2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben hıçkırıkları da ayırt ediyorum artık canım. Resmen pıt pıt ritmik atıyor, karnımdan da görülüyor. Sonra geçiyor
Ritmik pıt pıt atış hissediyorum ama onun hıçkırık olduğundan emin olamıyorum Hala içimde kımıl kımıl olması bile çok değişik geliyor .mükemmel bir şey

Ewt fiyat bi tık e bebekten uygun geldi . Alıyim eksikti zaten bunlar
Ben e bebekten yorgan aldım .İndirimde diye .Bayramda ablamla bime gittik orada bebek yorganı gördüm kalitesi benim aldığımdan çok daha iyi ve daha uygundu .Çok morelim bozuldu .O yüzden bim ürünlerine mutlaka bakın derim.

Ritmik pıt pıt atış hissediyorum ama onun hıçkırık olduğundan emin olamıyorum Hala içimde kımıl kımıl olması bile çok değişik geliyor .mükemmel bir şey

Sen bekle hele son ayları haftaları takla atacak içinde kaburgaların katına girip çıkacak nefesin kesilecek korkacaksın artık ne oluyor diye

Evet nevresim takımları da geliyor .Bende bakıcam kalitesi iyi ise alıcam .Çünkü internette bile en uygunu 80-100 tl . Birde birkaç takım almak lazım.o yüzden alarm kurucam bende (unuturum gitmeyi )
Erken gidin kız valalhi uyanıklar sabah 9 da kapıda bekliyor almak için bendedefalarca çocuklar için gelen oyuncaklar motor için gittim baktım kalmamış kasiyere dedim bugün gelmediler mi çocuk dio abla erken geleceksin millet daha biz kapıyı acmadan kapıda bekliyor gelip kapıp gidiyorlar hemen bende ne yapayım çoluk çocuk ancak 11 gibi cikiyorum yetişemiyorum

Canım millet bir de onları bebeğin diğer kıyafetleri ile birlikte makinede yıkıyormuş 40 derecede, vallahi midem kalktı okudukça. Anneme anlattım “Biz kaç kere yıkar, kaynatırdık o bezleri” dedi. Bez yıkamayı hatırlayınca bile kadına sinir geldi gerçekten çok çekmiş o da

Sen bekle hele son ayları haftaları takla atacak içinde kaburgaların katına girip çıkacak nefesin kesilecek korkacaksın artık ne oluyor diye
Çok heyecanlandırıyor beni gece kalkıp hareket etmesini bekliyorum hareket hissedip tekrar yatıyorum .Uyurken farkında olmadan geceleri eşimin elini alıp karnıma koyuyorum .İlk bebek olduğu için mi bilmiyorum ama aşırı heyecanlandırıyor beni .

Şükür annem hiç beraber yikamadi hep kaynatti o mikroplar gitisn diye gerçekten çok zahmetli işti ne yapsınlar çok çektiler hakları ödenmez kadın tabi sinirlenir

Her gün erken kalkıyorum zaten .Açılış saatinde cuma ordayım

Nedense hep gece uyanık olurlar hareket ederler dolanirlar ortada bendeilk gebeligimde çok heyecanlı di eşim diyordu ne oluyor korktu ne çıkacak içinden dio tabi o ilkti çok güzeldi sonra kardeşi hiç oyle değildi tembiş yatardı hep hareket etmezdi çok özledim o günleri bakalım bu 3. Nasilolacak bende görecek miyim tekrar o yamuk karnı o hızlı dönüşleri hareketleri kafaisni hissedecek miyim ayağını tutabilecek miyim
İlk kızımda ayakları belli di bazen tam tutmayacalisir gibi yapardım hemen kaçardı ne tuhaf birşey amacok çıkıntı yapıyordu kızım vücudu belli oluyordu

Yarına randevu buldum devlet hastanesinde bir gidip bakicam evimde kedim var bir test varmış o ne zaman yapılacak yada diğer testler sorayım keseyi goremezse de hcg testi yaparlar en azından onu ertesi gün e nabizdan görürüm.sali gününe sağlık ocağına randevum vardi ama ultrason olmazsa keseyi gorme şansım yok dedim

Canım doğru kalp atışını duyamam da keseyi görür hem hcg bakar birde kedim var o test ne zaman yapilcak onu sorarım

Hamilelik bencede zor şimdiden anlıyorum bende doğum belli de en kolay olanı kafam karışık şimdiden normal mi sezeryanla mi hangisi daha hafiftir

Hamilelik bencede zor şimdiden anlıyorum bende doğum belli de en kolay olanı kafam karışık şimdiden normal mi sezeryanla mi hangisi daha hafiftir
Bence kişiden kişiye doğumun kolaylığı değişir ben daha önce 12 tane ameliyat olduğum İçin sezaryen bana aşırı kolay geliyor normal doğumdan çok korkuyorum çünkü sezaryende sonrasını iyileşme sürecini vs tahmin edebiliyorum hazırım ona ama normali asla aklım almıyor çok korkuyorum başkası da bıçak altına yatmadığı İçin sezaryen zor korkutucu geliyor olabilir bence tamamen psikolojik bir seçim bu ve seçim yapmakta en doğal hakkımız kimse seçimleriyle yargılanmamalı ama bizde çok yargılamayı seviyoruz

Bu arada hepinizin çok az kalmış doğuma normal mi sezeryanla mi belli oldu mu
Canım benim ki sezeryrn 38,39 arasi gelir oğlum ,daha erken sen bunları düşünüp stres etme inşallah yarına keseyi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…