2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Millete dert oluyor nasıl doğurduğun, sütün var mı bilmem ne kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapamaz

Dürü granül matik güzel kokuyor. Içeriği de temiz. Ama içeriği temizce kokusu güzel şampuan ben de bulamadım. Baby me markasının erkek için olan mavi şampuanı güzel kokuyor kızıma onu aldım en sonunda

Ben bayadir arastirma yapiyodum. Yavas yavas almaya basladim. 7 ay oldugunda hastane cantam hazir olsun istiyorum nolur nolmaz. Bi de cocugumun hucbiseyi yok diye arada bi huzun basiyor aldiklarima gelirsek : 2 tane 10lu bi tane 5li hastane cikisi, 1 tulum, 2 alt ust takim, 5 zibin var. Daha kiyafet isi bitmedi bence ama herkes cok alma hemen buyuyo diyince de karasiz kaliyorum ama bu da cok az gibi sanki.
Bebek bezi olarak prima premium care aldim cok arastirmistim farkli gorusler cok oldugu icin biraz zor karar verdim acikcasi. Bebe sampuani losyonu pisik kremi ve masaj yagi iceren mustelanin setini aldim. Bunu da cok arastirmistim en sevilen en onerilen bebek bakim urunleri mustela arastirmalarima gore. Hem icerigi yuzde 90larda dogal hem de anneler konak yapmadigini pisik yapmadigini soylemis hep. Weewelin cocuk kamerasini aldi ablam gece gorusu sesi fln guzel.denedigim kadariyla. Bir tane lohusa geceligi aldim bir de almayi planladigim pujama war. Gerci almayi planladigim coook sey var bakalim hayirlisi. Besigim bebek arabam pusetim alt acma bezim, islak mendilim, bebek bakim cantam, kuvetim, emzirme sutyenim, lohusa kilodum, gogus ucu kremim, gogus kalkanim, slingim, temizleme pamugum... daha bi suru seyim eksik. Off of

Olsun minnoşlar iyi olsun da boş ver

İznin var mı peki rapor alacak misin ileriki haftalarda
İdari izinli sayılmam gerekiyor ama bizim kurum bunu uygulamayabilir canım, gelmeden soylemeyiz dediler. Bugün 6-7 saatlik bir yolculuğa çıktık bakalım sırf bunu öğrenebilmek için. Yani başlayabilirim de bir ihtimal izinli de sayılabilirim

İnşallah ayırırlar izne canım yine de yanında 24. Haftayı doldurduğuna dair raporunu götürseydin

Reactions: The
Onu yanıma aldım canım da şu genelgeyi de mi çıkartmam lazım , nasıl aratabilirim internetten:)
Benden hiç genelge filan istemediler canım ama her kurum farklıdır belki. Ben hatta işyerine de gitmedim whatsapp’tan yolladım raporu Sağolsun bizde bu işlerle ilgilenen arkadaş çok yardımcı oldu bana bu konuda, inşallah senin kurumundakiler de anlayışlı insanlardır direkt izne çıkarsın.

Ben de gelecek hafta dönünce artık bebek bakım ürünlerini vs alıcam kızlar, bu konuda Incia markasını da incelemenizi öneririm içeriği temizmiş çok tavsiye ediliyor. Granül sabun tavsiye etmedi kimse, kalıntı bırakabiliyormuş sanırım, Uni Baby deterjanından almayı düşünüyorum ben de. Bezi de 1-2 paket alıcam sadece şimdilik her çocuğa farklı bez iyi geliyormuş diye ama markasına hala karar veremedim. Sleepy Bio Natural çok önerilmiş belki o olabilir. Bir yandan biraz daha uygun bir bezle başlayıp, iyi gelmezse pahalılarına yönelsem mi diye düşünmüyor da değilim

Kızlar eşim baya hapşırıyor burnu akıyor bu sabah üşüdü sanırım sıcak diye duş alıyordu sürekli dün de ruzgarlıydı burası 2 doz kovid aşısı vurulmuştu inşallah kovid değildir televizyonda sürekli delta varyantı vs konuşuluyor insan korkuyor

Bnden de genelge istemedıler ve wptan yolladım çok şükür kurum hiç zorluk cıkarmadı

Gecmıs olsn canım
Biraz temkınlı davranın eger atesı cıkıp halsızlıgi artmazsa sorun yoktur Allahın izniyle

İnşallah covid değildir, siz biraz mesafeli durun, hatta maske mi taksanız

Geçmiş olsun canım dikkatli ol yine de Allah şifa versin

Anladım canım hadi hayırlı yolculuklar size dikkat edin inşallah gorusunce verirler sana izin

Reactions: The
Geçmiş olsun canım , sıkıntı etme birşey yok bence 2 aşı yapılmış herkesde olan şey duştan sonra havaya çıkan saçını kurutmayan hep öyle olur nezle grip , sen yine bitki çayları içir iyileşsin ,

Ruzgar carpmistir birsey yoktur canim icin rahat olsun.

Geçmiş olsun canım dikkatli ol yine de Allah şifa versin
Ruzgar carpmistir birsey yoktur canim icin rahat olsun.
İnşallah covid değildir, siz biraz mesafeli durun, hatta maske mi taksanız
Gecmıs olsn canım
Biraz temkınlı davranın eger atesı cıkıp halsızlıgi artmazsa sorun yoktur Allahın izniyle
Sağolun kızlar Allah hepimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…