2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gunaydin kizlar. Baldir kasilmasi yasayan varmi. 3 gundur uykudan kasilma ile uyaniyorum. Magnesyumda kullaniyorum ama
Ben iki farklı magnezyum kullanıyorum ondan önce kasılma oluyordu yeterli gelmiyor olabilir sabah akşam mı içiyorsun günde bir adetmi eğer bir adetse ikiye çıkarmanı tavsiye ederim

Kızlar günaydın. Ya bu sabah kalktığımda iç çamaşırımi değiştirirken su gibi damlayan bir şey gördüm , bir iki damla damladı çok değildi ama. Ödüm koptu. Akıntı olabilir mı, normalde akıntım çok oluyor ama kıvamını bilmiyorum direk iç çamaşırımda gördüğüm için. Aksi gibi bir de yola çıktık hastaneye gitmem de şu an mümkün değil. Onun dışında anormal bir şey yok, hiç yaşayan oldu mu çok korkuyorum. Su gibi bu şekilde akıntı oluyor mu ya

Akıntını takip et canım, çamaşırını kontrol et sık sık. Kendini idrarını tutar gibi sıkınca akıntı duruyorsa önemli değildi sanırım. Çok kustuğumda olmuştu bana birkaç kere idrar sanmıştım hatta sonra bir daha olmadı. Akıntın bu şekilde devam ederse gittiğin yerde bir hastaneye başvur bence kontrol için.

Şu an kimseyi telaşa da vermek istemiyorum canım basit bir akıntıysa diye arabada kalabalık sayılırız çünkü. En yakın yerde tuvalete gireceğim tabiki .. acaba Allah korusun su falan gelse hisseder mıyım, çünkü ben elime ıslaklık gelene kadar hiç farketmedim bile. İnşallah normal akintidir ya

Canım korkma Allah esirgesin kötü bir şey yoktur inşallah. Eczane bulabilme ihtimalin varsa eczanelerde amniyotik pedler var onlardan alabilirsin, eğer Allah korusun gelen şey suysa rengi değişiyordu pedin.

Canım korkma Allah esirgesin kötü bir şey yoktur inşallah. Eczane bulabilme ihtimalin varsa eczanelerde amniyotik pedler var onlardan alabilirsin, eğer Allah korusun gelen şey suysa rengi değişiyordu pedin.
Tuvalete falan gittim herhangi bir ıslaklık yoktu canım. Galiba kuruntu yapmışım çok şükür bir anormallik yok şimdilik :)

Tuvalete falan gittim herhangi bir ıslaklık yoktu canım. Galiba kuruntu yapmışım çok şükür bir anormallik yok şimdilik :)
Aman çok şükür canım Kuruntu yapılmayacak gibi değil, hele bu haftalardan sonra her şey insana bir şeyin sinyali gibi geliyor, çok haklısın

Reactions: The
Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu, çok teşekkürler canım paylaştığın için.
İnşallah hiç gerek kalmaz

Ben de böyle bi durum yaşamıştım hemen doktoruma sordum canım. Amniyon sıvısı olma durumundan korkmuştum doktorum o sıvının gelmesi şakır şakır olur anlarsın zaten öyle bi durumu demişti. Tabi biz çok uç örnekleri düşündüğümüz için sızdırma vs ihtimali olabilir mi diye korkmuştum. Son haftalarda olma ihtimali varmış evet ama zaten son haftalarda doktor kontrol sıklığı da artıyo sızdırma bitme noktasına gelene kadar doktor bu durumu her halükarda fark eder bence. O yüzden akıntı olması normal aşırı olmadığı müddetçe he bir de arkadaşın dediği amniyon sıvısı ölçen pedler var eczanelerde ve medikallerde oluyomuş. Akıntı yoğunluğu farklı olursa o pedlerden alırım diye düşünmüştüm bende. Çünkü evham benim diğer adım

Canım ben de sana kendi sonucumu göndereyim .Doktor her iki üç kişide pıhtılaşma vardır sen tahlil yaptırdığın için biliyorsun dedi .Eki Görüntüle 2891161
Anladm canım aynı sonuçlar ben oğlumda 100 mg coraspin kullandm doktor önlem amaçlı vermisti kimyasal gebeliklerde ln dolayı test vs yoktu yani o zman 47 kiloydum Demekki faydda etti bundada kullandm ama 18 haftada kalbi durdu bundada 58 kiloydum Demekki doz yeterli gelmedi. Doktorların önlem amaçlı çoğu kişiye verdiğini biliyorum ama işte demek ki bir kaç kayıp yaşayınca testleri yaptırmak lazm..
Benim de son ikisi. böylemiydi hatırlamıyorum ama heterezigot yazıyor sadece. Mutant ne oluyor peki canım. Oksapar kullanman şart
Birisi heterizigot 4g/5g yazan. Diğeri için arkadaşın birisi hem anneden hem babadan gelmiş bu gen demişti tam olarak bilgim yok doktora gitmediğim için ama Bayram sonu gideceğim inşaallah

İnşallah ciddi bir şey değildir canım gittiğinde bi acilde muayene ol gelen sıvı amniyotik sıvıda kaçak varsa o da olabilir eğer bebeğin sıvısında azalma yoksa zaten değildir akıntıdır emin olmuş olursun için rahat eder

Yok canım tamamı gelmemiştir benim kendiliğinden gelmedi hastanede patlattılar ama epeyce idi Allah korusun amniyon sıvısı kaçağı olduğunda genelde idrar kaçırma ile karıştırılıp fark etmeden yavaş yavaş eksiliyor bebeğin sıvısından

Sen nasılsın canım ? Uzun zamandır göremiyordum biz de köye gitmiştik birkaç gündür ben de yoktum kızım hasta toparlanmayınca eve geldik dün hastanede yatırdılar şimdi iyi elhamdulillah

Sen nasılsın canım ? Uzun zamandır göremiyordum biz de köye gitmiştik birkaç gündür ben de yoktum kızım hasta toparlanmayınca eve geldik dün hastanede yatırdılar şimdi iyi elhamdulillah
Yaa çok geçmiş olsun canım hayırdır nesi vardı? ay çocuklar hasta olmasın bi de hamileyken ne kadar zorlanmışsındır kıyamam iyiymiş çok şükür daha da iyi olsun inşallah. Ben iyiyim canım çok fazla girmiyorum çok sayfa kaçırmış oluyorum. Ben son 1 aydır yoğun stres altındayım bebeğimin gelişimine de yansımış 3-4 gün geriden geliyormuş. Doktor çok önemsemiyoruz 3-4 günü ama beslenmene dikkat et dedi. Bende beslenmeme daha dikkat etmeye başladım stresi atlatmaya çalışıyorum..yavaş yavaş alışverişini yaptım. Eksikleri tamamlamaya çalışıyorum öyle işte.. kızlar stres bebeğe direk etki ediyo he önüne geçilebilecek bişey değil tabi ama hiç bişey bebeklerimizin sağlığından önemli değil en azından stresi kırmaya çalışalım

İshal kusması geçmiyordu canım dün serum verildi sabaha kadar anca sabaha karşı kusması durdu öyle taburcu olduk şükür kusmadı daha ishal halsizlik uyku hali devam ediyor maalesef inşallah onlar da geçer yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…