Benimde ilki normal doğumdu ama bu sefer zorunlu sezeryan olucam önemli olan sağlıkla olsun insanlar bebeklerimizde bizde sağlıkla kavuşalımEyvah eyvah 28 haftalığım ilki normal doğumdu bu böyle olursa normal doğumda yapamam
Yaaa doktorun mu dedi sezeryan olur diye? Yukarı çıkar inşallah.Benimde ilki normal doğumdu ama bu sefer zorunlu sezeryan olucam önemli olan sağlıkla olsun insanlar bebeklerimizde bizde sağlıkla kavuşalım
Evet canım sende plesenta previa olarak araştırırsan aslında ciddi bir konu sezeryanıda biraz farklı oluyormuş ayrıyetten plesentayı ayırmak gerekiyormuş inşallah çıkar canım yukarı ama bol bol dinlen uzan ayakta çok dolaşmamaya çalış ben plesenta previa doğum hikâyelerini okumuş bulundum işin ciddiyetini fark ettimYaaa doktorun mu dedi sezeryan olur diye? Yukarı çıkar inşallah.
Allah’ım sezeryan olmak hiç istemiyorum sen koru hayırlısını ver
Evet canım sende plesenta previa olarak araştırırsan aslında ciddi bir konu sezeryanıda biraz farklı oluyormuş ayrıyetten plesentayı ayırmak gerekiyormuş inşallah çıkar canım yukarı ama bol bol dinlen uzan ayakta çok dolaşmamaya çalış ben plesenta previa doğum hikâyelerini okumuş bulundum işin ciddiyetini fark ettim
Baya yüksek çıkmış canım ya . Ewt mecbur diyet . O kadar korkma alışıyorsun bi nevi sağlıklı beslenmeKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 lık kutuyu içince mahfetti beni kafamı zor taşıdım içtikten sonraki kan sonucımda 220 çıkmış yükleme sonrası yani şimdi banadamı diyet verirler
Benim 1.saat sonu 170Kızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 lık kutuyu içince mahfetti beni kafamı zor taşıdım içtikten sonraki kan sonucımda 220 çıkmış yükleme sonrası yani şimdi banadamı diyet verirler
Canım etlıkte riskli gebelık bolumu var oraya randevu alabilrsinKızlar merhaba öncelikle Hayırlı Bayramlar Allah kestiğiniz kurbanları kabul etsin.simdi gelelim soruma;
Ben şimdi kadın doğum doktoruna randevu alacağım ama hangi bölüme alacağımı bilemedim bu pıhtılaşma sonucunu gösterip hangi tedavi uygulanacağı ile ilgili infertilite mi almam gerekiyor diğerleri hep gebeler için bilemedim hangisine alacağını Etlik Zübeyde Hanım'a gideceğim Allah izin verirse birde tek onunla kalmayıp özele de gideceğim Ankara'da bu konuda uzman bildiğiniz doktor varsa ismini yazar mısınız? Teşekkür ederim
Ahh bennnn...Gunaydin kizlar. Baldir kasilmasi yasayan varmi. 3 gundur uykudan kasilma ile uyaniyorum. Magnesyumda kullaniyorum ama
Çok gecmıs olsn canım baska sehrin havasından suyundan olabılır. 2-3 hafta onxe oğlumda aynıydı ama bız uykusan kusarak uyandık bı kere kusma durunca tekrarlamıyo şükürSen nasılsın canım ? Uzun zamandır göremiyordum biz de köye gitmiştik birkaç gündür ben de yoktum kızım hasta toparlanmayınca eve geldik dün hastanede yatırdılar şimdi iyi elhamdulillah
Üniversite hastanelerinde perinatoloji bölümü olan hastanelerde takip ediliyormuş2 hafta sonra iyi bir doktora randevu aldım bakalım ne diyecek. Çok canım sıkıldı
Hep yatıyorum özellikle yemek hazırlayamıyordum aparatif yiyordum nasıl olacak bakalımBenim 1.saat sonu 170
2.saat sonu 150 cikti
1.saat sonu 180 alti
2.saat sonu 155 alti mi ne olmasi isteniyormus.
Beni dahiliyeye sevk etti. Hamurisi tatli karisik meyve vs yok dikkat ediceksin dedi. 2 saatte bir yiceksin. Haftada bir de sekerimi olcup haber veriyorum.
Okumamakta fayda var. Benim de previaydı yukarı çıktı çok şükür. Senin dediğin pırlantanın yapışma durumu. Her previa yapışacak diye bir durum yok düşük ihtimal ama tehlikeli. Geçen kontrolde bana da dedi doktorum previa olunca sezeryanda bizi zorluyor diye. Sağlıkla doğsunlar da doğum şekli hiç önemli değil bence. Amaç bebeği sağlıkla dünyaya getirmek. Bazen çevre baskısı falan amaçtan şaşıyor insan. Uyuz oluyorum şu normal mi sezeryan mı olayına. Tek gerçek var sağlık mı? Sorulacak tek soru bu olmalı.Evet canım sende plesenta previa olarak araştırırsan aslında ciddi bir konu sezeryanıda biraz farklı oluyormuş ayrıyetten plesentayı ayırmak gerekiyormuş inşallah çıkar canım yukarı ama bol bol dinlen uzan ayakta çok dolaşmamaya çalış ben plesenta previa doğum hikâyelerini okumuş bulundum işin ciddiyetini fark ettim
Teşekkür ederim canım probiyotik zinco antibiyotik ne kullanmadık ki düzelmedi çocuk neyse ki hastanede kusmasını durdurdular ishali de düzelir inşallahÇok gecmıs olsn canım baska sehrin havasından suyundan olabılır. 2-3 hafta onxe oğlumda aynıydı ama bız uykusan kusarak uyandık bı kere kusma durunca tekrarlamıyo şükürSanırım salgın var((( dr bıze reflör önermıstı onu kullandık 2-3 gun hemen gecti
Okumamakta fayda var. Benim de previaydı yukarı çıktı çok şükür. Senin dediğin pırlantanın yapışma durumu. Her previa yapışacak diye bir durum yok düşük ihtimal ama tehlikeli. Geçen kontrolde bana da dedi doktorum previa olunca sezeryanda bizi zorluyor diye. Sağlıkla doğsunlar da doğum şekli hiç önemli değil bence. Amaç bebeği sağlıkla dünyaya getirmek. Bazen çevre baskısı falan amaçtan şaşıyor insan. Uyuz oluyorum şu normal mi sezeryan mı olayına. Tek gerçek var sağlık mı? Sorulacak tek soru bu olmalı.
Anladm canım aynı sonuçlar ben oğlumda 100 mg coraspin kullandm doktor önlem amaçlı vermisti kimyasal gebeliklerde ln dolayı test vs yoktu yani o zman 47 kiloydum Demekki faydda etti bundada kullandm ama 18 haftada kalbi durdu bundada 58 kiloydum Demekki doz yeterli gelmedi. Doktorların önlem amaçlı çoğu kişiye verdiğini biliyorum ama işte demek ki bir kaç kayıp yaşayınca testleri yaptırmak lazm..
Birisi heterizigot 4g/5g yazan. Diğeri için arkadaşın birisi hem anneden hem babadan gelmiş bu gen demişti tam olarak bilgim yok doktora gitmediğim için ama Bayram sonu gideceğim inşaallah
Evet herkeste farklı seyredebiliyormuş hikayelerden de anladığım Rabbim en kolay şekilde sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin inşallahOkumamakta fayda var. Benim de previaydı yukarı çıktı çok şükür. Senin dediğin pırlantanın yapışma durumu. Her previa yapışacak diye bir durum yok düşük ihtimal ama tehlikeli. Geçen kontrolde bana da dedi doktorum previa olunca sezeryanda bizi zorluyor diye. Sağlıkla doğsunlar da doğum şekli hiç önemli değil bence. Amaç bebeği sağlıkla dünyaya getirmek. Bazen çevre baskısı falan amaçtan şaşıyor insan. Uyuz oluyorum şu normal mi sezeryan mı olayına. Tek gerçek var sağlık mı? Sorulacak tek soru bu olmalı.
Maşallah maşallahSlm kızlar bende bugün 30+0 olduk doktora gittim bebeğim şükür iyi yine kilolar almış başınıgeçen 2 hafta önce 82,700 düm
Bugün 84,300 olmuşum
Bebeğin kilosu 1,532 kgram boyu 34 cm. Boyu kısa mi ne anlamadım normal dedi herşey başı aşağıda yüzü dönüktü sıkıntı yoktu yani şükür suyu da şükür iyidi , boğmaca aşısını da oldum bitti bugün randevum
Sağol canım inşallah yanlış ölcmustur yada ben yanlış anlamışımdirMaşallah maşallahboyu 34 değildir yanlış ölcmustur
Ben ultrason kağıdına baktım plasenta posterior falan yazıyor previa olmayabilir belki olsa da bende baya yorum okudum çoğu insan sıkıntı yaşamamış bir iki istisna dışında umarım biz de şanslılardan oluruzÜniversite hastanelerinde perinatoloji bölümü olan hastanelerde takip ediliyormuş
Sağ Salim gelsin minnoşun canımSlm kızlar bende bugün 30+0 olduk doktora gittim bebeğim şükür iyi yine kilolar almış başınıgeçen 2 hafta önce 82,700 düm
Bugün 84,300 olmuşum
Bebeğin kilosu 1,532 kgram boyu 34 cm. Boyu kısa mi ne anlamadım normal dedi herşey başı aşağıda yüzü dönüktü sıkıntı yoktu yani şükür suyu da şükür iyidi , boğmaca aşısını da oldum bitti bugün randevum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?