2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benide sivri sinekler soktu o yuzden korktum bazen yorulunca veya bebek donerken de sanki sertlesme oluyor ama acaba onlarmi ?
Sanki alta doğru basınç var, regl sancısı gibi. Vurup geçiyor özellikle akşam saatlerinde çok oluyor.
Ay evet ya hiç kimsede bişey yok benim harita gibi oldu vücudum. Gerçekten kaşınmaktan yoruldum, parça parça yaralar oluştu, kreme de pek güvenmiyorum ne bileyim. Kolonya da yaralar var acayip yakıyor ya.
Normalde histamin için kremim, ilacım var da doktorum daha önce de olduğu için kullanamazsın kesinlikle dedi. Valla geldiğime pişman oldum.

Beta kaç çıkmıştı peki en yüksek bunu yasadiginda

Arkdaşlar anlayanlar için soruyorum demir burada kan mı ?? çok düşmüş doktora gidicem ama merak ettim

Eklentiler

• 8A0E3962-5148-443E-B1CB-54613002FBEF.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 93

Canım hindistan cevizi yağı gibi doğal yağ bulabiliyorsan onları dene istersen, hem daha çabuk iyileştirir yaraları hem de rahatlatır biraz kaşıntıları

Yatak nasıl alacaksınız acaba gerçekte kullanılıyor mu yoksa yanınız da mı uyuyor bebek?
Canım anne yanı beşikler var, ilk 6 ay için genelde o öneriliyor, anneye de büyük rahatlık. Bende hazır sepet beşik olduğu için ondan almadım ama olmasaydı anne yanı olanlardan alırdım.
Arkdaşlar anlayanlar için soruyorum demir burada kan mı ?? çok düşmüş doktora gidicem ama merak ettim

Kan değeri bildiğim kadarıyla Hgb değeri oluyor canım.

merhaba kızlar ,

göğüs pompası aldınız mı ? daha önceki bebişlerden önerileriniz var mıdır ? bende yavaştan o işlere başlayayım diyorum.

Yatak nasıl alacaksınız acaba gerçekte kullanılıyor mu yoksa yanınız da mı uyuyor bebek?
E bebekten park yatak almıştık oğlum 5 yaşına yaklaştı hala kullanıyoruz kardeşe teslim etme zamanı geldi biz çok memnunuz katlanınca hiç yerde kaplamıyor birkaç kez katlayıp yanımıza aldık tatile giderken.

Kızlar biberon aldınız mı a101 ve bimlerde cam biberon seti var onlar olur mu? Yoksa natürel feeling diye geçen biberonlar var onlardan mi almak gerek?

Kızlar cuma günü bime bebek ürünleri geliyormuş kaçırmayın derim . Ben maşrapa kova müslin bez almayı düşünüyorum çok uygunmuş
Bende onlara bakicam canim
Kiwi markasının pompasını aldım ben. Evdeki eşyalarda kullanıyorum zaten bu da iyidir diye düşündüm.
Bir tanidigim onerdi memnun kalmis. Baska kullanan varmi acaba fiyatida uygun cunku

Beta kaç çıkmıştı peki en yüksek bunu yasadiginda
Vallahi bilmiyorum csnim o aralar hatirlsmiyorum üzerinden 5 yıl geçti birde o konularda pek bilgim yoktu ilk olduğu için de anlamadım duygularım bile karışıktı aglayamiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…