Canım benim geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin. Bende kontrole sağlık ocağına gittim geldim şimdi. Doktor telefonda biriyle konuşuyor diyor ki “Erzurum’da korona almış başını gitmiş aşırı çogaldı durum kritik” rabbim korusun saklasın cümlemizi kendine iyi bak Allah’a emanet olunVay be 1.000 sayfa olmuş bugün hastanede yattığımı yaklaşık 3 litre serum aldığımı ishalim kusmamın durmadığını covid testimin negatif çıktığını ekleyeyim şuraya kızımın hastalığı bulaştı bana tam o toparlanıyor derken kendim hastanelere düştüm dikkat edin aman kendinize bi iki saate serumum biter inşallah taburcu oluru
Bende çok erken kalkıyorum 8mEvet nevresim takımları da geliyor .Bende bakıcam kalitesi iyi ise alıcam .Çünkü internette bile en uygunu 80-100 tl . Birde birkaç takım almak lazım.o yüzden alarm kurucam bende(unuturum gitmeyi )
Aaa şaka mı kızzz ben şokk birde kontrole gidiyordu her ay yenilerde mi oldu bu olay eyvahh benle dalga geçiyorlar diye önemsemiyorumamannn essahtan olmuş Boyle bir olay he eyvahhh diğer bebeği nasıl görmemişler Allah Allah çok ilginç
Canım tekrar bhcg baktır .Yükselişi takip et .Çok erken o yüzden gitme bu kaygıları yaşama demek istemiştim .Kese görünmesi için 4500 gibi bir değere ihtiyacın var acele etme sakin ol hiç korkma .Bugün ve iki gün sonra kanda baktır .7. Haftanda git kese ve kalp atışı dinleKizlar doktor regl den önce beta 85 çıktı dedim keseyi goremedi beta 85 çok yüksek değil dedi eger yukselmediyse dış gebelik olabilir alttan muayene ederim dedi çok korktum dış gebelik olunca ne yapılır ve alttan muayene olmadım ondan da korktum birileri birşey yazsın
7 sene önce canım. Bebek diğer bebeğin arkasında saklandığı içinn görememişler tek yumurta ikizleriAaa şaka mı kızzz ben şokk birde kontrole gidiyordu her ay yenilerde mi oldu bu olay eyvahh benle dalga geçiyorlar diye önemsemiyorumamannn essahtan olmuş Boyle bir olay he eyvahhh diğer bebeği nasıl görmemişler Allah Allah çok ilginç
Kızlar merhaba bayram nedeniyle yazamadım, geçmiş bayramınız kutlu olsunbu aralar sivri sinekler ve minik böceklerle başım belada. Yazlıkta böcekler ısırdı her yerim kan revan. Yüksek ihtimalle alerji oldum yine, çok fena kaşınıyorum, ilaçta kullanamıyorum malum. Bebeğe zararı olmaz inşallah Bebeğimin hareketleri artık iyice sıklaştı, bol giymediğim de göbüşte belli artık. Alışverişi tamamladım ama sanki hep eksik gibi geliyor. Ablam bizdeydi yerleştirmeleri yaptı sağ olsun.
Rahmimde acayip kasıntı hissediyorum, sancı gibi normal midir ? Birde bu alerjik kaşıntılardan dolayı yara oldu her tarafım bebeğe her hangi bi zararı var mıdır ya
Canim vajinal ultrason nasıl yapılıyor gerekirse ozelden yaz korktum çekiniyorum alttan deyinceCanım keşke alttan muayene olsaydın, erken dönemlerde keseyi görmek için vajinal ultrason yapıyorlar çünkü, dediğim gibi karından olunca göremeyebiliyorlar. İnan hiç korkulacak bir şeyi yok, uzun da sürmüyor zaten, ben de ilk muayenemde alttan muayene olmuştum öyle görmüştük keseyi. Beta Hcg değerini takip etmek lazım, düzenli olarak katlanarak artıyorsa sıkıntı yoktu ama artışı düzensizse, yavaşlıyorsa filan o zaman dış gebelik ihtimali düşünülüyor.
Çok ilginç birde tek yum ikizleriymis aynı plasentayı paylaşırlar hani çift yum ikiz olsa ayrı ayrı diyecektim de enterresan yani doğumda Boyle bişey gelse başıma şok olurum resmen7 sene önce canım. Bebek diğer bebeğin arkasında saklandığı içinn görememişler tek yumurta ikizleri
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce toparlan sen de inşallahVay be 1.000 sayfa olmuş bugün hastanede yattığımı yaklaşık 3 litre serum aldığımı ishalim kusmamın durmadığını covid testimin negatif çıktığını ekleyeyim şuraya kızımın hastalığı bulaştı bana tam o toparlanıyor derken kendim hastanelere düştüm dikkat edin aman kendinize bi iki saate serumum biter inşallah taburcu olurum
Canım benim geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin. Bende kontrole sağlık ocağına gittim geldim şimdi. Doktor telefonda biriyle konuşuyor diyor ki “Erzurum’da korona almış başını gitmiş aşırı çogaldı durum kritik” rabbim korusun saklasın cümlemizi kendine iyi bak Allah’a emanet olun
Çok sağolun Kızlar Allah razı olsunU UcanSupurge çok geçmiş olsun Acil şifalar inşallah çabucak toparlanırsın..
Çok sağol canım inşallahGeçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce toparlan sen de inşallah
Hakkında hayırlısı canımBelli değil henüz karar vermedim normali dener miyim yoksa sezaryen mi isterim
Ne yaptın gördün mü keseyiAmin inşallah bugün doktora geldim bakalım keseyi görebilecek mi
Hepsi şok olmuş .Geçmiş olsun
Çok ilginç birde tek yum ikizleriymis aynı plasentayı paylaşırlar hani çift yum ikiz olsa ayrı ayrı diyecektim de enterresan yani doğumda Boyle bişey gelse başıma şok olurum resmen
Yok canım göremedi dış gebelik olabilir dedi beta tekrar bakılacak dediNe yaptın gördün mü keseyi
Ya inşallah öyle değildir yaYok canım göremedi dış gebelik olabilir dedi beta tekrar bakılacak dedi
Canım bende de öyle oldu malesef 2 hafta sonra gel dedi belki kese dolu olur dedi ,gittim de yine kese boş tü kanamam da llolmadi ilk düşük böyle kürtajla olduKizlar doktor regl den önce beta 85 çıktı dedim keseyi goremedi beta 85 çok yüksek değil dedi eger yukselmediyse dış gebelik olabilir alttan muayene ederim dedi çok korktum dış gebelik olunca ne yapılır ve alttan muayene olmadım ondan da korktum birileri birşey yazsın
Çok gecmisolsun canım, şükür testin negatif mis,Vay be 1.000 sayfa olmuş bugün hastanede yattığımı yaklaşık 3 litre serum aldığımı ishalim kusmamın durmadığını covid testimin negatif çıktığını ekleyeyim şuraya kızımın hastalığı bulaştı bana tam o toparlanıyor derken kendim hastanelere düştüm dikkat edin aman kendinize bi iki saate serumum biter inşallah taburcu olurum
İnşallah canım Allah razı olsunÇok gecmisolsun canım, şükür testin negatif mis,
Bol bol su iç ilaçlarını al rabbim şifa versin ailecek size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?