2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canim sabah uyaninca benimde oluyor. Birsey aktigini farkediyorum islaklkk la beraber beyaz akinti oluyor. Dedigin gibi bazen 1 2 damla bazen biraz daha fazla goruyorum

Reactions: The
Salgın mı var acaba. Çok geçmiş olsun canım ya valla Rabbim bir an önce şifa versin. Ev yoğurdu yerse yedir ayranını falan içir. Bağırsakları toplanır probiyotikle. Çocuğa da böyle durumda onu ye su iç falan demek zor Allah beterinden saklasın tabi de yine de insan zorlanır. Sen de kendine dikkat et sana bulaşmasın

Kizlar tam anlatabilirmiyim bilmiyorum ama. Kasik bitimi varya hani bacak arasi dedigimiz yerler bazen oralar agriyor. Sizede oldugu oldumu acaba. Bugun disari ciktik araba ile 5 6 kez in bin yaptim o sebeple mi bilmiyirum ama yururken o kemiklerin birlrsme yerleri agriyor gibiydi ufak adimlar attim o sebeple.

Aynen artık evde ishalini durdurmaya çalışacağım inşallah toparlanır artık canım

Bilmiyordum böyle bir şey olduğunu, çok teşekkürler canım paylaştığın için.
İnşallah hiç gerek kalmaz
İnşallah canım aynen, doğum zamanına kadar böyle şeylerle muhatap olmayız umarım

Bu arada bugün yine Prilam bırakma denemesi yaptım ve çok şükürrrrrrr şu ana kadar hiçbir sıkıntım olmadı. Öğlen bir ara hafif bulanır gibi oldu, bir şeylerle uğraşınca o da geçti gitti. 9 ay bulanacak diye kabullenmiştim artık ama bugün böyle geçince çok mutlu oldum. Sanırım biraz da psikolojikmiş, burada her şeye annem bakıyor, ev kalabalık curcuna filan hiç bulantı aklıma gelmedi o yüzden

Canim benim de aynı bölgede ağrılarım vardı.sadece hareket ettiğimde ağrı oluyordu. Hala devam ediyor. Kemik iligi ödemi cikti. Hamileliği bağlı geçici osteoporoz. Ağrıların devam ederse ve artarsa hemen ortopediye gitmeni tavsiye ederim. Ben şu an yataktan kalkamıyorum. Yürümek yasak. Zor bir süreç hem psikolojik hem fizikten. Umarim ayni rahatsızlık değildir.

Aa ilk defa duyuyorum. Cok gecmis olsun canim. Allah sifa versin. Herzaman degilde bir iki kez oldu.

Bir şey olmaz inşallah canım arada benim de oluyor aynı yerde. Yorulmussam, çok yurumussem falan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…