- 13 Mart 2021
- 386
- 585
- 18
- 39
Millete dert oluyor nasıl doğurduğun, sütün var mı bilmem ne kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapamazBana da başladılar “Eee nasıl düşünüyorsun normal mi sezaryen mi?” diye, niyetimin normal olduğunu söyleyince de hemen “Hah iyi iyi” diyorlar. Yani bu aslında çoğunlukla bizim karar verebileceğimiz bir şey değil ki, çocuk çapraz geldi mesela oturup normalde ısrar edecek halim yok, dediğin gibi ikimizin de sağlıkla o günü atlatabileceği yöntem neyse o kullanılacak. Sezaryen ile doğuran daha az mı anne sanki anlamıyorum. Benim annem beni normal kardeşimi de yapışık plasenta previa dan dolayı sezaryen ile doğurmuş. Herkesin gönlünden geçen bir doğum var ama hangisi gerekliyse o uygulanacak, biz bebeğimizle kendimizin sağlıklı olmasına odaklanalım daha çok, yeter bence.
Doğum bitecek emzirme konusu başlayacak, onda da yok biberon-emzik verme, yok sütün az vs... Çok şükür burada çevrem çok az da bunları duymayacağım o kadar, gerçekten düşündükçe bile insana daral getiriyorlar.
Dürü granül matik güzel kokuyor. Içeriği de temiz. Ama içeriği temizce kokusu güzel şampuan ben de bulamadım. Baby me markasının erkek için olan mavi şampuanı güzel kokuyor kızıma onu aldım en sonundaMerhaba kizlar. Bebisleri günden güne daha çok hissetmek müthis bir duygu degil mi? Sükür tattirana
Size bir sorum olacakti. Bebegin kiyafetleri normal deterjanla yikama taraftari degilim. Kokusunun zararli oldugunu artik herkes biliyordur. Fakat nötr deterjanlarla yikayinca da hiç kokmuyor. Yani illaki az da olsa biraz mis gibi bebek koksun istiyorum. Kisacasi zararsiz fakat güzel kokan deterjan arayisindayim. Bunun arastirmasini daha önce yapmis veya bilgisi olan var mi acaba? Bebek dogduktan sonra yine zararsiz ve güzel kokan sampuan, sabun ve yag olarak hangi markayi önerirsiniz? Biraz erken oldu belki bu soru ama ben yurtdisinda yasiyorum. Burda yasayan bütün akrabalarim memlekete gitti. Yani önerdiginiz ürünleri herkes dönmeden kolayca aldirabilirim
Herkese saglikli bir son trimester diliyorum
Merhaba kizlar. Bebisleri günden güne daha çok hissetmek müthis bir duygu degil mi? Sükür tattirana
Size bir sorum olacakti. Bebegin kiyafetleri normal deterjanla yikama taraftari degilim. Kokusunun zararli oldugunu artik herkes biliyordur. Fakat nötr deterjanlarla yikayinca da hiç kokmuyor. Yani illaki az da olsa biraz mis gibi bebek koksun istiyorum. Kisacasi zararsiz fakat güzel kokan deterjan arayisindayim. Bunun arastirmasini daha önce yapmis veya bilgisi olan var mi acaba? Bebek dogduktan sonra yine zararsiz ve güzel kokan sampuan, sabun ve yag olarak hangi markayi önerirsiniz? Biraz erken oldu belki bu soru ama ben yurtdisinda yasiyorum. Burda yasayan bütün akrabalarim memlekete gitti. Yani önerdiginiz ürünleri herkes dönmeden kolayca aldirabilirim
Herkese saglikli bir son trimester diliyorum
Olsun minnoşlar iyi olsun da boş verCanım dayanamayıp gittimbı guzelde azar işittim kadın dr dan senın araba kullanmada ne işin var dedi bebişimde ıyıymıs 28 haftayla uyumlu eve gıdıyosn dinlenıyoSun dedi tamam dedım döndüm paşa paşa
Şimdi uzandım canıminşaAllah sabaha gecmıs olur
Şifa olsn inşaAllahbnde olmjstum serumla o gun düzeldi diper türlü dr a gitmeyncw gunler sürüyo
İdari izinli sayılmam gerekiyor ama bizim kurum bunu uygulamayabilir canım, gelmeden soylemeyiz dediler. Bugün 6-7 saatlik bir yolculuğa çıktık bakalım sırf bunu öğrenebilmek için. Yani başlayabilirim de bir ihtimal izinli de sayılabilirimİznin var mı peki rapor alacak misin ileriki haftalarda
İnşallah ayırırlar izne canım yine de yanında 24. Haftayı doldurduğuna dair raporunu götürseydinİdari izinli sayılmam gerekiyor ama bizim kurum bunu uygulamayabilir canım, gelmeden soylemeyiz dediler. Bugün 6-7 saatlik bir yolculuğa çıktık bakalım sırf bunu öğrenebilmek için. Yani başlayabilirim de bir ihtimal izinli de sayılabilirim
Onu yanıma aldım canım da şu genelgeyi de mi çıkartmam lazım , nasıl aratabilirim internetten:)İnşallah ayırırlar izne canım yine de yanında 24. Haftayı doldurduğuna dair raporunu götürseydin
2021 / 13 sayılı genelge geçerli diye biliyorum canımOnu yanıma aldım canım da şu genelgeyi de mi çıkartmam lazım , nasıl aratabilirim internetten:)
Çok sağol canım :)2021 / 13 sayılı genelge geçerli diye biliyorum canım
Benden hiç genelge filan istemediler canım ama her kurum farklıdır belki. Ben hatta işyerine de gitmedim whatsapp’tan yolladım raporuOnu yanıma aldım canım da şu genelgeyi de mi çıkartmam lazım , nasıl aratabilirim internetten:)
Bnden de genelge istemedıler ve wptan yolladımBenden hiç genelge filan istemediler canım ama her kurum farklıdır belki. Ben hatta işyerine de gitmedim whatsapp’tan yolladım raporuSağolsun bizde bu işlerle ilgilenen arkadaş çok yardımcı oldu bana bu konuda, inşallah senin kurumundakiler de anlayışlı insanlardır direkt izne çıkarsın.
Gecmıs olsn canımKızlar eşim baya hapşırıyor burnu akıyor bu sabah üşüdü sanırım sıcak diye duş alıyordu sürekli dün de ruzgarlıydı burası 2 doz kovid aşısı vurulmuştu inşallah kovid değildir televizyonda sürekli delta varyantı vs konuşuluyor insan korkuyor
İnşallah covid değildir, siz biraz mesafeli durun, hatta maske mi taksanızKızlar eşim baya hapşırıyor burnu akıyor bu sabah üşüdü sanırım sıcak diye duş alıyordu sürekli dün de ruzgarlıydı burası 2 doz kovid aşısı vurulmuştu inşallah kovid değildir televizyonda sürekli delta varyantı vs konuşuluyor insan korkuyor
Geçmiş olsun canım dikkatli ol yine de Allah şifa versinKızlar eşim baya hapşırıyor burnu akıyor bu sabah üşüdü sanırım sıcak diye duş alıyordu sürekli dün de ruzgarlıydı burası 2 doz kovid aşısı vurulmuştu inşallah kovid değildir televizyonda sürekli delta varyantı vs konuşuluyor insan korkuyor
Anladım canım hadi hayırlı yolculuklar sizeİdari izinli sayılmam gerekiyor ama bizim kurum bunu uygulamayabilir canım, gelmeden soylemeyiz dediler. Bugün 6-7 saatlik bir yolculuğa çıktık bakalım sırf bunu öğrenebilmek için. Yani başlayabilirim de bir ihtimal izinli de sayılabilirim
Geçmiş olsun canım , sıkıntı etme birşey yok bence 2 aşı yapılmış herkesde olan şey duştan sonra havaya çıkan saçını kurutmayan hep öyle olur nezle grip , sen yine bitki çayları içir iyileşsin ,Kızlar eşim baya hapşırıyor burnu akıyor bu sabah üşüdü sanırım sıcak diye duş alıyordu sürekli dün de ruzgarlıydı burası 2 doz kovid aşısı vurulmuştu inşallah kovid değildir televizyonda sürekli delta varyantı vs konuşuluyor insan korkuyor
Ruzgar carpmistir birsey yoktur canim icin rahat olsun.Kızlar eşim baya hapşırıyor burnu akıyor bu sabah üşüdü sanırım sıcak diye duş alıyordu sürekli dün de ruzgarlıydı burası 2 doz kovid aşısı vurulmuştu inşallah kovid değildir televizyonda sürekli delta varyantı vs konuşuluyor insan korkuyor
Geçmiş olsun canım dikkatli ol yine de Allah şifa versin
Ruzgar carpmistir birsey yoktur canim icin rahat olsun.
Geçmiş olsun canım , sıkıntı etme birşey yok bence 2 aşı yapılmış herkesde olan şey duştan sonra havaya çıkan saçını kurutmayan hep öyle olur nezle grip , sen yine bitki çayları içir iyileşsin ,
İnşallah covid değildir, siz biraz mesafeli durun, hatta maske mi taksanız
Sağolun kızlar Allah hepimize sağlık versinGecmıs olsn canım
Biraz temkınlı davranın eger atesı cıkıp halsızlıgi artmazsa sorun yoktur Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?