2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Mecburum canım atandım başka şehre. El mahkûm yani

Canım kuzenim ikiz gebelik doğurdu. Ve hep tek diye biliyordu her ayda kontrole gidiyordu doğum zmani geldi bir bebek çıkmış bir tane daha çıkmış şok olmuşlar

teşekkür ederim cnm gittim serum takıp ilaç verdi

Canım kuzenim ikiz gebelik doğurdu. Ve hep tek diye biliyordu her ayda kontrole gidiyordu doğum zmani geldi bir bebek çıkmış bir tane daha çıkmış şok olmuşlar
Vsllshi şok Allah'tan kuzen kalpten gitmemis ben olsam öldüm mü rüyamı görüyorum sanardim isterd im bende de öyle bir sürpriz olsun ama nerdeee

Dinlenince geçiyorsa korkma canım mesela benim bel fıtığım var yorulunca mahvoluyorum belki senin de belinde rahatsızlık vardır
Canım dayanamayıp gittim bı guzelde azar işittim kadın dr dan senın araba kullanmada ne işin var dedi bebişimde ıyıymıs 28 haftayla uyumlu eve gıdıyosn dinlenıyoSun dedi tamam dedım döndüm paşa paşa
turtless canim yorulunca bir iki defa benimde oldu bu yumurtlaliklarimin oldugu yerde aci gibi bir agri sonra hemen uyudum veya dinlenince de hafiflemisti diye hatirliyorum
Şimdi uzandım canım inşaAllah sabaha gecmıs olur
teşekkür ederim cnm gittim serum takıp ilaç verdi
Şifa olsn inşaAllahbnde olmjstum serumla o gun düzeldi diper türlü dr a gitmeyncw gunler sürüyo

Geçmiş olsun bundan sonra araba yok otur Uzan dinlen doktorunu dinle az kaldı sabır , çok yorucu olur seyahatler zaten

Acile gittim cnm kadın doğuma gitmedmGitmem gerektiğini de söylemedi gitsende buraya gönderirler dedi inşllh ilaçlar iyi gelir
İnşallah cnim faydasını görürsün çok geçmiş olsun bol su iç eksiği doldur çok su kaybetti bunyen Allah bir daha göstermesin

Şükür canım çok geçmiş olsun ne dedi doktor bebek iyi mi gördün mü bebişi
Kadın doğum aciline gitmedm normal acile gittim ilaç verdi inşllh pazartesiye doktoruma giderm üstelik doktora gitmem gerekiyomu diye sorduğumda hissediyosan gerekmiyor onlarda buraya yönlendirir dedi

Kadın doğum aciline gitmedm normal acile gittim ilaç verdi inşllh pazartesiye doktoruma giderm üstelik doktora gitmem gerekiyomu diye sorduğumda hissediyosan gerekmiyor onlarda buraya yönlendirir dedi
Allah'tan hareketleri var aynen doğru demişler yine gözün kulagin üstünde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…