İçimizden baska bı arkadas söylese gönlünü ferah tut derdimEvet dogumdan sonra bir sure devam edenler varmis oyle okumustum bana henuz doktorum oyle bsy demedi.
Daha once 2 gebelik kaybim oldu canim. 1 tanede kimyasal 6 senedir bekliyorum.
Doktorun olcme seklinden bence canim. Cunku onlar baslangic bitis noktalarini kendi seciyor. Cihazdan kaynaklida olabilir icini ferah tut.
Ah canım yaE sebebini söylemiş işte canım pozisyondan dolayı alamamış,niye canını sıkıyorsun:) merak etme bir şeyi yoktur bebisin :)
Benımde hep oradaKızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
Evet canim bende merak etmistim acikcasi benimde cogu zaman orda oluyor. Cok merdiven cikarsam orda bir agri oluyor tirsiyorumKızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
Evet canim oyle oluyor. Farkli bir endise ama gununden once olanlar oluyor biri yazmisti 2 haftaya kadar sikinti degil diye ama net hatirlamiyorum. Doktorlar bir bilse aslinda agizlarindan cikan 1 kelimeye bile takilip kaldigimizi.İçimizden baska bı arkadas söylese gönlünü ferah tut derdimAma aklıma söz gecıremedm bi
Türlü artık 3 hafta bekleyecegız inş gününe yetişmiiş olur
Ah canım yavalla ıkıncı bebiş
Ama bildiğin ilk gibi tedirgınlık
Benımde hep oradahatta en net hareketleri orada hissediyorum ama bebiş baş gelıs dedi dr Hala nasıl oraya yetişip vuruyo anlamadım
Demi canım yaEvet canim oyle oluyor. Farkli bir endise ama gununden once olanlar oluyor biri yazmisti 2 haftaya kadar sikinti degil diye ama net hatirlamiyorum. Doktorlar bir bilse aslinda agizlarindan cikan 1 kelimeye bile takilip kaldigimizi.
Allah Allah baş geliş mıymış yahu , şaşırdım su an :) ben orda tekmeleyince dedim makat geliş kesin :))İçimizden baska bı arkadas söylese gönlünü ferah tut derdimAma aklıma söz gecıremedm bi
Türlü artık 3 hafta bekleyecegız inş gününe yetişmiiş olur
Ah canım yavalla ıkıncı bebiş
Ama bildiğin ilk gibi tedirgınlık
Benımde hep oradahatta en net hareketleri orada hissediyorum ama bebiş baş gelıs dedi dr Hala nasıl oraya yetişip vuruyo anlamadım
Hiç sorma canım bir iki damla tuvaleti sanki sıkışmış gibi hissediyorum baskıdan dolayıEvet canim bende merak etmistim acikcasi benimde cogu zaman orda oluyor. Cok merdiven cikarsam orda bir agri oluyor tirsiyorumtuvaletim olmasa bile wc hissi geliyor
Malesef iste ama elden birsey gelmiyor canim. Hep iyi dusunDemi canım ya
Bi de riskli geciyo gebelıgım drum basından beri ne kadar hassas oldugumu bılıyo((( zaten son zamanlarda cok kısa bakıyo dıye bozuluypdum bugunde tuz biber oldu
Canım o ölçümler net değil bi yeri ölçüyor formüle giriyor o bir sayı veriyor hatta son zamanlarda su kadar kilo diyorlar bebek farklı kilo doğuyormuş forumlarda arkadaşlar yazmıştı doktorlar söylüyor zaten br kaç gün bir hafta oynayabilir diyeSelam kızlar nasılsnz
dün aksam ishal bulantı be karın agrısı sebebıyle dr a gittim kendı dr um yoktu aynı hastanenın baska bır uzmanı baktı ve bebek olcumleri gününden 2-3 gun kucuk coktı uyluk kemıgı gununden 1 hafta ileri...
Kilosu için 827 gr boyu için 35 cm dedi
Bugunde kendı dr um gorsun dıye gittim hem bebeğin tüm ölcümleri 2-3 gün kucuk cıktı hemde kilosuna 700 gr civarı boyu 32 cm dedi
Hastaneden geldıgımden beri aklımda((( sizce bı sorun olusturur mu? Bı gun farkla nasıl bu kadar değişim cıkar((((
Canım geçmiş olsun , bebiş baya naz yaptı sana hamileliğinde ,aynen dediğin gibi biraz büyük olsalar insan daha rahat olur da işte:) kanaman durduğuna göre sıkıntı yok,tekrarlamaz inşallah, dinlenmeye devam :)Selam kızlar dün akşam 23.00 gibi kanamam oldu yine medipolde yattım bir gece iğne serum falan şükür durdu kanama bir poşet ilacım vardı bir poşet daha eklediler içim dışım ilaç oldu yemek yemeye yer kalmıyor ama şükür ki bebeğimin sağlığı iyi ama yaramaz bir hanım plesentaya kafasını dayamış baskı yapıyormuş hayırlısıyla 30 haftayı bir geçseydik rahatlıcam biraz
Çok geçmiş olsun zor bir durum ve çok dikkat etmelisin Rabbim şifa versinEvet kizlar tarifsiz acılarımın kaynağı bugünkü emarla belli oldu. Kalça kemiklerinden ödem, omurilik kasinda yırtık ve omurilikte kayma. Kalca kemiği için 1 ay yatak istirahati, omurilik için şu anda yapılacak bir şey yok, uzun vadede ameliyat.1 ay sonra kontrol.
Benimkide oralarda tepişe tepişe başıma iş açıyor :) ilaç verdi doktor yukarı çıksın bebiş diye aşağıları karıştırmasın baakılamasın diyeKızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
Benimkide öyle canım ya. Dışarda yuruyemiyom bile o kadar asagidakiKızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
Rabb'im insalalh nasip eder csnim ne çok beklemissin bunları yaşamayı hak veriyorum sanaEvet dogumdan sonra bir sure devam edenler varmis oyle okumustum bana henuz doktorum oyle bsy demedi.
Daha once 2 gebelik kaybim oldu canim. 1 tanede kimyasal 6 senedir bekliyorum.
Doktorun olcme seklinden bence canim. Cunku onlar baslangic bitis noktalarini kendi seciyor. Cihazdan kaynaklida olabilir icini ferah tut.
Alta yavaş yavaş vuruyorsa ya ayaklarıdir vuruyor yada yan durmuş elleridirKızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
Hiç sorma canım bir iki damla tuvaleti sanki sıkışmış gibi hissediyorum baskıdan dolayıvalla ben de korkuyorum açıkçası ya ustlerde hissedince daha rahatim
Geçmiş olsun canım hanımefendi keyfine bak derken annesini düşünmüyoSelam kızlar dün akşam 23.00 gibi kanamam oldu yine medipolde yattım bir gece iğne serum falan şükür durdu kanama bir poşet ilacım vardı bir poşet daha eklediler içim dışım ilaç oldu yemek yemeye yer kalmıyor ama şükür ki bebeğimin sağlığı iyi ama yaramaz bir hanım plesentaya kafasını dayamış baskı yapıyormuş hayırlısıyla 30 haftayı bir geçseydik rahatlıcam biraz
Benimkide oralarda tepişe tepişe başıma iş açıyor :) ilaç verdi doktor yukarı çıksın bebiş diye aşağıları karıştırmasın baakılamasın diye
Ay bı sorun olmasnda canım öyle cok cok kılolu cocuk olsn takıntım yokCanım o ölçümler net değil bi yeri ölçüyor formüle giriyor o bir sayı veriyor hatta son zamanlarda su kadar kilo diyorlar bebek farklı kilo doğuyormuş forumlarda arkadaşlar yazmıştı doktorlar söylüyor zaten br kaç gün bir hafta oynayabilir diye
Çok gecmiş olsun canım oğlumda 7. Aya kadar kanamam oldu serum iğne ilac bır suru takvıye kullandık sonuc 41+larda dogduSelam kızlar dün akşam 23.00 gibi kanamam oldu yine medipolde yattım bir gece iğne serum falan şükür durdu kanama bir poşet ilacım vardı bir poşet daha eklediler içim dışım ilaç oldu yemek yemeye yer kalmıyor ama şükür ki bebeğimin sağlığı iyi ama yaramaz bir hanım plesentaya kafasını dayamış baskı yapıyormuş hayırlısıyla 30 haftayı bir geçseydik rahatlıcam biraz
Amin canımAy bı sorun olmasnda canım öyle cok cok kılolu cocuk olsn takıntım yokTek endısem saglıgıyla ilgili bı durum mu acaba dıye aklıma düştü inşaAllah değildir içim rahatladı ya bı kacta vıdeo izledım bebekler kendıne hastır hepsı aynı boy kıloda dogmaz falan dıyodu saglıklıca onumuzdeki su haftalarıda atlatalım inşaAllah
Çok gecmiş olsun canım oğlumda 7. Aya kadar kanamam oldu serum iğne ilac bır suru takvıye kullandık sonuc 41+larda dogduinşaAllah bebişlerimiz miadında gelsinler burda hepımız bırbırmıze duacıyız Hamıslerın duası geri cevrılmezmiş az kaldı inşaAllah son 2-3 ayımızz
Ben de artık yavaş yavaş yemeye başladım, hiç iştahım yoktu. Vitaminlere biraz ara verdim iştahım geldi. Normalde tersi oluyormuş aslında. Ama öyle düzenli bir menüm yok, bazen çok bazen hiç.Benim diyetisyen degil canim dahiliye doktoru. Hergun bende karpuz yemiyorum mesela orda porsiyon ornegi vermek istedim ama kendimi ifade edemedim herhalde.
Ya oncesinse bende dikkat etmek istiyordum ama edemiyordum ama suan sanirim sorumluluk duygusu ile dikkat etmeye calisiyorsun :)
Neden fazla geldi ki acaba bence az
Mesela sabah 9 gibi
1 haslanmis yumurta
1 dilim tambugday ekmegi
5 zeytin
Domates salatalik biber yiyorum.
Saat 11 veya 11.30 gibi
1 bardak sut yanina 8 9 kiraz
Ogle yemeginde
1 rendelenmis sotelenmis kabak ustune yogurt
Yaninda 2 3 ceviz
Saat 4 gibi
1 kase yogurt 3 kayisi
Aksam yemegi
Et yemegi yanina bol salata 1 dilim tam bugday ekmegi biraz da taze fasulye
Mesela bu dun yediklerim bence gayet az ama
Benim de karnım çok sancıyor büyük ihtimalle gaz sıkışması ve rahime baskı oluyor artık bebekler büyüdüğü için. Bazen neredeyse nefessiz kalıyorum. Hareket edince miden kazınıyor gibi oluyorKızlar az önce karnımın tam ortasında değişik bir sancı hissettim kısa süreliydi 10-15 saniye sürdü şimdi geçti sabahtan beri de böyle halsizim başım falan ağrıyor,bebek hareketli ama hareketlerini hissediyorum,sancı neyin nesi onu anlayamadım ama değişik bir ağrı gibiydi daha önce hissetmediğim.
Bir tek benim öyle sanıyordum. Hep altlarda ya, oralarda takılıyor sağlı sollu.Kızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?