2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet cnm bende koydum bugün bir koli buldum uzattım ama sabah kalkmak istemiyorum gece sıcak uyuyamıyorum klima çarpıyor işte şu 1 ay zor geçiçek belki Eylül biraz serinler ama artık mevsimlerde değişti allahım hakkımızda hayırlısı

İnşallah cnm ya allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın şu zamanlarımızı

Günaydın kızlar
Ben kontrole gittim bu gün. Boyu 39 cm, kilosu 1600 gr dedi. Suyu filan herşeyi güzel dedi. Sadece boynunda bir tur kordon var, şuan gevşek durumda. Sıkılaşabilir, gevşeyebilir şuanlık bir sıkıntı yok dedi. Doğum pozisyonu almak üzere, kafası aşağıda, poposu yukarıda dedi. Yüzünü göstermedi, kulağını gösterdi hanımefendi

Kordon sıkıntı yapar mı acaba kızlar ya? Çok hareketli benim kız, sürekli kıpır kıpır. Sıkar mı acaba kordonu? Böyle olan var mı aranızda?

İnşallah bi sıkıntı olmaz canım zıpırlar içerde fink fink dönüp duruyorlar

Merhaba hanımlar ne güzel minnoşlar büyüyor .Allaha emanet hepsi
Benim bir sorum var acaba kaçıncı haftadan sonra ayda iki kez doktora gideceğiz .Bende ara ara ağrı gibi sancı gibi gelip hiden pozisyon değiştirdiğimde geçen ağrılar oluyor .Bilmiyorum sizler de yaşıyor musunuz ?Hafta büyüyünce normal ama tedirgin ediyor yinede Böyle sanki sık sık artık doktora gitmek gerkiyor gibi geliyor

Galiba 32 den sonra falan daha sık gidiliyor canım

Merhaba kizlar. Bebisleri günden güne daha çok hissetmek müthis bir duygu degil mi? Sükür tattirana

Size bir sorum olacakti. Bebegin kiyafetleri normal deterjanla yikama taraftari degilim. Kokusunun zararli oldugunu artik herkes biliyordur. Fakat nötr deterjanlarla yikayinca da hiç kokmuyor. Yani illaki az da olsa biraz mis gibi bebek koksun istiyorum. Kisacasi zararsiz fakat güzel kokan deterjan arayisindayim. Bunun arastirmasini daha önce yapmis veya bilgisi olan var mi acaba? Bebek dogduktan sonra yine zararsiz ve güzel kokan sampuan, sabun ve yag olarak hangi markayi önerirsiniz? Biraz erken oldu belki bu soru ama ben yurtdisinda yasiyorum. Burda yasayan bütün akrabalarim memlekete gitti. Yani önerdiginiz ürünleri herkes dönmeden kolayca aldirabilirim

Herkese saglikli bir son trimester diliyorum

Allah korusun İNŞALLAH BIR SEY Olmaz. Bidaha ne zman kontrol verdi canım

Arkadaşlar göbekleriniz ne durumda bana sanki bu bir haftadır büyüdü gibi geldi kilomda artış yok tartıda ama göbek öne doğru gitti sanki bundan böyle böyle artacak mı sanki paytak yürüyormuşum gibi geldi psikoljik mi böyle hissettim acaba?sizde de böyle mi?

Canım eşim uni baby sıvı deterjanını ve yumuşatıcısını almış .Yıkamadan sonra ev bebek koktu .Bende duru bebek deterjanı aldım .içlerinde paraben boya alkol renklendirici yok yazıyor .Ben bunlarla kıyafetleri yıkadım .Henüz bebek kozmatik ürünleri almadım .

Benim yürüyüşum de istemsiz değişti. Penguen gibi yürüyorum

32den sonra canım 36ya kadar iki haftalık 36dan sonra haftalık takip yapılıyor yani kızımda öyle olmuştu

Maşallah canım minnoşa benim lise dün yüzünü göstermedi

Ama sen yine dikkat et eğer hareketlerinde azalma hissedersen doktora git muane ol inşallah bir sikinti çıkmaz

Devam ederse o kordon boynunda kalırsa sezeyrn de olabilirsin

Hayırlısı inşallah sağ salim dogurursun cnim inşallah düzelir kordon sıkışmaz akıllı olsun cimcime
Canim ben Türkiye'de değilim ama burda ben 25.haftadan sonra ayda iki defa randevu veriyorlar .Türkiye'de kız kardeism özele gittiği için oda bu son 30 .haftadan sonra 2 haftada 1 gitti doğuma kadar

Canim takip ettigim kadin dogumcularin paylasiminda bir cogunda dogumda boyunda kordon oluyor demekki sikinti olmuyor. Icini ferah tut allaha emanet et. Ama istemsiz bunu bende dusunuyorum yalan degil. Hatta yatakta kendi etrafimda dondukcede acaba diyirum surekli
Merhaba canim benim doktor kontrollerim en basindan beri hep 2 haftada 1 o yuzden ben bilmiyorum acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…