2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben dahiliye doktoruna gittim şeker takibi yapmamı istedi. Sonra da diyetisyene gittim diyet programına uyacağım. Bu sıcak havalarda diyet çok zor oluyor. Karpuz felan yemek istiyorum ama bebeğim için dayanmam gerekiyor. Dr kan şekerin normal görünüyor ama ölçümlerime göre dengesiz dedi. Kanda şekerim 73 çünkü

Keşke doğumdan sonra baslasaydin zaten şehiri birak taşınmak normal insanı bile depresyona sokuyor hepsi üst üste gelmiş bebeğin için kendine iyi davran sevgilerimle
Seçeneğim yok canım başka şehre atandım, teşekkür ederim

Özel hastanelerde sezaryen doğum yapanlara kan takviyesi daha sonra da kan sulandırıcı iğne veriyorlar mı? Üniversite hastanelerinde ameliyat da kan veriliyor ve doğum sonrası iğne annenin daha çabuk ayağa kalkmasını sağlıyor. Benim ilk doğumum da böyle bir şey olmadı ama yaşayan var mı acaba?

Ben de hiç anlamıyorum tüm hareketler benim için tekme Ben de hıçkırık tutmasını çok merak ediyorum .Oluyorsa da ben ayırt edemiyorum ya .Ayırt edebilen var mı
Ben de onu anlamıyorum, bazen aniden bir hareket yapıyor acaba hıçkırık mı diyorum ama anlamak çok zor
Çok duygulandım yazdıklarını okuyunca
Canım hamileliğimin en kötü zamanları 5.-6. haftalardı, o zamanlar çok zorlanıyordum her gün ağlıyordum ağrılardan, bulantılardan. Sanki karnım hiç büyümeyecek, bebeği böyle hiç hissetmeyecekmişim gibi geliyordu, “Daha önümde aylar var nasıl dayanacağım” diyordum. Hepsi çabucak geçti gitti işte, çoğunu bitirdik şimdi bugünleri görmeyi nasip etti Allah. Zaman gerçekten de çok çabuk geçiyor, sen de inşallah hiç anlamadan bebeğinin hareketlerini böyle paylaşıyor olacaksın

Birşey sorucam regl 19 temmuz du yarin doktora gidiyorum kadın doğum doktoruna
Çok erken mi gitmiş oluyorum?

Doktora ilk regl den 7 gün once gittim test silik çıkınca beta hcg bakıldı 85 çıkmıştı doktor regl gecmeden geldim diye kızdı ondan soruyorum yarin 26 su regl bir hafta gecikmiş oluyor dimi

Canım gitmek için acele etme .Beta artışının takip ettikten sonra 7. Haftanda git .Hem kalp atışını duymuş hem keseyi görmüş olursun .Erken gittiğinde defalarca gitmen gerekebilir .Tabi insan heyecanlı oluyor hem gideyim göreyim ,öğreneyim istiyor .

Canım ben de regl tarihinden 4 gün önce öğrendim çubukta silik çizgi, sonrasında da kan testi 45 çıkmıştı. Tam regl tarihinde de doktora gittim önce Beta Hcg testi istedi 500 küsür çıkmıştı, tam hatırlamıyorum ama değerin 1000-1500 altı olunca ultrasonda kese gözükmüyormuş. O yüzden bana “5 gün sonra gel, o değerleri bulur o zaman bakarız” dedi, senin doktorun da o yüzden sonra gel demiştir. Bı dediğim değer vajinal ultrason içindi, karından görülsün dersen onun için daha da yükselmesi lazımdı diye hatırlıyorum.

Ayy kesinlikle buna katılıyorum şimdiki aklım olsa kesinlikle daha geç giderdim ama insan heyecanlı oluyor duramıyor işte Test aldığım eczacı bile “Erken öğrenip ne yapıcan, bu da yeni çıktı” diye çıkışmıştı bana

Erken öğrenince bir de zaman geçmiyor .7. Haftayı beklemek çok zor ve uzun gelmişti bana .Hatta hamileliğimin en uzun kısmıydı sanırım o beklediğim o 3 hafta .

Canım bısey değşti mi bılmem 6 yıl once özelde sezaryen olmustum kan takvıyesi veya iğne verılmedi
Ne guzel yaaa bn adetım gectıkten 10 gun sonra testte sılık cızgi ile öğrendım kanda da 29 cıkmıstı sonra son adet tarıhım duzenlendı:) suan 30. Haftanın ıcınde olmam gerekıyoken 28 deym:)))

Senin yine iyiymiş benim adet tarihim bile yoktu düzensizlik vardı zaten iki aydır resmen adet olmamıştım. Allah ol deyince oluyor resmen, ne ara yumurtladim da hamile kaldım hiç bilmiyorum bile. Hamileliğime öyle şaşırmıştım ki

Erken öğrenince bir de zaman geçmiyor .7. Haftayı beklemek çok zor ve uzun gelmişti bana .Hatta hamileliğimin en uzun kısmıydı sanırım o beklediğim o 3 hafta .

Sorma yaa, her hafta bir gerilim bir de kese görüyorsun içinde bebek var mı, bebeği görüyorsun kalbi atıyor mu? En iyisi biraz bekleyip hepsini bir görmek

Ben de normalde bekleyecektim ama eşimin doğum günüydü o gün, bir deneyeyim dedim. Hiç unutamayacağı bir doğum günü hediyesi oldu gerçekten

Yok kizugrasma yıkama ile
Öbür muşamba vardı annelerimiz ne çileler çekti yeşil sabunla o beyaz bezleri citelemek

Hangisi bütçenize yetiyorsa onu hep kullanın canım yani sonra pişman olup değiştirmeyin bebeğin popiş u hassas narin yanar alerji olur sonra

Oyuzden ilk ve son marka olsun dyanakkli emici olsun

Benim de adetim 25 ocakti evlilik yıl dönümü 21 ocakta bende sürpriz yapmak istedim gittim en kaliteli marka 5,6 gün öncesi erken gebelik testi aldım sırf doğru sonucu öğrenmek için neyseki şükür pozitif çıktı bendesurprizi yaptım eşime koymuştum birtane kutunun içine hiç haberi yoktu tahmin bile etmedi dedim evlilik yıl dönümü hediyesi tabi çok sevindi , ondan sonrası sizler gibi 6,7 haftayı bekledim hiç geçmeyen haftalar zamanı gelince kan verdim muane oldm

Bende geçen gün hissettm çok geç oldu hissetmek ama sanırım kafasiydi küçük yuvarlak sertti okşadım hiç kaçmadi sonra yerini degistirdi

Bende geçen gün hissettm çok geç oldu hissetmek ama sanırım kafasiydi küçük yuvarlak sertti okşadım hiç kaçmadi sonra yerini degistirdi

Ben de hiç anlamıyorum tüm hareketler benim için tekme Ben de hıçkırık tutmasını çok merak ediyorum .Oluyorsa da ben ayırt edemiyorum ya .Ayırt edebilen var mı
Ben hıçkırıkları da ayırt ediyorum artık canım. Resmen pıt pıt ritmik atıyor, karnımdan da görülüyor. Sonra geçiyor

Ben hıçkırıkları da ayırt ediyorum artık canım. Resmen pıt pıt ritmik atıyor, karnımdan da görülüyor. Sonra geçiyor
Bende hiç anlamıyorum ama geçen gün karnimda bir ses çıktı hani insanin karnı aç olur guruldar ya uyuyacağım tam ses çıktı eşim bakiyor sağa sola o ses nerden çıktı sandı diğer küçük kızumin karnından çıktı bende dedim benden çıktı aç mısın dedi bende yok dedim sanırım bebek geyirdi yada hıçkırık tuttu ondan sonra daha duymadim

Kızlar cuma günü bime bebek ürünleri geliyormuş kaçırmayın derim . Ben maşrapa kova müslin bez almayı düşünüyorum çok uygunmuş
Al canım kaçırma bu fırsatları kaliteli olur yine bim in ürünleri dışarda mağazalarda pahalı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…