2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
İçimizden baska bı arkadas söylese gönlünü ferah tut derdim Ama aklıma söz gecıremedm bi
Türlü artık 3 hafta bekleyecegız inş gününe yetişmiiş olur
E sebebini söylemiş işte canım pozisyondan dolayı alamamış,niye canını sıkıyorsun:) merak etme bir şeyi yoktur bebisin :)
Ah canım ya valla ıkıncı bebiş
Ama bildiğin ilk gibi tedirgınlık
Benımde hep orada hatta en net hareketleri orada hissediyorum ama bebiş baş gelıs dedi dr Hala nasıl oraya yetişip vuruyo anlamadım

Evet canim bende merak etmistim acikcasi benimde cogu zaman orda oluyor. Cok merdiven cikarsam orda bir agri oluyor tirsiyorum tuvaletim olmasa bile wc hissi geliyor

Evet canim oyle oluyor. Farkli bir endise ama gununden once olanlar oluyor biri yazmisti 2 haftaya kadar sikinti degil diye ama net hatirlamiyorum. Doktorlar bir bilse aslinda agizlarindan cikan 1 kelimeye bile takilip kaldigimizi.

Evet canim oyle oluyor. Farkli bir endise ama gununden once olanlar oluyor biri yazmisti 2 haftaya kadar sikinti degil diye ama net hatirlamiyorum. Doktorlar bir bilse aslinda agizlarindan cikan 1 kelimeye bile takilip kaldigimizi.
Demi canım ya
Bi de riskli geciyo gebelıgım drum basından beri ne kadar hassas oldugumu bılıyo((( zaten son zamanlarda cok kısa bakıyo dıye bozuluypdum bugunde tuz biber oldu

Allah Allah baş geliş mıymış yahu , şaşırdım su an :) ben orda tekmeleyince dedim makat geliş kesin :))

Evet canim bende merak etmistim acikcasi benimde cogu zaman orda oluyor. Cok merdiven cikarsam orda bir agri oluyor tirsiyorum tuvaletim olmasa bile wc hissi geliyor
Hiç sorma canım bir iki damla tuvaleti sanki sıkışmış gibi hissediyorum baskıdan dolayı valla ben de korkuyorum açıkçası ya ustlerde hissedince daha rahatim

Kızlar nasılsınız? Alışverişleriniz ne durumda?
Ya ben ayın 27sine kadar evdeyim. Ondan sonra da durumum elverirse 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum. Yani hem zaman olarak hem de biraz maddi olarak şuan alışveriş yapmak beni rahatlatacak.
Beşik, bebek arabası gibi ihtiyaçlarını hallettim ama kıyafet konusu benim çok kafamı karıştırıyor. Biliyorum bunlarla ilgili çok konu var burda ve diğer sayfalarda, ama sorun da bu zaten çok görüş var ve çok kafam karıştı. Çok büyüğüm de yok akıl danışacağım.
Bana böyle ay ay ayrılmış bir liste lazım. Yani mesela yenidoğana ortalama kaç zıbın kaç tulum, 0-3 aya kaçar takım kaçar tulum, 3-6 ya kaç tane vs diye ayrılmış düzenli bir şey çok işime yarar. Her bebeğin ihtiyacı farklıdır ama doğumdan sonra belki imkanım olmaz, alamam diye 6.aya kadar ortalama kaçar tane gerekiyorsa fazla fazla almayı düşünüyorum. 6.aydamçn sonra zaten bahar gelecek, ihtiyaçlar değişecek.
Var mı böyle karşılaştığınız liste, bana atabileceğiniz?
Veya siz nasıl yaptınız bana bi akıl verir misiniz?

Canım o ölçümler net değil bi yeri ölçüyor formüle giriyor o bir sayı veriyor hatta son zamanlarda su kadar kilo diyorlar bebek farklı kilo doğuyormuş forumlarda arkadaşlar yazmıştı doktorlar söylüyor zaten br kaç gün bir hafta oynayabilir diye

Selam kızlar dün akşam 23.00 gibi kanamam oldu yine medipolde yattım bir gece iğne serum falan şükür durdu kanama bir poşet ilacım vardı bir poşet daha eklediler içim dışım ilaç oldu yemek yemeye yer kalmıyor ama şükür ki bebeğimin sağlığı iyi ama yaramaz bir hanım plesentaya kafasını dayamış baskı yapıyormuş hayırlısıyla 30 haftayı bir geçseydik rahatlıcam biraz

Canım geçmiş olsun , bebiş baya naz yaptı sana hamileliğinde ,aynen dediğin gibi biraz büyük olsalar insan daha rahat olur da işte:) kanaman durduğuna göre sıkıntı yok,tekrarlamaz inşallah, dinlenmeye devam :)

Çok geçmiş olsun zor bir durum ve çok dikkat etmelisin Rabbim şifa versin

Benimkide oralarda tepişe tepişe başıma iş açıyor :) ilaç verdi doktor yukarı çıksın bebiş diye aşağıları karıştırmasın baakılamasın diye

Benimkide öyle canım ya. Dışarda yuruyemiyom bile o kadar asagidaki

Rabb'im insalalh nasip eder csnim ne çok beklemissin bunları yaşamayı hak veriyorum sana doya doya yaşa hamileliğini Rabb'im kucağına almayıda nasip etsin inşallah güzel bir gebeliğin olur inşallah

Alta yavaş yavaş vuruyorsa ya ayaklarıdir vuruyor yada yan durmuş elleridir a baskı varsa ağırlık idrarın gelirse o baş aşağı demektir ama onlar oynar dolaşır benimkide öyle çok vurur aşağı canı sıkılıyor heryeri karıştırıyor
Hiç sorma canım bir iki damla tuvaleti sanki sıkışmış gibi hissediyorum baskıdan dolayı valla ben de korkuyorum açıkçası ya ustlerde hissedince daha rahatim

Geçmiş olsun canım hanımefendi keyfine bak derken annesini düşünmüyo insalalh iyi olursunuz az kaldı şafak 10 hafta
Benimkide oralarda tepişe tepişe başıma iş açıyor :) ilaç verdi doktor yukarı çıksın bebiş diye aşağıları karıştırmasın baakılamasın diye

Ay bı sorun olmasnda canım öyle cok cok kılolu cocuk olsn takıntım yok Tek endısem saglıgıyla ilgili bı durum mu acaba dıye aklıma düştü inşaAllah değildir içim rahatladı ya bı kacta vıdeo izledım bebekler kendıne hastır hepsı aynı boy kıloda dogmaz falan dıyodu saglıklıca onumuzdeki su haftalarıda atlatalım inşaAllah
Çok gecmiş olsun canım oğlumda 7. Aya kadar kanamam oldu serum iğne ilac bır suru takvıye kullandık sonuc 41+larda dogdu inşaAllah bebişlerimiz miadında gelsinler burda hepımız bırbırmıze duacıyız Hamıslerın duası geri cevrılmezmiş az kaldı inşaAllah son 2-3 ayımızz

Amin canım

Ben de artık yavaş yavaş yemeye başladım, hiç iştahım yoktu. Vitaminlere biraz ara verdim iştahım geldi. Normalde tersi oluyormuş aslında. Ama öyle düzenli bir menüm yok, bazen çok bazen hiç.
Benim de karnım çok sancıyor büyük ihtimalle gaz sıkışması ve rahime baskı oluyor artık bebekler büyüdüğü için. Bazen neredeyse nefessiz kalıyorum. Hareket edince miden kazınıyor gibi oluyor
Bir tek benim öyle sanıyordum. Hep altlarda ya, oralarda takılıyor sağlı sollu. Bakınca göbeğin altında elma gibi şişiyor tek taraflı. Hiç üstte hissetmiyorum. Hatta doktora gittiğimde soracaktım bu sorun mu diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…