Çok şükür canım kötü birşey çıkmadı ya. Evet bir oksaprla bebeğin kurtulabilirdi. Ama rabbim ona o kadar ömür gün vermiş. Bundan sonra inşallah herşey güzel olacakKızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
Geçmiş olsun canım neden böyle birşey olmuş acaba bi açıklama yaptı mı?Evet kizlar tarifsiz acılarımın kaynağı bugünkü emarla belli oldu. Kalça kemiklerinden ödem, omurilik kasinda yırtık ve omurilikte kayma. Kalca kemiği için 1 ay yatak istirahati, omurilik için şu anda yapılacak bir şey yok, uzun vadede ameliyat.1 ay sonra kontrol.
Belimi zorlamisim, ani bi hareket olabilir dedi. Ödem icin de kortizon kullanıp kullanmadığımı sordu.ikisine de cevabım hayır. Olacağı varmış yaa, artık ne diyebilirim kiGeçmiş olsun canım neden böyle birşey olmuş acaba bi açıklama yaptı mı?
benimkine limon sıktılar, bana çok lezzetli geldi :) limonata içiyormuşsun gibi :)Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı şükürler olsun ıyi geçti haftasıyla uyumlu dedibaya stres oluyorum kontrol öncesi sonra da sağlık ocağında ikinci doz tetanoz aşımı oldum.Bayram sonrası şeker yüklemesi yaptıracağım 75 lik çok şekerli içmeyi sevmiyorsak yarım limon sıkıp icine öyle içebilirmişiz o şekerli sıvıyı.
Hoş geldin canım benim sevin bence kuzum olan oldu çünkü bi sonraki gebeliğin riskli olmayacak inşallah tedbirini alacaksınKızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
Canım ya çok geçmiş olsun bebişin sağ salim gelsin de inşallah sen de toparlanırsın hayırlısıyla hamilelere özel korseler var bel ağrısı için onu sordun mu hiç doktoruna ayağa kalkma durumlarında onu kullansan hafifler mi acaba ağrınEvet kizlar tarifsiz acılarımın kaynağı bugünkü emarla belli oldu. Kalça kemiklerinden ödem, omurilik kasinda yırtık ve omurilikte kayma. Kalca kemiği için 1 ay yatak istirahati, omurilik için şu anda yapılacak bir şey yok, uzun vadede ameliyat.1 ay sonra kontrol.
Allah yardımcınız olsun canımBenim diyetisyen degil canim dahiliye doktoru. Hergun bende karpuz yemiyorum mesela orda porsiyon ornegi vermek istedim ama kendimi ifade edemedim herhalde.
Ya oncesinse bende dikkat etmek istiyordum ama edemiyordum ama suan sanirim sorumluluk duygusu ile dikkat etmeye calisiyorsun :)
Neden fazla geldi ki acaba bence az
Mesela sabah 9 gibi
1 haslanmis yumurta
1 dilim tambugday ekmegi
5 zeytin
Domates salatalik biber yiyorum.
Saat 11 veya 11.30 gibi
1 bardak sut yanina 8 9 kiraz
Ogle yemeginde
1 rendelenmis sotelenmis kabak ustune yogurt
Yaninda 2 3 ceviz
Saat 4 gibi
1 kase yogurt 3 kayisi
Aksam yemegi
Et yemegi yanina bol salata 1 dilim tam bugday ekmegi biraz da taze fasulye
Mesela bu dun yediklerim bence gayet az ama
Amin insallah evet canim hepimizin tatli tatli zorluklari oluyor. Yeterki saglikli olsunlar saglikla dunyaya gelsinler gerisi cekiliyor. Bu bebiskoya kavusmak icin okadar cok bekledim ki hic bir an zor gelmiyor Allaha sukur. Yeterki saglikla dunyaya gelip guzel huzurlu saglikli omurleri olsun.Allah yardımcınız olsun canımmenun güzel doyurucu inşallah zaman çabuk geçer biterdecocuklarimiza kavuşuruz .kimimiz tansiyonu yükselir , kiminin şekeri , kiminin kanı pıhtı olur , kimi ben gibi hep kasılır herkesin derdi ayrı başka Rabb'im yaridmcimiz olsun şu Ekim ayı gelsin artık çabucak
Geçmiş olsun canımKızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
İlk bebeğin miAmin insallah evet canim hepimizin tatli tatli zorluklari oluyor. Yeterki saglikli olsunlar saglikla dunyaya gelsinler gerisi cekiliyor. Bu bebiskoya kavusmak icin okadar cok bekledim ki hic bir an zor gelmiyor Allaha sukur. Yeterki saglikla dunyaya gelip guzel huzurlu saglikli omurleri olsun.
AminAmin insallah evet canim hepimizin tatli tatli zorluklari oluyor. Yeterki saglikli olsunlar saglikla dunyaya gelsinler gerisi cekiliyor. Bu bebiskoya kavusmak icin okadar cok bekledim ki hic bir an zor gelmiyor Allaha sukur. Yeterki saglikla dunyaya gelip guzel huzurlu saglikli omurleri olsun.
Geçmiş olsun canım ,dinlen Allah büyük sen kaç haftslik hamilesin bu norma doğum yapmana engel olur mu acabaEvet kizlar tarifsiz acılarımın kaynağı bugünkü emarla belli oldu. Kalça kemiklerinden ödem, omurilik kasinda yırtık ve omurilikte kayma. Kalca kemiği için 1 ay yatak istirahati, omurilik için şu anda yapılacak bir şey yok, uzun vadede ameliyat.1 ay sonra kontrol.
Canım niye ödem o varis i sordu bende bu 3 gündür yoğun şekilde el ve ayak parmaklarında şişlik yaşıyorum .bacağımda birtane büyük vsrisim vardi o daha da sertleşti büyüdü ama hiç doktora göstermedimBu arada oksaparı doğumdan bir gün önce kesip sonra tekrar 10 gün devam edecekmişim ne zamana kadar diye sormuştum. Sağlık ocağında da ödem varis var mı diye baktı yoktu.
Neden tr de asi yapılıyor hamilelere, Almanya'da yapılmıyor önerilmiyor sen hamilesin diyorlar olmazKoronavirus aşısını da öneriyoruz ama size bırakıyoruz dedi zorlamıyoruz. Biontechte yan etki daha çok olabiliyor dedi. Biontech yapan arkadaşlar sizde yan etki olmusmuydu?
Burda isteğe bağlı canımNeden tr de asi yapılıyor hamilelere, Almanya'da yapılmıyor önerilmiyor sen hamilesin diyorlar olmaz
Bilmem Alman aşısını Almanlar kendi hamilelerine vurmazken biz çok güveniyoruz demek ki Türkiye'deNeden tr de asi yapılıyor hamilelere, Almanya'da yapılmıyor önerilmiyor sen hamilesin diyorlar olmaz
Zararlı olmaz mı bebek için , ben istesem de olmaz derlerBurda isteğe bağlı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?