2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Belli micsnim doğumun sezeryen mi normal mi

Vay be 1.000 sayfa olmuş bugün hastanede yattığımı yaklaşık 3 litre serum aldığımı ishalim kusmamın durmadığını covid testimin negatif çıktığını ekleyeyim şuraya kızımın hastalığı bulaştı bana tam o toparlanıyor derken kendim hastanelere düştüm dikkat edin aman kendinize bi iki saate serumum biter inşallah taburcu olurum

canım çok geçmiş olsun .Biran önce toparlanıp çıkarsınız inşallah .
dDün haberlerde ishal salgını olduğunu söylüyordu .Dikkatli olmak lazım .

Çok geçmiş olsun canım benim oğlumda hasta idi bulantı ve ishali vardı. O iyileşti bana geçti dün akşama kadar yattım bulantı vardı. Bugünde ishale çevirmiş. Bi ateş basıyor bi üşüyorum saçma sapan bi hastalık oldu

Aynen canım bana da kızımdan geçti benim kusmam hiç kesilmiyordu

Çok Geçmiş olsun bayramın ilk günü karşı komşumda öyle oldu. Oda gebe mahvoldu kız çok salgın var ishal kusma kız kan kusuyordu em son boğazları tahriş olmuş kusmaktan

Canım kuzenim ikiz gebelik doğurdu. Ve hep tek diye biliyordu her ayda kontrole gidiyordu doğum zmani geldi bir bebek çıkmış bir tane daha çıkmış şok olmuşlar
Aaa şaka mı kızzz ben şokk birde kontrole gidiyordu her ay yenilerde mi oldu bu olay eyvahh benle dalga geçiyorlar diye önemsemiyorum amannn essahtan olmuş Boyle bir olay he eyvahhh diğer bebeği nasıl görmemişler Allah Allah çok ilginç

Aynı şeyi yazmak için girmiştim bende. Benimki doğum pozisyonu almak üzere, kafası aşağıda. Doktor artık yanlardan yersin tekmeyi dedi. Gerçekten de öyle oluyor. Özellikle sağ kasığımda tekme mi atıyor yoksa eliyle mi dürtüyor bilmiyorum ama gün içinde çok kez acıtıyor canımı. Hatta bazen o kadar şiddetli yapıyor ki Ahh diye söyleniyorum, ne oluyor diye soruyor yanımdakiler mideme de poposuyla baskı yapıyor sıpa, zor durumlardayım yani
Canım çok geçmiş olsun sana da kızına da gerçekten salgın var sanırım ya. Bende de geldiğimden beri ishal var, geçiyor gibi oluyor sonra yine aynı.

Çok güzel yazmışsınız

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce taburcu olursun. Çok şükür neyse ki covid değilmiş.

Çok Geçmiş olsun bayramın ilk günü karşı komşumda öyle oldu. Oda gebe mahvoldu kız çok salgın var ishal kusma kız kan kusuyordu em son boğazları tahriş olmuş kusmaktan

Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce taburcu olursun. Çok şükür neyse ki covid değilmiş.
Sağolun kızlar çok teşekkür ediyorum siz de dikkat edin kendinize bi anda kendimi hastanede buldum

Yanlardan vurunca kafası aşağıda mı demekmiş canım? Ben de önceden hep aşağıda hissediyordum tekmelerini, 2 haftadır filan ya göbek deliğimin üstünde ya da yanlarda hissediyorum. Gerçi benimki hala küçük, belki pozisyonunu değiştirip duruyordur, o da olabilir

Kizlar doktor regl den önce beta 85 çıktı dedim keseyi goremedi beta 85 çok yüksek değil dedi eger yukselmediyse dış gebelik olabilir alttan muayene ederim dedi çok korktum dış gebelik olunca ne yapılır ve alttan muayene olmadım ondan da korktum birileri birşey yazsın

Kızlar merhaba bayram nedeniyle yazamadım, geçmiş bayramınız kutlu olsun bu aralar sivri sinekler ve minik böceklerle başım belada. Yazlıkta böcekler ısırdı her yerim kan revan. Yüksek ihtimalle alerji oldum yine, çok fena kaşınıyorum, ilaçta kullanamıyorum malum. Bebeğe zararı olmaz inşallah Bebeğimin hareketleri artık iyice sıklaştı, bol giymediğim de göbüşte belli artık. Alışverişi tamamladım ama sanki hep eksik gibi geliyor. Ablam bizdeydi yerleştirmeleri yaptı sağ olsun.
Rahmimde acayip kasıntı hissediyorum, sancı gibi normal midir ? Birde bu alerjik kaşıntılardan dolayı yara oldu her tarafım bebeğe her hangi bi zararı var mıdır ya

Reglden once 85 normal bence. Regl doneminde benim kaset testte pozitif gormustum. 4 gun sonra gittigimde keseyi zor gordu.

Benide sivri sinekler soktu o yuzden korktum bazen yorulunca veya bebek donerken de sanki sertlesme oluyor ama acaba onlarmi ?

Canım keşke alttan muayene olsaydın, erken dönemlerde keseyi görmek için vajinal ultrason yapıyorlar çünkü, dediğim gibi karından olunca göremeyebiliyorlar. İnan hiç korkulacak bir şeyi yok, uzun da sürmüyor zaten, ben de ilk muayenemde alttan muayene olmuştum öyle görmüştük keseyi. Beta Hcg değerini takip etmek lazım, düzenli olarak katlanarak artıyorsa sıkıntı yoktu ama artışı düzensizse, yavaşlıyorsa filan o zaman dış gebelik ihtimali düşünülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…