2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben 1 aylık hamileyken var duygusallık sizde yaklaştı doğuma normal bence doğum korkusu nasıl bakicam endişesi öyle şeyler olabilir normal doğum mu yapacaksınız
Ben hiç böyle olmamıştım canım bilmiyorum. Bebekle ilgili hiç endişem yok halbuki ileriye dair ama içimde neler kopuyor bilmiyorum. Allah nasip ederse normal doğumu çok isterim tabiki

Doktora git canım muhakkak bir şeyler yaparlar, serum verirler. Bebek besinsiz kalır yoksa

Canım bence uzun uzun kalkmadan bir dinlen birkaç saat, geçmiyorsa bir doktora görün için rahatlasin

Ben hiç böyle olmamıştım canım bilmiyorum. Bebekle ilgili hiç endişem yok halbuki ileriye dair ama içimde neler kopuyor bilmiyorum. Allah nasip ederse normal doğumu çok isterim tabiki
Bende normal doğum istiyorum ama cesaret gelir heralde doğuma kadar nasipse tabi
Güzel müzikler dinle meditasyon yapsan
Calismiyorsan bu tarz şeyleri dene rahatlatır hem seni hem bebeği

Reactions: The
Bende normal doğum istiyorum ama cesaret gelir heralde doğuma kadar nasipse tabi
Güzel müzikler dinle meditasyon yapsan
Calismiyorsan bu tarz şeyleri dene rahatlatır hem seni hem bebeği
Sağol canım , stresli bir dönem geçiriyorum şehir değiştiriyorum. Ayriyeten çalışmaya başlayacağım pazartesi. Kısacası biraz üst üste geldi ama dediğin gibi rahatlamam lazım, bebek de etkileniyor çünkü

Doktora git canım muhakkak bir şeyler yaparlar, serum verirler. Bebek besinsiz kalır yoksa
Devlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyor

Serum verirler acile gidin

Canım geçen karşı apartmandan gelin çıktı, izlerken ona bile ağladım, normal bunlar Gerçi ben kendi evimden çıkarken de çok ağlamıştım, aklıma o geldi belki bilemiyorum, daha senemiz dolmadı anılarım taze diyedir belki

Serum alırsın canım, su kaybın dengelenir git bence de. Alttan muayene yapacaklarını sanmıyorum bu durumda ama olursa da bu kadar korkma. Ben de geçen mecburiyetten yaptırdım, rahatsız edici evet ama bebeğe bir zararı yok nasılsa.

Hazıralnıyom çıkıp gidicm cnm mecbur teşekkür ederim

Alttan muayenelik bı durum yok ki sanmıyorum canım.

Dinlenince geçer belki
İnşaAllah canım ya

Canım muhakkak git asıl sıkayetının bulantı ve ishal oldugunu belırt
Alttan bakmaları için sancım veya agrın var demen gerekır yoksa nıye baksınlar ki Hos benımde 20 haftalıkken baktılar bı sorun olmadı elhamdulillah çok susuz kalmssndir serum takarlar şifa olur inşaAllah

Ay sorma ben de ya o sahnede ağladım bihterin anne nasıl dayanacağım sahnesinde ağladım behlülün bihterin mezarı başında Behlül kaçar demesine ağladım
korkutmak istemem canım belki de yolculuk vs yordu yine de bi nst ye mi girsen sancı olup olmadığından emin olursun
Evet canım şu sıralar hassas bir dönemdeyim , taşınıyorum şehir değiştiriyorum belki o yüzden böyleyim biraz da
Aynen canım benim kızım da hasta yiyip içmiyordu şimdi iki lokma yemek yese ona ağlıyorum gülümsese ona ağlıyorum
Aman canım ihmal etme acile git bizi de haberdar et Allah şifa versin

Allah Allah doğuma kadar devlet hastanesine gittim doğuma kadar alttan muayene edilmedim canım öyle bir şey isterlerse kabul etmediğini söylersin iznin dışında yapamazlar zaten

turtless canim yorulunca bir iki defa benimde oldu bu yumurtlaliklarimin oldugu yerde aci gibi bir agri sonra hemen uyudum veya dinlenince de hafiflemisti diye hatirliyorum

Ben hayırlısıyla doğursaydım sağ salim modunu aldım bile cnm valla Bergüzar ı görünce kocama gösterdim bir ben değilmişim Boyle şişmiş kilo almış felan karnı da kocaman vs derken kendi kendimi teselli ettim .. kendim de kilo aldım ödemliyim karnım da kocaman oldu gören Dr una tekrar sor ikiz felan arkada bir bebe daha cıkmasın felan diyor şu 2 ay da geçseydi hayırlısıyla hayatımda bu rakamları görmemiştim daha .. ayrıca duygusallık hat safhada milletin evlilik teklifine ağlıyom bana noluyorsa mümkün olduğu kadar haber izlemiyorum 4 yaşında kızım var akşama kadar çizgi film uğur bocegi kral Şakir felan filan birde telefona kitapoku diye bi uygulama indirdim online roman okuyabilirsiniz kızlar geçenlerde Gülseren budaycıoğlunun kral kaybederse bitirdim kesinlikle okumanızı tavsiye ederim şimdi de madalyonun içi ne başladım

Canım geçmiş olsun inşallah iyi ilgilenirler senlen
Canım bu haftadan sonra çalışman seni yormaz mi zor olur zaten hormonların hassas düzenin değişiyor kendini yorma çok yorucu olur şehir değiştirmek ev vs. Birde belki aileden skraba komşulardan uzak Olcan , yeni hayat yeni çevre komşu belki o yüzden hormonlsr da iyice etkilenir zor tabi senin için hamilelik hormonlari zor ya bende sizler gibiyim bu tgim mutluyom adapte oldum tamam diyor gurbet işte, sonra başka gün bakıyorum yine kafa bozuk ailem yok tekim sevincimi yanyana kutlayamiyorm ancak telefonla zor yani umarım insalah bu hormonlar bizi deli etmez alisalim artık doğum olunca unuturuz bugunleri
Sıkıntı etme belki alttan muane etmezler çünkü kanama yok bebek büyük inşallah bebiş iyidir

Kızlar ayıptır söylemesi bende bu sabah vajinadan çıkan gazla uyandım hani diğer türlü gaz olsa insan ikinir kendini sıkar yapar , ama bu istemsizce oluyordu korktum ya şaşırdım hamilelikte olunca, inşallah birdaha olmaz bu ayımA kadar geldim ilk defa oldu , araştırdım gebelikte pelviks kanalları gevsiyor diye oluyormuş , zaten ilkiski desen enfazla 2 haftada 1 oluyor ağrılı oluyor yani öbür doğum sezeryrn hani vsjin bol değil , anlamadım , umarım inşallah cogslmaz bu sıkıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…