2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gecenlerde sanirim bana da oldu cok hareketli olup kendimi dinlemedigim zamanlardaydi galiba nasil diyim sanki sadece gobege degip kaciyor gibi tekmeden ziyade. Icini ferah tut canim allahin izniyle bir problem yoktur. Pozisyon itibari iledir.
Şu an hastanedeyim dr bekliyorum inşallah bir şey çıkmaz

Canım egemen çok güzel bir isim bizde egemen olmasaydı egemen koyardım oğluma . Istersen bir düşün

Insallah canim bizi de haberdar et. Umarim guzel haberler alirsin icin rahatlar.
Çok sağ ol canım bebek iyiydi plesanta aşağıdaymış açıklık yok ama sınırda falanmış bir sürü şey iki dr baktı. Progestan verdi magnezyumu ihmal etme dedi eve gidiyorum şimdi

Canım ben de sana kendi sonucumu göndereyim .Doktor her iki üç kişide pıhtılaşma vardır sen tahlil yaptırdığın için biliyorsun dedi .Eki Görüntüle 2891161
Benim de mthfr’ler sadece heterezigot yazıyor. İnternetten araştırdım bu iki gen heterezigotsa oksapar kullanmaya gerek bile yokmuş ama benim doktor tüp bebek olduğu için her ihtimale karşı kullancan dedi. Canım senin baya genlerinde sıkıntı varmış iyiki de kullanıyorsun şükür ki çözümü var

Kızlar hiç şeker yüklemesi yaptırmayan var mı aranızda Yaptırmadıysanız neden yaptırmadınız
Ben yaptırmadım cnm bir önceki hamileliğimde de yaptırmadım . Yani gerek duymadım bunda da memlekete yola gidicem diye yaptırmadım ne bileyim çok hamur işi tatlı aram yok zaten ama meyve bol tüketirim olursa ondan olur onu da yoğurt sütle dengelemeye çalışıyorum yani gerekli görmedim ailemde şeker olan da yok yaptırn arkdaslara saygım var tabiki .ben labaratuvar da çalışırken biyokimya Dr u kendi tanıdıklarına önermiyordu hep o aklıma geliyor sonra verdikleri şekerin 2 dilim tatlıya eşdeğer old vs görünce ne bileyim işte yaptırmadım oyle geçti gitti

Çok sağ ol canım bebek iyiydi plesanta aşağıdaymış açıklık yok ama sınırda falanmış bir sürü şey iki dr baktı. Progestan verdi magnezyumu ihmal etme dedi eve gidiyorum şimdi
Iyi hadi gozun aydin canim. Rabbim vakti zamaninda saglikla yuzunu gostersin insallah

Canım egemen çok güzel bir isim bizde egemen olmasaydı egemen koyardım oğluma . Istersen bir düşün
Aklıma gelen ilk isimlerden biriydi canım ama kimseye beğendiremedim tabii. 9 ay karnımda çilesini her şeyini ben çekiyorum bir de isim beğendirmekle uğraşıyorum. Eşim de çocuk sanki savaş meydanına çıkacakmış gibi iddialı iddialı isimler söylüyor iyice daralıyorum. Geçen yine ağlattı beni, ağlamaya başlayınca da “Ben seni öylesine sinir etmek için söylemiştim yoksa o ismi koymayacağız tabii” dedi bir de özrü kabahatinden beter

Canım ilk oğlumda isim konusunda kavgamız bile oldu benim daha sonra pes ettim kesinlikle fikrimi dahi almiyolardi ailesi o kadar vericekti. Doğum zamanım geldi eşim o ciğlimi eziyetmi görünce bu isim konusunda anladimki senin hakkın sen çekiyosun o senin ciglikliklarini duyunca çok utandım dedi . Sen ne istiyosan o olsun dedi

Ya çok tuhaf dün hiç hissetmedim Bugün belki 2-3 defa hafif hissettim korkuyorum da öyle bekliyim biraz daha dedim. Normalde tekmesi oldukça güçlüydü devam ederse öyle hastaneye gideceğim
Cnaim benim de plasenta aşağıdaydi ama 19. Haftadan sonra hızlandı hareketleri , şükür birşeyin yokmuş gecmisolsun

Son düzenleme:
Iyi hadi gozun aydin canim. Rabbim vakti zamaninda saglikla yuzunu gostersin insallah

Cnaim benim de plasenta aşağıdaydi ama 19. Haftadan sonra hızlandı hareketleri , şükür birşeyin yokmuş gecmisolsun

Çok sağolun kızlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah

Gecenlerde sanirim bana da oldu cok hareketli olup kendimi dinlemedigim zamanlardaydi galiba nasil diyim sanki sadece gobege degip kaciyor gibi tekmeden ziyade. Icini ferah tut canim allahin izniyle bir problem yoktur. Pozisyon itibari iledir.
Bu 3 gündür bende çok hissetmiyorum

Çok geçmiş olsun banada plesenta previa teşhisi koydular benimkisi 1.5 cm yakınlıkta ve fazla dolaşmamalıyız her fırsatta uzan Rabbim sağlıkla kavuştursun

Çok sağolun kızlar Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah
Kaçıncı haftadasın canım belli bir haftadan sonra yukarı çıkmıyor diye biliyorum sanırım 24. Haftadan

Benimde 1 hafta sonra 30 hafta olcam . Bakalım neler olcak inş herşey yolundadır

Ins cnm

Cok gecmis olsun. Neden olduki acaba bayram fln derken kenduni mi yordun? Bol bol dinlen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…