2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Hastane çıkışı setler yenidoğan otomatikman sanırım zibinlarida Yeni dogan mı alıyorsunuz yoksa 3 ay mı?

Hastane çıkışı setler yenidoğan otomatikman sanırım zibinlarida Yeni dogan mı alıyorsunuz yoksa 3 ay mı?
Bence sen canım 3 ay al hastane çıkışı kaç parça ona göre yeterse sana sen zibinlari 0-3 al kullanışlı olur

E bebeğe gittik saf saf etrafımıza bakındık
Çok heyecanlı olur ilk bebek ilk heyecan birde bilmiyorsun hangisi iyi benim kız kardeşim de sizler gibi ilk bebegidi DeFacto ya gittmis bebek bu ay dünyaya geldi 6 aylık yazlık zibinlari tulumları almış övüyor kendini bunları aldım kızıma dio bende dedim niye hesaplamion bu çocuk 6 ay sonra hangi aya denk geliyor kış ayı nasıl giyecek bu tulumları dedim oda dio birşey olmaz ben giydiririm herturlu dio işte bize sormamis yada başkasına gördükçe heyecan yapmış ne varsa almış iade et dedik degistr fiş i varken

Hahah bende ilk girdim bebek magazalarina ne almam lazim.nasil nedir bakip bakip ciktim
Kızlar bebek kıyafetleri zaten hep aylık yazılıyor etiketlerde sizde hesaplayin hangi mevsime aya geliyor hava şartlarına göre alın birde çok paket bez almayın bebek birsure sonra büyüyor bezlerin numarasında değiştirmek zorunda kalacaksiniz

Hastane çıkışlarında yazlık kışlık yazmiyor onlarda sıkıntı yok sanırım

Yok canim zaten onlar ince kalın da degil çok incede değil bebeklerzaten üşür küçükler sıkıntı olmuyor yazmevsimi

Canım bn bı takım 10 lu hastane cıkısı alıcam
3-4 tane de 5 li takım inşaAllah
Oğlumda hep kucuk olur gıydıremezsn dediler 3 aylık aldık ne gıydırsem ıcınde kayboluyodu
Bıde kusan bır bebekse hele arada zıbına hatta ensesine kadar cıkan kaka hepsini goz önünde bulundurarak 5 takım ilk zamanlar için yeter gibi geldi:) ama bolca zıbın alaym dıye dusunuyrm 0-3 aylık olanlardan onun harıcınde ne alınır ne kullanılır bılemeyenlerdenım oğlum mayıs bebeğiydi sıcaktan dolayı 1 ayı gecınce sadece zıbınla duruyodu:) 4. Ayından sonra cıkmıstk alısverıse şimdi ekım ayında dogacaklar dıye acaba kilotlu corap alsam mı dıye kara kara dusunüyorm ikincide ilki kadar acemı yaptı benı
İlk dogduklarında yaz veya kıs fark etmıyo hemen vucut ısıları alısmıyo onun için tek tip oluyo canım

Ilk önce prima al . Sonra yavaş yavaş ucuza geçersin oğlumda öyle yapmıştım

Canım ben bim in kini kullanmıştım bundan 6 yıl önce iyidir bim in bebek bezleri uygun

Ilk önce prima al . Sonra yavaş yavaş ucuza geçersin oğlumda öyle yapmıştım
Canım popişi primaya alışıp sonra diğerlerini beğenmemezlik etmesin ama
Canım ben bim in kini kullanmıştım bundan 6 yıl önce iyidir bim in bebek bezleri uygun
Bim’inkini ben de duydum, A101’dekini de önermişler bir yerde. Baby Turco’yu çok duyuyorum aslında onu da çok övüyorlar, acaba bir denemek lazım mı bilemedim.

Yıkanabilir bebek bezlerini görüyorum bazen önerilerde de aman hiç benlik değil, asla onların temizlikleriyle uğraşamam

Bu arada bebeğin hareketlerini hissederken neresi baş neresi ayak anlamadığım için hepsine tekme diyordum. Bugün ilk defa iki ayağını birden hissettim. Kedilerin patileriyle bir masaj hareketi olur ya onu resmen içeriden dışarıya doğru ayaklarıyla yapıyordu, içim eridi ayaklarını avucumda hissederken Hayırlısıyla bugünler de geçse bir an önce de o ayaklarını ellerini doya doya öpsek, mıncırsak

Ben de hiç anlamıyorum tüm hareketler benim için tekme Ben de hıçkırık tutmasını çok merak ediyorum .Oluyorsa da ben ayırt edemiyorum ya .Ayırt edebilen var mı

Keşke doğumdan sonra baslasaydin zaten şehiri birak taşınmak normal insanı bile depresyona sokuyor hepsi üst üste gelmiş bebeğin için kendine iyi davran sevgilerimle

Reactions: The
Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…