Şu an hastanedeyim dr bekliyorum inşallah bir şey çıkmazGecenlerde sanirim bana da oldu cok hareketli olup kendimi dinlemedigim zamanlardaydi galiba nasil diyim sanki sadece gobege degip kaciyor gibi tekmeden ziyade. Icini ferah tut canim allahin izniyle bir problem yoktur. Pozisyon itibari iledir.
Bidaki muanede herşey belli olur bence . 30 haftadan sonrası çok önemli
Canım ben de sana kendi sonucumu göndereyim .Doktor her iki üç kişide pıhtılaşma vardır sen tahlil yaptırdığın için biliyorsun dedi .Son343605 canım sonucum bu seninki ile aynı genler mi?
Benimde 1 hafta sonra 30 hafta olcam . Bakalım neler olcak inş herşey yolundadırBen bi dahaki kontrolde 27+5 olcam. Bakalim ne yapcak ne diycek doktor
Insallah canim bizi de haberdar et. Umarim guzel haberler alirsin icin rahatlar.Şu an hastanedeyim dr bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz
Canım egemen çok güzel bir isim bizde egemen olmasaydı egemen koyardım oğluma . Istersen bir düşünCanım bu konu benim hala kanayan yaram, ne zaman konu açılsa benim ağlamamla bitiyor.En son Mehmet koyup bırakıcam artık en güzeli.
Saydığın isimlerden ben olsam Asya koyardım bu arada, çok sevdiğim kız isimlerinden biridir, kulağa da hoş geliyor.
Diyemedim ben de ama hepinize iyi bayramlar kızlar.3 gündür yazlıktayım, 50+ faktör sürmeme ve plajda her yerimi full havluyla kapatmama rağmen yine acayip şekilde yanmayı başarabildim Ama yüzmek gerçekten çok iyi geliyor, yüzerken sanki hiç göbeğim yokmuş gibi hissediyorum
Çok sağ ol canım bebek iyiydi plesanta aşağıdaymış açıklık yok ama sınırda falanmış bir sürü şey iki dr baktı. Progestan verdi magnezyumu ihmal etme dedi eve gidiyorum şimdiInsallah canim bizi de haberdar et. Umarim guzel haberler alirsin icin rahatlar.
Benim de son ikisi. böylemiydi hatırlamıyorum ama heterezigot yazıyor sadece. Mutant ne oluyor peki canım. Oksapar kullanman şartSon343605 canım sonucum bu seninki ile aynı genler Mine’nin
Benim de mthfr’ler sadece heterezigot yazıyor. İnternetten araştırdım bu iki gen heterezigotsa oksapar kullanmaya gerek bile yokmuş ama benim doktor tüp bebek olduğu için her ihtimale karşı kullancan dedi. Canım senin baya genlerinde sıkıntı varmış iyiki de kullanıyorsun şükür ki çözümü varCanım ben de sana kendi sonucumu göndereyim .Doktor her iki üç kişide pıhtılaşma vardır sen tahlil yaptırdığın için biliyorsun dedi .Eki Görüntüle 2891161
Ben yaptırmadım cnm bir önceki hamileliğimde de yaptırmadım . Yani gerek duymadım bunda da memlekete yola gidicem diye yaptırmadım ne bileyim çok hamur işi tatlı aram yok zaten ama meyve bol tüketirim olursa ondan olur onu da yoğurt sütle dengelemeye çalışıyorum yani gerekli görmedim ailemde şeker olan da yok yaptırn arkdaslara saygım var tabiki .ben labaratuvar da çalışırken biyokimya Dr u kendi tanıdıklarına önermiyordu hep o aklıma geliyor sonra verdikleri şekerin 2 dilim tatlıya eşdeğer old vs görünce ne bileyim işte yaptırmadım oyle geçti gittiKızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızdaYaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
Iyi hadi gozun aydin canim. Rabbim vakti zamaninda saglikla yuzunu gostersin insallahÇok sağ ol canım bebek iyiydi plesanta aşağıdaymış açıklık yok ama sınırda falanmış bir sürü şey iki dr baktı. Progestan verdi magnezyumu ihmal etme dedi eve gidiyorum şimdi
Aklıma gelen ilk isimlerden biriydi canım ama kimseye beğendiremedim tabii. 9 ay karnımda çilesini her şeyini ben çekiyorum bir de isim beğendirmekle uğraşıyorum. Eşim de çocuk sanki savaş meydanına çıkacakmış gibi iddialı iddialı isimler söylüyor iyice daralıyorum. Geçen yine ağlattı beni, ağlamaya başlayınca da “Ben seni öylesine sinir etmek için söylemiştim yoksa o ismi koymayacağız tabii” dedi bir de özrü kabahatinden beterCanım egemen çok güzel bir isim bizde egemen olmasaydı egemen koyardım oğluma . Istersen bir düşün
Canım ilk oğlumda isim konusunda kavgamız bile oldu benim daha sonra pes ettim kesinlikle fikrimi dahi almiyolardi ailesi o kadar vericekti. Doğum zamanım geldi eşim o ciğlimi eziyetmi görünce bu isim konusunda anladimki senin hakkın sen çekiyosun o senin ciglikliklarini duyunca çok utandım dedi . Sen ne istiyosan o olsun dediAklıma gelen ilk isimlerden biriydi canım ama kimseye beğendiremedim tabii. 9 ay karnımda çilesini her şeyini ben çekiyorum bir de isim beğendirmekle uğraşıyorum. Eşim de çocuk sanki savaş meydanına çıkacakmış gibi iddialı iddialı isimler söylüyor iyice daralıyorum. Geçen yine ağlattı beni, ağlamaya başlayınca da “Ben seni öylesine sinir etmek için söylemiştim yoksa o ismi koymayacağız tabii” dedi bir de özrü kabahatinden beter
Cnaim benim de plasenta aşağıdaydi ama 19. Haftadan sonra hızlandı hareketleri , şükür birşeyin yokmuşYa çok tuhaf dün hiç hissetmedim Bugün belki 2-3 defa hafif hissettim korkuyorum da öyle bekliyim biraz daha dedim. Normalde tekmesi oldukça güçlüydü devam ederse öyle hastaneye gideceğim
Iyi hadi gozun aydin canim. Rabbim vakti zamaninda saglikla yuzunu gostersin insallah
Cnaim benim de plasenta aşağıdaydi ama 19. Haftadan sonra hızlandı hareketleri , şükür birşeyin yokmuşgecmisolsun
Bu 3 gündür bende çok hissetmiyorumGecenlerde sanirim bana da oldu cok hareketli olup kendimi dinlemedigim zamanlardaydi galiba nasil diyim sanki sadece gobege degip kaciyor gibi tekmeden ziyade. Icini ferah tut canim allahin izniyle bir problem yoktur. Pozisyon itibari iledir.
Çok geçmiş olsun banada plesenta previa teşhisi koydular benimkisi 1.5 cm yakınlıkta ve fazla dolaşmamalıyız her fırsatta uzan Rabbim sağlıkla kavuştursunÇok sağ ol canım bebek iyiydi plesanta aşağıdaymış açıklık yok ama sınırda falanmış bir sürü şey iki dr baktı. Progestan verdi magnezyumu ihmal etme dedi eve gidiyorum şimdi
Kaçıncı haftadasın canım belli bir haftadan sonra yukarı çıkmıyor diye biliyorum sanırım 24. HaftadanÇok sağolun kızlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah
Benimde 1 hafta sonra 30 hafta olcam . Bakalım neler olcak inş herşey yolundadır
Çok sağ ol canım bebek iyiydi plesanta aşağıdaymış açıklık yok ama sınırda falanmış bir sürü şey iki dr baktı. Progestan verdi magnezyumu ihmal etme dedi eve gidiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?