2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hangi markayı araştırdıysam hepsi şikayet edilmiş ben ilkin oğlumdan cicco diye bi marka kullandım alerji oldu sonra sebamed aldim oDa öyle şimdi dalın kullanıyorum

Ben de yaklaşmadan kıyafet almam diyordum ama dayanamadım bi gaz geldi aldım her şeyden 4-5 tane hastane çıkışı, zıbın, tulum falan aldım yıkadım ütüledim dolaba dizdim gerisini de ihtiyaç olunca alırız artık. Şampuan ve pişik kremi de mustela aldım
benim çevremde bebek yok eskisini verecek ama annem benim hırkalarımı yeleklerimi saklamış onları giydiricem inşallah kızıma
Kendime de pijama ve gecelik aldım ama biraz pişman oldum çünkü ağustos annelerinde okumuştum galiba birkaç hafta önce aldıkları şeyler şimdi olmuyormuş bazı kişilere

Neden kilo mu almışlar acaba son aylarda kilo alınıyormuş galiba öyle mi?

Kızlar aranızda plesenta previa olan varmı benim kanamaların sebebi bu gebelik rahatsızlığıymış fikir alışverişi için olan varmı bilmek isterim

Ya musteleda göz yakıyo alerji yaptı diye hep şikayet etmişlerdi almaktan ben vazgeçtim. Bende picama aldim biraz büyük aldim zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gidiyo zaten belden ayarlanabilen lastigi oluyo sorun yapma

Sıvının 10mm geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Sıkıntı yok demekki geçenlerde birkaç gün benim de çok yavaşladı hareketleri bu aralar daha iyi. Sağı solu belli olmuyor bu sıpaların

Kızlar aranızda plesenta previa olan varmı benim kanamaların sebebi bu gebelik rahatsızlığıymış fikir alışverişi için olan varmı bilmek isterim
Benim previaydı şimdi normale döndü. 15 haftalıkken yoğun kanamam olmuştu. 5 hafta hep yattım. Sonra da yavaş yavaş kontrollü normalleşme diyelim. Normale döndüğü halde doktorum önlem amaclı iğneye hala devam ediyor ve uzun yürüyüş önermiyor.

Benim de plesenta aşşağı yaklaşmıştı ama 10 gün sonra yukarı çıktı çok şükür. Previa değil ama senin dedi doktor. Çok az leke gelmişti yine de. Senin de yukarı çıkar merak etme çok mu yaklaşmış yoksa yapışmamı var Rahime

AA bende yarın alamaya gidiyordum biraz kendime biraz kızıma. Lohusa takımı ayrıca pijama takımı önden düğmeli e şimdi büyük beden mi almalıyım kaç beden büyük yani

AA bende yarın alamaya gidiyordum biraz kendime biraz kızıma. Lohusa takımı ayrıca pijama takımı önden düğmeli e şimdi büyük beden mi almalıyım kaç beden büyük yani
Valla bilmiyorum ki. ben normal bedenimden 2 beden büyük aldım şimdilik iyi ama son haftalarda ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…