Ewt fiyat bi tık e bebekten uygun geldi . Alıyim eksikti zaten bunlarAl canım kaçırma bu fırsatları kaliteli olur yine bim in ürünleri dışarda mağazalarda pahalı olur
Evet nevresim takımları da geliyor .Bende bakıcam kalitesi iyi ise alıcam .Çünkü internette bile en uygunu 80-100 tl . Birde birkaç takım almak lazım.o yüzden alarm kurucam bendeEwt fiyat bi tık e bebekten uygun geldi . Alıyim eksikti zaten bunlar
Ben hıçkırıkları da ayırt ediyorum artık canım. Resmen pıt pıt ritmik atıyor, karnımdan da görülüyor. Sonra geçiyor
Ritmik pıt pıt atış hissediyorum ama onun hıçkırık olduğundan emin olamıyorumBende hiç anlamıyorumama geçen gün karnimda bir ses çıktı hani insanin karnı aç olur guruldar ya uyuyacağım tam ses çıktı eşim bakiyor sağa sola o ses nerden çıktı sandı diğer küçük kızumin karnından çıktı bende dedim benden çıktı aç mısın dedi bende yok dedim sanırım bebek geyirdi yada hıçkırık tuttu ondan sonra daha duymadim
Ben e bebekten yorgan aldım .İndirimde diye .Bayramda ablamla bime gittik orada bebek yorganı gördüm kalitesi benim aldığımdan çok daha iyi ve daha uygundu .Çok morelim bozuldu .O yüzden bim ürünlerine mutlaka bakın derim.Ewt fiyat bi tık e bebekten uygun geldi . Alıyim eksikti zaten bunlar
Ritmik pıt pıt atış hissediyorum ama onun hıçkırık olduğundan emin olamıyorumHala içimde kımıl kımıl olması bile çok değişik geliyor .mükemmel bir şey
Erken gidin kızEvet nevresim takımları da geliyor .Bende bakıcam kalitesi iyi ise alıcam .Çünkü internette bile en uygunu 80-100 tl . Birde birkaç takım almak lazım.o yüzden alarm kurucam bende(unuturum gitmeyi )
Canım millet bir de onları bebeğin diğer kıyafetleri ile birlikte makinede yıkıyormuş 40 derecede, vallahi midem kalktı okudukça. Anneme anlattım “Biz kaç kere yıkar, kaynatırdık o bezleri” dedi. Bez yıkamayı hatırlayınca bile kadına sinir geldi gerçekten çok çekmiş o daYok kizugrasma yıkama ile
Öbür muşamba vardı annelerimiz ne çileler çektiyeşil sabunla o beyaz bezleri citelemek
Hangisi bütçenize yetiyorsa onu hep kullanın canım yani sonra pişman olup değiştirmeyin bebeğin popiş u hassas narin yanar alerji olur sonra
Oyuzden ilk ve son marka olsun dyanakkli emici olsun
Çok heyecanlandırıyor beni gece kalkıp hareket etmesini bekliyorum hareket hissedip tekrar yatıyorum .Uyurken farkında olmadan geceleri eşimin elini alıp karnıma koyuyorum .İlk bebek olduğu için mi bilmiyorum ama aşırı heyecanlandırıyor beni .Sen bekle hele son ayları haftaları takla atacak içindekaburgaların katına girip çıkacak nefesin kesilecek korkacaksın artık ne oluyor diye
Şükür annem hiç beraber yikamadi hep kaynatti o mikroplar gitisn diye gerçekten çok zahmetli işti ne yapsınlar çok çektiler hakları ödenmez kadın tabi sinirlenirCanım millet bir de onları bebeğin diğer kıyafetleri ile birlikte makinede yıkıyormuş 40 derecede, vallahi midem kalktı okudukça. Anneme anlattım “Biz kaç kere yıkar, kaynatırdık o bezleri” dedi. Bez yıkamayı hatırlayınca bile kadına sinir geldi gerçekten çok çekmiş o da
Her gün erken kalkıyorum zaten .Açılış saatinde cuma ordayımErken gidin kızvalalhi uyanıklar sabah 9 da kapıda bekliyor almak için bendedefalarca çocuklar için gelen oyuncaklar motor için gittim baktım kalmamış kasiyere dedim bugün gelmediler mi çocuk dio abla erken geleceksin millet daha biz kapıyı acmadan kapıda bekliyor gelip kapıp gidiyorlar hemen bende ne yapayım çoluk çocuk ancak 11 gibi cikiyorum yetişemiyorum
Nedense hep gece uyanık olurlarÇok heyecanlandırıyor beni gece kalkıp hareket etmesini bekliyorum hareket hissedip tekrar yatıyorum .Uyurken farkında olmadan geceleri eşimin elini alıp karnıma koyuyorum .İlk bebek olduğu için mi bilmiyorum ama aşırı heyecanlandırıyor beni .
Yarına randevu buldum devlet hastanesinde bir gidip bakicam evimde kedim var bir test varmış o ne zaman yapılacak yada diğer testler sorayım keseyi goremezse de hcg testi yaparlar en azından onu ertesi gün e nabizdan görürüm.sali gününe sağlık ocağına randevum vardi ama ultrason olmazsa keseyi gorme şansım yok dedimCanım ben de regl tarihinden 4 gün önce öğrendim çubukta silik çizgi, sonrasında da kan testi 45 çıkmıştı. Tam regl tarihinde de doktora gittim önce Beta Hcg testi istedi 500 küsür çıkmıştı, tam hatırlamıyorum ama değerin 1000-1500 altı olunca ultrasonda kese gözükmüyormuş. O yüzden bana “5 gün sonra gel, o değerleri bulur o zaman bakarız” dedi, senin doktorun da o yüzden sonra gel demiştir. Bı dediğim değer vajinal ultrason içindi, karından görülsün dersen onun için daha da yükselmesi lazımdı diye hatırlıyorum.
Canım doğru kalp atışını duyamam da keseyi görür hem hcg bakar birde kedim var o test ne zaman yapilcak onu sorarımCanım gitmek için acele etme .Beta artışının takip ettikten sonra 7. Haftanda git .Hem kalp atışını duymuş hem keseyi görmüş olursun .Erken gittiğinde defalarca gitmen gerekebilir .Tabi insan heyecanlı oluyor hem gideyim göreyim ,öğreneyim istiyor .
Kız niye erken kalkıyorsunuz anlamadım ama ben çok taze hamileyim sabahın köründe uyanıyorum hergün bu arada migdem bulanmadi hiç ondan değilHer gün erken kalkıyorum zaten .Açılış saatinde cuma ordayım
Hamilelik bencede zor şimdiden anlıyorum bende doğum belli de en kolay olanı kafam karışık şimdiden normal mi sezeryanla mi hangisi daha hafiftirBebitomun Hareketleri benim canımı yakmaya başladı biraz dahasından korkuyorum valla önümde nerden baksan 8-9 hafta var şimdiden böyleyse.. ikinci çocuğa asla cesaret edemem sanırım hamilelik zormuş hiç öyle anlatılan gibi değil.
Bence kişiden kişiye doğumun kolaylığı değişir ben daha önce 12 tane ameliyat olduğum İçin sezaryen bana aşırı kolay geliyor normal doğumdan çok korkuyorum çünkü sezaryende sonrasını iyileşme sürecini vs tahmin edebiliyorum hazırım ona ama normali asla aklım almıyor çok korkuyorum başkası da bıçak altına yatmadığı İçin sezaryen zor korkutucu geliyor olabilir bence tamamen psikolojik bir seçim bu ve seçim yapmakta en doğal hakkımız kimse seçimleriyle yargılanmamalı ama bizde çok yargılamayı seviyoruzHamilelik bencede zor şimdiden anlıyorum bende doğum belli de en kolay olanı kafam karışık şimdiden normal mi sezeryanla mi hangisi daha hafiftir
Hayırlı olsun senin daha küçükCanım doğru kalp atışını duyamam da keseyi görür hem hcg bakar birde kedim var o test ne zaman yapilcak onu sorarım
Canım benim ki sezeryrn 38,39 arasi gelir oğlumBu arada hepinizin çok az kalmış doğuma normal mi sezeryanla mi belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?