2. 3. Hamilelikte giyilirSonra da giyilebilse iyi olur ya
Lohusa takımı ise kendi bedenin olur muhtemelen canım ha bazen markaya göre de değişebiliyor kalıplar normal pijama takımı ise kendi bedeninden bir beden büyük olur çok ödemin şişin olmazsa ödemin şişliğin olursa da maksimum iki beden büyük ama şişler çekilince çok büyük olabilirCanım sen tecrübelisin sence pijama gecelik takımlarını kaç beden almalıyız kendi bedenimizden ne kadar büyük
Doğru diyorsun canım lohusa takımının önü hamileliğe uygun oluyor. O kilolu olsakta bedenimize uyar. Pijamayı da artık 1 beden büyük alalım şuan şişliğim yok da olur mu bilmem herkeste illa şişlik olucak diye birşey yok demiLohusa takımı ise kendi bedenin olur muhtemelen canım ha bazen markaya göre de değişebiliyor kalıplar normal pijama takımı ise kendi bedeninden bir beden büyük olur çok ödemin şişin olmazsa ödemin şişliğin olursa da maksimum iki beden büyük ama şişler çekilince çok büyük olabilir
Siz böyle söyledikçe korkuyorum ben de haftaya yolculuk yapacağımSelam kızlar nasılsınız ? Bende henüz bişey almadım bebeğim için. Hareketleri çok arttı özellikle geceleri fingir fingir zilliibirde kızlar çok ödemliyim elim ayağım felan geçen hafta memlekete gittim kızkardeşimin sözü oldu mecburen 8 saat otobus yolculuğu ayaklarımı hissetmiyordum artık şişlikten inek toynagı halt etmiş durumdaydı . Evin içinde gezinsem bile ayak bileklerim toynak resmen sizde de var mı Boyle durum ? 15 kilo almışım birde dahası da gelir diyom hayırlısıyla sağ salim alaydık bebeleri kucagımıza . Kendim için de iki tane pantolon aldım LCW den tişörtler felan kocamın tişörtlerini geçti
Ay canım ya çok almışsın 15 kilo ne demek tabi bu seni fazlasıyla zorlar. Geçmiş olsun. Şuan hala şişmi ayakların. Bende şişlik yok henüz olmadı yani.Selam kızlar nasılsınız ? Bende henüz bişey almadım bebeğim için. Hareketleri çok arttı özellikle geceleri fingir fingir zilliibirde kızlar çok ödemliyim elim ayağım felan geçen hafta memlekete gittim kızkardeşimin sözü oldu mecburen 8 saat otobus yolculuğu ayaklarımı hissetmiyordum artık şişlikten inek toynagı halt etmiş durumdaydı . Evin içinde gezinsem bile ayak bileklerim toynak resmen sizde de var mı Boyle durum ? 15 kilo almışım birde dahası da gelir diyom hayırlısıyla sağ salim alaydık bebeleri kucagımıza . Kendim için de iki tane pantolon aldım LCW den tişörtler felan kocamın tişörtlerini geçti
Yok canım kızkardeşimin hiç olmamıştı ama ben bildiğim ödem içindeydimDoğru diyorsun canım lohusa takımının önü hamileliğe uygun oluyor. O kilolu olsakta bedenimize uyar. Pijamayı da artık 1 beden büyük alalım şuan şişliğim yok da olur mu bilmem herkeste illa şişlik olucak diye birşey yok demi
Merhaba , İstanbuldamısınız, doktorunuzu öğrenebilirmiyim?
Kızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Benim kirpikler gayet iyi rimel sürünce daha da uzun oluyor gürBu defa doğumdan önce ipek kirpik taktırayım diyorum. Göz makyajına gerek kalmaz akma derdinden kurtulurumplanlı sezeryan candır
Bende kocamın tişörtlerin giyiyorumSelam kızlar nasılsınız ? Bende henüz bişey almadım bebeğim için. Hareketleri çok arttı özellikle geceleri fingir fingir zilliibirde kızlar çok ödemliyim elim ayağım felan geçen hafta memlekete gittim kızkardeşimin sözü oldu mecburen 8 saat otobus yolculuğu ayaklarımı hissetmiyordum artık şişlikten inek toynagı halt etmiş durumdaydı . Evin içinde gezinsem bile ayak bileklerim toynak resmen sizde de var mı Boyle durum ? 15 kilo almışım birde dahası da gelir diyom hayırlısıyla sağ salim alaydık bebeleri kucagımıza . Kendim için de iki tane pantolon aldım LCW den tişörtler felan kocamın tişörtlerini geçti
Korkma kız ben 34. Haftada uçakla gittik Almanya'ya toplam ucaj seyehati 4 saat sürdü , otobüs 6 saat sürdüSiz böyle söyledikçe korkuyorum ben de haftaya yolculuk yapacağımdaha önce de çok yaptım ama en son bir ay önceydi, pek ödem olmamıştı,bakalim haftaya ne olacak , çalışacağım şehre gideceğim.
15 kilo inşallah ödemdendir diyeyim ne ettin daha doğuma çok vargeri vermesi zor olur canım doktorun kızmıyor mu
Hadi çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versinYok canım kızkardeşimin hiç olmamıştı ama ben bildiğim ödem içindeydim
Ben 29 oldum canım, bende yarın akşam 13 saatlik bir yolculuğa çıkacağım. Bakalım nasıl olacakKızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
Canım bende de artık ayaklarda ödem başladı. Kilodan değil de zannımca, sıcak ve yorulmaktan diye düşünüyorum. Ben en son 10 kilo almıştım, ondan sonra tartıyı kaldırdım kutuyaSelam kızlar nasılsınız ? Bende henüz bişey almadım bebeğim için. Hareketleri çok arttı özellikle geceleri fingir fingir zilliibirde kızlar çok ödemliyim elim ayağım felan geçen hafta memlekete gittim kızkardeşimin sözü oldu mecburen 8 saat otobus yolculuğu ayaklarımı hissetmiyordum artık şişlikten inek toynagı halt etmiş durumdaydı . Evin içinde gezinsem bile ayak bileklerim toynak resmen sizde de var mı Boyle durum ? 15 kilo almışım birde dahası da gelir diyom hayırlısıyla sağ salim alaydık bebeleri kucagımıza . Kendim için de iki tane pantolon aldım LCW den tişörtler felan kocamın tişörtlerini geçti
Allah kolaylık versin canım. Selametle gidin inşallah. Bu yorgunluğun ardından bolca dinleneceğin zamanları da gelecek onları düşün moralini yüksek tut canımKızlar resmen bir haftadır hergün yavaş yavaş ev topluyorum. Yarın yola çıkıyoruz, ben hâlâ ev topluyorum, bitmek üzere.eşimde yardımcı olmuyor, bilgisayar başından kalkmıyor sağolsun. Kalkıp yardımcı olsa da toplamaktan daha beter ediyor, daha çok dağılıyor toplanacağına. Bende kızıp bıraktırıyorum, canına minnet oluyor. Karnım top gibi, eğil kalk, kutulara doldur kaplumbağa gibiyim. Karnımda bebek, yanımda kedim 13 saat yol nasıl olacak hiç bilmiyorum. Şu birkaç gün pek giremezsem haberiniz olsun, en müsait zamanda girip durumları bildiririm. Kendinize iyi bakın güzel anneler.
Valla öyle yapmaya çalışıyorum canım. Bir an önce kendi evime yerleşsem de bebeğimi beklesem diye gün sayıyorum.Allah kolaylık versin canım. Selametle gidin inşallah. Bu yorgunluğun ardından bolca dinleneceğin zamanları da gelecek onları düşün moralini yüksek tut canım
Esin biraz daha yardımcı olsa keşke .. gerçekten ben de eğilirken falan çok zorlanıyorum artık. Benim eşim de bu tarz durumlarda çok düşünceli olamıyor, sürekli söylemem gerekiyor, anlamıyorum ki düşünemiyor mu diyorum bazenValla öyle yapmaya çalışıyorum canım. Bir an önce kendi evime yerleşsem de bebeğimi beklesem diye gün sayıyorum.
Emannnn verilir gider yemem de fark eden bir durumum yok bol su içiyorum lakin ödemliyim . Doğumdan sonra kilo verilir gider ablasında da totalde 17.5 almıstım o gece 11 kg su gitmisti zaten sonra da emzirme felan derken gitmişti hepsi. Bunda baya ödemim oldu daha şimdiden hayırlısı bakalım . Eğer yolculuk otobus olacaksa ki ucak hariç her türlü yolculukta ayaklar toynak moda geçiyor malesef yolculuk sonrası duvara uzak bolca tek çözüm bu bol su felan hikayeSiz böyle söyledikçe korkuyorum ben de haftaya yolculuk yapacağımdaha önce de çok yaptım ama en son bir ay önceydi, pek ödem olmamıştı,bakalim haftaya ne olacak , çalışacağım şehre gideceğim.
15 kilo inşallah ödemdendir diyeyim ne ettin daha doğuma çok vargeri vermesi zor olur canım doktorun kızmıyor mu
Merhabalar 27 haftalığız bizde drum 2 saate bir yaparak gidersin dedi ama dönüşte 30 haftayı geçmiş olcak o yüzden riske atmak istemedim. 5 saatlik yoldu benimdeKızlar merhaba ben 26 haftalık hamileyim var mi aranızda bu haftalarda yolculuk yapacak olan 5 saatlik yol gidecegim korkuyorum biraz doktorlarınız ne diyor.
18 haftalıkken rahme sınır demişti dr adet olacakmış gibi his olursa kanama olursa hemen gel demişti 2 hafta yattım sürekli sonra yukarı çıktı. Kanama olabilir die uyarmıştı progestan hap ve iğne kullandım 1ay. Ağır iş ve ilişki kesinlikle yasak dediKızlar aranızda plesenta previa olan varmı benim kanamaların sebebi bu gebelik rahatsızlığıymış fikir alışverişi için olan varmı bilmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?