2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım benim geçmiş olsun rabbim tez vakitte şifa versin. Bende kontrole sağlık ocağına gittim geldim şimdi. Doktor telefonda biriyle konuşuyor diyor ki “Erzurum’da korona almış başını gitmiş aşırı çogaldı durum kritik” rabbim korusun saklasın cümlemizi kendine iyi bak Allah’a emanet olun

Evet nevresim takımları da geliyor .Bende bakıcam kalitesi iyi ise alıcam .Çünkü internette bile en uygunu 80-100 tl . Birde birkaç takım almak lazım.o yüzden alarm kurucam bende (unuturum gitmeyi )
Bende çok erken kalkıyorum 8m

Canım tekrar bhcg baktır .Yükselişi takip et .Çok erken o yüzden gitme bu kaygıları yaşama demek istemiştim .Kese görünmesi için 4500 gibi bir değere ihtiyacın var acele etme sakin ol hiç korkma .Bugün ve iki gün sonra kanda baktır .7. Haftanda git kese ve kalp atışı dinle

7 sene önce canım. Bebek diğer bebeğin arkasında saklandığı içinn görememişler tek yumurta ikizleri

Ya birebir aynı durumdayım canım. Güya 50 faktör güneş kremi aldım, yoğurt gibi sürdüm ama her yerim deli gibi yandı, evde 8 kişi varken sağolsun sivrisinekler bir tek benim her yerimi yediler, inanılmaz kaşınıyorum o yüzden. Kaşımamaya çalışıyorum ben ama dayanamayacak gibi olunca kaşımak yerine göbeğime krem, diğer yerlere de krem ya da kolonya sürüyorum kaşıntım biraz rahatlıyor o zaman.

Canim vajinal ultrason nasıl yapılıyor gerekirse ozelden yaz korktum çekiniyorum alttan deyince

Geçmiş olsun
7 sene önce canım. Bebek diğer bebeğin arkasında saklandığı içinn görememişler tek yumurta ikizleri
Çok ilginç birde tek yum ikizleriymis aynı plasentayı paylaşırlar hani çift yum ikiz olsa ayrı ayrı diyecektim de enterresan yani doğumda Boyle bişey gelse başıma şok olurum resmen

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce toparlan sen de inşallah

U UcanSupurge çok geçmiş olsun Acil şifalar inşallah çabucak toparlanırsın..
Çok sağolun Kızlar Allah razı olsun

Yok canım göremedi dış gebelik olabilir dedi beta tekrar bakılacak dedi
Ya inşallah öyle değildir ya sabret Allah büyük belki 2 hafta sonra keseye düşer bebek daha küçük zaten haftası .inşallah surprizyapar şana bebis

Canım bende de öyle oldu malesef 2 hafta sonra gel dedi belki kese dolu olur dedi ,gittim de yine kese boş tü kanamam da llolmadi ilk düşük böyle kürtajla oldu bebek başka yere tutunmuş keseye girmemiş dış gebelik olmus

Çok gecmisolsun canım, şükür testin negatif mis,
Bol bol su iç ilaçlarını al rabbim şifa versin ailecek size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…