2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bu defa doğumdan önce ipek kirpik taktırayım diyorum. Göz makyajına gerek kalmaz akma derdinden kurtulurum planlı sezeryan candır

Slm cnm. Benim bebis de 4 gun geride cikmisti detaylida. Doktorum bunlar ortalama olcumlere gore degerlendirme kardesler bile ayni ozelliklerde olmuyo sakin kafana takma dedi. Doktoruma katiliyorum ama gel gorki bi yandan da icim icimi yiyor. Kilonun cok az ya da fazla olmadikca bi kistas olmadigini biliyorum cok arastirdim. Ama yine de huzurlu dglim. Sekerden dolayi diyet de yapiyorum bi yandan o yuzden de bu cocuk nasi kilo alcak diye enduseleniyirum

Gecmis olsun cnm. Cok sukur tedavisi olan seyler. Az kaldi az bebislere kavuscaz

Çok geçmiş olsun canım en azından sorunun ne olduğunu artık biliyorsunuz sonraki gebelikte a sulandırıcı ile çözülür inşallah

Gecmis olsun canim dikkat et acaba kendini de zorluyormusun yorucu bir hamilelik geciriyormusun ?
Rabb'im insalalh nasip eder csnim ne çok beklemissin bunları yaşamayı hak veriyorum sana doya doya yaşa hamileliğini Rabb'im kucağına almayıda nasip etsin inşallah güzel bir gebeliğin olur inşallah
Amin amin insallah canim hepimiz saglikla huzurla alalim yawrularimizi kucagimiza insallah
Bu defa doğumdan önce ipek kirpik taktırayım diyorum. Göz makyajına gerek kalmaz akma derdinden kurtulurum planlı sezeryan candır
kiz bak iyi fikirmis hic aklima gelmemisti.

Saclarim cok ince telli hemen sonuyor. Hastanede bu durum nasil olacak acaba hastanedé cekim var. Kendime wag masa almistim biraz onunla daha kabark olur uzun sure gider diye ama memnun kalmadim iade ettim. Daha once dogum ayapan tecrubeli anneler nasil oluyor bu durum fikir verseniz.

Selam kızlar tetenoz olalı 8 gün oldu hala kolumun üst tarafinda tuhaf bir ağrı var. Üstüne yatıyorum geceleri mecburen, o yüzden mi iyilesmiyor acaba? Bu kadar uzun süren oldu mu ya gerçekten sinirimi bozmaya başladı artık gram iyileşme hissetmiyorum aşının olduğu yer ve çevresinde. Oynatirken sürekli aci- ağrı arası bir şey hissediyorum

Birinci doz mu olmuştun benim 2_ 3 gün gibi sürdü fısfıs kolonya sürmüştüm şimdi ikinci dozu oldum dün bugün pek bisey hissetmiyorum.

Reactions: The
Canim benimde 3 gun yogun agri oldu sonra yavas yavas azaldi ama saniyorum 5 veya 6 gunde tamamen gecmisti. Ama 1 haftaya kadar orada bir agirlik tutukluk oldu gibiydi

İnşallah güzel günleri umutla bekliyorum Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize

Kızlar alışverişini tamamlayan oldumu. Benim ufak çaplı ihtiyaçlar kaldı şampuan losyon pişik kremi gibi
Hiçbir şey almadım desem bir de Allah nasip ederse haftaya çalışmaya başlayacağım,nasıl alacaksam Erkenden almak istemiyorum ben şahsen canım ya ,bana daha erken geliyor açıkçası

Canım hep yatıyorum sandalyede çok oturmuştum yatmak yorunca plesenta aşağıda benim çocuk kafasıyla baskılıyormuş oda kanama yapıyormuş

Teşekkür ederim canım. İnşaallah biraz toparlanayim şöyle bir sene sonra falan düşünüyoruz Allah nasip ederse

Çok şükür canım kötü birşey çıkmadı ya. Evet bir oksaprla bebeğin kurtulabilirdi. Ama rabbim ona o kadar ömür gün vermiş. Bundan sonra inşallah herşey güzel olacak
Çok şükür canım öyle yazılmış demek ki, inşaallah
Aynen bende öyle düşünüyorum en azından içim rahat edecek
Geçmiş olsun canım şükür sebebini ogrendin buda güzel birşey inşallah bİrdaha ki gebelikte bunları göze alarak muane olursun gebeliğe devam edersin
Çok şükür canım. Aynen öyle

Çok şükür canım bende duydum önceden başlattıklarını ama daha kadın doğuma girmedim bı toparlanayim da öyle gideyim diye düşünüyorum

Hiçbir şey almadım desem bir de Allah nasip ederse haftaya çalışmaya başlayacağım,nasıl alacaksam Erkenden almak istemiyorum ben şahsen canım ya ,bana daha erken geliyor açıkçası
Çok ağırlaşınca zor olur diye tamamlim dedim . Gerçi daha tamamlamadim bide bunlar yikanicak çantalara konulucak

Reactions: The
Benim göbek deliğimin üstüne çıktı canım artık. Ama senin zamanında da hiç orda hissetmedim göbek deliğimin altındaydı. Çok aşşağıda değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…