2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar belki saçma olacak ama şu sıralar inanılmaz duygusalim. Yıllar öncesinin olayları falan aklıma gelip birilerine sinirleniyorum, her şeye ulu orta ağlıyorum asla tutamıyorum kendimi. Hamileliğimde şimdiye dek böyle bir şey yaşamadım ya hormonlar şimdi mi depreşti anlamadım, normalde ilk zamanlar olur böyle şeyler galiba

Sizin göbekleriniz büyüdü mü 31. Haftaya girdim ama herkes çok küçük göbeğin diyor bi türlü hamile gibi görünemedim ya
Bana benimki çok büyüdü gibi geliyordu, taa ki dün Bergüzar Korelin 25 haftalık hamile resmini görene kadar Şimdi de acaba benim bebeğim küçük mü diye taktım, salı günü doktor randevumuz var, merakla bekliyorum

ho
hormonlardandir canim bana ilk baslarda cok olmustu simdi de biseye kirilirsam uzun sure kafaya takiyorum
evet onu bende gördüm ayni seyi düşünmüştüm benimki bu kadar değil diye sonra bi baktım benimkide büyümeye başlamış bide tepeden çekmiş daha büyük gözükmüş sanırım iyice çektiği poza göre büyük ya da küçük gözükebiliyor ..

Ben 1 aylık hamileyken var duygusallık sizde yaklaştı doğuma normal bence doğum korkusu nasıl bakicam endişesi öyle şeyler olabilir normal doğum mu yapacaksınız

Hamilelik + hassas bir döneminde de olabilirsin canım ben yıllardır ailemden uzağım onlardan ayrı geçirdiğİm ilk bayram değildi oysa ki kızım hastaydı oturdum ağladım bayram günü hüngür hüngür

Yaza gelen izinler yanıyor diye biliyorum canım öyle değil mi bizim de 28+5 bu hafta.. bende çalışmak istiyorum ama dr önermedi 32 de direk ayrıl dedi

Tek değilsin canım ben geçen seneden beri gurbettetim bir yanım eksik ama alıştım artık tadı yok bayramlarin

Yaza gelen izinler yanıyor diye biliyorum canım öyle değil mi bizim de 28+5 bu hafta.. bende çalışmak istiyorum ama dr önermedi 32 de direk ayrıl dedi
Bi arkadaşımın bitişi okulların açılışına denk geldiği için sıkıntı çıkarmadılar kabul ettiler eylülün 4ünde filan ayrılmıştı izne benim de Eylül’ün 15i gibi olacak yani okullar iki haftadır açılmış olacak umarım sıkıntı çıkarmazlar tamamı yaza denk gelse neyse de bilmiyorum ki bakalım nasıl olacak ?
Tek değilsin canım ben geçen seneden beri gurbettetim bir yanım eksik ama alıştım artık tadı yok bayramlarin
Öyle canım sağlık olsun ne yapalım

Ilk gebelikte 3 gün geçmiştim canım çünkü çok kanamam verdi

Canım detaylıya girmedinmi sen . Inş allahın izniyle herşey iyi olcak

Kizlar merhaba. Hamilelik oncesinde Merhaba ben uni babaynin detarjan ve yumusaticisini aldim hem cok kimyasal yok hemde cok guzel kokuyor aldiklarimi yikayip kaldirdim mis givi bebis koktu

Kızlar cuma günü bimede bebek ürünleri geliyor güzelse alırız belki biberon da var bizim bimde cam biberon fiyatı da uygun bir de bebek banyosu var kimse almamış fiyatı düşmüş

Bende oyleyim canim ilk haftalar vardi evet sonra gecmisti ama 1 haftadir fln surekli aglama modundayim. Gecen hafta esime cocukken bir komsumuz arkadasima toka almisti hediye, bi dahaki ay sana da alcam demisti ve almamisti onu anlatirken basladim aglamaya. Sonra hm de urun bakiyordum bir kadin torununu goremey9ince korkan ses tonu ile seslendi cocugu buldular ama ben aglamaktan kendime gelemedim. Dun de aski memnu nun final bolumunde Nihal, Besir i sorunca agladim

Kızlarr selamm
bugun evime dönebıldımbayramda fazlaca oturur pozısyonda ve arabada vakıt gecırdım pekte uzanamadım gebelıgımın ılk 5 ayı heyet raporuyla gecti 24 te de izne cıktm ama hıc bu kadar ayakta kalmamıstm Mınık mınık kasık agrım ve gebelıgın ilk haftaları gıbı bel agrm var
Normal midir ki? Dr a gitmem gerekir mi

Evet canım şu sıralar hassas bir dönemdeyim , taşınıyorum şehir değiştiriyorum belki o yüzden böyleyim biraz da

Dinlenince geçer belki

Demek ki yalniz değilmişim, içimden sürekli ağlamak geliyor inan ki. Bugün uykumdan bile ağlayarak uyandım, orda birilerine bir şeyleri dert yanıp ağlıyordum ve gerçekte de hüngür hüngür ağlıyormusum meğer. Bak bunu yazarken bile ağlıyorum gerçekten hayatımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum :))

Kızlar merhaba 28+2 günülk hamileyim ve ishal kusuntu oldum çok kötüyüm üstelik soğuk algınlığı da yaşıyorum bu durumu yaşayan varmı acile gitsem bşy yapabilirler mi çok korluyom hiç bşy yiyemiyorum yiyemediğim halde kusuyorum affedrsnz hem alttan su kaybediyom hem üstten boş mide de olunca su içemiyorum napmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…