Mecburum canım atandım başka şehre. El mahkûm yaniCanım geçmiş olsun inşallah iyi ilgilenirler senlen
Canım bu haftadan sonra çalışman seni yormaz mi zor olur zaten hormonların hassas düzenin değişiyor kendini yorma çok yorucu olur şehir değiştirmek ev vs. Birde belki aileden skraba komşulardan uzak Olcan , yeni hayat yeni çevre komşu belki o yüzden hormonlsr da iyice etkilenir zor tabi senin için hamilelik hormonlari zor ya bende sizler gibiyim bu tgim mutluyom adapte oldum tamam diyor gurbet işte, sonra başka gün bakıyorum yine kafa bozukailem yok tekim sevincimi yanyana kutlayamiyorm ancak telefonla zor yani umarım insalah bu hormonlar bizi deli etmez alisalim artık doğum olunca unuturuz bugunleri
Sıkıntı etme belki alttan muane etmezler çünkü kanama yok bebek büyük inşallah bebiş iyidir
Canım kuzenim ikiz gebelik doğurdu. Ve hep tek diye biliyordu her ayda kontrole gidiyordu doğum zmani geldi bir bebek çıkmış bir tane daha çıkmış şok olmuşlarBen hayırlısıyla doğursaydım sağ salim modunu aldım bile cnm valla Bergüzar ı görünce kocama gösterdim bir ben değilmişim Boyle şişmiş kilo almış felan karnı da kocaman vs derkenkendi kendimi teselli ettim .. kendim de kilo aldım ödemliyim karnım da kocaman oldu gören Dr una tekrar sor ikiz felan arkada bir bebe daha cıkmasın felan diyor şu 2 ay da geçseydi hayırlısıyla hayatımda bu rakamları görmemiştim daha .. ayrıca duygusallık hat safhada milletin evlilik teklifine ağlıyom bana noluyorsa mümkün olduğu kadar haber izlemiyorum 4 yaşında kızım var akşama kadar çizgi film uğur bocegi kral Şakir felan filan birde telefona kitapoku diye bi uygulama indirdim online roman okuyabilirsiniz kızlar geçenlerde Gülseren budaycıoğlunun kral kaybederse bitirdim kesinlikle okumanızı tavsiye ederim şimdi de madalyonun içi ne başladım
İznin var mı peki rapor alacak misin ileriki haftalardaMecburum canım atandım başka şehre. El mahkûm yani
İnşaAllah canım ya
Canım muhakkak git asıl sıkayetının bulantı ve ishal oldugunu belırt
Alttan bakmaları için sancım veya agrın var demen gerekır yoksa nıye baksınlar kiHos benımde 20 haftalıkken baktılar bı sorun olmadı elhamdulillah çok susuz kalmssndir serum takarlar şifa olur inşaAllah
Vsllshi şokCanım kuzenim ikiz gebelik doğurdu. Ve hep tek diye biliyordu her ayda kontrole gidiyordu doğum zmani geldi bir bebek çıkmış bir tane daha çıkmış şok olmuşlar
Bizim burda çok bakıyolar prosödür gereği bakmamız gerekiyor diyolarAllah Allah doğuma kadar devlet hastanesine gittim doğuma kadar alttan muayene edilmedim canım öyle bir şey isterlerse kabul etmediğini söylersin iznin dışında yapamazlar zaten
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah yarına toparlanırsınteşekkür ederim cnm gittim serum takıp ilaç verdi
Şükür canımteşekkür ederim cnm gittim serum takıp ilaç verdi
Canım dayanamayıp gittimDinlenince geçiyorsa korkma canım mesela benim bel fıtığım var yorulunca mahvoluyorum belki senin de belinde rahatsızlık vardır
Şimdi uzandım canımturtless canim yorulunca bir iki defa benimde oldu bu yumurtlaliklarimin oldugu yerde aci gibi bir agri sonra hemen uyudum veya dinlenince de hafiflemisti diye hatirliyorum
Şifa olsn inşaAllahteşekkür ederim cnm gittim serum takıp ilaç verdi
Geçmiş olsunCanım dayanamayıp gittimbı guzelde azar işittim kadın dr dan senın araba kullanmada ne işin var dedi bebişimde ıyıymıs 28 haftayla uyumlu eve gıdıyosn dinlenıyoSun dedi tamam dedım döndüm paşa paşa
Şimdi uzandım canıminşaAllah sabaha gecmıs olur
Şifa olsn inşaAllahbnde olmjstum serumla o gun düzeldi diper türlü dr a gitmeyncw gunler sürüyo
Girdim beyin sıvısı sınırda cıktı 22de 25 de cagirdilar kontrole gitmedim 27de gidecem insallah bakalimCanım detaylıya girmedinmi sen . Inş allahın izniyle herşey iyi olcak
Acile gittim cnm kadın doğuma gitmedmCanım geçmiş olsun inşallah iyi ilgilenirler senlen
Sıkıntı etme belki alttan muane etmezler çünkü kanama yok bebek büyük inşallah bebiş iyidir
Eşimin annesıne gitme fıkrı yerle bir olduGeçmiş olsunbundan sonra araba yok otur Uzan dinlen doktorunu dinle az kaldı sabır , çok yorucu olur seyahatler zaten
İnşllh teşekkür ederimGelmiş geçmiş olsun canım inşallah yarına toparlanırsın
İnşallah cnim faydasını görürsünAcile gittim cnm kadın doğuma gitmedmGitmem gerektiğini de söylemedi gitsende buraya gönderirler dedi inşllh ilaçlar iyi gelir
Kadın doğum aciline gitmedm normal acile gittim ilaç verdi inşllh pazartesiye doktoruma giderm üstelik doktora gitmem gerekiyomu diye sorduğumda hissediyosan gerekmiyor onlarda buraya yönlendirir dediŞükür canımçok geçmiş olsun ne dedi doktor bebek iyi mi gördün mü bebişi
Gerekirse onlar gelsinEşimin annesıne gitme fıkrı yerle bir oldu
Artık doguma kadar evdeyız demek ki dıyo
Amin cnm inşllh şişe suyunu başımın ucunda bulunduruyomİnşallah cnim faydasını görürsünçok geçmiş olsun bol su iç eksiği doldur çok su kaybetti bunyen Allah bir daha göstermesin
Allah'tan hareketleri varKadın doğum aciline gitmedm normal acile gittim ilaç verdi inşllh pazartesiye doktoruma giderm üstelik doktora gitmem gerekiyomu diye sorduğumda hissediyosan gerekmiyor onlarda buraya yönlendirir dedi
Tamam canım bol bol içmeye çalışıyorumA
Amin cnm inşllh şişe suyunu başımın ucunda bulunduruyomsizde dikkat edin mikropdan uzak durun her yer mikrop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?