Ben hiç böyle olmamıştım canım bilmiyorum. Bebekle ilgili hiç endişem yok halbuki ileriye dair ama içimde neler kopuyor bilmiyorum. Allah nasip ederse normal doğumu çok isterim tabikiBen 1 aylık hamileyken var duygusallık sizde yaklaştı doğuma normal bence doğum korkusu nasıl bakicam endişesi öyle şeyler olabilir normal doğum mu yapacaksınız
Doktora git canım muhakkak bir şeyler yaparlar, serum verirler. Bebek besinsiz kalır yoksaKızlar merhaba 28+2 günülk hamileyim ve ishal kusuntu oldum çok kötüyüm üstelik soğuk algınlığı da yaşıyorum bu durumu yaşayan varmı acile gitsem bşy yapabilirler mi çok korluyom hiç bşy yiyemiyorum yiyemediğim halde kusuyorum affedrsnz hem alttan su kaybediyom hem üstten boş mide de olunca su içemiyorum napmalıyım
Canım bence uzun uzun kalkmadan bir dinlen birkaç saat, geçmiyorsa bir doktora görün için rahatlasinKızlarr selamm
bugun evime dönebıldımbayramda fazlaca oturur pozısyonda ve arabada vakıt gecırdım pekte uzanamadım gebelıgımın ılk 5 ayı heyet raporuyla gecti 24 te de izne cıktm ama hıc bu kadar ayakta kalmamıstm Mınık mınık kasık agrım ve gebelıgın ilk haftaları gıbı bel agrm var
Normal midir ki? Dr a gitmem gerekir mi
Bende normal doğum istiyorum ama cesaret gelir heralde doğuma kadar nasipse tabiBen hiç böyle olmamıştım canım bilmiyorum. Bebekle ilgili hiç endişem yok halbuki ileriye dair ama içimde neler kopuyor bilmiyorum. Allah nasip ederse normal doğumu çok isterim tabiki
Sağol canım , stresli bir dönem geçiriyorum şehir değiştiriyorum. Ayriyeten çalışmaya başlayacağım pazartesi. Kısacası biraz üst üste geldi ama dediğin gibi rahatlamam lazım, bebek de etkileniyor çünküBende normal doğum istiyorum ama cesaret gelir heralde doğuma kadar nasipse tabi
Güzel müzikler dinle meditasyon yapsan
Calismiyorsan bu tarz şeyleri dene rahatlatır hem seni hem bebeği
Devlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyorDoktora git canım muhakkak bir şeyler yaparlar, serum verirler. Bebek besinsiz kalır yoksa
Serum verirler acile gidinKızlar merhaba 28+2 günülk hamileyim ve ishal kusuntu oldum çok kötüyüm üstelik soğuk algınlığı da yaşıyorum bu durumu yaşayan varmı acile gitsem bşy yapabilirler mi çok korluyom hiç bşy yiyemiyorum yiyemediğim halde kusuyorum affedrsnz hem alttan su kaybediyom hem üstten boş mide de olunca su içemiyorum napmalıyım
Demek ki yalniz değilmişim, içimden sürekli ağlamak geliyor inan ki. Bugün uykumdan bile ağlayarak uyandım, orda birilerine bir şeyleri dert yanıp ağlıyordum ve gerçekte de hüngür hüngür ağlıyormusum meğer. Bak bunu yazarken bile ağlıyorum gerçekten hayatımda hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum :))
Devlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyor
Hazıralnıyom çıkıp gidicm cnm mecbur teşekkür ederimCanım geçen karşı apartmandan gelin çıktı, izlerken ona bile ağladım, normal bunlarGerçi ben kendi evimden çıkarken de çok ağlamıştım, aklıma o geldi belki bilemiyorum, daha senemiz dolmadı anılarım taze diyedir belki
Serum alırsın canım, su kaybın dengelenir git bence de. Alttan muayene yapacaklarını sanmıyorum bu durumda ama olursa da bu kadar korkma. Ben de geçen mecburiyetten yaptırdım, rahatsız edici evet ama bebeğe bir zararı yok nasılsa.
Alttan muayenelik bı durum yok ki sanmıyorum canım.Devlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyor
İnşaAllah canım yaDinlenince geçer belki
Canım muhakkak git asıl sıkayetının bulantı ve ishal oldugunu belırtDevlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyor
Ay sorma ben de ya o sahnede ağladım bihterin anne nasıl dayanacağım sahnesinde ağladım behlülün bihterin mezarı başında Behlül kaçar demesine ağladımBende oyleyim canim ilk haftalar vardi evet sonra gecmisti ama 1 haftadir fln surekli aglama modundayim. Gecen hafta esime cocukken bir komsumuz arkadasima toka almisti hediye, bi dahaki ay sana da alcam demisti ve almamisti onu anlatirken basladim aglamaya. Sonra hm de urun bakiyordum bir kadin torununu goremey9ince korkan ses tonu ile seslendi cocugu buldular ama ben aglamaktan kendime gelemedim. Dun de aski memnu nun final bolumunde Nihal, Besir i sorunca agladim
korkutmak istemem canım belki de yolculuk vs yordu yine de bi nst ye mi girsen sancı olup olmadığından emin olursunKızlarr selamm
bugun evime dönebıldımbayramda fazlaca oturur pozısyonda ve arabada vakıt gecırdım pekte uzanamadım gebelıgımın ılk 5 ayı heyet raporuyla gecti 24 te de izne cıktm ama hıc bu kadar ayakta kalmamıstm Mınık mınık kasık agrım ve gebelıgın ilk haftaları gıbı bel agrm var
Normal midir ki? Dr a gitmem gerekir mi
Aynen canım benim kızım da hasta yiyip içmiyordu şimdi iki lokma yemek yese ona ağlıyorum gülümsese ona ağlıyorumEvet canım şu sıralar hassas bir dönemdeyim , taşınıyorum şehir değiştiriyorum belki o yüzden böyleyim biraz da
Aman canım ihmal etme acile git bizi de haberdar et Allah şifa versinKızlar merhaba 28+2 günülk hamileyim ve ishal kusuntu oldum çok kötüyüm üstelik soğuk algınlığı da yaşıyorum bu durumu yaşayan varmı acile gitsem bşy yapabilirler mi çok korluyom hiç bşy yiyemiyorum yiyemediğim halde kusuyorum affedrsnz hem alttan su kaybediyom hem üstten boş mide de olunca su içemiyorum napmalıyım
Dinlenıyrm canım beklıyorm bakalım inşaAllah gecerCanım bence uzun uzun kalkmadan bir dinlen birkaç saat, geçmiyorsa bir doktora görün için rahatlasin
Allah Allah doğuma kadar devlet hastanesine gittim doğuma kadar alttan muayene edilmedim canım öyle bir şey isterlerse kabul etmediğini söylersin iznin dışında yapamazlar zatenDevlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyor
korkutmak istemem canım belki de yolculuk vs yordu yine de bi nst ye mi girsen sancı olup olmadığından emin olursun
Dinlenince geçiyorsa korkma canım mesela benim bel fıtığım var yorulunca mahvoluyorum belki senin de belinde rahatsızlık vardırAklım iyice karma karısık
asancı gibide değil azcık daha bekleyeyıp gideym olmazsa
Ben hayırlısıyla doğursaydım sağ salim modunu aldım bile cnm valla Bergüzar ı görünce kocama gösterdim bir ben değilmişim Boyle şişmiş kilo almış felan karnı da kocaman vs derkenBana benimki çok büyüdü gibi geliyordu, taa ki dün Bergüzar Korelin 25 haftalık hamile resmini görene kadarŞimdi de acaba benim bebeğim küçük mü diye taktım, salı günü doktor randevumuz var, merakla bekliyorum
Canım geçmiş olsun inşallah iyi ilgilenirler senlenKızlar merhaba 28+2 günülk hamileyim ve ishal kusuntu oldum çok kötüyüm üstelik soğuk algınlığı da yaşıyorum bu durumu yaşayan varmı acile gitsem bşy yapabilirler mi çok korluyom hiç bşy yiyemiyorum yiyemediğim halde kusuyorum affedrsnz hem alttan su kaybediyom hem üstten boş mide de olunca su içemiyorum napmalıyım
Canım bu haftadan sonra çalışman seni yormaz mi zor olur zaten hormonların hassas düzenin değişiyor kendini yorma çok yorucu olur şehir değiştirmek ev vs. Birde belki aileden skraba komşulardan uzak Olcan , yeni hayat yeni çevre komşu belki o yüzden hormonlsr da iyice etkilenir zor tabi senin için hamilelik hormonlari zor ya bende sizler gibiyim bu tgim mutluyom adapte oldum tamam diyor gurbet işte, sonra başka gün bakıyorum yine kafa bozukSağol canım , stresli bir dönem geçiriyorum şehir değiştiriyorum. Ayriyeten çalışmaya başlayacağım pazartesi. Kısacası biraz üst üste geldi ama dediğin gibi rahatlamam lazım, bebek de etkileniyor çünkü
Sıkıntı etme belki alttan muane etmezler çünkü kanama yok bebek büyük inşallah bebiş iyidirDevlet aciline gitmk istemiyorum yani kadın doğum bölümüne burda gidince direk alttan muane yapıyolar diye duymuştum bnm de ilk bebeğim olduğu için şuan vajınadan muane olmak istemiyorum ama dediğiniz gibi bebeğim besinsz kalıyor gitmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?