kimi ben gibi hep kasılır herkesin derdi ayrı başka Rabb'im yaridmcimiz olsun şu Ekim ayı gelsin artık çabucak

Amin insallah evet canim hepimizin tatli tatli zorluklari oluyor. Yeterki saglikli olsunlar saglikla dunyaya gelsinler gerisi cekiliyor. Bu bebiskoya kavusmak icin okadar cok bekledim ki hic bir an zor gelmiyor Allaha sukur. Yeterki saglikla dunyaya gelip guzel huzurlu saglikli omurleri olsun.

Geçmiş olsun canım şükür sebebini ogrendin buda güzel birşey inşallah bİrdaha ki gebelikte bunları göze alarak muane olursun gebeliğe devam edersin

İlk bebeğin mi

Amin

Bu arada oksaparı doğumdan bir gün önce kesip sonra tekrar 10 gün devam edecekmişim ne zamana kadar diye sormuştum. Sağlık ocağında da ödem varis var mı diye baktı yoktu.

Geçmiş olsun canım ,dinlen Allah büyük sen kaç haftslik hamilesin bu norma doğum yapmana engel olur mu acaba

Koronavirus aşısını da öneriyoruz ama size bırakıyoruz dedi zorlamıyoruz. Biontechte yan etki daha çok olabiliyor dedi. Biontech yapan arkadaşlar sizde yan etki olmusmuydu?

Bu arada oksaparı doğumdan bir gün önce kesip sonra tekrar 10 gün devam edecekmişim ne zamana kadar diye sormuştum. Sağlık ocağında da ödem varis var mı diye baktı yoktu.
Canım niye ödem o varis i sordu bende bu 3 gündür yoğun şekilde el ve ayak parmaklarında şişlik yaşıyorum .bacağımda birtane büyük vsrisim vardi o daha da sertleşti büyüdü ama hiç doktora göstermedim

Koronavirus aşısını da öneriyoruz ama size bırakıyoruz dedi zorlamıyoruz. Biontechte yan etki daha çok olabiliyor dedi. Biontech yapan arkadaşlar sizde yan etki olmusmuydu?
Neden tr de asi yapılıyor hamilelere, Almanya'da yapılmıyor önerilmiyor sen hamilesin diyorlar olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…