2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benim gideceğim sağlık ocağı bizde boğmaca aşısı yok dedi, siz nerede yaptırdınız acaba?

İnşallah canım evet çeşitleri de var sanırım

Bebek plasentasının rahmin arka duvarına yerleşmesine plasenta posterior adı verilir. Posterior plasenta tamamen normal bir yerleşim bölgesidir. Ne anne adayı ne de bebek açısından riskli bir durum oluşturmaz.

Maşallah inşallah seninkinde bir sıkıntı yok görünüyor

Maşallah canım

Canım etlıkte riskli gebelık bolumu var oraya randevu alabilrsin Bnde orada yaptrmıstm tahlıllerımı ve özelde de aydan asyalı biri ‘yi tavsıye ederm. İşinin ehlı ve insanı ferahlatan bı yonu var.
Tamam canım teşekkür ederim orayı düşündüm ama gebe olmadığım için tereddüdte kalmıştım eğer ki bakıyorlarsa oraya gitmem daha mantıklı teşekkür ederim.

Anladm canım teşekkür ederim. Benim paı denen gende heterizigot mthr677 dede homozigot mutand yazıyor sanırım baya etkiliyor beni
Ablamın birisi düşük yaşadı ama hepsininde iki tane çocuğu var benim kadar sıkıntı yasamadilar.

Kızlar slm ayaklarımda şişlik oluyor artık akşama işte sandalyede tabi akşam ağrısını çekiyorum sizde durum ne rapor zamanım gelsin diye gün sayar oldum

Kızlar slm ayaklarımda şişlik oluyor artık akşama işte sandalyede tabi akşam ağrısını çekiyorum sizde durum ne rapor zamanım gelsin diye gün sayar oldum

Canım benim de artık bileklerime bastırınca iz kalacak kadar ayaklarımda ödem oluyor. Ayaklarım büyümüş hatta geçen seneki yazlık ayakkabıları giyemiyorum, anca sandalet ya da spor ayakkabı. Bol bol su içmek lazım ama en iyisi ayakları havaya kaldırmak, daha iyi gelen bir şey yok benim için. Benim de sabah uyandığımda ayaklarımın altı ağrıyor sanki tüm gece yürümüşüm gibi. Sıcaklar da etkiliyor tabii, işyerinde ara ara kalkıp kısa yürüyüşler yaparsan koridorda filan biraz iyi gelebilir belki. Benim pc kasası alttaydı, ayaklarımı kasanın üzerine koyuyordum çalışırken sen de ayak altı destek aparatlarından filan edinebilirsin olmadı.

Bizde yok dedi, özel hastaneler yapabilir dedi, ben de anlamadım
Himm bende senden duyuyorum kız burda özel diye birşey yok alman vatandaşı da türk yada yabancı vatandaş ta ayni yerde muane olur doğurur ne gerekirse verirlir , bende Türkiye'de tetanoz hariç sanırım başka asi yapmamıştım

Canım hepimizde oluyor bende parmaklarda oliyor sabah el parmaklarımı sikamiyorm ağrıyor sinradan iniyor havası ayak parmakları öyle kalıyor sıcak basıyor yürüyünce ağrıyor az kaldı sabredelim insalalha cabucsk gelir rapor gunun ,

Aynen çok haklısın yani ilk çocuğumu normal doğurmama rağmen sanki sezeryrn olsam bana bakacaklar da , KV biryandan ameliyat olma zordur kim sana bakacak dio öbür gelinine bakmaktan kafayı bozmuştu , bende zaten dedim normal gelecek sıkıntı yok bakalım dedim doğdu bu seferde onu ye bunu ye sen çocuğa sur vermiyon bebek göğsünü almıyor ayy ne kadar negatif ya lohusayim hep kötü kötü enerji verirdi faydasida yoktu bana,birde refakatçi oldu ayağımın dbinde yatardı ne çocuğu elime verirdi nede çenesi susardi ne ben uyuyabilirdum nede diğer odada yatan eve geldim eşime dedim kesinlikle o bİrdaha gelmesin ben mi hastayım o mu anlamadım bana yardımcı olacağına elin refakatçi di yardımcı oluyor, Allah'tan bu ikinci dogumda yyurtdisinda dim kimsem yoktu ama yinede tek başıma eşim destek çıktı sezeryrn olmama rağmen 1 haftada ayaklandom işlerimi mecbur yapmak zorundadim stres sıkıntı içinde şükür sürüm kesilmedi geldi emzirdim çocuğumu gercekten böyle kafada olan yakinlar akrabalar huzur bozmaktan başka birşey yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…