Canim sabah uyaninca benimde oluyor. Birsey aktigini farkediyorum islaklkk la beraber beyaz akinti oluyor. Dedigin gibi bazen 1 2 damla bazen biraz daha fazla goruyorumKızlar günaydın. Ya bu sabah kalktığımda iç çamaşırımi değiştirirken su gibi damlayan bir şey gördüm , bir iki damla damladı çok değildi ama. Ödüm koptu. Akıntı olabilir mı, normalde akıntım çok oluyor ama kıvamını bilmiyorum direk iç çamaşırımda gördüğüm için. Aksi gibi bir de yola çıktık hastaneye gitmem de şu an mümkün değil. Onun dışında anormal bir şey yok, hiç yaşayan oldu mu çok korkuyorum. Su gibi bu şekilde akıntı oluyor mu ya
Salgın mı var acaba. Çok geçmiş olsun canım ya valla Rabbim bir an önce şifa versin. Ev yoğurdu yerse yedir ayranını falan içir. Bağırsakları toplanır probiyotikle. Çocuğa da böyle durumda onu ye su iç falan demek zor Allah beterinden saklasın tabi de yine de insan zorlanır.İshal kusması geçmiyordu canım dün serum verildi sabaha kadar anca sabaha karşı kusması durdu öyle taburcu olduk şükür kusmadı daha ishal halsizlik uyku hali devam ediyor maalesef inşallah onlar da geçer yavaş yavaş
Aynen artık evde ishalini durdurmaya çalışacağım inşallah toparlanır artık canımSalgın mı var acaba. Çok geçmiş olsun canım ya valla Rabbim bir an önce şifa versin. Ev yoğurdu yerse yedir ayranını falan içir. Bağırsakları toplanır probiyotikle. Çocuğa da böyle durumda onu ye su iç falan demek zor Allah beterinden saklasın tabi de yine de insan zorlanır.Sen de kendine dikkat et sana bulaşmasın
Çok geçmiş olsun banada plesenta previa teşhisi koydular benimkisi 1.5 cm yakınlıkta ve fazla dolaşmamalıyız her fırsatta uzan Rabbim sağlıkla kavuştursun
Eyvah eyvah 28 haftalığım ilki normal doğumdu bu böyle olursa normal doğumda yapamamKaçıncı haftadasın canım belli bir haftadan sonra yukarı çıkmıyor diye biliyorum sanırım 24. Haftadan
Ins cnm
Cok gecmis olsun. Neden olduki acaba bayram fln derken kenduni mi yordun? Bol bol dinlen cnm
Geçmiş olsunİshal kusması geçmiyordu canım dün serum verildi sabaha kadar anca sabaha karşı kusması durdu öyle taburcu olduk şükür kusmadı daha ishal halsizlik uyku hali devam ediyor maalesef inşallah onlar da geçer yavaş yavaş
Çok sağol canımGeçmiş olsun
İnşallah canım aynen, doğum zamanına kadar böyle şeylerle muhatap olmayız umarımBilmiyordum böyle bir şey olduğunu, çok teşekkürler canım paylaştığın için.
İnşallah hiç gerek kalmaz
Canim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.Kizlar tam anlatabilirmiyim bilmiyorum ama. Kasik bitimi varya hani bacak arasi dedigimiz yerler bazen oralar agriyor. Sizede oldugu oldumu acaba. Bugun disari ciktik araba ile 5 6 kez in bin yaptim o sebeple mi bilmiyirum ama yururken o kemiklerin birlrsme yerleri agriyor gibiydi ufak adimlar attim o sebeple.
Aa ilk defa duyuyorum. Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin. Herzaman degilde bir iki kez oldu.Canim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.
Bir şey olmaz inşallah canım arada benim de oluyor aynı yerde. Yorulmussam, çok yurumussem falan :)Kizlar tam anlatabilirmiyim bilmiyorum ama. Kasik bitimi varya hani bacak arasi dedigimiz yerler bazen oralar agriyor. Sizede oldugu oldumu acaba. Bugun disari ciktik araba ile 5 6 kez in bin yaptim o sebeple mi bilmiyirum ama yururken o kemiklerin birlrsme yerleri agriyor gibiydi ufak adimlar attim o sebeple.
Evet canim yurumussem cok oturup kalktiysam fln oluyor. Bu ara farkettim onuda cok sık olmuyorBir şey olmaz inşallah canım arada benim de oluyor aynı yerde. Yorulmussam, çok yurumussem falan :)
Uzun sure yurudugumde veya merdiven ciktigimda oluyor bendeKızlar sizde yürürken bebeğiniz alt tarafa çok baskı yapıyor mu . Resmen yürüyemiyorum öyle olunca
Evet çok yürüyünce oluyor bende ya da dışarı çıkıp sandalye üzerinde çok oturduysamKızlar sizde yürürken bebeğiniz alt tarafa çok baskı yapıyor mu . Resmen yürüyemiyorum öyle olunca
Aynen dun sandalye ustunde oturdum kemiklerim bile agridi. Kuyruk sokumum dahilEvet çok yürüyünce oluyor bende ya da dışarı çıkıp sandalye üzerinde çok oturduysam
Içim rahatladı ya . Çok endişe ediyordumEvet çok yürüyünce oluyor bende ya da dışarı çıkıp sandalye üzerinde çok oturduysam
Evet canım ben de bir hafta önce buraya sormuştum hatta :) normal diye düşünüyorum ben artık böyle şeyler:))Evet canim yurumussem cok oturup kalktiysam fln oluyor. Bu ara farkettim onuda cok sık olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?