Hangi markayı araştırdıysam hepsi şikayet edilmişBen öyle batıl şeylere inanmıyorum. Bir bez parçasına en fazla ne kadar anlam yüklenebilir ki , bebeğimden önce kuzeni giymiş olsa ne olacak yani :) israftan hoşlanmıyorum. Ben biraz doğal olmak istiyorum bebek bakım ürünleri konusunda canım, bebeğimi sürekli zeytinyağı ile yaglamayi,pişik için kantaron yağı kullanmayı, kafası ve vücudu için ise gerçekten doğal olduğuna inandığım bir sabun bulmayı düşünüyorum. Mustela tabiki duydum,şu an çatlak kremi ve yağı var bende ama bebeğim için direk kullanmam:)
Canım ben 24 haftada tokata gittim ayakalrim balon gibi şişmiştiKızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Canım ben 24 haftada tokata gittim ayakalrim balon gibi şişm
Canım nerden tokata gittin kaç saatlik yola gittin yaniCanım ben 24 haftada tokata gittim ayakalrim balon gibi şişmişti
Ben de yaklaşmadan kıyafet almam diyordum ama dayanamadım bi gaz geldi aldım her şeydenCanım benimde oğlumdan kalma var . Geçenlerde birşey dedi komşum yeni dogan çocuğuna eski giydirme nedeni söyledide aklıma gelmedi şimdibende aldimda aldim. Şimdi bakınıyorum hangi bakim urunlerini alim diye mustela genelde daha iyi diyolar fikrin varmi bu konu hakkinda
Neden kilo mu almışlar acaba son aylarda kilo alınıyormuş galiba öyle mi?Ben de yaklaşmadan kıyafet almam diyordum ama dayanamadım bi gaz geldi aldım her şeyden4-5 tane hastane çıkışı, zıbın, tulum falan aldım yıkadım ütüledim dolaba dizdim gerisini de ihtiyaç olunca alırız artık. Şampuan ve pişik kremi de mustela aldım
benim çevremde bebek yok eskisini verecek ama annem benim hırkalarımı yeleklerimi saklamış onları giydiricem inşallah kızıma
Kendime de pijama ve gecelik aldım ama biraz pişman oldum çünkü ağustos annelerinde okumuştum galiba birkaç hafta önce aldıkları şeyler şimdi olmuyormuş bazı kişilere
Evet kilodan galibaNeden kilo mu almışlar acaba son aylarda kilo alınıyormuş galiba öyle mi?
Ben de daha hicbir şey almadım. Ne zaman alacağımı da bilmiyorum.Hiçbir şey almadım desembir de Allah nasip ederse haftaya çalışmaya başlayacağım,nasıl alacaksam Erkenden almak istemiyorum ben şahsen canım ya ,bana daha erken geliyor açıkçası
Canım uçakla gittik istanbuldan sivasa ilk önce sonra ordan tokata otobüsle geçti 6 saat buldu hep yOldaa valla yoruldum hatta bir kezde ağladımCanım nerden tokata gittin kaç saatlik yola gittin yani
Ya musteleda göz yakıyo alerji yaptı diye hep şikayet etmişlerdi almaktan ben vazgeçtim. Bende picama aldim biraz büyük aldim zaten doğumdan sonra 10 kilo hemen gidiyo zaten belden ayarlanabilen lastigi oluyo sorun yapmaBen de yaklaşmadan kıyafet almam diyordum ama dayanamadım bi gaz geldi aldım her şeyden4-5 tane hastane çıkışı, zıbın, tulum falan aldım yıkadım ütüledim dolaba dizdim gerisini de ihtiyaç olunca alırız artık. Şampuan ve pişik kremi de mustela aldım
benim çevremde bebek yok eskisini verecek ama annem benim hırkalarımı yeleklerimi saklamış onları giydiricem inşallah kızıma
Kendime de pijama ve gecelik aldım ama biraz pişman oldum çünkü ağustos annelerinde okumuştum galiba birkaç hafta önce aldıkları şeyler şimdi olmuyormuş bazı kişilere
Sıvının 10mm geçmemesi gerekiyor diye biliyorum. Sıkıntı yok demekki geçenlerde birkaç gün benim de çok yavaşladı hareketleri bu aralar daha iyi. Sağı solu belli olmuyor bu sıpalarınKızlae ben 25 haftalik hamileyim ama bebegim surekli hareket halinde degil hareket edince hissediyorum bazi gunler hiç etmiyo bazi gunler etsede bi iki tekme ve duruyo eskiden hareketliydi sizce neden durdu artik hareketleri beyinde sıvı toplamamiz 22 haftada ayrintilida 8.8mm cikmisti sınırda cikmisti yani onunlami alakali bilmiyom ama hareketsiz bi cocuk hatta sayayim gunluk diyorum tatli cikolata yiyorum su iciyorum sirt ustu uzaniyorum bana misin demiyo soluma sagima donup yatiyom yine yok o dereceki cogu zaman hamileligimi unutuyorum sizce neden sizlerde durumlar nasil
Benim previaydı şimdi normale döndü. 15 haftalıkken yoğun kanamam olmuştu. 5 hafta hep yattım. Sonra da yavaş yavaş kontrollü normalleşme diyelim. Normale döndüğü halde doktorum önlem amaclı iğneye hala devam ediyor ve uzun yürüyüş önermiyor.Kızlar aranızda plesenta previa olan varmı benim kanamaların sebebi bu gebelik rahatsızlığıymış fikir alışverişi için olan varmı bilmek isterim
Benim de plesenta aşşağı yaklaşmıştı ama 10 gün sonra yukarı çıktı çok şükür. Previa değil ama senin dedi doktor. Çok az leke gelmişti yine de. Senin de yukarı çıkar merak etme çok mu yaklaşmış yoksa yapışmamı var RahimeKızlar aranızda plesenta previa olan varmı benim kanamaların sebebi bu gebelik rahatsızlığıymış fikir alışverişi için olan varmı bilmek isterim
Arada molalar verir biraz yürürsen 5 saat çok uzun değil canımKızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Ben de dostum tek bi takım bile almadım dahaBen de daha hicbir şey almadım. Ne zaman alacağımı da bilmiyorum.
AA bende yarın alamaya gidiyordum biraz kendime biraz kızıma. Lohusa takımı ayrıca pijama takımı önden düğmeli e şimdi büyük beden mi almalıyım kaç beden büyük yaniBen de yaklaşmadan kıyafet almam diyordum ama dayanamadım bi gaz geldi aldım her şeyden4-5 tane hastane çıkışı, zıbın, tulum falan aldım yıkadım ütüledim dolaba dizdim gerisini de ihtiyaç olunca alırız artık. Şampuan ve pişik kremi de mustela aldım
Canım sen tecrübelisin sence pijama gecelik takımlarını kaç beden almalıyız kendi bedenimizden ne kadar büyükBen de dostum tek bi takım bile almadım daha
bende almadim hicbisey.daha cok var nasilsa tek seferde alicam herseyiniBen de dostum tek bi takım bile almadım daha
Valla bilmiyorum ki. ben normal bedenimden 2 beden büyük aldım şimdilik iyi ama son haftalarda ne olur bilmiyorum.AA bende yarın alamaya gidiyordum biraz kendime biraz kızıma. Lohusa takımı ayrıca pijama takımı önden düğmeli e şimdi büyük beden mi almalıyım kaç beden büyük yani
Sonra da giyilebilse iyi olur yaValla bilmiyorum ki. ben normal bedenimden 2 beden büyük aldım şimdilik iyi ama son haftalarda ne olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?