Ama bilmiyorlar ki o aşıyı yapan da türk sizin millettenBilmem Alman aşısını Almanlar kendi hamilelerine vurmazken biz çok güveniyoruz demek ki Türkiye'de
Her gittiğimde bacaklarıma bakıyor sağlık ocağında varis ödem oldu mu diye neden olduğunu bilmiyorum göster istersen doktoruna burada sağlık ocağında klasik kilo tansiyon kalp atışını bakıyor bebeğin kalbini dinliyor ödem varis kontrolü yapıyor. Şeker ölçümü yapacak kan tahlili bunlar bayramdan sonra. Telefon etti sağlık ocağı bu gun ikinci tetanoz aşısı için gittim o zaman baktı hemen bacaklara.Canım niye ödem o varis i sordu bende bu 3 gündür yoğun şekilde el ve ayak parmaklarında şişlik yaşıyorum .bacağımda birtane büyük vsrisim vardi o daha da sertleşti büyüdü ama hiç doktora göstermedim
Tr de istersen yapılıyor Fransada da yapılıyor istersen Almanya da yapılmadığını bilmiyordum.Neden tr de asi yapılıyor hamilelere, Almanya'da yapılmıyor önerilmiyor sen hamilesin diyorlar olmaz
Himm bende Almanya da her gittiğimde idrar kan testi alıyor kilo tansiyon ölçülüyor kalp atışı falan ama varisler i sormadı unutmasam haftaya cuma sorarım , zaten ilk aşımı olcam boğmaca aşısı öbür aşıları geçen sene hepsini olmuştum diğer gebelikte ve sinrasindaHer gittiğimde bacaklarıma bakıyor sağlık ocağında varis ödem oldu mu diye neden olduğunu bilmiyorum göster istersen doktoruna burada sağlık ocağında klasik kilo tansiyon kalp atışını bakıyor bebeğin kalbini dinliyor ödem varis kontrolü yapıyor. Şeker ölçümü yapacak kan tahlili bunlar bayramdan sonra. Telefon etti sağlık ocağı bu gun ikinci tetanoz aşısı için gittim o zaman baktı hemen bacaklara.
Bir ara geldiler kapı kapı dolastilsr ister misiniz die eşim yok dedi , bende dedim hamileyim ,bana dediler zaten sana olmaz yasakTr de istersen yapılıyor Fransada da yapılıyor istersen Almanya da yapılmadığını bilmiyordum.
Sagol canim. Tup bebek annesi olacağım, kızım için dayanıyorum ağrılara.Korse önermedi doktorum. 2 koltuk değneği ile sadece wcye kalkacaksın dedi.Hoş geldin canım benim sevin bence kuzum olan oldu çünkü bi sonraki gebeliğin riskli olmayacak inşallah tedbirini alacaksın
Canım ya çok geçmiş olsun bebişin sağ salim gelsin de inşallah sen de toparlanırsın hayırlısıyla hamilelere özel korseler var bel ağrısı için onu sordun mu hiç doktoruna ayağa kalkma durumlarında onu kullansan hafifler mi acaba ağrın
Sqgol canim. 27+5 im. Muhtemelen sezaryen olacak.Geçmiş olsun canım ,dinlen Allah büyük sen kaç haftslik hamilesin bu norma doğum yapmana engel olur mu acaba
Ne kadar süre böyle devam edecekmiş canımSagol canim. Tup bebek annesi olacağım, kızım için dayanıyorum ağrılara.Korse önermedi doktorum. 2 koltuk değneği ile sadece wcye kalkacaksın dedi.
Kimi doktor öneriyor kimi önermiyor ben yaptırmadım dediğin gibi kendim için değil bebek için endişelendim daha çok Doğumdan sonra yaptırırım muhtemelenZararlı olmaz mı bebek için , ben istesem de olmaz derler
Canım benim ya sağ salim gelsin bebeğin inşallah Allah sizi birbirinize bağışlasınSagol canim. Tup bebek annesi olacağım, kızım için dayanıyorum ağrılara.Korse önermedi doktorum. 2 koltuk değneği ile sadece wcye kalkacaksın dedi.
Aynen canım zor olur normal doğum, Allah bağışlasın bebeğiniSqgol canim. 27+5 im. Muhtemelen sezaryen olacak.
Bende eşim de doğumdan sonra yapmayı düşünüyoruz eşim tek yapmak istemedi, bir zararı olursa anca beraber kanca beraber dioKimi doktor öneriyor kimi önermiyor ben yaptırmadım dediğin gibi kendim için değil bebek için endişelendim daha çok Doğumdan sonra yaptırırım muhtemelen
Canım benim ya sağ salim gelsin bebeğin inşallah Allah sizi birbirinize bağışlasın
Kalçaları ödem için 1 ay yatak istirahat, yırtık ve kayma icin şu an yapılacak bir şey yok.sonra ameliyat dedi doktorNe kadar süre böyle devam edecekmiş canım
Az kaldi sabredin inşallah sağ salim atlatırsınuz bu dönemiKalçaları ödem için 1 ay yatak istirahat, yırtık ve kayma icin şu an yapılacak bir şey yok.sonra ameliyat dedi doktor
Merhabalar canım şükür ki önlemi olan bi şey canım iğne ve aspirin kullandığında sorun olmayacak inşallah.. Hamile kalmadan da başlatıyor bazı doktorlar bu ilaçları inşallah sağlıkla tekrar hamile kalırsınKızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
Benim diyetisyen degil canim dahiliye doktoru. Hergun bende karpuz yemiyorum mesela orda porsiyon ornegi vermek istedim ama kendimi ifade edemedim herhalde.
Ya oncesinse bende dikkat etmek istiyordum ama edemiyordum ama suan sanirim sorumluluk duygusu ile dikkat etmeye calisiyorsun :)
Neden fazla geldi ki acaba bence az
Mesela sabah 9 gibi
1 haslanmis yumurta
1 dilim tambugday ekmegi
5 zeytin
Domates salatalik biber yiyorum.
Saat 11 veya 11.30 gibi
1 bardak sut yanina 8 9 kiraz
Ogle yemeginde
1 rendelenmis sotelenmis kabak ustune yogurt
Yaninda 2 3 ceviz
Saat 4 gibi
1 kase yogurt 3 kayisi
Aksam yemegi
Et yemegi yanina bol salata 1 dilim tam bugday ekmegi biraz da taze fasulye
Mesela bu dun yediklerim bence gayet az ama
Evet kizlar tarifsiz acılarımın kaynağı bugünkü emarla belli oldu. Kalça kemiklerinden ödem, omurilik kasinda yırtık ve omurilikte kayma. Kalca kemiği için 1 ay yatak istirahati, omurilik için şu anda yapılacak bir şey yok, uzun vadede ameliyat.1 ay sonra kontrol.
Canım birinden biri yanlış ölcmustur diye düşünüyorum,bir günde böyle bir değişim mümkün değil bence . Makinede falan sorun olmuştur. Doktor bir şey demedi mı?Selam kızlar nasılsnz
dün aksam ishal bulantı be karın agrısı sebebıyle dr a gittim kendı dr um yoktu aynı hastanenın baska bır uzmanı baktı ve bebek olcumleri gününden 2-3 gun kucuk coktı uyluk kemıgı gununden 1 hafta ileri...
Kilosu için 827 gr boyu için 35 cm dedi
Bugunde kendı dr um gorsun dıye gittim hem bebeğin tüm ölcümleri 2-3 gün kucuk cıktı hemde kilosuna 700 gr civarı boyu 32 cm dedi
Hastaneden geldıgımden beri aklımda((( sizce bı sorun olusturur mu? Bı gun farkla nasıl bu kadar değişim cıkar((((
Dr bebek iyi hersey yolunda dediCanım birinden biri yanlış ölcmustur diye düşünüyorum,bir günde böyle bir değişim mümkün değil bence . Makinede falan sorun olmuştur. Doktor bir şey demedi mı?
Evet dogumdan sonra bir sure devam edenler varmis oyle okumustum bana henuz doktorum oyle bsy demedi.Bu arada oksaparı doğumdan bir gün önce kesip sonra tekrar 10 gün devam edecekmişim ne zamana kadar diye sormuştum. Sağlık ocağında da ödem varis var mı diye baktı yoktu.
Daha once 2 gebelik kaybim oldu canim. 1 tanede kimyasal 6 senedir bekliyorum.İlk bebeğin mi
Doktorun olcme seklinden bence canim. Cunku onlar baslangic bitis noktalarini kendi seciyor. Cihazdan kaynaklida olabilir icini ferah tut.Selam kızlar nasılsnz
dün aksam ishal bulantı be karın agrısı sebebıyle dr a gittim kendı dr um yoktu aynı hastanenın baska bır uzmanı baktı ve bebek olcumleri gününden 2-3 gun kucuk coktı uyluk kemıgı gununden 1 hafta ileri...
Kilosu için 827 gr boyu için 35 cm dedi
Bugunde kendı dr um gorsun dıye gittim hem bebeğin tüm ölcümleri 2-3 gün kucuk cıktı hemde kilosuna 700 gr civarı boyu 32 cm dedi
Hastaneden geldıgımden beri aklımda((( sizce bı sorun olusturur mu? Bı gun farkla nasıl bu kadar değişim cıkar((((
E sebebini söylemiş işte canım pozisyondan dolayı alamamış,niye canını sıkıyorsun:) merak etme bir şeyi yoktur bebisin :)Dr bebek iyi hersey yolunda dediSonra eve gelıp dun aksamki ölcümlerle bugünkine baktm keyfım kactı sey dedi bugun bakarken plasenta karnının ön duvarnda ölcümleri net alamıyorm dedi Yüzünü falanda göremedık plasenta engellıyo dedi ya kötü bi durum değildir inşaAllah((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?