2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bilmem Alman aşısını Almanlar kendi hamilelerine vurmazken biz çok güveniyoruz demek ki Türkiye'de
Ama bilmiyorlar ki o aşıyı yapan da türk sizin milletten bilseler onerirlermi kial sizin asiniz tepe tepe kullanın

Her gittiğimde bacaklarıma bakıyor sağlık ocağında varis ödem oldu mu diye neden olduğunu bilmiyorum göster istersen doktoruna burada sağlık ocağında klasik kilo tansiyon kalp atışını bakıyor bebeğin kalbini dinliyor ödem varis kontrolü yapıyor. Şeker ölçümü yapacak kan tahlili bunlar bayramdan sonra. Telefon etti sağlık ocağı bu gun ikinci tetanoz aşısı için gittim o zaman baktı hemen bacaklara.

Himm bende Almanya da her gittiğimde idrar kan testi alıyor kilo tansiyon ölçülüyor kalp atışı falan ama varisler i sormadı unutmasam haftaya cuma sorarım , zaten ilk aşımı olcam boğmaca aşısı öbür aşıları geçen sene hepsini olmuştum diğer gebelikte ve sinrasinda

Tr de istersen yapılıyor Fransada da yapılıyor istersen Almanya da yapılmadığını bilmiyordum.
Bir ara geldiler kapı kapı dolastilsr ister misiniz die eşim yok dedi , bende dedim hamileyim ,bana dediler zaten sana olmaz yasak ama bilmiyorum bütün Almanya'nın geneli mi böyle diğer seklhirlerinde nasıl bilmiyorum

Sagol canim. Tup bebek annesi olacağım, kızım için dayanıyorum ağrılara.Korse önermedi doktorum. 2 koltuk değneği ile sadece wcye kalkacaksın dedi.

Zararlı olmaz mı bebek için , ben istesem de olmaz derler
Kimi doktor öneriyor kimi önermiyor ben yaptırmadım dediğin gibi kendim için değil bebek için endişelendim daha çok Doğumdan sonra yaptırırım muhtemelen
Sagol canim. Tup bebek annesi olacağım, kızım için dayanıyorum ağrılara.Korse önermedi doktorum. 2 koltuk değneği ile sadece wcye kalkacaksın dedi.
Canım benim ya sağ salim gelsin bebeğin inşallah Allah sizi birbirinize bağışlasın

Bende eşim de doğumdan sonra yapmayı düşünüyoruz eşim tek yapmak istemedi, bir zararı olursa anca beraber kanca beraber dio

Merhabalar canım şükür ki önlemi olan bi şey canım iğne ve aspirin kullandığında sorun olmayacak inşallah.. Hamile kalmadan da başlatıyor bazı doktorlar bu ilaçları inşallah sağlıkla tekrar hamile kalırsın

Ornek verirken hep meyve ornegi verince gunluk yiyosun sandim ondan cok dedim. Bana verilen menuyu de cekiyim yuliyim belki isinize yarar.

Coooook gecmis olsun. Allah yardimcin olsun hepsi gececek ins cogu gitti azi kaldi. Hic canini sikma kafani dagitcak seyler yap bol bol. Uzandigin yerden kitap film alisveris vb.

Selam kızlar nasılsnz
dün aksam ishal bulantı be karın agrısı sebebıyle dr a gittim kendı dr um yoktu aynı hastanenın baska bır uzmanı baktı ve bebek olcumleri gününden 2-3 gun kucuk coktı uyluk kemıgı gununden 1 hafta ileri...
Kilosu için 827 gr boyu için 35 cm dedi
Bugunde kendı dr um gorsun dıye gittim hem bebeğin tüm ölcümleri 2-3 gün kucuk cıktı hemde kilosuna 700 gr civarı boyu 32 cm dedi
Hastaneden geldıgımden beri aklımda((( sizce bı sorun olusturur mu? Bı gun farkla nasıl bu kadar değişim cıkar((((

Canım birinden biri yanlış ölcmustur diye düşünüyorum,bir günde böyle bir değişim mümkün değil bence . Makinede falan sorun olmuştur. Doktor bir şey demedi mı?

Canım birinden biri yanlış ölcmustur diye düşünüyorum,bir günde böyle bir değişim mümkün değil bence . Makinede falan sorun olmuştur. Doktor bir şey demedi mı?
Dr bebek iyi hersey yolunda dedi Sonra eve gelıp dun aksamki ölcümlerle bugünkine baktm keyfım kactı sey dedi bugun bakarken plasenta karnının ön duvarnda ölcümleri net alamıyorm dedi Yüzünü falanda göremedık plasenta engellıyo dedi ya kötü bi durum değildir inşaAllah((

Reactions: The
Bu arada oksaparı doğumdan bir gün önce kesip sonra tekrar 10 gün devam edecekmişim ne zamana kadar diye sormuştum. Sağlık ocağında da ödem varis var mı diye baktı yoktu.
Evet dogumdan sonra bir sure devam edenler varmis oyle okumustum bana henuz doktorum oyle bsy demedi.
İlk bebeğin mi
Daha once 2 gebelik kaybim oldu canim. 1 tanede kimyasal 6 senedir bekliyorum.
Doktorun olcme seklinden bence canim. Cunku onlar baslangic bitis noktalarini kendi seciyor. Cihazdan kaynaklida olabilir icini ferah tut.

E sebebini söylemiş işte canım pozisyondan dolayı alamamış,niye canını sıkıyorsun:) merak etme bir şeyi yoktur bebisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…