- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Bu defa doğumdan önce ipek kirpik taktırayım diyorum. Göz makyajına gerek kalmaz akma derdinden kurtulurumNe güzel ya benim ikinci gebelikte plansizdi normalden sezeryen e döndü ameliyat tan çıkınca sanki tır üstünden geçmişti heryerim ağrıyordu sesim çıkmıyordubir sksilik çıkmasa sezeryen olursa bende sen gibi makyajımı yapacam pozitif bir şekilde gircem ama gelişim nasıl olacak bilemem makyajlar akmasa yada gözlerim kapalı Ken rimel bulasmasa
Selam kızlar nasılsnz
dün aksam ishal bulantı be karın agrısı sebebıyle dr a gittim kendı dr um yoktu aynı hastanenın baska bır uzmanı baktı ve bebek olcumleri gününden 2-3 gun kucuk coktı uyluk kemıgı gununden 1 hafta ileri...
Kilosu için 827 gr boyu için 35 cm dedi
Bugunde kendı dr um gorsun dıye gittim hem bebeğin tüm ölcümleri 2-3 gün kucuk cıktı hemde kilosuna 700 gr civarı boyu 32 cm dedi
Hastaneden geldıgımden beri aklımda((( sizce bı sorun olusturur mu? Bı gun farkla nasıl bu kadar değişim cıkar((((
Selam kızlar dün akşam 23.00 gibi kanamam oldu yine medipolde yattım bir gece iğne serum falan şükür durdu kanama bir poşet ilacım vardı bir poşet daha eklediler içim dışım ilaç oldu yemek yemeye yer kalmıyor ama şükür ki bebeğimin sağlığı iyi ama yaramaz bir hanım plesentaya kafasını dayamış baskı yapıyormuş hayırlısıyla 30 haftayı bir geçseydik rahatlıcam biraz
Çok geçmiş olsun canımKızlar selamm ben bebeğimi 18 haftalk kaybetmiştim hatırlamışsnzdır belki genetik e kan vermiştik bugün sonuçları aldm. Meğerse bebeğimi kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmişim sevonsemmi üzülsem mi bilemedim bebeğimi basit birşeyden yani iğne ile önlenecek birşey yüzünden kaybetmişim bir yandan seviniyorum ki kromozomlar da herşey normal çıktı
Gecmis olsun canim dikkat et acaba kendini de zorluyormusun yorucu bir hamilelik geciriyormusun ?Selam kızlar dün akşam 23.00 gibi kanamam oldu yine medipolde yattım bir gece iğne serum falan şükür durdu kanama bir poşet ilacım vardı bir poşet daha eklediler içim dışım ilaç oldu yemek yemeye yer kalmıyor ama şükür ki bebeğimin sağlığı iyi ama yaramaz bir hanım plesentaya kafasını dayamış baskı yapıyormuş hayırlısıyla 30 haftayı bir geçseydik rahatlıcam biraz
Amin amin insallah canimRabb'im insalalh nasip eder csnim ne çok beklemissin bunları yaşamayı hak veriyorum sanadoya doya yaşa hamileliğini Rabb'im kucağına almayıda nasip etsin inşallah güzel bir gebeliğin olur inşallah
Bu defa doğumdan önce ipek kirpik taktırayım diyorum. Göz makyajına gerek kalmaz akma derdinden kurtulurumplanlı sezeryan candır
Birinci doz mu olmuştun benim 2_ 3 gün gibi sürdü fısfıs kolonya sürmüştüm şimdi ikinci dozu oldum dün bugün pek bisey hissetmiyorum.Selam kızlar tetenoz olalı 8 gün oldu hala kolumun üst tarafinda tuhaf bir ağrı var. Üstüne yatıyorum geceleri mecburen, o yüzden mi iyilesmiyor acaba? Bu kadar uzun süren oldu mu ya gerçekten sinirimi bozmaya başladı artıkgram iyileşme hissetmiyorum aşının olduğu yer ve çevresinde. Oynatirken sürekli aci- ağrı arası bir şey hissediyorum
Bu ilki evet canım. Neden bu kadar uzadı bilemedim ki ben deBirinci doz mu olmuştun benim 2_ 3 gün gibi sürdü fısfıs kolonya sürmüştüm şimdi ikinci dozu oldum dün bugün pek bisey hissetmiyorum.
Canim benimde 3 gun yogun agri oldu sonra yavas yavas azaldi ama saniyorum 5 veya 6 gunde tamamen gecmisti. Ama 1 haftaya kadar orada bir agirlik tutukluk oldu gibiydiSelam kızlar tetenoz olalı 8 gün oldu hala kolumun üst tarafinda tuhaf bir ağrı var. Üstüne yatıyorum geceleri mecburen, o yüzden mi iyilesmiyor acaba? Bu kadar uzun süren oldu mu ya gerçekten sinirimi bozmaya başladı artıkgram iyileşme hissetmiyorum aşının olduğu yer ve çevresinde. Oynatirken sürekli aci- ağrı arası bir şey hissediyorum
Ben hiç bir şey almadım dahaKızlar alışverişini tamamlayan oldumu. Benim ufak çaplı ihtiyaçlar kaldı şampuan losyon pişik kremi gibi
Ay bı sorun olmasnda canım öyle cok cok kılolu cocuk olsn takıntım yokTek endısem saglıgıyla ilgili bı durum mu acaba dıye aklıma düştü inşaAllah değildir içim rahatladı ya bı kacta vıdeo izledım bebekler kendıne hastır hepsı aynı boy kıloda dogmaz falan dıyodu saglıklıca onumuzdeki su haftalarıda atlatalım inşaAllah
Çok gecmiş olsun canım oğlumda 7. Aya kadar kanamam oldu serum iğne ilac bır suru takvıye kullandık sonuc 41+larda dogduinşaAllah bebişlerimiz miadında gelsinler burda hepımız bırbırmıze duacıyız Hamıslerın duası geri cevrılmezmiş az kaldı inşaAllah son 2-3 ayımızz
Alta yavaş yavaş vuruyorsa ya ayaklarıdir vuruyor yada yan durmuş elleridira baskı varsa ağırlık idrarın gelirse o baş aşağı demektir ama onlar oynar dolaşır benimkide öyle çok vurur aşağı canı sıkılıyor heryeri karıştırıyor
Geçmiş olsun canım hanımefendi keyfine bak derken annesini düşünmüyoinsalalh iyi olursunuz az kaldı şafak 10 hafta
Hiçbir şey almadım desemKızlar alışverişini tamamlayan oldumu. Benim ufak çaplı ihtiyaçlar kaldı şampuan losyon pişik kremi gibi
Canım hep yatıyorum sandalyede çok oturmuştum yatmak yorunca plesenta aşağıda benim çocuk kafasıyla baskılıyormuş oda kanama yapıyormuşGecmis olsun canim dikkat et acaba kendini de zorluyormusun yorucu bir hamilelik geciriyormusun ?
Amin amin insallah canimhepimiz saglikla huzurla alalim yawrularimizi kucagimiza insallah
kiz bak iyi fikirmis hic aklima gelmemisti.
Saclarim cok ince telli hemen sonuyor. Hastanede bu durum nasil olacak acaba hastanedé cekim var. Kendime wag masa almistim biraz onunla daha kabark olur uzun sure gider diye ama memnun kalmadim iade ettim. Daha once dogum ayapan tecrubeli anneler nasil oluyor bu durum fikir verseniz.
Teşekkür ederim canım. İnşaallah biraz toparlanayim şöyle bir sene sonra falan düşünüyoruz Allah nasip ederseBen sabah kahvaltısını resmen iki kişilik yiyorum, daha sofradan kalkmadan aklıma öğlen yemeği düşüyor canım
Merhaba canım. Hatırlıyoruz Tabiki, nasıl unuturuzinan geçen gün aklıma düştün öyle sebepsiz, ne yaptı acaba diye düşündüm. Öncelikle kromozomların temiz çıkmasına çok çok sevindim canım. Şükür ki genler temiz. Bebişinle inşallah cennette buluşacaksın canım. Şuan sorunu tespit etmek çok iyi olmuş senin için. Bundan sonraki gebeliklerde iğne ile sağlıklı bir bebeğe kavulaşabilirsin ne güzel çok çok geçmiş olsun canım, çok sevindim önemli birşey çıkmamasına
Çok şükür canım öyle yazılmış demek ki, inşaallahÇok şükür canım kötü birşey çıkmadı ya. Evet bir oksaprla bebeğin kurtulabilirdi. Ama rabbim ona o kadar ömür gün vermiş. Bundan sonra inşallah herşey güzel olacak
Aynen bende öyle düşünüyorum en azından içim rahat edecekHoş geldin canım benim sevin bence kuzum olan oldu çünkü bi sonraki gebeliğin riskli olmayacak inşallah tedbirini alacaksın
Canım ya çok geçmiş olsun bebişin sağ salim gelsin de inşallah sen de toparlanırsın hayırlısıyla hamilelere özel korseler var bel ağrısı için onu sordun mu hiç doktoruna ayağa kalkma durumlarında onu kullansan hafifler mi acaba ağrın
Çok şükür canım. Aynen öyleGeçmiş olsun canımşükür sebebini ogrendin buda güzel birşey inşallah bİrdaha ki gebelikte bunları göze alarak muane olursun gebeliğe devam edersin
Teşekkür ederm cnmBenim de 26da 1 kg 35 cm çıkmıştı canım normal, gayet iyi bence
Çok şükür canım bende duydum önceden başlattıklarını ama daha kadın doğuma girmedim bı toparlanayim da öyle gideyim diye düşünüyorumMerhabalar canım şükür ki önlemi olan bi şey canım iğne ve aspirin kullandığında sorun olmayacak inşallah.. Hamile kalmadan da başlatıyor bazı doktorlar bu ilaçları inşallah sağlıkla tekrar hamile kalırsın
Çok ağırlaşınca zor olur diye tamamlim dedim . Gerçi daha tamamlamadim bide bunlar yikanicak çantalara konulucakHiçbir şey almadım desembir de Allah nasip ederse haftaya çalışmaya başlayacağım,nasıl alacaksam Erkenden almak istemiyorum ben şahsen canım ya ,bana daha erken geliyor açıkçası
Benim göbek deliğimin üstüne çıktı canım artık. Ama senin zamanında da hiç orda hissetmedim göbek deliğimin altındaydı. Çok aşşağıda değildiKızlar bizim bebisler ne zaman dönecek acaba ya ? Şu an tekmeler resmen afedersiniz şeyimin azcik üstündehiç oralarda hisseden oluyor mu ,normal mi? Tabi ustlerde falan da hissediyorum gün içinde ama resmen dönüp duruyor herhalde daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?