Bence sen canım 3 ay al hastane çıkışı kaç parça ona göre yeterse sana sen zibinlari 0-3 al kullanışlı olurHastane çıkışı setler yenidoğan otomatikman sanırım zibinlarida Yeni dogan mı alıyorsunuz yoksa 3 ay mı?
Tamam canım haklısın böyle düşünmemiştimBence sen canım 3 ay al hastane çıkışı kaç parça ona göre yeterse sana sen zibinlari 0-3 al kullanışlı olur
Senin ilk çocuk muTamam canım haklısın böyle düşünmemiştim
EvetSenin ilk çocuk mu
E bebeğe gittik saf saf etrafımıza bakındıkSenin ilk çocuk mu
Çok heyecanlı olur ilk bebek ilk heyecanE bebeğe gittik saf saf etrafımıza bakındık
Hahah bende ilk girdim bebek magazalarina ne almam lazim.nasil nedir bakip bakip ciktimE bebeğe gittik saf saf etrafımıza bakındık
ilk doğumlarda oluyor biz de görümcemi yanımızda götürmüştük iki çocuğu var diye yoksa aval aval bakıp çıkıyordukHahah bende ilk girdim bebek magazalarina ne almam lazim.nasil nedir bakip bakip ciktim
Kızlar bebek kıyafetleri zaten hep aylık yazılıyor etiketlerde sizde hesaplayin hangi mevsime aya geliyor hava şartlarına göre alınHahah bende ilk girdim bebek magazalarina ne almam lazim.nasil nedir bakip bakip ciktim
Kızlar bebek kıyafetleri zaten hep aylık yazılıyor etiketlerde sizde hesaplayin hangi mevsime aya geliyor hava şartlarına göre alınbirde çok paket bez almayın bebek birsure sonra büyüyor bezlerin numarasında değiştirmek zorunda kalacaksiniz
Yok canim zaten onlar ince kalın da degil çok incede değil bebeklerzaten üşür küçükler sıkıntı olmuyor yazmevsimiHastane çıkışlarında yazlık kışlık yazmiyor onlarda sıkıntı yok sanırım
Canım bn bı takım 10 lu hastane cıkısı alıcamHastane çıkışı setler yenidoğan otomatikman sanırım zibinlarida Yeni dogan mı alıyorsunuz yoksa 3 ay mı?
İlk dogduklarında yaz veya kıs fark etmıyo hemen vucut ısıları alısmıyo onun için tek tip oluyo canımHastane çıkışlarında yazlık kışlık yazmiyor onlarda sıkıntı yok sanırım
Ilk önce prima al . Sonra yavaş yavaş ucuza geçersin oğlumda öyle yapmıştımBen de gelecek hafta dönünce artık bebek bakım ürünlerini vs alıcam kızlar, bu konuda Incia markasını da incelemenizi öneririm içeriği temizmiş çok tavsiye ediliyor. Granül sabun tavsiye etmedi kimse, kalıntı bırakabiliyormuş sanırım, Uni Baby deterjanından almayı düşünüyorum ben de. Bezi de 1-2 paket alıcam sadece şimdilik her çocuğa farklı bez iyi geliyormuş diye ama markasına hala karar veremedim. Sleepy Bio Natural çok önerilmiş belki o olabilir. Bir yandan biraz daha uygun bir bezle başlayıp, iyi gelmezse pahalılarına yönelsem mi diye düşünmüyor da değilim
Canım ben bim in kini kullanmıştım bundan 6 yıl önce iyidir bim in bebek bezleri uygunBen de gelecek hafta dönünce artık bebek bakım ürünlerini vs alıcam kızlar, bu konuda Incia markasını da incelemenizi öneririm içeriği temizmiş çok tavsiye ediliyor. Granül sabun tavsiye etmedi kimse, kalıntı bırakabiliyormuş sanırım, Uni Baby deterjanından almayı düşünüyorum ben de. Bezi de 1-2 paket alıcam sadece şimdilik her çocuğa farklı bez iyi geliyormuş diye ama markasına hala karar veremedim. Sleepy Bio Natural çok önerilmiş belki o olabilir. Bir yandan biraz daha uygun bir bezle başlayıp, iyi gelmezse pahalılarına yönelsem mi diye düşünmüyor da değilim
Canım popişi primaya alışıp sonra diğerlerini beğenmemezlik etmesin amaIlk önce prima al . Sonra yavaş yavaş ucuza geçersin oğlumda öyle yapmıştım
Bim’inkini ben de duydum, A101’dekini de önermişler bir yerde. Baby Turco’yu çok duyuyorum aslında onu da çok övüyorlar, acaba bir denemek lazım mı bilemedim.Canım ben bim in kini kullanmıştım bundan 6 yıl önce iyidir bim in bebek bezleri uygun
Ben de hiç anlamıyorum tüm hareketler benim için tekmeBu arada bebeğin hareketlerini hissederken neresi baş neresi ayak anlamadığım için hepsine tekme diyordum. Bugün ilk defa iki ayağını birden hissettim. Kedilerin patileriyle bir masaj hareketi olur ya onu resmen içeriden dışarıya doğru ayaklarıyla yapıyordu, içim eridi ayaklarını avucumda hissederkenHayırlısıyla bugünler de geçse bir an önce de o ayaklarını ellerini doya doya öpsek, mıncırsak
Keşke doğumdan sonra baslasaydin zaten şehiri birak taşınmak normal insanı bile depresyona sokuyor hepsi üst üste gelmiş bebeğin için kendine iyi davran sevgilerimleSağol canım , stresli bir dönem geçiriyorum şehir değiştiriyorum. Ayriyeten çalışmaya başlayacağım pazartesi. Kısacası biraz üst üste geldi ama dediğin gibi rahatlamam lazım, bebek de etkileniyor çünkü
Çok duygulandım yazdıklarını okuyuncaBu arada bebeğin hareketlerini hissederken neresi baş neresi ayak anlamadığım için hepsine tekme diyordum. Bugün ilk defa iki ayağını birden hissettim. Kedilerin patileriyle bir masaj hareketi olur ya onu resmen içeriden dışarıya doğru ayaklarıyla yapıyordu, içim eridi ayaklarını avucumda hissederkenHayırlısıyla bugünler de geçse bir an önce de o ayaklarını ellerini doya doya öpsek, mıncırsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?