- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Bu sorunun cevabına bende ihtiyacim var cidden ilk gebeligim daha bisey almadim ne alinmali ne zaman alinmalı tecrubeliler marka vererek yardimci olsalar bizeAlışverişe başlayan arkadaşlar ilk ve en önemliler neler acaba?
Bende artık istemsizce penguenArkadaşlar göbekleriniz ne durumda bana sanki bu bir haftadır büyüdü gibi geldi kilomda artış yok tartıda ama göbek öne doğru gitti sanki bundan böyle böyle artacak mı sanki paytak yürüyormuşum gibi geldipsikoljik mi böyle hissettim acaba?sizde de böyle mi?
Valla canım aynı penguen gibi yürüyorum ben . Çok karnım şişti 9 aylık gibiyimArkadaşlar göbekleriniz ne durumda bana sanki bu bir haftadır büyüdü gibi geldi kilomda artış yok tartıda ama göbek öne doğru gitti sanki bundan böyle böyle artacak mı sanki paytak yürüyormuşum gibi geldipsikoljik mi böyle hissettim acaba?sizde de böyle mi?
Valla canım ufak şeyler kaldı benim. Bir tane 10 li hastane çıkışı aldim . 2 tane 5 li takım aldim . Zıbın falan aldim . Biberon emzik göğüs pompası . Kulodlu ped aldim . Bebek alt açma bezi aldim . Ağız mendili . Bebek çantası kendime picama .Bu sorunun cevabına bende ihtiyacim var cidden ilk gebeligim daha bisey almadim ne alinmali ne zaman alinmalı tecrubeliler marka vererek yardimci olsalar bize
Aynen ben yakında 30 oluyorumŞunun şurasında 32 pek bir şey kalmamış
Daha başlamadım alışverişeAlışverişe başlayan arkadaşlar ilk ve en önemliler neler acaba
Külotlu pedler kullanilabiliyomu acaba pijamanin altinda ben gecelik giymeyi dusunmuyorumda bi de kac gun kulotlu ped kullaniliyo acaba normal pede ne zaman geçiliyo ben hic bisey almadim bu arada süreklo sorun çiktigi icin bende saglikli haberini alayim alırım dedim 26 haftamdayim hala saglikli haberi gelmedi 1 hafta sonra kontrolum var orda belli olur yavaştan ondan sonra alirim artik zor olacak bana her sey bi arada almakValla canım ufak şeyler kaldı benim. Bir tane 10 li hastane çıkışı aldim . 2 tane 5 li takım aldim . Zıbın falan aldim . Biberon emzik göğüs pompası . Kulodlu ped aldim . Bebek alt açma bezi aldim . Ağız mendili . Bebek çantası kendime picama .
Alışverişe başlayan arkadaşlar ilk ve en önemliler neler acaba?
Canlar ilk ve en önemli en az iki hastane çıkışınız olsun bi ince bi kalın battaniye bebek bezi, ıslak mendil, pişik önleyici krem kullanacaksanız emzik ilk zamanlar tutmazsa sonradan tutmuyorlar biberon alacaksanız süt olmama ihtimaline karşın gaz yapmayan türden olsun bebek şampuanı elbette bulunduğunuz yerin sıcaklığına göre uzun veya kısa kollu zıbınlar alt açma örtüsü ilk zamanlar bebekler genelde altları açıldığı sıra kaka yapıyor çok kurtarıcı olacaktır emzirme örtüsü de hastane vs ortamında iyi oluyor sarılık, topuk kanı gibi kontrollere gideceğiz o durumlarda kullanılır bizim kızın işitme testini sürekli uyandığı için yaptıramıyorduk emziririken işitme testini yaptılar örtü kurtarıcı olmuştu bana diğer her şey bebek arabası vs zamanla alınırBu sorunun cevabına bende ihtiyacim var cidden ilk gebeligim daha bisey almadim ne alinmali ne zaman alinmalı tecrubeliler marka vererek yardimci olsalar bize
Ben özelde çalışıyorum, alacağım çalışabilir raporu inşallah. Mümkün olduğunca doğum sonrasına sarkıtmak, bebekle çok vakit geçirmek istiyorumAynen ben yakında 30 oluyorumBu arada sormuş olayım çalışan anneler 32-37 arası için çalışabilir raporu alacak mısınız ? Ben almayı düşünüyorum öğretmenim o zaman 15 Eylül gibi zorunlu ayrılmam gerekiyor ailelerden uzağız doğumdan sonra gelip bakacak kimsemiz yok en azından ikinci döneme kadar evde olmuş olurum
Külot bezler evet onu nasıl unuturum normal doğum yaptım iyi ki o tarz bir şey almışımValla canım ufak şeyler kaldı benim. Bir tane 10 li hastane çıkışı aldim . 2 tane 5 li takım aldim . Zıbın falan aldim . Biberon emzik göğüs pompası . Kulodlu ped aldim . Bebek alt açma bezi aldim . Ağız mendili . Bebek çantası kendime picama .
Öyle canım kızımda da 37ye kadar çalıştım zorlandım özellikle merdiven inip çıkmada ama doğum sonrası biraz daha evde kalmış oldum dediğin gibiBen özelde çalışıyorum, alacağım çalışabilir raporu inşallah. Mümkün olduğunca doğum sonrasına sarkıtmak, bebekle çok vakit geçirmek istiyorum
İnstagramda mühendisinoglu diye bir hesap var, orayı takip ediyorum. Kendi çocuğu için kullandığı ürünlerde çeşitli markaları inceliyor. Çoğu marka, bebek ürünü de olsa içeriğinde zararlı maddeler barındırabiliyor, bizim anlamamız çok zor, ben bu beyefendinin incelemelerine bakıp ona göre almayı düşünüyorum, sizlere de tavsiye ederim.Merhaba kizlar. Bebisleri günden güne daha çok hissetmek müthis bir duygu degil mi? Sükür tattirana
Size bir sorum olacakti. Bebegin kiyafetleri normal deterjanla yikama taraftari degilim. Kokusunun zararli oldugunu artik herkes biliyordur. Fakat nötr deterjanlarla yikayinca da hiç kokmuyor. Yani illaki az da olsa biraz mis gibi bebek koksun istiyorum. Kisacasi zararsiz fakat güzel kokan deterjan arayisindayim. Bunun arastirmasini daha önce yapmis veya bilgisi olan var mi acaba? Bebek dogduktan sonra yine zararsiz ve güzel kokan sampuan, sabun ve yag olarak hangi markayi önerirsiniz? Biraz erken oldu belki bu soru ama ben yurtdisinda yasiyorum. Burda yasayan bütün akrabalarim memlekete gitti. Yani önerdiginiz ürünleri herkes dönmeden kolayca aldirabilirim
Herkese saglikli bir son trimester diliyorum
Sıkılaştırirlar ama devlet hastanesi ise onlar pek önemsemiyor ben 7 aylıkken diğer kızıma ne zaman geliyim derdim bana derdi ağrı olursa ilacın biterse gel dediBen ayın 9 unda doktora gidicem en Son 10 unda gitmiştim suan 31. Haftadayım o zaman 34 olcam 34 e kadar sıklaştırmıyorlqr sanırım muayeneleri
Devlet değil medipol hastanesi özel hastane yaniSıkılaştırirlar ama devlet hastanesi ise onlar pek önemsemiyor ben 7 aylıkken diğer kızıma ne zaman geliyim derdim bana derdi ağrı olursa ilacın biterse gel dedibazıları var çok sorumsuz ilgisiz. Ben şuan senle aynıyım dün gittim muaneye ,bir digerki Termin 6 Ağustos da ilyani iki haftaya düştü artık muaneler
Canım vücut yapısıyla ilgili olabilir bence .Kiminin üç aylıkken 6aylık duruyor kiminin son aylarda iyice belirginleşiyor .İç karnın geniştir belkiSizin göbekleriniz büyüdü mü 31. Haftaya girdim ama herkes çok küçük göbeğin diyor bi türlü hamile gibi görünemedim ya
İçimde ayakta falan duruyor p zaman bacaklarıma doğru falan indi bacakları başka açıklaması yokCanım vücut yapısıyla ilgili olabilir bence .Kiminin üç aylıkken 6aylık duruyor kiminin son aylarda iyice belirginleşiyor .İç karnın geniştir belki( bunun ne olduğunu çözemedim ama böyle bir söylemde var )
Çok güzel maşallah kordon inşallah sorun olmaz bende bugün doktora gittim de 1060 gr ve 37 cm boy aynı şekilde kordonla sarmaşmıştı Allaha emanet çocuklarGünaydın kızlar
Ben kontrole gittim bu gün. Boyu 39 cm, kilosu 1600 gr dedi. Suyu filan herşeyi güzel dedi. Sadece boynunda bir tur kordon var, şuan gevşek durumda. Sıkılaşabilir, gevşeyebilir şuanlık bir sıkıntı yok dedi. Doğum pozisyonu almak üzere, kafası aşağıda, poposu yukarıda dedi. Yüzünü göstermedi, kulağını gösterdi hanımefendi
Kordon sıkıntı yapar mı acaba kızlar ya? Çok hareketli benim kız, sürekli kıpır kıpır. Sıkar mı acaba kordonu? Böyle olan var mı aranızda?
Benim dışardan belli oluyor artık dar giyinmişsem hele ama genelde bol giyiniyorum kilo aldığımı sananlar da oluyorSizin göbekleriniz büyüdü mü 31. Haftaya girdim ama herkes çok küçük göbeğin diyor bi türlü hamile gibi görünemedim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?