Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallahSağolun kızlar çok teşekkür ediyorum siz de dikkat edin kendinize bi anda kendimi hastanede buldum
İnşallah canım çok sağolGeçmiş olsun canım bir an önce iyileşirsin inşallah
Sanki alta doğru basınç var, regl sancısı gibi. Vurup geçiyor özellikle akşam saatlerinde çok oluyor.Benide sivri sinekler soktu o yuzden korktumbazen yorulunca veya bebek donerken de sanki sertlesme oluyor ama acaba onlarmi ?
Ay evet ya hiç kimsede bişey yok benim harita gibi oldu vücudum. Gerçekten kaşınmaktan yoruldum, parça parça yaralar oluştu, kreme de pek güvenmiyorum ne bileyim. Kolonya da yaralar var acayip yakıyor ya.Ya birebir aynı durumdayım canım. Güya 50 faktör güneş kremi aldım, yoğurt gibi sürdüm ama her yerim deli gibi yandı, evde 8 kişi varken sağolsun sivrisinekler bir tek benim her yerimi yediler, inanılmaz kaşınıyorum o yüzden. Kaşımamaya çalışıyorum ben ama dayanamayacak gibi olunca kaşımak yerine göbeğime krem, diğer yerlere de krem ya da kolonya sürüyorum kaşıntım biraz rahatlıyor o zaman.
Beta kaç çıkmıştı peki en yüksek bunu yasadigindaCanım bende de öyle oldu malesef 2 hafta sonra gel dedi belki kese dolu olur dedi ,gittim de yine kese boş tü kanamam da llolmadi ilk düşük böyle kürtajla oldubebek başka yere tutunmuş keseye girmemiş dış gebelik olmus
Sanki alta doğru basınç var, regl sancısı gibi. Vurup geçiyor özellikle akşam saatlerinde çok oluyor.
Ay evet ya hiç kimsede bişey yok benim harita gibi oldu vücudum. Gerçekten kaşınmaktan yoruldum, parça parça yaralar oluştu, kreme de pek güvenmiyorum ne bileyim. Kolonya da yaralar var acayip yakıyor ya.
Normalde histamin için kremim, ilacım var da doktorum daha önce de olduğu için kullanamazsın kesinlikle dedi. Valla geldiğime pişman oldum.
Canım anne yanı beşikler var, ilk 6 ay için genelde o öneriliyor, anneye de büyük rahatlık. Bende hazır sepet beşik olduğu için ondan almadım ama olmasaydı anne yanı olanlardan alırdım.Yatak nasıl alacaksınız acaba gerçekte kullanılıyor mu yoksa yanınız da mı uyuyor bebek?
Arkdaşlar anlayanlar için soruyorum demir burada kan mı ?? çok düşmüş doktora gidicem ama merak ettim
Lansinoh 2li elektrikli aynı zmaanda pilli olan var bende kızımda da kullandım cok memnun kaldım.merhaba kızlar ,
göğüs pompası aldınız mı ? daha önceki bebişlerden önerileriniz var mıdır ? bende yavaştan o işlere başlayayım diyorum.
sütün yoğunluğuna göre almamız gereken pompa vs de değişir mi acaba ? süt az gelse de her pompanın gücü yeter mi çekmeyeLansinoh 2li elektrikli aynı zmaanda pilli olan var bende kızımda da kullandım cok memnun kaldım.
Ben aventin aldım birde mochinin manuel olanını canımmerhaba kızlar ,
göğüs pompası aldınız mı ? daha önceki bebişlerden önerileriniz var mıdır ? bende yavaştan o işlere başlayayım diyorum.
Kiwi markasının pompasını aldım ben. Evdeki eşyalarda kullanıyorum zaten bu da iyidir diye düşündüm.merhaba kızlar ,
E bebekten park yatak almıştık oğlum 5 yaşına yaklaştı hala kullanıyoruz kardeşe teslim etme zamanı geldi biz çok memnunuz katlanınca hiç yerde kaplamıyor birkaç kez katlayıp yanımıza aldık tatile giderken.Yatak nasıl alacaksınız acaba gerçekte kullanılıyor mu yoksa yanınız da mı uyuyor bebek?
Bende onlara bakicam canimKızlar cuma günü bime bebek ürünleri geliyormuş kaçırmayın derim . Ben maşrapa kova müslin bez almayı düşünüyorum çok uygunmuş
Bir tanidigim onerdi memnun kalmis. Baska kullanan varmi acaba fiyatida uygun cunkuKiwi markasının pompasını aldım ben. Evdeki eşyalarda kullanıyorum zaten bu da iyidir diye düşündüm.
Allah kolaylık versinBen de bugün ise başladım kızlar. Dua edin bana da
Vallahi bilmiyorum csnim o aralar hatirlsmiyorum üzerinden 5 yıl geçti birde o konularda pek bilgim yoktu ilk olduğu için de anlamadım duygularım bile karışıktı aglayamiyordum.Beta kaç çıkmıştı peki en yüksek bunu yasadiginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?